BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (ΟΡΝΤ-ΠΑΝΤ)


Ο
ΟΡΜΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε μέσα σε ένα ήρεμο και ήσυχο όρμο, είτε βρεθήκατε εκεί με κάποιο πλεούμενο, είτε κολυμπώντας ακόμη, αυτό σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα τις περάσετε με ηρεμία στην προσωπική σας ζωή, αλλά και οι δουλειές σας θα σας δώσουν μια σιγουριά και μια ασφάλεια.

ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε ως επάγγελμα τον ορνιθοτρόφο χωρίς όμως να έχετε σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως όλα σας τα όνειρα θα πραγματοποιηθούν, οι δουλειές σας θα πάρουν μεγάλη άνοδο και τα κέρδη σας Θα είναι μεγάλα. Κακό θα είναι για σας αν δείτε πως είστε ορνιθοτρόφος και βρήκατε τις κότες σας και τα πουλιά ψόφια. Πολύ πιο καλό είναι το όνειρο, αν δείτε πως είχατε και πάπιες μέσα στο ορνιθοτροφείο σας. Αν δείτε άλλον πτηνοτρόφο, είναι που θα μάθετε κάποιο μεγάλο κακό για κάποιον άλλον.

ΟΡΝΙΟ (Άγριο αρπακτικό πουλί): Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση ένα αρπακτικό πουλί, αυτό σημαίνει πως κάποιος κίνδυνος και κάτι κακό θα σας απειλήσει και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Αν δείτε πως σας επιτέθηκε ένα όρνιο, αυτό σημαίνει πως κάποιος μεγάλος εχθρός σας θα κοιτάξει να σας κάνει μεγάλο κακό. Αν σας ξέσχισε με τα νύχια τον ή με το ράμφος του, αυτό σημαίνει πως θα βρει την ευκαιρία να σας κάνει κακό. Αν όμως είναι μαύρο το χρώμα τον, θα είναι σοβαρή η αρρώστια που θα σας απειλήσει. Αν δείτε πως πολλά όρνια επιτέθηκαν σε ζώα και τα κατασπάραξαν ή έτρωγαν ψοφίμια, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προφυλάξετε την οικογένειά σας γιατί θα την απειλήσει σοβαρή αρρώστια. Αν δείτε πως όρνιο ή όρνια επιτέθηκαν στα ζώα σας ή στις κότες σας, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε οικονομική καταστροφή. Αν κατασπάραξε το σκύλο σας, θα χάσετε κάποιο πιστό και αφοσιωμένο φίλο. Αν όμως δείτε πως διώχνετε όρνιο ή πως το σκοτώνετε, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια μεγάλη απαλλαγή από κάποιον σοβαρό κίνδυνο ή από επικίνδυνες καταστάσεις που σας απειλούσαν.

ΟΡΟΠΕΔΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ή πήγατε σε οροπέδιο, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη οικονομική άνοδο και κοινωνική. Η τύχη θα είναι για πολύ καιρό με το μέρος σας και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Αν είστε στα σχέδια να ξεκινήσετε κάτι το καινούργιο στη ζωή σας, ξεκινήστε το, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει ένα μέλλον λαμπρό και πως θα κάνετε ένα ευτυχισμένο και πλούσιο γάμο.

ΟΡΟΣ (Φάρμακο): Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε άρρωστος χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα και σας έκαναν ορό, σημαίνει πως σε μια δύσκολη στιγμή σας θα βρεθούν άνθρωποι να σας βοηθήσουν και να σας ενισχύσουν σημαντικά. Αν είστε στον ύπνο σας καλά κι όμως σας έκαναν ορό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα ανέλπιστα που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως πηγαίνετε να σας κάνουν ορό, αυτό σημαίνει πως θα ζητήσετε βοήθεια και θα την πάρετε αν δείτε πως σας έκαναν, αν όχι, τότε θα σας αρνηθούν. Αν δείτε πως σε κάποιον άλλον έκαναν ορό, αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε για το άσχημο παιχνίδι που θα δείτε να παίζουν άνθρωποι που δεν το περιμένατε.

ΟΡΟΦΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτάτε και θαυμάζετε τους πάνω ορόφους μιας πολυώροφης οικοδομής, αυτό σημαίνει πως θα καταστρώσετε μεγαλεπήβολα και φιλόδοξα σχέδια που θα χρειαστούν κόποι και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχετε. Αν δείτε πως ανεβαίνετε στους πάνω ορόφους, αυτό σημαίνει πως τα σχέδιά σας όσο και μεγαλεπήβολα κι αν είναι θα σημειώσουν οπωσδήποτε επιτυχία. Αν δείτε πως διαλέξατε σε κάποιον όροφο ένα διαμέρισμα, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε μια θέση ή θα κάνετε μια δουλειά που θα σας εξασφαλίσει ένα μέλλον σταθερό και σίγουρο. Αν δείτε πως μετακομίζετε σε πιο ψηλό όροφο, αυτό σημαίνει άνοδο κοινωνική και οικονομική. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε να κατεβαίνετε τους ορόφους, σημαίνει ακριβώς τα αντίθετα. Αν δείτε πως βρεθήκατε ψηλά πολύ, αυτό σημαίνει πως οι επιτυχίες σας θα είναι σίγουρες και όλα Θα σας πάνε καλά.

ΟΡΤΥΚΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ορτύκια, αυτό σημαίνει και για τους άνδρες και για τις γυναίκες πως θα πέσουν στα δίχτυα μιας πονηρής και ύποπτης αγάπης που θα τους προξενήσει πολλά και σοβαρά προβλήματα που δύσκολα θα τα ξεπεράσουν. Αν δείτε ορτύκια να πετούν, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις και πολλά κουτσομπολιά θα γίνουν εις βάρος σας αυτόν τον καιρό. Αν δείτε να πετούν προς το μέρος σας, αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να κάνετε ένα ταξίδι. Αν δείτε πως ενώ προχωρούσατε πέταξαν απότομα ορτύκια που ήταν κρυμμένα κι έφυγαν, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε και θα σταματήσετε μια σκευωρία που γινόταν εις βάρος σας. Αν δείτε ορτύκι ή ορτύκια ψόφια, ή σκοτωμένα, σημαίνει πως θα γλιτώσετε από ραδιουργίες και κουτσομπολιά. Αν ακούτε ορτύκι να κελαηδά, σημαίνει πως θα ακούσετε ερωτόλογα από πρόσωπο του αντίθετου φύλου. Αν δείτε πως κρατάτε ένα ορτύκι στα χέρια σας, αν είστε άνδρας σημαίνει πως θα μάθετε για τη γυναίκα σας ή την ερωμένη σας πως σας απατά. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως είναι κάποια κακή τύχη που θα σας κυνηγάει για πολύ. Αν δείτε πως έχετε πολλά ορτύκια σε ένα κλουβί, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε δουλειές έξυπνες που θα σας φέρουν πολλά κέρδη. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως με την εξυπνάδα σας θα πετύχετε τόσο στο γάμο σας, όσο και στη ζωή σας. Αν δείτε πως σκοτώνετε ορτύκια, ή τα πιάνετε σε παγίδες, σημαίνει πως πρέπει να δώσετε προσοχή στο φέρσιμό σας και στην διαγωγή σας στο περιβάλλον σας, στους συνεργάτες σας και στους ανωτέρους σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσετε σχόλια εις βάρος σας και δεν θα σας βγει σε καλό. Αν δείτε φωλιά από ορτύκια, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευτυχές γεγονός Θα σας συμβεί και θα σας γεμίσει χαρά.

ΟΡΥΖΩΝΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ορυζώνα να κάθεστε και να τον θαυμάζετε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας και ευτυχισμένες μέρες περιμένουν εσάς και την οικογένειά σας. Αν δείτε πως καλλιεργείτε έναν δικό σας ορυζώνα, σημαίνει πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σας περιμένει χρήμα, πρόοδος κι ευτυχισμένη ζωή. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως το μέλλον σας θα είναι λαμπρό και πως με ότι κι αν καταπιαστείτε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία και θα κάνετε γάμο πλούσιο και με πρόσωπο που θα σας κάνει ευτυχισμένους. 

ΟΡΥΚΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ορυκτό χρυσό, πλατίνα, ασήμι ή οτιδήποτε πολύτιμο μέταλλο, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη κάμψη στις δουλειές σας και πολλές και μεγάλες ατυχίες θα σας βρουν. Αν βρήκατε και δείτε ότι τα δώσατε σε κάποιον ή κάποιους, σημαίνει πως θα στενοχωρηθούν πολλοί με τις επιτυχίες σας. Αν βρείτε οτιδήποτε άλλο ορυκτό, αυτό σημαίνει δυσκολίες και θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να σημειώσετε και πετύχετε κάτι στη ζωή σας.

ΟΡΥΧΕΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα οποιοδήποτε ορυχείο, αλλά να είναι σε λειτουργία, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές καταστάσεις στη ζωή σας που θα πρέπει να τις μελετήσετε και να βαδίσετε στη ζωή. Η επιτυχία ή αποτυχία θα οφείλεται σε σας. Αν δείτε πως εργάζεστε σε ένα ορυχείο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πρόοδο στη δουλειά σας και θα νιώσετε οικογενειακή γαλήνη και χαρά από κάποιο ευχάριστο γεγονός που θα σας συμβεί. Αν δείτε άλλους να εργάζονται σ' αυτό, σημαίνει πως δεν έχετε αποφασίσει τίποτα το αξιόλογο και αφήνετε τις ευκαιρίες να σας ξεφύγουν. Αν δείτε έρημο ορυχείο, σημαίνει πως θα λυπηθείτε για κάποια μεγάλη ευκαιρία που θα χάσετε.

ΟΡΦΑΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ορφανός χωρίς να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα που θα σας δώσουν μεγάλη και σοβαρή βοήθεια για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Αν στην πραγματικότητα είστε ορφανός και δείτε πως ορφανέψατε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μόνος χωρίς φίλους και μπορεί να χωρίσετε από τον σύντροφό σας. Αν δείτε κάποιον να είναι ορφανός, αυτό σημαίνει πως αν είναι και στην πραγματικότητα, θα μάθετε για κάτι που θα συμβεί σε γνωστό σας πρόσωπο και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως σε κάποια ορφανά παιδιά δίνατε τα συλλυπητήριά σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο δυσάρεστο γεγονός θα σας συμβεί που θα στενοχωρήσει πολύ γιατί κάτι που περιμένατε να γίνει και να καλυτερέψει τη ζωή σας δεν θα γίνει. Αν δείτε πως προσφέρατε δώρα σε ορφανά παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη κοινωνική άνοδο. Αν δείτε πως πήρατε υπό την προστασία σας ορφανό ή ορφανά, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε με καλοσύνη και θα κάνετε να μιλήσουν όλοι για σας.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούγατε και βλέπατε μια ορχήστρα να παίζει και το παίξιμο της σας προξενούσε μια ψυχική ευχαρίστηση, αν δεν υπήρχε κανένα εξωτερικό ερέθισμα, σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη οικογενειακή χαρά και ευχάριστα γεγονότα θα σας βρουν αυτές τις μέρες. Αν το παίξιμό της ήταν άσχημο και δεν σας ικανοποιούσε, σημαίνει πως θα στενοχωρήσουν συκοφαντίες και κουτσομπολιά. Αν δείτε στον ύπνο σας πως παίζατε εσείς σε μια ορχήστρα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε απερισκεψίες και θα σας βλάψουν και με τα έργα σας και τις ενέργειές σας δεν σας παίρνουν στα σοβαρά.

ΟΣΠΡΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε όσπρια, αυτό σημαίνει πως θα μπει στο σπίτι σας η τύχη, η ευτυχία και η χαρά. Αν δείτε πως σπέρνετε ή θερίζετε όσπρια, σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά που θα πάει πολύ καλά. Αν δείτε πως βράζετε ή τρώτε όσπρια στο σπίτι σας, σημαίνει πλούτη, ευτυχία και χαρά. Αν δείτε να σας προσφέρουν όσπρια, σημαίνει πως θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς, σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να βγάλετε μεγάλες υποχρεώσεις που είχατε. Αν δείτε πως πουλάτε όσπρια και πήρατε χρήματα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες τοποθετήσεις χρημάτων και θα χάσετε την εκτίμηση του κόσμου. Αν δείτε πως άλλοι έχουν όσπρια, σημαίνει πως θα μάθετε για την ευτυχία άλλων γνωστών, συγγενών και θα χαρείτε.

ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας οστεοφυλάκιο και ειδικά με οστά πεθαμένων συγγενών σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κάνετε κανένα τρισάγιο στην μνήμη τους. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε κάποιο χωνευτήρι που βάζουν τα κοκάλα των νεκρών και τα βλέπετε απλά, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει που θα έχει σχέση με κληρονομιά ή κάποια παλιά σας σφάλματα θα πληρώσετε με τύψεις και στενοχώριες. Αν δείτε πως ψάχνετε στο χωνευτήρι μέσα στα κόκαλα, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να αναστήσετε ή να φέρετε στην επιφάνεια παλιές αναμνήσεις και ιστορίες που δεν θα σας βγάλουν σε καλό.

ΟΣΤΡΑΚΑ: Αν δείτε πως σε μια παραλία μαζεύατε φρέσκα και λαχταριστά όστρακα και στο μυαλό σας ήταν η ιδέα και η λαχτάρα να τα φάτε, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας, χρήματα που δεν τα περιμένατε και μεγάλη τύχη θα παρουσιαστεί μπροστά σας αυτές τις μέρες. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως τα αγοράζατε από οπουδήποτε. Πιο καλό όμως είναι αν δείτε ότι τρώγατε όστρακα. Αν ήταν χαλασμένα και σας προξενούσαν αηδία και τα φτύνατε ή τα πετούσατε, αυτό σημαίνει πως παραμελήσατε τις δουλειές σας και θα στενοχωρηθείτε από τα αποτελέσματα της τεμπελιάς σας. Αν δείτε πως τα όστρακα ήταν άδεια, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα δείτε πως κάποια ατυχία θα σας ματαιώσει πολλά σχέδια. Αν όμως μαζεύατε όστρακα για στολίδια και για διακόσμηση στο σπίτι σας ή το γραφείο σας, αυτό σημαίνει πως θα πάνε οι κόποι σας χαμένοι ή θα λυπηθείτε για κάτι ευκαιρίες που χάσατε στη ζωή σας. Οι νέοι-ες που θα δουν αυτό το όνειρο θα λυπηθούν για κάποιον έρωτα παλιό γιατί θα κρατήσουν μόνο τις αναμνήσεις.

ΟΣΦΡΗΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε όσφρηση καλή και πως σας βοηθούσε να νιώσετε μυρωδιές άσχημες ή καλές, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε ικανοποίηση γιατί θα δείτε πως θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν και δεν θα το καταφέρουν. Αν δείτε πως χρησιμοποιούσατε την όσφρησή σας και οδηγηθήκατε και ανακαλύψατε μια ευχάριστη μυρωδιά από πού προερχόταν αυτό σημαίνει πως η τύχη θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε την ευτυχία που κρυβόταν για σας. Αν δείτε πως με την όσφρησή σας ανακαλύψατε κάποιο βόθρο με ακαθαρσίες αλλά μόνον που είδατε το βόθρο, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα δείτε να έρχονται χρήματα σε εσάς, αλλά δεν τα παίρνετε. Αν έτσι πάλι ανακαλύψετε άσχημες μυρωδιές, σημαίνει πως θα μάθετε ποιοι σας κακολογούν. Κακό είναι αν δείτε ότι χάσατε τελείως την όσφρησή σας. Αυτό σημαίνει πως δεν παίρνετε χαμπάρι του τι γίνεται γύρω σας, με αποτέλεσμα να γίνoυν σοβαρά σχόλια εις βάρος σας. 

