BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (ΚΟΥΜ-ΛΙ)


Κ
ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ή είχατε στο σπίτι σας έναν κουμπαρά, αυτό σημαίνει πως όλες σας οι υποθέσεις, βαδίζουν πολύ καλά, και πως δεν πρέπει να φοβηθείτε τίποτα αυτόν τον καιρό. Αν είσαστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε στην ζωή σας γιατί σας κατέχει η σιγουριά και η σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων σας.

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας πρότειναν να παντρέψετε ένα ζευγάρι, να γίνετε δηλαδή κουμπάρος, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σας, το όνειρο προειδοποιεί πως πρέπει να προσέξετε πολύ αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως στεφανώνετε στην εκκλησία ένα ζευγάρι, αυτό σημαίνει για σας πλούτη ευημερία κι ευτυχία. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως βαφτίζατε κι ένα παιδί. Αν δείτε πως γίνατε κουμπάρος στεφανώνοντας ένα ζευγάρι που είναι ήδη παντρεμένο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες, τόσο εσάς όσο και αυτούς. Αν δείτε πως κάνατε εσείς έναν κουμπάρο, αυτό σημαίνει πως αν είσαστε ανύπαντρος θα βρείτε πρόσωπο δυνατό και θα σας προσφέρει την προστασία του. Αν όμως είσαστε παντρεμένος-η και δείτε πως κάνατε κουμπάρο για να σας βαφτίσει ένα σας παιδί, αυτό έχει την ίδια σημασία με τον ανύπαντρο που βρήκε κουμπάρο, στην περίπτωση που δείτε ότι είναι να σας παντρέψει και σας παντρεύει, αυτό το όνειρο δεν έχει καλή σημασία και θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί δεν θα πάει τίποτα καλά με τον σύντροφο σας. Αν μια νέα κοπέλα δει πως yίνεται κουμπάρα, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσει ένα δυνατό και σφοδρό έρωτα που θα καταλήξει σ' εναν σωστό και ευτυχισμένο γάμο. Τέλος αν δείτε πως παντρεύετε ή σας παντρεύουν αλλά λείπει την ώρα του μυστηρίου ο γαμπρός ή η νύφη, αυτό σημαίνει πως θα πεθάνει κάποιος και θα λυπηθείτε πολύ. 

ΚΟΥΜΠΙ Αν απλώς δείτε στον ύπνο σας κουμπί ή κουμπιά, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε αυτές τις μέρες πολύ. Αν δείτε και σας κάνει εντύπωση πως ξεκουμπώνετε κουμπιά από τα ρούχα σας κι αυτό σας ανακουφίζει, από κάποιο ρούχο που σας στένευε ή που σας προξενούσε ζέστη, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τροπο ν' ανακουφιστείτε από κάποια προβλήματα αυτών των ημερών. Αν δείτε πως κουμπώνετε τα κουμπιά σας για να προφυλαχθείτε από το κρύο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε σιγουριά γιατί θα βρείτε την ευκαιρία που ζητούσατε για να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας. Αν είσαστε παντρεμένοι και δείτε πως ράβετε κουμπιά στα ρούχα σας ή του συζύγου σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακούς καυγάδες και φασαρίες. H αιτία θα προέλθει απ' αυτόν που βλέπει πως ράβει τα κουμπιά. Αν ένας νέος ή νέα δουν πως ράβουν κουμπιά, αυτό σημαίνει πως θα πάρουν μια λύπη απ' το αγαπημένο πρόσωπο. 

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνουν εντύπωση οι κλειστές κουρτίνες του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως ένας παράνομος έρωτας θα μπει και θα ομορφύνει την ζωή σας. Αν δείτε πως οι κουρτίνες σας είναι ανοιχτές, τότε θα μάθετε για κάποιο μυστικό που σας αφορούσε.

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε καινούργιο κουστούμι ή πως φοράτε ένα καινούργιο κουστούμι και το χαιρόσαστε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας αυτές τις μέρες, τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν είστε νέος-α και δείτε πως φοράτε καινούργιο κουστούμι ή ταγιέρ αυτό σημαίνει πως θα γίνει γρήγορα ο γάμος σας και θα είναι πετυχημένος. Αν όμως δείτε πως φοράτε ένα κουστούμι και σας στενεύει και νοιώθατε στενοχώρια, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως φοράτε ένα λερωμένο ή σχισμένο κουστούμι, αυτό σημαίνει πως θα σας προσβάλλουν άσχημα και θα στενοχωρηθείτε.

ΚΟΥΤΑΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια μεγάλη κουτάλα απλώς ξύλινη, αυτό σημαίνει πως κάποια μεγάλη επιτυχία θα σημειώσετε αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Πιο μεγάλη επιτυχία θα σημειώσετε που θα κάνει ευτυχισμένους εσάς και την οικογένειά σας αν δείτε καινούργια κουτάλα. Αν είστε νέος-α και δείτε μια μεγάλη κουτάλα στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα σας κάνουν προξενιά. Αν δείτε πως μ' αυτήν ανακατεύετε το φαγητό στην χύτρα σας ή στην κατσαρόλα σας, για τους νέους σημαίνει γάμο για τους παντρεμένους ευτυχία.
Πιο καλό είναι το όνειρό σας αν δείτε κουτάλα ασημένια ή χρυσή.

ΚΟΥΤΑΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε ή πλένατε, ή απλά τα είδατε τα κουτάλια, αυτό σημαίνει για σας γρήγορα κι αναπάντεχα κέρδη. Πιο πολλά κέρδη και μεγάλη ευτυχία είναι αν δείτε χρυσά ή ασημένια κουτάλια. Αν ένας νέος-α δουν αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα κάνουν έναν πλούσιο κι ευτυχισμένα γάμο. Αν δείτε πως στρώνετε το τραπέζι σας και δείτε να τακτοποιείτε κουτάλια επάνω σ' αυτό, αυτό σημαίνει πως θα δεχθείτε ευχάριστες επισκέψεις που θα συζητήσετε για ένα προξενιό ή για μια δουλειά που θα σας φέρει πολλά κέρδη. Αν δείτε ξύλινα κουτάλια σημαίνει πως δεν θα έχετε τα κέρδη που φανταζόσαστε. Αν όμως είναι να ξεκινήσετε μια δουλειά ή μια πρόταση να κάνετε να την αποφύγετε αν δείτε ξύλινα κουτάλια ή σπασμένα ή από φτηνό μέταλλο. Αν είστε νέος-α και δείτε ξύλινα ή σπασμένα κουτάλια και είναι να κάνετε καινούργιο δεσμό να το μελετήσετε πολύ για το άτομο που θέλετε να σχετιστείτε.

ΚΟΥΤΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μέσα στο σπίτι σας ή στο μαγαζί σας κουτιά μεγάλα και γεμάτα, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε αυτόν τον καιρό ευτυχία, υγεία πλούτη που δεν τα περιμένατε, ούτε τα είχατε ποτέ φανταστεί. Αν είναι να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο στη ζωή σας, αν δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να το αμελήσετε γιατί θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή και στον έρωτα και πως ο γάμος σας θα είναι ευτυχισμένος. Αν τα δείτε κλειστά και θέλετε να μάθετε για το περιεχόμενο τους, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να εξετάσετε λεπτομερώς κάθε σας σχέση και κάθε καινούργια σας γνωριμία ή κάποια συνεργασία που έχετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγείτε γελασμένοι. Αν όμως δείτε μικρά αλλά γεμάτα κουτιά, αυτό σημαίνει για σας μικρά αλλά σίγουρα κέρδη. Αν όμως δείτε κουτιά άδεια, αυτό σημαίνει πως τα κέρδη σας θα είναι μικρά και θα υπάρξουν ζημιές.

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως γινόντουσαν άσχημα σχόλια εις βάρος σας, κι αυτό σας στενοχώρησε, στην πραγματικότητα θα χαρείτε γιατί θα καταλάβετε πως σας φθονούν γιατί είσαστε άτομο άξιο και η πρόοδος σας, τους κάνει να ζηλεύουν, και να λένε κακές κουβέντες γιa σας. Αν δείτε πως εσείς λετε άσχημα λόγια για άλλον ή άλλους, αυτό σημαίνει πως θα τους ζηλέψετε και θα τους παινέψετε για τις επιτυχίες τους.