ΟΥΖΟ: Αν το δείτε απλά σε ένα μπουκάλι, αυτό σημαίνει πως κάτι το δυσάρεστο θα σας συμβεί αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας προσφέρουν ένα μπουκάλι ή αγοράζετε ούζο, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθεί μια κατάσταση γύρω από το άτομό σας που θα σας στενοχωρήσει γιατί θα σας βάλει σε μπελάδες και φασαρίες χωρίς λόγο. Αν δείτε πως πίνετε ούζο, σημαίνει πως θα γίνετε οξύθυμος και θα δημιουργήσετε καυγά γιατί δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και το ηθικό σας. Θα ανταλλάξετε βαριές κουβέντες χωρίς λόγο και σοβαρή αιτία. Αν δείτε πως άλλοι έπιναν ούζο, αυτό σημαίνει πως θα σας δημιουργήσουν ιστορίες και καυγάδες. Καλό είναι μετά το όνειρο αυτό να προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε στον εαυτό σας να μην εμπλακείτε σε τέτοιες ιστορίες που αργότερα θα το μετανιώσετε. Αν τέλος σας προσφέρουν ούζο αλλά δεν το δεχθείτε, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και το κακό θα σταματήσει εκεί. Αν δείτε πως πίνοντας ούζο προσκαλέσατε άλλον ή άλλους στην παρέα σας και τους προσφέρατε ούζο, σημαίνει πως θα επιδιώξετε κάποιον καυγά με άσχημες συνέχειες για το άτομό σας και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε το κακό.

ΟΥΛΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτούσατε και εξετάζατε τα ούλα σας, σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να κοιτάξετε την υγεία σας. Αν τα ούλα σας τα δείτε και σας κάνει εντύπωση το χρώμα τους και δείτε πως ήταν μελανά, αυτό σημαίνει πως θα διαπιστώσετε ότι η υγεία σας δεν πάει καλά. Αν είστε άρρωστος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως η κατάστασή σας θα χειροτερέψει. Αν δείτε πως το χρώμα τους είναι κόκκινο ή ζωηρό, σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία και αν είστε ασθενής θα γίνετε καλά. Αν δείτε τα ούλα σας να μυρίζουν άσχημα ή τρέχει πύων, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες καταστάσεις με το κοινωνικό σας περιβάλλον γιατί θα δείτε να σας περιφρονούν και να σας αποφεύγουν για τις άσχημες πράξεις σας.

ΟΥΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα άλογο και σας κάνει εντύπωση η ωραία μακριά ουρά του, σημαίνει πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Καλό θα είναι να πάρετε κανένα λαχείο ή να παίξετε κανένα ΠΡΟ-ΠΟ ή ΛΟΤΤΟ. Αλλά αν δεν κερδίσετε εκεί, η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονούμενους, γιατί θα δείτε πως όλα θα σας παύε καλά αυτόν τον καιρό, οι δουλειές σας θα σημειώσουν μεγάλη άνοδο, αν είστε επιχειρηματίας, αν είστε υπάλληλος θα πάρετε προαγωγή που δεν περιμένατε, και η κοινωνική σας θέση θα ανεβεί σημαντικά. Η ευτυχία και η χαρά θα σας συντροφεύει για πολύ καιρό. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε μια κοντή ουρά αλόγου, είτε εκ φυσικού, είτε γιατί την είχαν κόψει, αυτό σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Πολύ κακό είναι αν δείτε πως κόψατε εσείς την ουρά ενός αλόγου που ήταν μακριά. Αυτό σημαίνει πως με τα ίδια σας τα χέρια θα καταστρέψετε την ευτυχία σας. Αν δείτε την ουρά ενός γαϊδάρου, σημαίνει για σας βάσανα, πίκρες και θα πέσετε στην καταφρόνια του κόσμου. Αν δείτε και σας κάνει εντύπωση η ουρά ενός φιδιού ζωντανού ή άλλου ερπετού, σημαίνει για σας πίκρες, βάσανα και στενοχώριες. Αν δείτε πως κόβατε την ουρά ενός ερπετού, αυτό σημαίνει για σας απαλλαγή από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που σας είχαν βρει τον τελευταίο καιρό. Αν δείτε και σας έκανε εντύπωση η ουρά ενός ψαριού είτε στη θάλασσα είτε στον ψαρά, είτε οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε σκευωρίες εις βάρος σας. Αν όμως είδατε πως χωρίσατε τις ουρές από τα ψάρια τις μαγειρεύατε και τις τρώγατε, αυτό σημαίνει μεγάλη τύχη και κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε. Αν δείτε πως είχατε εσείς μια οποιαδήποτε ουρά, αυτό σημαίνει πως με τις ενέργειές σας και τις πράξεις σας θα δείτε να σας περιφρονεί ο κόσμος και να σας γυρίζει τις πλάτες. Θα στενοχωρηθείτε πολύ αλλά τις αιτίες θα τις δώσετε εσείς. Το ίδιο είναι αν δείτε την ουρά μιας κότας. Αν όμως δείτε την ουρά ενός κόκορα, αυτό σημαίνει ευτυχία, πλούτη και τύχη ανέλπιστη. Σημαίνει δε πως μαζί με την ευτυχία θα νιώσετε δυνατοί και θα επιβληθείτε στους αντιπάλους σας. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως αποκτήσατε ή είχατε ουρά, αν είστε παντρεμένη, σημαίνει πως θα φτάσετε μέχρι τον χωρισμό γιατί θα γίνουν γνωστές όλες σας οι βρωμιές. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε πως βάλατε ουρά, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε πολύ χαμηλά στα μάτια τον κόσμου και δεν θα μπορέσετε να κρύψετε τίποτα και να αποφύγετε τα αποτελέσματα που θα είναι εις βάρος σας.

ΟΥΡΑ (ΚΑΤΟΥΡΑ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως κατουράτε, αν δεν υπήρχε σωματική ανάγκη στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε απαλλαγή από στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε να κατουράει άλλος, σημαίνει στενοχώριες από συκοφαντίες. Αν δείτε πως λερωθήκατε από κάτουρα, σημαίνει πως θα σας μειώσουν ηθικά.

ΟΥΡΑΙΜΙΑ: Αν δείτε πως κατουρούσατε και τα ούρα σας ήταν κόκκινα από αίμα, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε χρήματα, χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σας.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας το ουράνιο τόξο, αυτό σημαίνει πως νέοι ορίζοντες ανοίγονται για σας. Αν είστε παντρεμένος-η, σημαίνει αναπάντεχη τύχη για σας και την οικογένειά σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως σας περιμένει ένα μέλλον λαμπρό, τύχη, σταδιοδρομία και ευτυχισμένη κατάληξη στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Πολύ πιο καλό είναι το όνειρο, αν δείτε πως έβρεχε και σχηματίστηκε το ουράνιο τόξο. Πιο καλό είναι το όνειρο αν βλέπετε το ουράνιο τόξο και πίσω του κάποιο βουνό ή να απλώνεται μια ήρεμη και καταγάλανη θάλασσα.

ΟΥΡΑΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτούσατε τον καταγάλανο ουρανό και σας έκανε εντύπωση αυτό, τότε να περιμένετε επιτυχίες στη ζωή, γαλήνη, ευτυχία και ευημερία σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Αν είστε νέος-α θα έχετε μέλλον λαμπρό και ένα πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο στην ζωή σας. Αν δείτε σκοτεινιασμένο ουρανό, αυτό σημαίνει βάρη στην ψυχή σας, άσχημες ειδήσεις και κακή πορεία στις υποθέσεις σας και στις δουλειές σας. Λαμπρός ουρανός σημαίνει ευτυχία, χαρά και αγαλλίαση. Αν δείτε πως πετάτε στον ουρανό, σημαίνει πως σας περιμένουν δόξες και τιμές και άνοδος κοινωνική και οικονομική. Αν κοιτάτε την νύχτα και σας κάνει εντύπωση ο ξάστερος και γεμάτος άστρα ουρανός, αυτό σημαίνει πως θα πλουτίσετε με τίμιο τρόπο και τυχερό. Αν όμως είναι νύχτα και σας έκανε εντύπωση ο σκοτεινός ουρανός, τότε σημαίνει πως θα σας βρουν λύπες, στενοχώριες και ατυχίες. Αν ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος και έπεφταν βροντές και αστραπές, σημαίνει πως θα βρουν την ευκαιρία οι εχθροί σας να σας κάνουν κακό. Αν δείτε αγγέλους ή αγίους στον ουρανό, τον Χριστό ή την Παναγία, σημαίνει πως έχετε πλούτη, χαρά και ευλογία του θεού. Κακό πολύ κακό είναι αν δείτε τον σατανά. θα πάθετε μεγάλο κακό που δεν θα μπορέσετε να το αποφύγετε. Αν δείτε πως στον καταγάλανο ουρανό πετούν πουλιά που κελαηδούν, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε κάποιο πρόσωπο να ανεβαίνει στους ουρανούς και να σας χαιρετά, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο χωρισμό δικό σας ή συγγενικού σας προσώπου. Αν σας χαιρετά με μαντήλι κάποιο πρόσωπο που πετά στον ουρανό σημαίνει θάνατο. 

ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν μεγαλόπρεπο ουρανοξύστη να χτίζεται ή να ορθώνεται μπροστά σας και να τον κοιτάζετε με θαυμασμό, σημαίνει πως κάτι καλό μπορείτε να περιμένετε στη ζωή σας που θα σας κάνει ευτυχισμένο. Αν είστε εμπορευόμενος, θα δείτε οι δουλειές σας να πηγαίνουν καλά και να έχουν μια άνοδο καταπληκτική. Αν είχατε σκοπό να ζητήσετε μια προαγωγή ή να βάλετε μπροστά μια δουλειά μην διστάσετε να τα ξεκινήσετε, θα μετανιώσετε αν καθυστερήσετε. Αν όμως δείτε ουρανοξύστη και το μόνο που σκεφτήκατε είναι να ψάξετε να βρείτε διαμέρισμα να μείνετε εκεί, αυτό σημαίνει πως θα βάλετε στόχους και σχέδια για να καλυτερέψετε τη ζωή σας. θα έχετε μεγάλη επιτυχία αν δείτε πως ανεβαίνετε στον ουρανοξύστη και φτάσατε ψηλά. θα κουραστείτε, θα μοχθήσετε αλλά η επιτυχία θα σας ανταμείψει. 

ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε ουρλιαχτά ζώου ή ανθρώπου χωρίς να συμβαίνει στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει άσχημες ειδήσεις, στενοχώριες, κακή τροπή της τύχης σας και πίκρες από ασθένειες ή και θάνατο ακόμα συγγενικού ή φιλικού σας προσώπου.

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφθήκατε έναν οφθαλμίατρο και εξετάζει τα μάτια σας, σημαίνει πως θα ζητήσετε τη βοήθεια άλλων ή άλλου για θα βαρεθείτε μπλεγμένοι πολύ άσχημα αυτό τον καιρό. Αν δείτε να είστε εσείς οφθαλμίατρος αλλά δεν έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα σας βρουν καταστάσεις που δεν περιμένατε και θα βελτιώνεται η θέση σας τόσο στα οικονομικά όσο και στην κοινωνική σας ζωή.

ΟΧΘΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση μια όχθη ενός ποταμού και παρατηρείτε τα νερά να τρέχουν, αλλά να είναι καθαρά, σημαίνει πως όλες σας οι δουλειές και οι υποθέσεις Θα πάνε καλά. Αν διασχίζετε ένα ποτάμι από τη μια όχθη στην άλλη, σημαίνει πως θα περάσετε μια λαχτάρα και μια δοκιμασία χωρίς κανένα κίνδυνο. Αν σας παρέσυρε ένα ποτάμι και κατορθώσατε να βγείτε στην όχθη τότε είναι που γλιτώσετε μεγάλη καταστροφή που σας απειλούσε.

ΟΧΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως στο διάβα σας παραμόνευε μια οχιά, αυτό σημαίνει πως κάποιος ύπουλος και επικίνδυνος εχθρός παρουσιάστηκε αυτόν τον καιρό στη ζωή σας. αν δείτε πως σας δάγκωσε μια οχιά να ξέρετε πως τελικά δεν θα αποφύγετε τον εχθρός και θα του δώσετε δικαιώματα και περιθώρια να σας κάνει κακό. Αν όμως δείτε πως σκοτώσατε μια οχιά, αυτό σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε έναν πολύ μεγάλο και επικίνδυνο εχθρό ή αντίπαλό σας.

ΟΧΛΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν όχλο να περνά και να έχει κατακλύσει τα πάντα με φωνές και φασαρίες κι εσείς τον κοιτάτε, αυτό σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσουν γιατί θα σας κάνουν κακό, λόγια εις βάρος σας θα πουν και ύπουλες ενέργειες θα γίνουν από ανθρώπους που σας μισούν

ΟΧΥΡΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα οχυρό να ορθώνετε μπροστά σας και σας κάνει εντύπωση που ήταν γεμάτο στρατιώτες με όπλα που σημαδεύουν, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε έναν αντίπαλο ισχυρό και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας όσο είναι καιρός. Αν το δείτε έρημο κι εγκαταλειμμένο, αυτό σημαίνει πως ή θα βρείτε αντίπαλο που δεν θα μπορέσει να σας βλάψει ή θα έχετε πιο μεγάλο στήριγμα σε κάποια δύσκολή σας στιγμή. Αν όμως δείτε πως είστε μέσα σε ένα οχυρό και δείτε πως αισθάνεστε ασφάλεια, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε ησυχία γαλήνη και σιγουριά γιατί θα κάνετε έτσι τις δουλειές σας ώστε να μην μπορεί να σας κάνει κανείς κακό.

Π
ΠΑΓΑΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βγήκατε παγανιά μαζί με άλλους για ζώα, για χαμένα αντικείμενα ή οτιδήποτε άλλο, αυτό σημαίνει πως θα σας συμπαρασταθούν για να εξουδετερώσετε αντιπάλους σας ή ανταγωνιστές σας μοχθηρούς, πονηρούς και αδίστακτους. Αν δείτε πως πέσατε επάνω σε μια παγανιά όμως που την έκαναν άλλοι, αυτό σημαίνει πως σκέφτεστε δόλια και ύπουλα και θα σας πάρουν χαμπάρι, πράγμα που θα σας κάνει να μετανιώσετε. Αν όμως δείτε πως κάποιοι άλλοι κανονίζουν να πάνε παγανιά, χωρίς εσάς βέβαια, σημαίνει πως θα ανακαλύψετε ύπουλα σχέδια εις βάρος σας και καλό θα είναι να φυλαχτείτε όσο είναι καιρός. Αν δείτε τέλος να δημιουργείτε εσείς μια τέτοια κατάσταση, αυτό σημαίνει πως θα ενεργήσετε πονηρά και ύπουλα.

ΠΑΓΕΤΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παντού έχει πέσει παγετός ενώ ήταν εποχή που δεν έπρεπε να έχει πέσει, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη, τύχη, ευημερία και ευτυχία. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει μέλλον καλό, ευτυχία κι επιτυχία στον έρωτα. Αν όμως δείτε πως έπεσε παγετός και κατέστρεψε δένδρα, φυτά, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε κάθε ελπίδα για κάτι καλό που περιμένατε. Αν έκαψε λουλούδια, σημαίνει πως θα χάσετε έναν έρωτα και μια αγάπη. Αν ο παγετός είχε πέσει σε μια λίμνη, σε ένα ποτάμι και είχε ακινητοποιήσει μια βάρκα ή κάποιο πλοίο και δεν μπορούσαν να φύγουν, σημαίνει πως στασιμότητα μεγάλη θα σας βρει αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως λόγω παγετού δεν μπορούσατε να κάνετε κάποιο ταξίδι που σχεδιάζατε, αυτό σημαίνει πως τα σχέδια σας θα ναυαγήσουν για κάτι που είχατε ετοιμάσει να βάλετε μπροστά αυτές τις μέρες.

ΠΑΓΙΔΑ ΠΑΓΙΔΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνατε ή αγοράζατε παγίδα ή παγίδες, αυτό σημαίνει πως θα καταστρώσετε μεγάλα και τολμηρά σχέδια. Αν δείτε παγίδα για μεγάλα και άγρια ζώα, σημαίνει πως θα κάνετε πολλά και μεγαλεπήβολα σχέδια. Θα σημειώσουν δε απόλυτη επιτυχία αν δείτε πως στήσατε μια τέτοια παγίδα και πιάστηκε κάποιο μεγάλο και άγριο ζώο. Αν την δείτε όμως άδεια, σημαίνει πως οι προσπάθειές σας θα πάνε χαμένες. Αν δείτε πως πιάστηκε φίδι, σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε κάποιον επικίνδυνο και ύπουλο εχθρό. Αν πιάσατε πίθηκο ή μαϊμού θα καταλάβετε πως κάποιοι πρόσωπο που είχατε εμπιστοσύνη σας εξαπατούσε. Αν δείτε πως πιαστήκατε εσείς στην παγίδα, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε πολύ άσχημα αυτόν τον καιρό και θα στενοχωρηθείτε. Αν είστε γυναίκα παντρεμένη και δείτε πως πιαστήκατε σε παγίδα, σημαίνει πως θα πρέπει πολύ να προσέξετε γιατί θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό. Αν όμως δείτε πως κάποια συσκευή χάλασε ενώ λειτουργούσε καλά και έγινε παγίδα για σας και πιαστήκατε, αυτό σημαίνει πως κάποιο αναπάντεχο εμπόδιο θα σας χαλάσει τα σχέδια. 

ΠΑΓΚΑΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας παγκάκια στον κήπο σας, σημαίνει για τους παντρεμένους χαρά, ξεγνοιασιά, κι ευτυχία στο σπίτι τους και στην οικογένειά τους. Για τους νέους-ες, σημαίνει επιτυχία στον αισθηματικό τομέα. Αν τα παγκάκια τα δείτε σε ένα δημόσιο κήπο, αυτό σημαίνει πως όσο και να προσπαθείτε, τα αισθηματικά σας θα γίνουν γνωστά σε όλο τον κόσμο. Αν τα παγκάκια τα δείτε γεμάτα ζευγαράκια, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε από μοναξιά. Αν όμως κάθεστε μόνος-νη, αυτό σημαίνει πως σας αγαπούν. Αν δείτε πως φτιάχνετε ή αγοράζετε κάποιο παγκάκι, σημαίνει πως ένας καινούργιος έρωτας γεννιέται για σας. Αν δείτε παγκάκι σπασμένο, σημαίνει μεγάλη στενοχώρια από τη διάλυση μιας συμφωνίας ή ενός δεσμού.

ΠΑΓΚΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πάγκο σε ένα κατάστημα και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά η οποία θα σας φέρει πολλά κέρδη που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πάγκο μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβεί μεγάλο καλό στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως αγοράζετε έναν πάγκο ή τον φτιάχνατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε να κάνετε μια δουλειά που θα σας φέρει χρήμα, ευτυχία και χαρά. Αν σας τον χαρίζουν, σημαίνει πως θα σας προτείνουν μια δουλειά που θα σας κάνει πλούσιους. Αν δείτε πως ένας πάγκος ήταν σπασμένος, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί παραμελήσατε τις δουλειές σας και δεν θα πάνε καλά. Αν ένας νέος ή νέα δουν ότι συνομιλούν με πρόσωπο του αντίθετου φύλου ακουμπώντας σε έναν πάγκο, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσουν πρόσωπο που θα έχει πολλά λεφτά και θα παντρευτούν.

ΠΑΓΟΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια παγόδα και σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως μπορεί να κάνετε ταξίδι μακρινό ή να πάρετε νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Αν όμως σκέφτεστε πάντα και νοσταλγείτε ταξίδια σε εξωτικά μέρη και τα έχετε πάντα στο νου σας και δείτε αυτό το όνειρο, μην του δώσετε σημασία. Αν όμως δείτε παγόδα και γίνεται θρησκευτική τελετή και εσείς την παρακολουθείτε, για τους νέους-ες σημαίνει πως θα γνωρίσουν αλλόθρησκο άτομο και θα το ερωτευθούν. Για τους εμπόρους σημαίνει πως κάποια δουλειά θα ανοίξουν με το εξωτερικό ή κάποια είδηση από ξένο μέρος θα φτάσει που θα είναι πολύ ευχάριστη.

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε παγοδρομίες, αυτό σημαίνει πως θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα και θα φερθείτε επιπόλαια μετά από μια επιτυχία που θα σημειώσετε. Αν δείτε άλλους να κάνουν παγοδρομίες, αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε επιπόλαιες πράξεις που αν τις ακολουθήσετε θα βρείτε ζημιωμένος. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως έχουν πάρει τα μυαλά σας πολύ αέρα και κοιτάτε τις εφήμερες απολαύσεις κι όχι την πραγματικότητα. Αν δείτε πως έχουν ετοιμάσει μια πίστα για παγοδρομίες και σας κάνει εντύπωση αυτό, σημαίνει πως θα σημειώσετε μια πρόσκαιρη επιτυχία.

ΠΑΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να απλώνεται πάγος φυσικός, αυτό σημαίνει πως θα πλουτίσετε και θα γίνετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε βιομηχανικό πάγο στοιβαγμένο, σημαίνει πως θα αποκτήσετε πλούτη αλλά με βρώμικα μέσα. Αν δείτε πως αγοράζατε πάγο για το σπίτι σας και δείτε να τον μεταφέρετε εσείς, σημαίνει πως κάποια χαρά θα συμβεί στην οικογένειά σας.

ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα παγόβουνο να προχωρεί στη θάλασσα, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιος κίνδυνος θα σας παρουσιαστεί ή ένας εχθρός που δεν θα τον υπολογίσετε και μπορεί να κάνει να μετανιώσετε γιατί δεν τον πήρατε στα σοβαρά. Αν δείτε βουνά από πάγους στην στεριά, αυτό σημαίνει τύχη, λεφτά, ευτυχία. Αν βλέπετε να ξεκολλάει ένα μεγάλο κομμάτι πάγου και να πέφτει στη θάλασσα αυτό σημαίνει πως από απερισκεψία σας θα χάσετε ένα μέρος της περιουσίας σας.

ΠΑΓΟΥΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πηγαίνετε κάπου και παίρνετε μαζί σας ένα παγούρι γεμάτο νερό για να έχετε στο δρόμο που θέλετε να περπατήσετε, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε καμιά σιγουριά το τι θα συναντήσετε στη ζωή σας και κοιτάτε να εξασφαλιστείτε. Αυτό φανερώνει πως ο τρόπος που χειρίζεστε τις υποθέσεις σας θα σας βγάλει σε καλό. Αν το δείτε να είναι γεμάτο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό που πίνεται, σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες οικονομικές. Κακό είναι αν δείτε πως δεν κλείσατε καλά το παγούρι σας ή ήταν τρύπιο και χυνόταν το νερό που είχε μέσα ή ήταν άδειο, αυτό σημαίνει στενοχώριες και λύπες γιατί δεν θα σας έλθουν τα πράγματα όπως τα θέλατε και όπως τα είχατε υπολογίσει. Αν δείτε κάποιον να σας προσφέρει από το παγούρι του να πιείτε νερό για να ξεδιψάσετε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί κάποιος που θα σας προσφέρει μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια. Αν σας δίνουν παγούρι γεμάτο κρασί και δείτε πως πίνετε από αυτό, σημαίνει πως θα νευριάσετε και θα διαπληκτιστείτε με άτομα που συνεργάζεστε. Αν ένας νέος-α δουν να τους προσφέρει πρόσωπο τον αντίθετου φύλου να πιουν νερό από παγούρι, σημαίνει πως θα γνωριστούν με πρόσωπο οικονομικά ανεξάρτητο και θα κάνουν έναν ευτυχισμένο ζευγάρι.

ΠΑΓΩΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αισθάνεστε παγωνιά αλλά ήταν χειμώνας, δεν θα πρέπει να δώσετε και πολύ σημασία στο όνειρο αυτό. Αν όμως είναι περίοδος που δεν δικαιολογείται να κρυώνετε κι όμως δείτε πως νιώθατε παγωνιά, αυτό σημαίνει πως αν δεν υπήρχε καμιά οργανική αιτία, υπάρχει φόβος να αρρωστήσετε και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Αν όμως δείτε πως η παγωνιά οφειλόταν στην αλλαγή τον καιρού, στο όνειρό σας πάντα, αυτό σημαίνει πως όλα θα αλλάξουν ριζικά για σας, η χαρά και η ευτυχία θα βασιλέψουν σε σας και στην οικογένειά σας. Πλούτη ανέλπιστα, καθώς επίσης θα ξεπεράσετε όλες σας τις αντιξοότητες και τις αναποδιές.

ΠΑΓΩΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε στο σπίτι σας παγώνι ή παγώνια με το φανταχτερό φτέρωμα κι αυτό σας έκανε εντύπωση, σημαίνει για σας πως ευχάριστα γεγονότα θα σας συμβούν αυτές τις μέρες από ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά και θα αποκομίσετε κέρδη. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο να περιμένετε έναν καλό κι ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως κάθεστε και θαυμάζετε κάποιο παγώνι, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα συνδεθείτε με πρόσωπο που με τον εγωισμό του και τις ιδιοτροπίες τον θα σας βασανίσει πολύ. Αν δείτε πως ήταν να αγοράσετε κάποιο πουλί και προτιμήσατε το παγώνι, αυτό σημαίνει πως ο εγωισμός που θα δείξετε θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση με τους συνεργάτες σας και με το περιβάλλον σας. Αν δείτε πως σκοτώσατε ένα παγώνι, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημη ατμόσφαιρα τόσο στην δουλειά σας όσο και στην οικογένειά σας. Με τον χαρακτήρα σας κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα. Το όνειρο σας προειδοποιεί να καθίσετε και να σκεφτείτε και να αλλάξετε πορεία. Για μια γυναίκα που θα δει παγώνι στον ύπνο της, σημαίνει πως έχει βάλει σκοπό να ξεγελάσει τους πάντες και τα πάντα. Δεν θα υπολογίσει τίποτα και χωρίς φραγμούς θα κάνει τους πάντες να την περιφρονήσουν. Η μεγαλομανία και η υπεροψία θα την καταστρέψουν είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη. Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε ένα παγώνι και σας έφυγε είτε άνδρας είτε γυναίκα είστε, σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές άσχημες ιστορίες γιατί θα πάρετε είδηση νωρίς αλλάζοντας χαρακτήρα και αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν δείτε παγώνι μέσα σε κλουβί, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πρόσωπο του αντιθέτου φύλου με σας που με τα πολλά τον ελαττώματα θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, και αν δεν τον περιφρονήσετε, θα το μετανιώσετε πολύ ακριβά. Αν ακούτε κράξιμο παγωνιού σημαίνει πως θα πάρετε πολύ άσχημες ειδήσεις.

ΠΑΓΩΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας να τρώτε παγωτό και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως μεγάλη στενοχώρια σας περιμένει από καυγάδες και γκρίνιες που θα παρουσιαστούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και την αιτία θα την δώσετε εσείς. Αν όμως δείτε πως το δοκιμάσατε και ήταν ανούσιο και σας προξένησε δυσφορία και το πετάξατε, αυτό σημαίνει πως θα αποφύγετε με τον τρόπο σας δυσάρεστα γεγονότα που θα απειλήσουν εσάς και την οικογένειά σας. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως με την άσχημη διαγωγή σας θα προξενήσετε σοβαρές και άσχημες καταστάσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε και ο δεσμός σας θα διακοπεί οριστικά. Αν όμως το πετάξατε γιατί το δοκιμάσατε και σας προξένησε αηδία, τότε σημαίνει πως θα διορθώσετε τελευταία στιγμή τις άσχημες καταστάσεις με τον δεσμό σας. Το να δείτε πως τρωτε παγωτό, σημαίνει και αρρώστια. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως τρώει άλλος. Μόνο αν δείτε πως φτιάχνετε παγωτό να περιμένετε επιτυχίες τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Αν δείτε πως αγοράσατε παγωτό, να αποφύγετε κάθε συνεργασία, κάθε συμβουλή και κάθε προτροπή ή συμβουλή. Αν δείτε πως πουλάτε παγωτό ή παγωτά, αυτό σημαίνει πως καμιά σοβαρότητα δεν σας διακρίνει αυτό τον καιρό τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε πως προσφέρετε παγωτό, θα λυπήσετε κάποιον με άσχημα λόγια που θα κάνετε. Το ίδιο θα σας λυπήσουν εσάς αν δείτε πως σας προσφέρουν παγωτό.

ΠΑΖΑΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ή βρεθήκατε σε κάποιο παζάρι μεγάλο και τριγυρνάτε εξετάζοντάς το ή το κοιτάτε και ακούτε τις φωνές των πραματευτών, και ο θόρυβος αυτό τον παζαριού σας εντυπωσιάζει, αυτό σημαίνει θα ακούσετε να γίνεται ενοχλητικός ντόρος γύρω από το άτομο σας, θα είναι όμως περαστικός και δεν θα σας προξενήσει δυσάρεστες καταστάσεις. Αν όμως σας κάνει εντύπωση που ήταν γεμάτο εμπορεύματα κι αυτό σας προξενούσε ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας. Αν δείτε πως ψωνίζατε σε ένα πλούσιο παζάρι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένειά σας που θα τις φέρετε εσείς.

ΠΑΖΑΡΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε παζάρια για να αγοράσετε κάτι, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολα διλήμματα γύρω από μια δουλειά που σχεδιάζετε να κάνετε. Τα πράγματα είναι δύσκολα για σας αυτήν την περίοδο και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή πριν ξεκινήσετε κάτι. Αν δείτε πως παζαρεύατε και πετύχατε ευνοϊκή αγορά σ' αυτό που παζαρεύατε, αυτό σημαίνει πως με μηχανορραφίες θα προσπαθήσετε να κερδίσετε κάτι αλλά θα αποτύχετε, αν δείτε πως δεν τα καταφέρατε στο παζάρεμα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα πετύχετε κάτι με δόλιο τρόπο.

ΠΑΘΗΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε κάτι δηλαδή μια ζημιά στη δουλειά σας ή την εργασία σας ή όπου αλλού και σας λύπησε αυτό, σημαίνει πως δίνετε δικαιώματα σε γνωστούς και φίλους να σκέφτονται άσχημα γύρω από το άτομό σας. Αιτία θα είναι γι αυτήν την κατάσταση μια επιτυχία που σημειώσετε θα την διατυμπανίζετε με άσχημο τρόπο κι έτσι θα προκληθούν τα άσχημα λόγια εις βάρος σας. Αν όμως δείτε πως αιτία για να πάθετε κάτι ήταν κάποιο γνωστό σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια σημαντική βοήθεια από πρόσωπο τον περιβάλλοντός σας. Αν ήταν άγνωστο άτομο την βοήθεια θα σας την προσφέρει πρόσωπο που δεν το περιμένατε. Αν ήταν εχθρικό σας πρόσωπο που θα σας προξενήσει τη ζημιά, σημαίνει πως θα συμφιλιωθείτε με κάποιον ανταγωνιστή σας.

ΠΑΘΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας είχε κυριεύσει κάποιο πάθος χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα σας συμβεί κάποια δυσάρεστη κατάσταση αυτόν τον καιρό που δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε και που θα σας στενοχωρήσει πολύ. Αν όμως στην πραγματικότητα έχετε κάποιο πάθος και στον ύπνο σας δείτε πως δεν κυριαρχεί πλέον, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή αυτόν τον καιρό και θα σας δώσουν την ευτυχία και την χαρά και ίσως θεραπευτείτε κι από αυτό το πάθος που σας βασάνιζε. Αν δείτε άλλον να έχει κάποιο πάθος, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο κακό που θα συμβεί σε κάποιον και θα στενοχωρηθείτε. Αν είναι γνωστό σας το πρόσωπο που είδατε προσπαθήστε να το ειδοποιήσετε να προσέχει. Αν δείτε πως κάποιο άτομο θεραπεύτηκε από κάποιο πάθος που είχε, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε για το πολύ ευχάριστο κι ευτυχισμένο γεγονός που θα συμβεί στο πρόσωπο αυτό.

ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας παιδικά παιχνίδια και τα θαυμάζετε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε την χαρά και την αγαλλίαση τις μέρες που έρχονται. Αν δείτε πως αγοράζετε παιχνίδια και πως τα κάνετε δώρο σε παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε κέρδη στις δουλειές σας και θα γίνετε ευτυχισμένοι γιατί δεν το περιμένατε. Αν δείτε πως φτιάχνετε παιχνίδια παιδικά, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε κέρδη από μια εργασία που θα κάνετε ή θα πάρετε κάποια θέση. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες στη ζωή και στον έρωτα. Αν δείτε πως παίζετε με παιδιά και η ηλικία σας είναι μεγάλη, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε ή σκέφτεστε πράγματα που δεν αρμόζουν σε σας και αν τα κάνετε το μόνο που θα πετύχετε είναι να σας κακολογήσουν. Αν δείτε παιχνίδια ερωτικά στον ύπνο σας να κάνετε με πρόσωπο τον αντιθέτου φύλου, είτε είχατε κατά την διάρκεια τον ύπνου σας ερωτικές επιθυμίες είτε όχι, σημαίνει πως αν το πρόσωπο ήταν μελαχρινό, θα μαλώσετε με το πρόσωπο που συνδέεστε, είτε με τον- την σύζυγό σας και την αιτία θα την δώσετε και οι δύο. Αν είναι το πρόσωπο ξανθό μετά τους τσακωμούς θα συνδεθείτε πιο πολύ με το αγαπημένο σας πρόσωπο. 

ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΥΧΕΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας να παίζετε τυχερά παιχνίδια και κερδίζετε, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ με το περιβάλλον σας και θα τσακωθείτε άσχημα και θα σας κάνουν πέρα όλοι με την άσχημη συμπεριφορά σας. Αν δείτε πως παίζατε και χάνατε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε ευτυχισμένος γιατί θα σημειώσετε επιτυχίες παντού και θα νιώσετε μεγάλη χαρά κι ευτυχία. Αν δείτε πως σας κάλεσαν για τυχερά παιχνίδια κι εσείς το αποφύγατε, αυτό σημαίνει πως θα προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις την τελευταία στιγμή.

ΠΑΙΓΝΙΟΧΑΡΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε κι ανακατεύατε τα χαρτιά μιας τράπουλας για να παίξετε με κάποιον ή κάποιους άλλους, αυτό σημαίνει πως θα προκαλέσετε μεγάλες αναταραχές στο περιβάλλον σας και θα τσακωθείτε άσχημα τόσο με φίλους όσο και με συγγενείς. Αν δείτε πως την ανακατεύατε μόνοι σας, αυτό σημαίνει πως έχετε σκοπό να βάλετε ύποπτες δουλειές μπροστά. Αν τις ξεκινήσετε θα ζημιωθείτε και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως ρίχνετε πασιέντζες με μια τράπουλα που κρατούσατε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως τα έχετε αφήσει όλα στη τύχη και δεν έχετε πάρει στα σοβαρά τα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν δείτε πως αγοράζατε μια τράπουλα καινούρια, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε με πονηριές και κόλπα να πετύχετε όχι και τόσο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Αν σας προσφέρουν μια τράπουλα ή προσφέρετε, αυτό σημαίνει πως θα σας παίξουν ή θα παίξετε ύποπτα παιχνίδια. Δείτε όμως και τη λέξη τράπουλα στον ονειροκρίτη.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε το επάγγελμα του παιδαγωγού χωρίς όμως να έχετε σχέση με το επάγγελμα αυτό ή το είχατε στο μυαλό σας πριν κοιμηθείτε, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πολύ καλή κατάσταση γύρω από το άτομό σας και όλοι θα σας θαυμάζουν γιατί με εύστοχες και πετυχημένες ενέργειες που θα κάνετε θα πετύχετε επαγγελματικά. Αν δείτε πως μιλάτε με κάποιον παιδαγωγό, αυτό σημαίνει πως θα σας βοηθήσει κάποιος πιο πεπειραμένος από σας και θα σας συμβουλέψει ώστε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Αν δείτε πως σας ζήτησαν να κάνετε τον παιδαγωγό, αυτό σημαίνει πως θα σας προσφέρουν μια θέση που δεν την περιμένατε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη στη ζωή και στον γάμο.

ΠΑΙΔΕΥΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παιδεύετε κάποιον άνδρα άγνωστό σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη κούραση και προσπάθεια για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Αν παιδεύετε αντίπαλό σας και σας προξενεί ικανοποίηση, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε σε κάποιον εχθρό σας δύναμη και χαρά. Αν δείτε πως το πρόσωπο που παιδεύετε ήταν γυναίκα, αυτό σημαίνει πως η γυναίκα που επιθυμείτε θα σας περιφρονήσει. Αν είστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γνωρίσετε γυναίκα που δεν θα αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί της και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε να παιδεύετε παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα κάνετε άστοχες ενέργειες που δεν θα αρμόζουν σε σας και θα σας κατηγορήσουν άσχημα. Τέλος αν δείτε πως παιδεύουν εσάς, σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα έχετε φοβερά μεγάλη τύχη. Το όνειρο σας ειδοποιεί να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Αν δείτε πως σας παίδευε κάποιος εχθρός σας, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί θα βρείτε την ευκαιρία να τον εξουδετερώσετε.

ΠΑΙΔΑΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ψήνατε παϊδάκια στα κάρβουνα, αυτό σημαίνει για όλους ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές τις μέρες που ακολουθούν. Αν δείτε πως τρώγατε νόστιμα παϊδάκια και δεν κοιμηθήκατε πεινασμένοι, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε χαρούμενες μέρες γιατί θα δείτε πως όλα θα σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Αν μια γυναίκα ή κοπέλα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει εγκυμοσύνη. Αν το δει έγκυος θα πρέπει να προσέξει γιατί θα έχει πρόωρο τοκετό. Αν δείτε παϊδάκια άψητα, σημαίνει πως κάποια ασθένεια σας τριγυρνά και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε μικρό παιδί στην αγκαλιά σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια μεγάλη στενοχώρια. Όσο μικρό παιδί δείτε, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πίκρα που θα πάρετε. Αν όμως δείτε πολλά παιδιά να παίζουν και να νιώθουν χαρούμενο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν δε σας κάνουν εντύπωση τα καλά και περιποιημένα ρούχα που φορούν, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί στα οικογενειακά σας βάρη θα μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε γάμο ευτυχισμένο που θα αναλάβετε με χαρά την θεμελίωση μιας ωραίας κι ευτυχισμένης οικογένειας. Αν δείτε πως παιδιά είχαν στήσει καυγά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές φασαρίες και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε να χτυπάτε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κάποιο μεγάλο κίνδυνο και θα πρέπει να πρoσέξετε πολύ αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας φιλούσε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως ξαναγίνατε παιδί, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια σοβαρή ερωτική κατάκτηση που θα σας φέρει μια πρόσκαιρη ευτυχία. Αν δείτε πως παίζετε με παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα που θα σας κάνουν να νιώσετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε τον ή την σύντροφό σας να έχει εμφάνιση παιδιού, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει αυτές τις μέρες από κάποιο αναπάντεχο γεγονός που θα μεγαλώσει άσχημα.

ΠΑΙΡΝΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παίρνετε κάτι που το είχατε ανάγκη και το κάνατε δικό σας, αυτό σημαίνει πως κάτι που περιμένατε να γίνει δεν θα πραγματοποιηθεί. Αν δείτε πως σας έχουν πάρει κάτι και μόλις το αντιληφθήκατε σας στενοχώρησε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη χαρά από κάποιο ευχάριστο γεγονός και από χρήματα που θα κερδίσετε. Αν δείτε πως παίρνετε κάτι που σας προσφέρουν, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη χαρά γιατί θα δείτε όλα να σας πηγαίνουν καλά στη ζωή σας αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως παίρνετε στα χέρια σας κάποιο πακέτο από κάποιον και σας προξενήσει απορίες, στον ύπνο σας πάντα, αυτό σημαίνει πως θα γεμίσετε με αμφίβολές και απορίες από το φέρσιμο γνωστών σας προσώπων. Αν όμως περιμένατε κάποιο πακέτο και δείτε πως το παραλάβατε, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε πολλά μυστικά για τα οποία είχατε επιθυμία να τα πληροφορηθείτε.

ΠΑΚΕΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνατε πακέτα και πως τα τακτοποιούσατε, αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και στις δουλειές σας, γιατί θα διαπιστώσετε πως όλα τα έχετε παραμελήσει. Αν πακετάρατε διάφορα πράγματα και τα στέλνατε κάπου, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε χαρά σε άτομα που είχαν την ανάγκη σας. Αν δείτε πως παρατηρούσατε διάφορα πακέτα και σας προξενούσε απορία η προέλευσή τους και το περιεχόμενο τους, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτό τον καιρό την συμπεριφορά γνωστών, συγγενών, φίλων και συνεργατών σας. Αν δείτε πως ανοίγατε ένα πακέτο που σας έστειλαν ή που το βρήκατε τυχαία στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάτι που βασάνιζε από καιρό. Το πόσο όμως θα σας δώσει χαρά ή λύπη, είναι ανάλογα με το τι βρήκατε ανοίγοντας το πακέτο.

ΠΑΛΑ (ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΓΑΛΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε ένα μεγάλο μαχαίρι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες ειδήσεις από τις οποίες θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως ακονίζατε ένα τέτοιο μαχαίρι αυτό σημαίνει πως θα βάλετε μπροστά ύποπτα σχέδια από τα οποία θα αποκομίσετε μόνο στενοχώριες και βάσανα. Αν όμως δείτε πως το χρησιμοποιούσατε και κόβατε ωμό κρέας, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κάποια ασθένεια, αν ήταν ψητό, να περιμένετε κέρδη κι ευχάριστα γεγονότα. Αν κόβατε οτιδήποτε άλλο, σημαίνει πως θα κάνετε ταξίδι και θα στενοχωρηθείτε, αλλά θα σας βγει σε καλό. Τέλος αν δείτε πως σας χάριζαν ένα τέτοιο μαχαίρι, σημαίνει πως θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις αν το δεχτείτε. Αν όχι τότε θα δείτε πως σας έβγαλε ή θα σας βγάλει σε καλό μια συνεργασία που δεν την κάνατε. Αν δείτε πως πετούσατε ένα τέτοιο μαχαίρι ή το σπάζατε, θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και βάσανα.

ΠΑΛΑΒΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως νιώθατε παλαβός, σημαίνει πως θα σας διακρίνει η φρονιμάδα, η άνεση και οι σωστές ενέργειες που θα κάνετε αυτόν τον καιρό σε δύσκολες καταστάσεις, και θα πετύχετε και θα τακτοποιήσετε όπως πρέπει τις υποθέσεις σας. Αν δείτε πως σας θεωρούσαν παλαβό, αυτό σημαίνει πως θα σας εκτιμήσουν για τον καλό σας χαρακτήρα και για τις σωστές τοποθετήσεις σας στην κοινωνία. Αν όμως δείτε πως εσείς περιπαίζατε κάποιον παλαβό, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί οι τρόποι σας και η συμπεριφορά σας θα σας εκθέσουν στα μάτια του κόσμου και όλοι θα σας περιφρονούν και θα σας κοροϊδεύουν. Αν είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας πως σας θεωρούσαν και σας αποκαλούσαν παλαβή, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε με διάφορους τρόπους να αποσιωπήσετε κάποιον χωρισμό και θα γλιτώσετε μια φίλη σας να διαλύσει το γάμο της, ή τον αρραβώνα της ή τον δεσμό της και θα σας εκτιμήσουν πολύ. Αν σαν γυναίκα δείτε πως αποκαλούσατε μια άλλη γυναίκα παλαβή, ή την κοροϊδεύατε, αυτό σημαίνει πως κάποια φίλη σας θα φερθεί πονηρά και θα κοιτάξει να σας πάρει τον άνδρα ή τον αγαπημένο σας.

ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα παλαιοπωλείο κι αυτό σας έκανε εντύπωση, σημαίνει επιτυχίες στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα αυτόν τον καιρό. Αν είστε εμπορευόμενος, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην εργασία σας κι αν είχατε υπόψη σας να κάνετε μια νέα δουλειά μην διστάσετε να την προχωρήσετε, θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε παλαιοπώλης χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα βρείτε κάτι το καινούργιο να κάνετε στη ζωή σας που θα σας φέρει κέρδη και χαρά. Αν δείτε πως μιλάτε με κάποιον παλαιοπώλη, αυτό σημαίνει πως θα σας προτείνουν άλλοι να κάνετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας. Αν δείτε που πουλάτε ότι παλιό έχετε σε έναν παλιατζή, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να διώξετε τις στενοχώριες από πάνω σας και θα ανακουφιστείτε πολύ.

ΠΑΛΑΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε σπίτι σας πράγματα παλιά κι αυτό σας προξενεί στενοχώρια, σημαίνει πως, αν τα τακτοποιείτε για να φανούν πιο καλά, θα κοιτάξετε να κρύψετε κάποια στενοχώρια πλην όμως δεν θα το καταφέρετε. Αν δείτε πως φοράτε ή προβάρετε παλιά ρούχα, σημαίνει πως θα σας βρει σοβαρή αρρώστια. Αν δείτε πως έχετε σπίτι σας παλιά ρούχα, βιβλία, παπούτσια, κατσαρόλες, κλπ., σημαίνει πως θα περάσετε μεγάλη στενοχώρια. Αν δείτε πως προσπαθείτε να αναπαλαιώσετε πράγματα να φανούν καινούργια, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να αλλάξετε τρόπο ζωής ή δουλειά. 

ΠΑΛΑΜΑΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε δικό σας ένα τέτοιο χοντρό σχοινί, ή ότι το κρατάτε στα χέρια σας, σημαίνει πως όλα στη ζωή σας θα εξελιχθούν ωραία