ΚΡΑΣΙ Αν δείτε στον ύπνο σας κρασί, και αν το βλέπετε συχνά, αυτό σημαίνει πως είσαστε άνθρωπος με δυνατά πάθη και δυνατή ιδιοσυγκρασiα. Αν λοιπόν δείτε κόκκινο κρασί απλώς στον ύπνο σας αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια περίοδος μεγάλης ευεξίας και διάθεσης και η απόδοση σας στην δουλειά θα είναι τέτοια ώστε ν' αποκομίσετε μεγάλα κέρδη, αλλά θα νοιώσετε και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Αν δείτε κόκκινο κρασί να πίνετε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη χαρά από το αγαπημένο σας πρόσωπο ή από μια περαστική ερωτική περιπέτεια. Αν δείτε να χύνεται κόκκινο κρασί είτε από βαρέλι, είτε από μπουκάλι είτε στα τραπέζι σας από ένα ποτήρι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μπλεξίματα τσακωμοί σε τέτοιο βαθμό που μπορεί αν χυθεί και αίμα. Αν δείτε πως πίνετε κόκκινο κρασί και πως νοιώθατε την γεύση του να είναι πιπεράτη, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια δυνατή και μεγάλη ερωτική περιπέτεια που θα είναι όμως περαστική, αλλά θα σας αφήσει δυνατές αναμνήσεις. Αν είστε άρρωστος και δείτε πως πίνετε κόκκινο κρασί αυτό σημαίνει πως θα γίνετε σύντομα καλά. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο αυτό σημαίνει πως θα γίνει αιτία ερωτικών καυγάδων και συγκρούσεων μεταξύ αντίζηλων εραστών. Αν δείτε πως πίνετε μαύρο κρασί σημαίνει πως θα σημειώσετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα, μετά όμως από κόπους και κούραση μεγάλη. Το λευκό κρασί είναι κι αυτό ένα μήνυμα καλό για σας για τις επιτυχίες που θα σημειώσετε. Αν δείτε πως πίνετε ξινισμένο κρασί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες γιατί θα διαπιστώσετε πως όλοι σας απατούν κι οι φίλοι σας κι η γυναίκα σας και η ερωμένη -ος σας. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Αν δείτε πως πίνετε κρασί γλυκό, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ικανοποίηση από μια μεγάλη και δυνατή υποστήριξη που θα βρείτε στην ζωή σας. θα νοιώσετε μεγάλη ευτυχία γιατί οι στόχοι σας και τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Βαδίστε με σιγουριά και με βεβαιότητα. Αν δείτε πως πίνετε κρασί κι αυτό είναι θολωμένο, αυτό σημαίνει ανάλογα με το χρώμα του, πως θα πετύχετε αλλά αφού πρώτα κουραστείτε και δώσετε μεγάλο αγώνα. Αν δείτε πως το κρασί που πίνατε ήταν νερωμένο, αυτό σημαίνει ότι αν το νέρωσαν άλλοι θα έχετε αποτυχίες εξ αιτίας άλλων, αν δείτε πως το νερώσατε εσείς, τότε θα έχετε αποτυχίες και θα φταιτε εσείς. Αν δείτε πως σας έσπασαν ή σπάσατε μπουκάλια ή ποτήρια ή βαρέλια με κρασί, αυτό σημαίνει πως θα διώξετε την τύχη μέσα από τα χέρια σας. Αν δείτε πως έσπασε κάποιο δοχείο με κρασί ή χύθηκε και σας λέρωσε τα ρούχα σας, αυτό σημαίνει πως μετά τις αποτυχίες σας θα σας εγκαταλείψουν όλοι και θα σας κακολογήσουν, είτε άνδρας είσαστε είτε γυναίκα. Αν δείτε πως γεμίζετε ποτήρια, μπουκάλια, δοχεία ή βαρέλια με κρασί, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στην ζωή και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Το ίδιο αν δείτε πως πουλάτε κρασί.

ΚΡΑΥΓΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε κραυγή ή κραυγές, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες στιγμές αυτές τις μέρες αλλά θα σας βοηθήσουν άτομα που δεν περιμένατε για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας. Αν δείτε πως φωνάζατε και βγάζατε κραυγή για να πιάσουν κάποιον διαρρήκτη αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά από χρτjματα ανέλπιστα που θα κερδίσετε. Αν δείτε πως κραυγάζατε για να συλλάβουν έναν εγκληματία, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε για την καλή υγεία σας ή για την αποκατάσταση της υγείας αγαπημένου σας προσώπου. Αν όμως δείτε πως κινδυνεύατε να σας σκοτώσουν ή κινδυνεύατε στην θάλασσα και φωνάζατε βοήθεια, αυτό σημαίνει πως ένα μεγάλο καλό θα σας βρει ή κάποια ανέλπιστη κληρονομιά ή κάποιο λαχείο ή κάποια ανέλπιστη χρήματα θα πάρετε στα χέρια σας.

ΚΡΕΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ωμό κρέας και σας κάνει εντύπωση το κόκκινο του χρώμα και η φρέσκα του, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πως τρωτε ένα τέτοιο κρέας, σημαίνει πως θα περάσετε πολλές στενοχώριες αυτές τις μέρες για να κερδίσετε αυτό που θέλετε και τελικά θα τα καταφέρετε. Αν δείτε πως τρωτε μαγειρεμένο κρέας, αυτό σημαίνει για σας πως θα πετύχετε πολλά στην ζωή σας και χρήματα και στον έρωτα. Πολύ καλό είναι το όνειρο σας αν δείτε πως στο σπίτι σας είδατε να υπάρχουν πολλά και άφθονα κρέατα. αυτό σημαίνει υγεία για σας και για την οικογένειά σας καθώς επίσης πλούτη άφθονα Και ευημερία και ευτυχία. Αν δείτε κρέας κότας και κυνηγιού, είτε το δείτε απλώς είτε το τρωτε είτε το μαγειρεύετε, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ευτυχισμένοι γιατί σας περιμένουν ευτυχισμένες στιγμές στον έρωτα και στην αγάπη. Αν δείτε πως μαγειρεύετε κρέας, στο σπίτί σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ευτυχισμένοι γιατί θα δημιουργήσετε κάτι μόνοι σας, είτε μια επιχείρηση που θα φέρει κέρδη, είτε μια θέση που θα πάρετε με τις ικανότητές σας και μόνο. Αν δείτε δε, πως τρωτε κρέας που το μαγειρέψατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε την ικανοποίηση της επιτυχίας σας. Το ιδιo σημαίνει αν τρωτε χοιρινό κρέας. Αν δε, είναι κρέας από αγριογούρουνο, αυτό σημαίνει πως θα έλθει η επιτυχία μόνη της και θα σας κάνει ευτυχισμένους. Στενοχώρια όμως θα έχετε αν δείτε και σας κάνει εντύπωση πως τρώγατε κρέας από γίδα, πρόβατο ή από βόδι. Αν δείτε και σας κάνει εντύπωση πως είδατε πολλά κρέατα στον χασάπη κρεμασμένα, αυτό σημαίνει να μην βασιστείτε σε ψεύτικες υποσχέσεις, στηριχτείτε μόνο στις δυνάμεις σας και στον εαυτό σας, όλοι θα σας κοροϊδέψουν. Αν προχωρήσετε μόνοι σας θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.

ΚΡΕΒΑΤΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα καλοστρωμένο κρεβάτι με ωραία σκεπάσματα και καινούργια, αυτό σημαίνει για σας μεγάλη ευτυχία τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά και μια ξέγνοιαστη περίοδο θα περάσετε αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε κρεβάτι άστρωτο και ακατάστατο, σας περιμένουν εμπόδια καθώς και στενοχώριες που θα πάρετε από πρόσωπα δικά σας. Αν είναι δικό σας το κρεβάτι που θα δείτε άστρωτο αυτό σημαίνει πως με δικά σας σφάλματα θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και προβλήματα. Αν δείτε ένα κρεβάτι χωρίς καθόλου στρώμα, αυτό σημαίνει πως θα διαψευστούν οι ελπίδες σας για κάτι που είχατε ελπίδες να πετύχετε. Αν δείτε να κοιμάται στο κρεβάτι σας ένας άνδρας κι είσαστε άνδρας, αυτό θα πει πως στη γυναίκα σας ή στην ερωμένη σας θα μπει καινούργιος άνδρας, το οποίο θα το μάθετε και θα λυπηθείτε πολύ. Αν δώσατε το κρεβάτι σας να κοιμηθεί κάποιος άνδρας, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε δικαιώματα στη γυναίκα σας ή στην ερωμένη σας να σας απατήσουν. Αν δείτε να κοιμάται μια γυναίκα στο κρεβάτι σας, αυτό σημαίνει πως μια νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή σας. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε αντίζηλο επικίνδυνη στον άνδρα σας ή τον ερωμένο σας. Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε ξαπλωμένος στο κρεβάτι σας για να ξεκουραστείτε γιατί νοιώθατε κουρασμένος, αυτό σημαίνει πως κάτι ευχάριστο θα σας συμβεί αυτές τις μέρες. Αν όμως είδατε πως πέσατε στο κρεβάτι χωρίς λόγο, αυτό σημαίνει πως υπάρχει πιθανότητα ν' αρρωστήσετε.

ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΩΡΟΥ Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπήρχε στο σπίτι σας ένα καλοστρωμένο κρεβατάκι ενός μωρού, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα συμβεί σε σας και την οικογένειά σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως κάτι το νέο γεννιέται στη ζωή σας και θα σας κάνει ευτυχισμένη. Αν δείτε πως ένα κρεβατάκι μωρού είναι λερωμένο με κάτουρα και νοιώθετε την δυσοσμία του, αυτό σημαίνεί πως κάποια αρρώστια θα σας στενοχωρήσει. Αν δείτε πως ήταν γεμάτο ακαθαρσίες, σημαίνει για σας ανέλπιστα κέρδη και μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε να κοιμάται μέσα στο κρεβατάκι του ήρεμα ένα μωρό, αυτό σημαίνει για σας σιγουριά, ευτυχία και χαρά θα βασιλέψει στο σπίτι σας. Αν δείτε να γκρινιάζει ένα μωρό μέσα στο κρεβατάκι του, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε κάποια βοήθεια που δεν την περιμένατε. 

ΚΡΕΜΑ ΓΛΥΚΟ Αν δείτε στον ύπνο σας μια κρέμα γλυκού, αυτό σημαίνει πως αν είναι από γάλα, θα πάρετε μια μεγάλη χαρά αυτές τις μέρες που θα σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει χαρά. Αν δείτε πως είναι από άλλα υλικά, η χαρά θα είναι προσωρινή και χωρίς πολύ σημασία. Αν είναι κρέμα από σκέτο ρύζι (ανατολίτικη συνταγή) αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη ευτυχία από ανέλπιστα κέρδη. Αν δείτε πως φτιάχνετε μια τέτοια κρέμα εσείς αυτό σημαίνει πως θα αυτοδημιουργηθείτε και θα φτιάξετε την ευτυχία σας με τα ίδια σας τα χέρια. 

ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε κρεμασμένος, σημαίνει πως αν είστε παντρεμένος-νη, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στη ζωή σας. Αν είστε νέος-α, σημαίνει για σας πως θα κάνετε μη σημαντική ερωτική επιτυχία. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο κρεμασμένο, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μαζί μια πολύ αρμονική περίοδο και θα επισημοποιήσετε τον δεσμό σας σύντομα. Αν δείτε σχοινί από κρεμάλα, σημαίνει για σας γρήγορη και μεγάλη επιτυχία.

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας κρεμάστρα απλώς αυτό σημαίνει πως έχετε τάσεις αυτόν τον καιρό για περιπέτειες ερωτικές. Αν δείτε πως αγοράσατε μια κρεμάστρα ή δείτε πως χρησιμοποιείτε μια κρεμάστρα, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε την ευκαιρία και θα δημιουργήσετε έναν κρυφό έρωτα χωρίς να είναι βέβαιο αν θα γίνετε ευτυχισμένοι και αν θα είναι αυτό που ζητούσατε.

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Αν δείτε κρεμμύδια ξερά είτε στον μανάβη είτε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο από στενοχώριες. Αν δείτε πως φυτεύετε ή καλλιεργείτε κρεμμύδια, αυτό σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσουν ειδήσεις, άσχημες αυτόν τον καιρό. Το ίδιο αν δείτε πως σας προσφέρουν ξερά ή χλωρά κρεμμύδια. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε να καθαρίζετε κρεμμύδια, αυτό σημαίνει πως θα γίνουν εις βάρος σας σχόλια και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως βάλατε στο τηγάνι σας να τσιγαρίσετε κρεμμύδια ή στο στιφάδο σας, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε καλή υγεία στην οικογένειά σας. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε και τρωτε μαγειρεμένα κρεμμύδια. Αν είσαστε ασθενής και δείτε πως τρωτε κρεμμύδια αυτό σημαίνει πως θα γίνετε σύντομα καλά. Αν δείτε πως καθαρίζατε κρεμμύδια και πως τα μάτια σας δάκρυζαν κι έσταζαν τα δάκρυα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρη0είτε πολύ αυτές τις μέρες. Υγεία επίσης και σωματική δύναμη σημαίνει αν δείτε πως ψήνατε ολόκληρα κρεμμύδια ή στην θράκα ή στον φούρνο και δείτε πως τα τρώγατε.

ΚΡΙΝΟΣ Αν είσαστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει για σας πως θα συναντήσετε αυτές τις μέρες την άδολη αγάπη. Αν δείτε πως κόβετε και μυρίζετε αυτούς τους λευκούς κρίνους ή τους βάζετε σ' ένα βάζο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε επί πλέον την αγάπη και την πραγματική εκτίμηση των γύρω σας. Αν σας προσφέρουν ή προσφέρετε κρίνους αυτό σημαίνει πως θα δώσετε και θα πάρετε ευτυχία και χαρά. Αν δείτε πως οι κρίνοι ήταν κόκκινοι, αυτό σημαίνει πως όλα θα έλθουν γρήγορα και πως ένα αίσθημα, ένας έρωτας που τον θεωρήσατε περαστικό θα σας δέσει για καλά. Αν είστε παντρεμένος-νη και δείτε κόκκινους κρίνους, αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να κάνετε διπλή ζωή και θα πρέπει να προσέξετε και να ζυγίσετε καλά πράγματα και καταστάσεις. Αν oι κρίνοι που θα δείτε ήταν μπλε, αυτό σημαίνει πως αν δώσετε εμπιστοσύνη σ' έναν έρωτα αυτές τις μέρες θα είναι περαστικός καί θα γίνει γρήγορα ανάμνηgη όχι και τόσο καλή. Αν είναι κίτρινοι, αυτό σημαίνει πως θα σβήσει ένας έρωτας γιατί θα σας γεμίσει πίκρα και προδοσία. Αν δείτε μαραμένους κρίνους, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε ανόητες ενέργειες και θα πουν άσχημα λόγια για σας. αυτό θα το μετανιώσετε γιατί θα προσπαθήσετε να αναστήσετε μάταια μια πεθαμένη αγάπη. Αν δείτε πως φυτεύετε ή καλλιεργείτε κρίνους, αυτό σημαίνει πως θα ασχοληθείτε με δουλειές άσχετες με αυτές που πρέπει και θα στεναχωρηθείτε όταν καταλάβετε τον χρόνο που χάσατε άδικα.

ΚΡΥΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως νοιώθατε κρύο, αν δεν συνέβαινε στην πραγματικότητα να νοιώθατε κρυάδες, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρείτε πολύ γιατί θα κινδυνέψετε να εγκαταλειφθείτε και να απομονωθείτε τόσο κοινωνικά όσο και αισθηματικά και ειδικά από το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε πως βγήκατε μέσα στο κρύο και νοιώθατε ενοχλητικά να σας διαπερνά, αυτό σημαίνει πως την μοναξιά που θα νοιώσετε την επιδιώξατε εσείς. Αν δείτε πως κρυώνατε και τρέξατε να προφυλαχτείτε από το κρύο και δεν τα καταφέρατε, αυτό σημαίνει πως όλες σας οι προσπάθειες να επανασυνδέσετε τις σχέσεις σας θα αποβούν μάταιες. Αν δείτε πως κρυώνατε και βρέθηκε κάποιος και σας έδωσε κάτι να ζεσταθείτε ή δείτε πως βρεθήκατε σε μια ζεστή γωνιά, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν να σας βοη0ήσουν στην μοναξιά σας ή θα βρείτε τον τροπο να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις χωρισμού ή μοναξιάς, που σας απειλήσει και σας είχε στενοχωρήσει αυτές τις μέρες.

ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυολογήσατε, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα κάνετε πολλές επιπολαιότητες στον έρωτα και τις οποίες θα πληρώσετε ακριβά. Αν όμως δείτε να σας προσφέρουν ξεστά ή φάρμακα για να αντιμετωπίσετε κάποιο κρυολόγημα, σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά για τα σφάλματα και τις ανοησίες που κάνατε και αυτό θα σας ανακουφίσει πολύ και θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις. 

ΚΡΥΠΤΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανακαλύψατε μια κρύπτη και δείτε πως αυτό σας ικανοποίησε γιατί σας βόλευε για να την χρησιμοποιήσετε, αυτό σημαίνει πως έχετε κάνει πολλές ανέντιμες πράξεις και ζητάτε να βρείτε τρόπο να τις καλύψετε. Αν δείτε πως την βρήκατε τυχαία και πως υπολογίζατε να την χρησιμοποιήσετε για να προφυλαχθείτε από κινδύνους μελλοντικούς, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε προστασία σε μια δεδομένη στιγμή όταν την χρειαστείτε.

ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζατε κάποιο κρυπτογράφημα και προσπαθούσατε να το αποκρυπτογραφήσετε και δεν τα καταφέρατε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μπλεξίματα και απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις και ίσως να φτάσετε και στα δικαστήρια. Αν όμως δείτε πως καταφέρατε να κάνετε την αποκρυπτογράφηση, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε όλες σας τις δύσκολες καταστάσεις που θα σας βρουν. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και κουτσομπολιά εις βάρος της εξ αιτίας της άσχημης συμπεριφοράς της. Αν δει πως διάβασε άνετα τα κρυπτογραφικά, αυτό σημαίνει πως 8α στενοχωρηθεί μεν αλλά θα ξεδιαλύνει πολλές δυσάρεστες καταστάσεις γύρω από το άτομο της. 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ Αν δείτε στον ύπνο σας τζάμια ολοκάθαρα και κρυστάλλινα, αυτό σημαίνει για σας επαγγελματική επιτυχία μεγάλη και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Αν όμως δείτε σπασμένα κρυστάλλινα τζάμια, αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε από μια μεγάλη κακοτυχία που θα σας βρει αυτές τις μέρες. Αν μια νέα δει αυτό το όνειρο με καθαρά κρυστάλλινα τζάμια, αυτcί σημαίνει πως θα έχει λαμπρή αποκατάσταση. Αν δει σπασμένα τα κρυστάλλινα τζάμια, θα λυπηθεί για την διάψευση των ονείρων της. Αν δείτε κρυστάλλινα βάζα ή αντικείμενα, αυτό σημαίνει για σας μεγάλη χαρά και ευτυχία θα έχετε στην οικογένειά σας αυτόν τον καιρό. Αν ένας νέος-α δουν αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσουν μεγάλη ευτυχία από το αγαπημένο τους πρόσωπο, ειδικά αν δουν πως τους έκανε το αγαπημένο τους πρόσωπο δώρο ένα κρυστάλλινο αντικείμενο, αυτό σημαίνει πως θα παντρευτούν και θα γίνουν ευτυχισμένοι. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε να σπάζουν κρυστάλλινα βάζα ή αντικείμενα.

ΚΡΥΦΤΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας να παίζετε κρυφτό, αυτό σημαίνει για σας είτε άνδρας είσαστε είτε γυναίκα, πως θα σημειώσετε μια μεγάλη ερωτική επιτυχία, χωρίς όμως να είναι σίγουρο αν θα σας κάνει ευτυχισμένους. Κάποια γνωριμία ή σχέση ερωτική κι αν κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά και να μην δώσετε περισσότερη σημασία. 

ΚΤΗΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε την αγορά ενός κτήματος και νοιώσατε ικανοποίηση γι' αυτό, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά κέρδη αυτές τις μέρες, γιατί θα βρείτε τροπο να αυξήσετε τις επιχειρήσεις σας. Αν είστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο θα σας κάνουν μια πρόταση για δουλειά ή για έναν γάμο αλλά δεν θα νοιώσετε ευχαριστημένοι. Αν είστε νέα και ανύπαντρη και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε άνθρωπο να παντρευτείτε πολύ πλούσιο, αλλά στην ουσία θα γίνετε δυστυχισμένη γιατί ο χαρακτήρας του θα είναι δύστροπος. Αν δείτε να εργάζεστε σε ένα κτήμα αυτό σημαίνει για σας, πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες αυτές τις μέρες και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε να πουλάτε το κτήμα σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες γιατί κάποιος κίνδυνος σοβαρός σας απειλεί. Αν δείτε πως χαρίζετε ένα κτήμα, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε καταστροφές οικονομικές. Αν σης χαρίζουν ένα κτήμα, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ευτυχισμένοι από μια απρόσμενη επιτυχία.

ΚΤΗΜΑΤΙΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πcιις είσαστε κτηματίας και ζείτε απ' αυτό το επάγγελμα, ενώ δεν έχετε καμία σχέση μ' αυτό, σημαίνεί πως θcι κερδίσετε χρήματα που δεν τα περιμένατε, ή θα σας προσφέρουν κάποια δουλειά που θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφθήκατε έναν κτηματομεσίτη, αυτό σημαίνει πως χάνετε άδικα τον καιρό σας με δουλειές που δεν έχετε κανένα όφελος. Αν δείτε πως κάνετε τον κτηματομεσίτη και ζείτε από αυτό το επάγγελμα, ενώ κάνετε άλλη δουλειά στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως ανακατεύεστε σε ξένες υποθέσεις και θα βρεθείτε άγρια μπλεγμένοι και δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε.

ΚΤΗΝΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κτήνος ή να έχετε στην κατοχή σας ένα ή πολλά από αυτά, σημαίνει πως θα ζήσετε ένα διάστημα έντονο από ανταγωνισμούς και φασαρίες τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Τα κέρδη σας θα είναι μεγάλα και στις δύο περιπτώσεις αλλά μετά από σκληρό αγώνα. Αν δείτε να σας κάνουν επίθεση κτήνη κι εσείς τα τρέπετε σε φυγή, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη ικανοποίηση γιατί νικητής θα είσrε εσείς σ' όλες τις περιπτώσεις της ζωής σας. Αν μια νέα κοπέλα δει ένα κτήνος και πως της κάνει επίθεση, αυτό σημαίνει πως οι σχέσεις της με το πρόσωπο που αγαπάει θα καταλήξουν σε τέτοιο επίπεδο που θα αισθανθεί ντροπή.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κτηνίατρο απλώς ή πως τον καλούσατε να δει τα ζωντανά σας, αυτό σημαίνει πως οι επιχειρήσεις σας δεν θα πάνε καλά αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως είσαστε ο ίδιος κτηνίατρος χωρίς όμως να έχετε σχέση με αυτό το επάγγελμα, αυτό σημαίνει πως ένα αίσθημά σας θα πάρει τέλος και θα σας στενοχωρήσει πολύ. 

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ Αν δείτε πως είσαστε κτηνοτρόφος στον ύπνο σας, χωρίς να έχετε καμία σχέση με το επάγγελμα αυτό, αυτό σημαίνει πως η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Αν δείτε άλλον κτηνοτρόφο και μιλήσετε μαζί του πάλι είναι το όνειρο σας καλό, προκαλέστε την τύχη σας αγοράζοντας κάποιο λαχείο.

ΚΤΙΖΩ Αν δείτε στον ύπνο σας να σας κτίζουν στο δικό σας σπίτι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν φροντίδες και στενοχώριες. Είναι πιθανόν να μάθετε για τον θάνατο κάποιου συγγενή σας αν δείτε πως σας έκτισαν και σας παράδωσαν το σπίτι σας τελειωμένο. Αν δείτε πως κτίζετε σπίτι για άλλον αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε και θ' απαλλαγείτε από πολλές στεναχώριες. Αν δείτε να κτίζουν κτίρια μεγάλα, σημαίνει για σας πως θα σας παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες στην ζωή σας. Αν δείτε να κτίζουν εκκλησία ή εξωκλήσι, αυτό σημαίνει πως θα έχετε υγεία κι ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν δείτε να κτίζουν μάντρες, σημαίνει για σας πως θα σας βρουν εμπόδια μεγάλα στη ζωή σας. Αν δείτε να χτίζουν μάντρα και να κλείνετε μέσα σ' αυτήν τον κήπο του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε σιγουριά και ασφάλεια στην οικογένειά σας.

ΚΤΙΣΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε το επάγγελμα του κτίστη, ενώ δεν έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό, αυτό σημαίνει πως με την μεθοδικότητα σας και με τους κόπους σας θα φτιάξετε μια σωστή και πετυχημένη εργασία που θα αποκομίσετε πολλά κέρδη. Αν είσαστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μέλλον λαμπρό και πετυχημένο και θα κάνετε έναν σωστό γάμο και πολύ ευτυχισμένο. 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Αν δείτε στον ύπνο σας την κυβέρνηση του κράτους σε μια εκδήλωση, ή σε μια συγκέντρωση, αυτό σημαίνει πως δεv θα βρείτε τις καταστάσεις που περιμένατε. Θα στεναχωρηθείτε και θα βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα πρέπει να κοιτάξετε να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας χωρίς να ζητήσετε την συμβουλή και την βοήθεια κανενός γιατί όλοι θα σας γελάσουν και θα σας κοροϊδέψουν. Αν δείτε την κυβέρνηση ενός ξένου κράτους, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε μια σίγουρη δουλειά και μια ευχάριστη είδηση από τα ξένα.

ΚΥΚΝΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας κύκνους να πλέουν και να κολυμπούν σε μια λίμνη ήρεμα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πλήρη αρμονία σχέσεων με το περιβάλλον της δουλειάς σης και με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει για σας πως θα νοιώσετε ευτυχισμένοι γιατί θα βρείτε και θα ζήσετε έναν όμορφο αγνό και ρομαντικό έρωτα. Αν δείτε κύκνους να μαλώνουν σημαίνει για σας πως θα διαταραχτούν οι αρμονικές σας σχέσεις με το περιβάλλον σας και με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε και σας κάνει εντύπωση ένας μαύρος κύκνος, αυτό σημαίνει πως κινδυνεύετε να αρρωστήσετε. Αν δείτε κύκνο νεκρό, αυτό σημαίνει πως θα σβήσει για σας ένας μεγάλος έρωτας. Αν ακούσετε κύκνο να λεει το τραγούδι του σημαίνει για σας άσχημα νέα.

ΚΥΜΑΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα φουρτουνιασμένη και να έχει μεγάλα κύματα αφρισμένα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες ανακατωσούρες. Αν τα δείτε να χτυπούν με μανία τους βράχους, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μεγάλους κινδύνους στη ζωή σας και στις επιχειρήσεις σας. Αν δείτε πως είσαστε μέσα στην θάλασσα και πως τα κύματα σας πηγαίνουν όπου θέλουν, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από μεγάλες στενοχώριες και δεν θα μπορέσετε ν' αντιδράσετε. Αν όμως δείτε πως βαδίζετε επάνω από τα κύματα ή δεν καταφέρνουν να σας παρασύρουν, αυτό σημαίνει πως θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε τα μανιασμένα κύματα να γαληνεύουν, αυτό σημαίνει πως μετά από μεγάλες αναταραχές στην ζωή σας θα έλθει η γαλήνη και η ηρεμία. Αν δείτε πως τα κύματα είναι μικρά και ήρεμα και απλώς χαϊδεύουν την αμμουδιά ή τις ακτές, αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη ευτυχία σας περιμένει αυτές τις μέρες τόσο από τις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε πως τα κύματα ήταν κόκκινα ή χρωματισμένα από την λάσπη ενός ποταμού που χύνεται εκεί κοντά, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε άσχημα νέα που θα σας στενοχωρήσουν. Αν είστε νέος-α και δείτε πως ένα κυματάκι ήρεμο και χαδιάρικο παίζει στην αμμουδιά ή στην ακτή, αυτό σημαίνει πως ένας ωραίος έρωτας θα ομορφύνει την ζωή σας. Αν δείτε πως στα μανιασμένα κύματα είναι και διάφορα αντικείμενα από το ναυάγιο ενός καραβιού, αυτό σημαίνει πως θα διαψευστούν οι ελπίδες που είχατε για κάτι καλό που περιμένατε αυτόν τον καιρό.

ΚΥΨΕΛΗ Αν δείτε στον ύπνο σας μια κυψέλη με μέλισσες να μπαινοβγαίνουν ασταμάτητα. και σεις νοιώθατε θαυμασμό γι' αυτό το θέαμα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια μεγάλη περίοδος οικογενειακής χαράς και ευτυχίας. Αν δείτε πως έχετε δική σας κυψέλη αυτό σημαίνει πως θα έχετε άνοδο των εργασιών σας και πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα. Αν δείτε να φτιάχνετε μια κυψέλη και να βάζετε μέσα μελίσσι και τα σχετικά τους, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε ένα μέλλον λαμπρό και μια αξιοζήλευτη θέση στην κοινωνία. Αν δείτε πως καταστρέφετε μια κυψέλη ή δείτε μια κυψέλη κατεστραμμένη, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πράξεις που θα σας φέρουν καταστροφή. Αν δείτε μια άδεια κυψέλη, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε την αποτυχία γιατί τίποτα το σωστό δεν θα κάνετε. Αν δείτε μια κυψέλη και πως εσείς σκοτώνετε τα μελίσσια ή τα διώχνετε, αυτό σημαίνει πως θα καταστρέψετε μια καλή τύχη που σας βρέθηκε με τα ίδια σας τα χέρια.

Λ
ΛΑΒΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε κοντά σ' ένα ηφαίστειο και αυτό που σας έκανε εντύπωση ήταν όχι οι εκρήξεις του αλλά η πολλή και άφθονη λάβα που έβγαινε απ' αυτό τρέχοντας ασταμάτητα καίγοντας τα πάντα, αυτό σημαίνει πως θα πιάσετε πολλά χρήματα αυτές τις μέρες. Τα χρήματα αυτά θα είναι ή από επιχειρήσεις, ή από λαχείο ή από κληρονομιά αναπάντεχη. Αν δείτε πως κινδυνεύατε από την λάβα να καείτε, αυτό σημαίνει πως τα χρήματα αυτά ή δεν θα τα διαχειριστείτε σωστά ή θα σας βρει μια μεγάλη στεναχώρια, αν δείτε πως η λάβα σας πλησίασε και σας προξένησε διάφορα εγκαύματα. Αν όμως δείτε πως η λάβα ερχόταν προς το μέρος σας και σείς τρέχατε για να γλιτώσετε και δείτε πως γλιτώσατε, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μόνο μπλεξίματα με την κληρονομιά. Αν δείτε πως θαυμάζετε από ασφαλές μέρος την λάβα που έτρεχε, αυτό σημαίνει πως όλη η χαρά ανήκει σε σάς και την οικογένειά σας από τα χρήματα που θα πάρετε. Αν όμως δείτε λάβα που είναι σβησμένη, αυτό σημαίνει πως σε κάποιο βήμα της ζωής σας αυτές τις μέρες θα έχετε αποτυχία και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

ΛΑΒΡΑΚΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ζωντανό λαχταριστό λαβράκι να σπαρταράει, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη λαχτάρα αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως ψαρέψατε ή αγοράσατε ένα λαβράκι, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια ευχάριστη κι ευτυχισμένη περίοδο, από τις επιτυχίες που θα σημειώσετε αυτές τις μέρες ή από ευχάριστα νέα που θα πάρετε. Αν δείτε πως μαγειρεύετε λαβράκι, αυτό σημαίνει πως κάτι που σκεφτόσαστε να κάνετε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε πως τρωτε λαβράκι, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά γιατί μια σας επιτυχία θα σας ενθουσιάσει πολύ.

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν λαβύρινθο απλώς, αυτό σημαίνει πως κάποια άσχημα μπλεξίματα θα έχετε αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν δείτε πως ζωγραφίζετε έναν λαβύρινθο, από αυτούς που βλέπουμε στα περιοδικά, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μόνοι σας μπλεξίματα που είναι δύσκολο να αποφύγετε. Ειδικά αν δείτε να προσπαθείτε να λύσετε έναν λαβύρινθο και δεν καταφέρνετε να βρείτε την διέξοδο, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε ακόμη περισσοτερο τα πράγματα μόνοι σας, αν όμως δείτε πως βρήκατε στο χαρτί την διέξοδο, τότε θα βρείτε την ευκαιρία να δώσετε λύση στα προβλήματα που δημιουργήσατε. Αν δείτε όμως πως βρεθήκατε μέσα σ' έναν χτισμένο λαβύρινθο και άδικα προσπαθείτε να βρείτε διέξοδο και δεν τα καταφέρνετε, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ αυτές τις μέρες, γιατί δεν θα μπορέσετε να διώξετε τα εμπόδια και τις στενοχώριες που θα σας βρουν αυτές τις μέρες.

ΛΑΓΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας λαγό, χωρίς όμως να είσαστε κυνηγός, αυτό σημαίνει πως αν τον είδατε απλώς, ότι σας διακρίνει μια μεγάλη ανασφάλεια ενώ τα πράγματα δεν είναι όπως τα νομίζετε, απλώς εσείς δείχνετε δειλία. Αν δείτε λαγό να τρέχει, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά και πολλά χρήματα θα κερδίσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως κυνηγήσατε λαγό και τον πιάσατε, αυτό σημαίνει για σας πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τον σκοτώσατε, αυτό σημαίνει πως ο δρόμος στις συναλλαγές σας που ακολουθείτε δεν είναι αυτός που πρέπει και πως έτσι αν συνεχίσετε θα βλάψετε άνθρωπο ή ανθρώπους που δεν πρέπει. Αν δείτε πως παρουσιάστηκε ένας λαγός και έφυγε τρέχοντας αυτό σημαίνει πως μια είδηση ευχάριστη σας περιμένει. Αν δείτε πως τρωτε κρέας από λαγό, αυτό σημαίνει πως ότι κι αν κάνετε αυτές τις μέρες θα σημειώσει μια μεγάλη και σίγουρη επιτυχία.

ΛΑΓΟΥΜΙ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν υπόνομο να τον έχουν ετοιμάσει για να τον ανατινάξουν με τους δυναμίτες όπως γίνεται, αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαστε έτοιμοι γιατί πολλά και συνταρακτικά γεγονότα είναι να ακολουθήσουν αυτές τις μέρες που έρχονται στην ζωή σας. Αν δείτε πως τύχατε την ώρα της ανατίναξης και σας έκανε εντύπωση ο κρότος, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα φανούν τα ύπουλα και ανέντιμα μέσα που χρησιμοποιήσατε και θα γίνετε κατακριτέος στην κοινωνία. Αν δείτε πως σκάβουν ένα τέτοιο λαγούμι και πως περνάει στα θεμέλια του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί προσπαθούν να σάς καταστρέψουν και να σας κάνουν μεγάλο κακό σε σας και στην οικογένειά σας. Αν όμως δείτε πως εσείς φτιάχνετε ένα τέτοιο λαγούμι αυτό σημαίνει πως τα σχέδια σας και οι πράξεις σας δεν στηρίζονται στην τιμιότητα και σκεφτόσαστε να επιτύχετε με ύπουλα και βρώμικα μέσα τους σκοπούς σας.

ΛΑΔΙ Αν δείτε στον ύπνο σας δοχεία γεμάτα λάδι σημαίνει πως θα έχετε μεyάλη ευτυχία και υγεία σε σας και στην οικοyένειά σας και αφθονία αγαθών. Αν δείτε να γεμίζετε με λάδι πολλά ή έστω και ένα δοχείο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν χαρούμενα και ευτυχισμένα γεγονότα. Αν δείτε πως βάζατε λάδι στο φαyητο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε υγεία δύναμη κι επιτυχίες μεγάλες αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν είστε άρρωστος και δείτε να τρωτε λάδι η υγεία σας θα αποκατασταθεί. Αν δείτε να γεμίζετε καντήλι με λάδι στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα συμβεί αυτές τις μέρες στην οικογένειά σας. Αν το yεμίζετε και το ανάβετε στην εκκλησία, αυτό σημαίνει πως θα έχετε την ευλοyία του Θεού. Αν δείτε πως σας δίνουν ένα μπουκάλι ή ένα δοχείο yεμάτο λάδι, σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν σημαντικά πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς λάδι σημαίνει πως θα προσφέρετε μεγάλη και σημαντική βοήθεια εσείς. Αν δείτε πως αλείφετε με λάδι το σώμα σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη προστασία, υγεία και μεγάλη σιγουριά αυτές τις μέρες. Κακό είναι αν δείτε να σπάζουν δοχεία και να χύνεται το λάδι, αυτό σημαίνει αποτυχία και στενοχώριες, τόσο για σας όσο και για την οικοyένειά σας.

ΛΑΔΩΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας να λαδώνετε ένα ταψί ή ένα σκεύος της κουζίνας σας για να φτιάξετε κάποιο φαγητό, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε νέα πνοή στη ζωή σας και στα όνειρά σας, θα δημιουργήσετε πολλά και αυτό θα οφείλεται σ' εσάς.

ΛΑΚΚΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν λάκκο απλώς, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις αυτές τις μέρες στη ζωή σας και θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Αν δείτε πως ένας λάκκος βρέθηκε στον δρόμο σας, αυτό σημαίνει εμπόδια και δυσάρεστες ειδήσεις. Αν δείτε πως πέσατε μέσα σ' ένα λάκκο αυτό σημαίνει πως θα πάθετε κάποιο δυστύχημα ή εσείς ή κάποιο μέλος της οικογενείας σας. Αν δείτε πως σκεπάζετε κάποιο λάκκο, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δείτε πως βρισκόσαστε μέσα σ' ένα λάκκο και κατορθώσατε και βγήκατε, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε μόνοι σας να υπερνικήσετε τις δυσκολίες σας και τις δύσκολες καταστάσεις που σας είχαν βρει και θα νοιώσετε μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση. Αν δείτε πως κάποιος σας βοήθησε να βγείτε από ένα λάκκο, αυτό σημαίνει πως θα σας προσφέρουν μια μεγάλη και αποτελεσματική βοήθεια άτομα που δεν το περιμένατε. Αν δείτε πως ανοίγετε εσείς έναν λάκκο, αυτό σημαίνει πως κάποιος συγγενής σας θα κινδυνέψει με θάνατο. Αν δείτε άλλους να σκάβουν λάκκο, αυτό σημαίνει πως θα σας στήσουν παγίδες και θα σας προξενήσουν πολλές δυσκολίες στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας, αλλά τελικά δεν θα πετύχουν γιατί θα τις αποφύγετε αν δείτε πως δεν πέσατε μέσα. Αν δείτε λάκκο μέσα σ' ένα νεκροταφείο, αυτό σημαίνει για σας καλή υγεία και θα μάθετε για κάποια κληρονομιά. Αν δείτε πως πέφτετε μέσα σ' ένα λάκκο με λασπόνερα, αυτό σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά και θα χάσετε την αξιοπρέπειά σας. Αν δείτε πως πέσατε μέσα σ' ένα λάκκο με ακαθαρσίες, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

ΛΑΜΑΡΙΝΑ Αν δείτε στον ύπνο σας λαμαρίνα ή λαμαρίνες, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα yεγονοτα. Όσο δε τις βλέπετε να είναι γυαλιστερές τόσο πιο ευχάριστα γεγονότα προμηνύονται αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν δείτε πως γεμίσατε μια λαμαρίνα με γλυκίσματα και την πηγαίνατε στον φούρνο ή την φέρνατε ή την βyάζατε από αυτόν τόσο πιο μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε και θα γίνετε ευτυχισμένοι στην ζωή σας.

ΛΑΜΒΑΝΩ Αν δείτε στον ύπνο σας να παίρνετε κάτι ή να λαβαίνετε κάτι, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε να λαβαίνετε χρήματα, αυτό σημαίνει στην πραγματικότητα ότι θα χάσετε χρήματα και θα στενοχωρηθείτε. 

ΛΑΜΠΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια λάμπα οποιαδήποτε αναμμένη, είναι σημάδι ευτυχίας και επιτυχίας στην ζωή σας. Αν δείτε μια ή πολλές λάμπες να φωτίζουν το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως μεyάλη ευτυχία σας περιμένει στην οικοyένειά σας. Αν είσαστε νέος-α και δείτε αναμμένη λάμπα στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε λαμπερό μέλλον και ευτυχισμένο γάμο θα κάνετε. Αν δείτε τις λάμπες σβηστές σημαίνει αποτυχία και χωρισμό. Αν δείτε πως ανάβετε εσείς μια λάμπα πετρελαίου ή ένα λυχνάρι ή μια λάμπα ηλεκτρικού, αυτό σημαίνει πως θα σας κυριεύσει ο έρωτας και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. 

ΛΑΣΠΗ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς λάσπη, αυτό σημαίνει για σας πως σας περιμένουν λύπες και στεναχώριες, αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως περπατάτε μέσα στις λάσπες και τα λασπόνερα και πως το βάδισμά σας γίνεται κοπιαστικό αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μπελάδες και πολλές αναποδιές στις δουλειές σας και στη ζωή σας και θα στενοχωρηθείτε πάρα πολύ. Αν δείτε πως βουλιάζετε μέσα στην λάσπη αυτό σημαίνει μιζέρια και οικονομική δυσκολία. Αν δείτε πως σας πετούν λάσπες και σας λερώνουν, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας κακολογήσουν και να σας μειώσουν ηθικά χωρίς όμως να έχετε δώσει κανένα δικαίωμα. Αν δείτε πως εσείς πετάτε λάσπη σε κάποιο πρόσωπο και το λερώνετε, αυτό σημαίνει πως εσείς θα προσπαθήσετε να κακολογήσετε άδικα κάποιον.

ΛΑΤΟΜΕΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας από μακριά ένα λατομείο εγκαταλειμμένο, αυτό σημαίνει πως κάποιο καλό σημάδι για σας παρουσιάζεται στην ζωή σας. Αν δείτε πως πήγατε κοντά και το επεξεργαζόσαστε να το αγοράσετε ή να το ενεργοποιήσετε, αυτό σημαίνει πως ότι σχεδιάζετε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αν είτε δε να εργάζεστε σε ένα λατομείο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν επιτυχίες στη ζωή σας, ευτυχία, κέρδη και καλό και σίγουρο μέλλον για σας και για την οικογένειά σας.

ΛΑΤΡΕΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας να εκδηλώνετε λατρεία στα Θεία, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε μεγάλη προστασία και από πρόσωπα και από την Ανωτέρα δύναμη. Θα νοιώσετε σιγουριά και ασφάλεια και πρόοδο στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας. Αν δείτε πως δείχνετε λατρεία στο πρόσωπο που αγαπάτε, αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα αρχίσατε να το περιφρονείτε και να το παραμελείτε και πως σκεφτόσαστε γρήγορα να το εγκαταλείψετε. Το ίδιο σημαίνει για σας αν δείτε πως νοιώθει λατρεία και την εκδηλώνει στο όνειρο σας το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν δείτε στον ύπνο σας πως εκδηλώνετε την λατρεία σας στο παιδί σας, τότε να ξέρετε πως το παιδί σας θα σας πληγώσει. Αν δείτε πως δείχνετε λατρεία σε μια κοπέλα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε και θα σημειώσετε επιτυχία στον έρωτα. 

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση ένας ωραίος και καλοδιατηρημένος λαχανόκηπος, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε οικογενειακή γαλήνη κι ευτυχία. Αν δείτε πως έχετε δικό σας λαχανόκηπο αυτό σημαίνει πως η επιτυχία στις δουλειές σας είναι εξασφαλισμένη και πως η χαρά και η γαλήνη θα σας συνοδεύει αυτές τις μέρες. Πιο καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως καλλιεργείτε μόνοι σας τον κήπο σας με λαχανικά.

ΛΑΧΑΝΟΠΙΤΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάξατε μια λαχανόπιτα, αυτό σημαίνει πως θα ασχοληθείτε με πράγματα χωρίς πολύ αξία και σημασία. Αν δείτε να τρωτε μια οποιαδήποτε πίττα από λάχανα, αυτό σημαίνει πως μια μικρή και ασήμαντη χαρά θα πάρετε αυτές τις μέρες.

ΛΑΧΑΝΟΠΩΛΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε το επάγγελμα αυτό, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, θα αποκομίσετε κέρδη και θα έχετε και σοβαρές ερωτικές επιτυχίες. Αν δείτε άλλον λαχανοπώλη και συζητάτε μαζί του, αυτό σημαίνει πως θα σας κάνουν πρόταση γα κάποια επικερδή επιχείρηση που πρέπει στην πραγματικότητα να την δεχθείτε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σας προτείνουν γάμο που αν τον δεχθείτε θα γίνετε ευτυχισμένοι.

ΛΑΧΕΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε λαχεία, αυτό σημαίνει πως σπαταλάτε άσκοπα λεφτά στην πραγματικότητα και πως τα τοποθετείτε σε αμφίβολες επιχειρήσεις. Αν δείτε πως αγοράσατε λαχείο με ένα συγκεκριμένο νούμερο, καλό θα είναι να αγοράσετε λαχείο με το νούμερο αυτό αν το θυμηθείτε γιατί συμβαίνει καμία φορά η τύχη να παίζει παράξενα και περίεργα παιχνίδια. Πάρα πολλές φορές έχει συμβεί να βλέπουν πολλοί τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Αν δείτε πως κερδίσατε στο λαχείο χρήματα πολλά ή λίγα, αυτό σημαίνει πως θα χάστε στην πραγματικότητα και πως θα σας βγουν φτώχιες. 

ΛΕΗΛΑΣΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε εσείς οι ίδιοι λεηλασίες ή επωφεληθήκατε κάτι από κάποια ανακατωσούρα και προβλήματα σε λεηλασίες, αυτό σημαίνει πως με τις άσχημες ενέργειές σας και με τον άσχημο χαρακτήρα σας θα κάνετε τους άλλους να σας περιφρονήσουν και να σας μισήσουν. Αν δείτε πως την ώρα που κάνατε την λεηλασία, βρέθηκαν άλλοι και σας εμπόδισαν, αυτό σημαίνει πως κάποιος θα βρεθεί για να σας νουθετήσει και να σταματήσετε τον άσχημο δρόμο που είχατε πάρει. Αν δείτε άλλους να λεηλατούν την δική σας περιουσία, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε την ευκαιρία να σας κάνουν κακό. Αν δείτε πως ένας εχθρός σας ή ένας αντίπαλος σας λεηλατεί την περιουσία σας, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας κάνουν κακό και να σας θίξουν την υπόληψή σας. Για μια γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο σημαίνει οικογενειακές στενοχώριες και αναποδιές.

ΛΕΙΒΑΔΙ Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση ένα κατάφυτο και καταπράσινο λιβάδι, αυτό σημαίνει μεγάλη τύχη για σας, ευτυχία και ευημερία στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως σ' αυτό βόσκουν πρόβατα, σημαίνει την μεγάλη και ανείπωτη χαρά που θα σας βρει αυτές τις μέρες. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε μέσα σε μια εκκλησία που γινόταν λειτουργία και πως την παρακολουθούσατε με ευλάβεια, αυτό σημαίνει πως θα σας πάνε όλα καλά. Αν έχετε δική σας δουλειά, θα έχετε μεγάλα και απρόσμενα κέρδη. Αν είσαστε φυλακισμένος θα έχετε γρήγορη αποφυλάκιση.

ΛΕΚΑΝΗ Αν δείτε λεκάνη σκουριασμένη ή σπασμένη, αυτό σημαίνει πολλές στεναχώριες και λύπες θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Αν δείτε λεκάνη γεμάτη νερό, αυτό σημαίνει λύπη και στενοχώρια γιατί θα μάθετε για κάποιον θάνατο. Αν δείτε πως ήταν λερωμένη και πως εσείς την πλένατε και την καθαρίζατε αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ αλλά θα πετύχετε τους στόχους σας και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει για σας πως θα χετε ένα μέλλον λαμπρό και μια πετυχημένη αποκατάσταση στην ζωή σας.

ΛΕΜΟΝΑΔΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως στύβετε λεμονιά και φτιάχνετε λεμονάδα την οποία πίνετε αυτό σημαίνει πως όλες σας οι υποθέσεις βαδίζουν καλά και θα νοιώσετε σίγουροι από τις επιτυχίες που θα ακολουθτjσουν. Αν δείτε πως προσφέρατε μια τέτοια λεμονάδα σε κάποιον, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια καλή συνεργασία σε μια δουλειά που θα σας αφήσει κέρδη. Αν δείτε πως πίνετε μια λεμονάδα σε μπουκάλι και πίνοντάς την νοιώσατε ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια χαρά αισθηματική έστω και προσωρινή. Αν δείτε πως κερνάτε κάποιον ή κάποιους λεμονάδα, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε η αιτία για να δώσετε χαρά σε άλλα άτομα. αλλά θα νοιώσετε και εσείς ευτυχισμένοι γι αυτό. 

ΛΕΜΟΝΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα δέντρο λεμονιάς να είναι ολάνθιστο και να νοιώ6ετε ευχαρίστηση τόσο από τα άνθη του όσο και από το άρωμά τους, αυτό σημαίνει πως θα γίνει ένας γάμος που θα σας γεμίσει ευχαρίστηση και θα σας κάνει ευτυχισμένους. Αν είστε ανύπαντρος-η και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ένα παράφορο έρωτα που θα καταλήξει σε έναν ευτυχισμένο γάμο. Πιο καλό είναι 

ΛΕΞΕΙΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως γράφετε λέξεις διάφορες σε ένα χαρτί ή προσπαθείτε να ξεχωρίσετε λέξεις από ένα βιβλίο, αυτό σημαίνει πως σπαταλάτε τον καιρό σας σε άσκoπες δουλειές καιμε άσκοπες ενερyειες. Αν δείτε πως ακούyατε λέξεις και σας έκανε εντύπωση αυτό, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν καθόλου και μόνο στενοχώρια θα πάρετε. Το όνειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε τροπο συμπεριφοράς και δράσης.

ΛΕΞΙΚΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ένα λεξικό και πως το πήρατε στα χέρια σας και το κρατούσατε με ικανοποίηση, αυτό σημαίνει για σας πως θα νοιώσετε μια μεγάλη χαρά από την επιτυχία ενός σχεδίου σας ή την εκπλήρωση ενός oνείρου σας. Αν δείτε πως το ξεφυλλίζετε και το συμβουλεύεστε αυτό σημαίνει πως θα βάλετε μεγάλη τάξη στην ζωή σας και οι επιτυχίες σας θα είναι σημαντικές. Κακό είναι αν δείτε πως σκίζετε ή πετάτε ένα λεξικό, αυτό σημαίνει πως θα διώξετε πολλές ευκαιρίες στην ζωή σας. Αν δείτε πως πήγατε να δανειστείτε από κάποιον ένα λεξικό για να λύσετε μια απορία σας, αυτό σημαίνει πως θα χρειαστείτε την συμβουλή κάποιου προσώπου για ένα σας πρόβλημα. Το ίδιο σημαίνει πως θα δώσετε συμβουλές χρήσιμες αν δείτε πως δώσατε ένα λεξικό για να το συμβουλευτούν άλλοι.

ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξαφνικά σας παρουσιάστηκε μια λεοπάρδαλη στον ύπνο σας και πως τρομάξατε, αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα θα σας παρουσιαστεί ένας πολύ επικίνδυνος και ύπουλος εχθρός. Αν δείτε πως σας έκανε εντύπωση μια επίθεση από λεοπάρδαλη και πως κατάφερε να σας κάνει κακό, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε εσείς την ευκαιρία σε άτομο που θέλει το κακό σας να σας βλάψει. Αν όμως σας επιτέθηκε και ξεφύγατε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε έγκαιρα χαμπάρι και θα γλιτώσετε από μεγάλο κακό αυτές τις μέρες. Αν δείτε κοπάδι από λεοπαρδάλεις να περιφέρετε γύρω σας και να σας κοιτάζει απειλητικά, αυτό σημαίνει πως ετοιμάζονται άτομα να σας προξενήσουν μεγάλο κακό. Αν δείτε λεοπάρδαλη κλεισμένη στο κλουβί σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να σας προξενήσουν κανένα κακό οι εχθροί σας.

ΛΕΥΚΩΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζετε ένα λεύκωμα και πως γράφατε εσείς μέσα σ' αυτό, για τους παντρεμένους σημαίνει πως θα θελήσουν να μπλέξουν σε περιπέτειες εξωσυζυγικές που θα αποκομίσουν μόνο λύπες και στενοχώριες αργότερα και ίσως το πληρώσουν ακριβά. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως με τίποτα το σοβαρό δεν ασχολείσθε και πως καλό είναι να αλλάξετε γιατί o δρόμος που ακολουθείτε θα σας βγάλει σε δύσκολες και στενοχώριες καταστάσεις στη ζωή σας.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα λεωφορείο απλώς είτε σταματημένο είτε να ταξιδεύει, αυτό σημαίνει πως κάποια δουλειά που σχεδιάζατε να κάνετε θα φέρει αποτελέσματα που θα σας ευχαριστήσουν. Αν δείτε πως μπαίνετε μέσα σε ένα λεωφορείο να κάνετε κάποιο ταξίδι κοντινό ή μακρινό, αυτό σημαίνει επιτυχία για σας σίγουρη. Αν δείτε πως καθόσαστε άνετα στην θέση σας και ταξιδεύετε ευχάριστα. Αν όμως είναι γεμάτο κόσμο και νοιώθετε στριμωγμένοι, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε τους σκοπούς σας μετά από κούραση και μετά από πολλά εμπόδια. Αν δείτε πως μαζί με άλλους μπήκατε μέσα σε ένα λεωφορείο και πως σαν γκρουπ πήρατε αγκαζέ το λεωφορείο αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μεγάλη χαρά είτε σε γάμο είτε βαφτίσια είτε σε αρραβώνες που θα σας δώσουν χαρά.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας να ανοίγεται μπροστά σας μια μεγάλη λεωφόρος ευθεία ομαλή και γεμάτη δέντρα και άνθη, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη χαρά και ευτυχία, από τις επιτυχίες που θα δείτε να σημειώνετε στην ζωή σας και βλέποντας ύστερα από διάφορα γεγονότα να ανοίγεται ένα μέλλον λαμπρό μπροστά σας. Αν δείτε να περπατάτε σε μια τέτοια λεωφόρο, αυτό σημαίνει πως ήδη είσαστε στον δρόμο της επιτυχίας. Δυσκολίες όμως θα βρείτε όταν δείτε πως κυκλοφορεί γύρω σας πολύς κόσμος και σας δυσκολεύει στην πορεία σας. Αν όμως δείτε πως παρ' όλες τις δυσκολίες κατορθώνατε και προχωρούσατε, αυτό σημαίνει πως θα πραγματοποιήσετε όλα σας τα σχέδια να δείτε και φθάνετε σε έναν προορισμό. Μεγάλη ευτυχία σημαίνει για σας αν την λεωφόρο που θα δείτε είναι γεμάτη μαγαζιά που έχουν μέσα εμπορεύματα. αυτό σημαίνει πως μην διστάσετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία ότι κι αν επιχειρήσετε.

ΛΗΣΤΗΣ-ΛΗΣΤΕΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε έναν ληστή και μιλήσατε μαζί του, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε πρόσωπο που θα σας βοηθήσει πολύ στη ζωή σας, εάν ο ληστής σας απειλούσε και φερόταν άγρια και εχθρικά μαζί σας. Αν μιλούσατε ήρεμα και φιλικά σαν καλοί φίλοι, αυτό σημαίνει πως θα ασχοληθείτε με πράγματα άσχετα με την δουλειά σας και αυτό θα γίνει αιτία να χάσετε πολλά από τη δουλειά σας και από τη ζωή σας. Αν δείτε πως με έναν ληστή σχεδιάζατε να γίνετε συνένοχος του και προετοιμάζατε μαζί μία ληστεία, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μεγάλη γκάφα και θα χάστε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στην ζωή σας. Αν δείτε πως πήρατε στο κυνήγι κάποιον ληστή, αυτό σημαίνει πως σε μια δύσκολή σας περίσταση που θα βρεθείτε αυτές τις μέρες θα ζητήσετε βοήθεια από πρόσωπα που δεν έπρεπε γιατί θα σας κουτσομπολέψουν και θα λυπηθείτε πολύ. Αν δείτε πως γίνατε εσείς ληστής, αυτό σημαίνει πως θα σας προτείνουν μια δουλειά ή μια συνεργασία που θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε πως σας κυνηγάει η αστυνομία γιατί είσαστε ληστής, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε κάτι στην ζωή σας που θα σας φέρει τιμή και δόξα μεγάλη. Αν σας συνέλαβαν και σας πήγαιναν μέσα, αυτό σημαίνει μεγάλη επιτυχία για σας. Αν δείτε άλλους ληστές αυτό σημαίνει πως θα μιλήσουν όλοι για σας και θα σας θαυμάσουν. Αν δείτε πως διαπράξατε μια ληστεία και αποκτήσατε μεγάλα κέρδη και αυτό σας έδωσε ικανοποίηση, αυτό σημαίνει πως αν χρωστάτε χρήματα θα σας γίνουν φορτικοί για να τα εισπράξουν. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει για σας μεγάλη επιτυχία στην ζωή και στον έρωτα. Αν είσαστε νέα κοπέλα και δείτε πως έγινε ληστεία εις βάρος σας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να ετοιμαζόσαστε για γάμο σύντομο και ευτυχισμένο. Αν δείτε πως σκοτώσατε κάποιον ληστή αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα σας βρει μια μεγάλη ατυχία. Αν όμως αυτές τις μέρες είχατε ακούσει για κάποια ληστεία και αυτό το γεγονός σας συγκλόνισε και το είχατε συνεχώς στο μυαλό σας ή αν είχατε δει έργο με ληστές ή αν είχατε διαβάσει κανένα βιβλίο με ανάλογο περιεχόμενο να μην δώσετε και πολύ σημασία στο όνειρο. Αν δεν συνέβησαν αυτά και δείτε πως ακούγατε ληστές να τραγουδούν και να γλεντούν, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε καλές, ευχάριστες ειδήσεις.

ΛΙΒΑΔΙ Αν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα κατάφυτο και καταπράσινο λιβάδι στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες στην ζωή αυτές τις μέρες και θα νοιώσετε απόλυτα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Πιο καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως κάνετε περίπατο σε ένα τέτοιο λιβάδι. Αν δείτε πως έχετε ένα δικό σας σπίτι μέσα σε ένα τέτοιο λιβάδι, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακή γαλήνη κι ευτυχία από ευχάριστα γεγονότα που θα σας βρουν αυτές τις μέρες. Αν είσαστε νέος-α και δείτε να περπατάτε μέσα σε ένα τέτοιο λιβάδι μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε ευτυχισμένες στιγμές και πως θα γίνετε σίγουρα ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Αντίθετα αν δείτε ένα λιβάδι κατάξερο και σας προξένησε δυσφορία, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν μεγάλες ατυχίες και αναποδιές αυτές τις μέρες.

ΛΙΒΑΝΙ Αν δείτε στον ύπνο σας λιβάνι, είτε το αγοράσατε είτε το βάζετε στο θυμιατό για να λιβανίσετε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχία τόσο στον έρωτα όσο και στις υποθέσεις σας, και κέρδη από τις δουλειές σας. 

ΛΙΜΑΝΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα λιμάνι που έσφυζε από ζωή, καράβια που έφευγαν ή έρχονταν, επιβάτες που πηγαινοέρχονταν κ.λ.π. αυτό σημαίνει πως πρέπει να ετοιμαστείτε για βαρυσήμαντες αλλαγές στην ζωή σας αυτές τις μέρες. Οι δουλειές σας θα πάρουν μεγάλη άνοδο, η χαρά και η ευτυχία θα κυριαρχήσει στην ζωή σας, οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Αν δείτε πως ταξιδεύοντας μπήκατε σε ένα λιμάνι, σημαίνει πως οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν, η επιτυχία στις επιδιώξεις σας είναι εξασφαλισμένη. Αν έχετε υπ' όψη σας να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά και δείτε αυτό το όνειρο, μην διστάσετε να την προχωρήσετε, θα πετύχετε δίχως άλλο. Αν πάλι δείτε πως ταξιδεύατε και πως μετά από τρικυμία μπήκατε σε λιμάνι, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από έναν μεγάλο και σοβαρό κίνδυνο. Αν δείτε πως ταξιδεύατε και πως μπήκατε σε ένα ήρεμο λιμάνι, αυτό σημαίνει πως μεγάλη ευτυχία σας περιμένει αυτόν τον καιρό που θα σας εξασφαλίσει την σιγουριά και την ευτυχία. Αν είσαστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον και εναν ευτυχισμένο και πετυχημένο γάμο που θα σας εξασφαλίσει μια άνετη και ευτυχισμένη ζωή. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα ήρεμο και ήσυχο λιμάνι.

ΛΙΜΝΗ Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση μια ήρεμη λίμνη με ολοκάθαρα νερά και ήρεμα, καθώς και μια βλάστηση ωραία και φανταχτερή, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένες μέρες τόσο σε σας όσο και στην οικoγένειά σας, η ευτυχία και η χαρά θα σας συντροφεύουν αυτόν τον καιρό γιατί θα σας βρουν και ευτυχισμένα και αναπάντεχα γεγονότα. Αν δείτε πως τα νερά της ήταν θολά ή μελανά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και ζημιές και λύπες στον αισθηματικό τομέα. Αν την δείτε θολή και πως τα νερά της ήταν ταραγμένα, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε στενοχώριες περαστικές από πρόσωπα που δεν τα περιμένατε, μην στενοχωρηθείτε όμως γιατί δεν θα κρατήσει για πολύ. Αν δείτε να έχει πολλές λάσπες, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν οικονομικές στενοχώριες και οικογενειακές δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δείτε πως κολυμπάτε σε μια λίμνη, σημαίνει πως θα περάσετε στενοχώριες από δυσάρεστες ειδήσεις που θα πάρετε αυτές τις μέρες, και πως δυσάρεστες εξελίξεις θα έχετε αυτόν τον καιρό στην δουλειά σας και στα αισθηματικά σας. Αν είσαστε σε μια βάρκα και γυρίζετε την λίμνη, αυτό σημαίνει πολλές ευχάριστες καταστάσεις σας περιμένουν αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν δείτε πως ψαρεύετε στην λίμνη, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια. Αν είδατε μια λίμνη και ήταν γεμάτη ψάρια, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλα κέρδη στις δουλειές σας ή θα πάρετε αναπάντεχα χρήματα. Αν είσαστε νέα ανύπαντρη και δείτε μια πεντακάθαρη λίμνη, αυτό σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία στον έρωτα και πως μια καλή γνωριμία θα καταλήξει σε έναν ευτυχισμένο γάμο.

ΛΙΝΑΡΙ Αν δείτε στον ύπνο σας να φυτεύετε ή να καλλιεργείτε λινάρι, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλα κέρδη που δεν τα υπολογίζατε και δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως μαζεύατε λινάρι σημαίνει πως θα πετύχετε πολλά πράγματα στη ζωή σας και θα μιλήσουν όλοι για σας. Αν δείτε πως κάνετε επεξεργασία στο λινάρι, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν πολλά εμπόδια κι αναποδιές αλλά θα τα υπερνικήσετε και θα πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, αρκεί να μην απελπιστείτε. 

ΛΙΟΝΤΑΡΙ Αν δείτε πως καταφέρατε και διώξατε το λιοντάρι που σας απειλούσε, αυτό σημαίνει πως θα αποφύγετε κίνδυνο αν το λιοντάρι ήταν απειλητικό. Αν το λιοντάρι ήταν ήρεμο κι εσείς το διώξατε από κοντά σας, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κακή εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων και θα χάσετε μια πολύ σημαντική ευκαιρία κι έναν σημαντικό προστάτη. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε λιοντάρι στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε δυνατό εραστή και εξαρτάται από τις πιο πάνω περιπτώσεις αν σας κάνει ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη. Τέλος αν δείτε πως σκοτώνετε ένα λιοντάρι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσκολίες στη ζωή σας γιατί θα κάνετε πολλά και μεγάλα λάθη. Αν δείτε πως κρατάτε ένα δέρμα λιονταριού στα χέρια σας, αυτό σημαίνει μεγάλη προκοπή. Αν δείτε έναν πίνακα να έχει ζωγραφισμένο ένα λιοντάρι, αυτό σημαίνει μεγάλη οικογενειακή ευτυχία από σημαντικό γεγονός που θα συμβεί στην οικογένειά σας. 

ΛΙΠΑΙΝΩ Αν δείτε στον ύπνο σας πως λιπαίνατε μια μηχανή, ή της αλλάζατε τα λάδια ή πως τα συμπληρώνατε αυτό σημαίνει πως θα γίνει κάτι αυτές τις μέρες και θα χρειαστείτε να αλλάξετε σχέδια στην δουλειά σας, γιατί θα διαπιστώσετε πως δεν βαδίζατε σωστά. Αν δείτε πως αλλάζοντας ή συμπληρώνοντας λάδια στην μηχανή σας και αυτή δούλευε πιο καλά, αυτό σημαίνει πως με τις ενέργειες που θα κάνετε όλα θα σας πάνε καλά και θα ηρεμήσετε.

ΛΙΠΑΝΤΗΣ Αν δείτε πως δουλεύετε σαν λιπαντής σε κάποιο εργοστάσιο ή σε κάποιο καράβι, χωρίς να έχετε σχέση με αυτό το επάγγελμα, αυτό σημαίνει πως δουλεύετε για άλλους χωρίς κανένα όφελος. Αν δείτε πως λιπαίνετε μηχανές κάποιον άλλου όχι επαγγελματικά αυτό σημαίνει πως θα βοηθήσετε άλλον ή άλλους χωρίς να αναγνωρίσουν την βοήθειά σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

ΛΙΠΑΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας λίπασμα είτε το αγοράζετε είτε το δείτε απλά, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια αναπάντεχη ευτυχία. Αν δείτε πως ρίχνετε λίπασμα στις γλάστρες σας, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε έναν σοβαρό δεσμό και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε πως ρίχνετε λίπασμα στον κήπο σας ή στο χωράφι σας, αυτό σημαίνει τύχη, χρήματα που δεν τα περιμένατε.

ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έπιασε λιποθυμία χωρίς όμως να υπήρχε καμία οργανική αιτία, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ από άσχημες ειδήσεις που θα λάβετε και από τις δουλειές σας και από το πρόσωπο που αγαπάτε. Την ίδια σημασία έχει για σας αν δείτε πως λιποθύμησαν άλλοι.

ΛlΠΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαπιστώσατε να έχει δημιουργηθεί λίπος στο σώμα σας, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα από τις δουλειές σας. Αν δείτε πως αλείβετε με λίπος παχύ το σώμα σας ή αγοράζατε λίπος ή απλώς το βλέπατε, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε στις δουλειές σας και στον έρωτα χρησιμοποιώντας τα πιο ύπουλα και αθέμιτα μέσα.

ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ-ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως λιποτακτούσατε από τον στρατό, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε τον χειρότερο εαυτό σας σε μια δύσκολη στιγμή σας και όλοι θα μιλήσουν εις βάρος σας και θα σας κακολογήσουν. Αν δείτε πως σας δικάζουν επειδή λιποτακτήσατε, αυτό σημαίνει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις που δημιουργήσατε μόνοι σας.

ΛΙΡΑ - ΛΙΡΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας λίρες χρυσές να αστράφτουν είτε μαζεμένες κάπου είτε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει χαρά και κέρδη από την δουλειά σας. Αν δείτε πως γεμίζατε τις τσέπες σας με λίρες ή ότι ήταν γεμάτες, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια μεγάλη πρόοδο στην δουλειά σας και θα νοιώσετε ευτυχισμένος-η. Αν δείτε πως σας δίνουν λίρες χρυσές, αυτό σημαίνει πως θα σας υποστηρίξουν πολύ στη ζωή σας. Αν είστε άνδρας και δείτε να σας δίνει γυναίκα λίρες, αυτό σημαίνει πως θα συνδεθείτε με γυναίκα παμπόνηρη και θα κοιτάξει να σας ξεγελάσει και να σας εκμεταλλευτεί. Αν δίνετε σε κάποιον ή σε κάποιους λίρες, αυτό σημαίνει αποτυχίες και στενοχώριες.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID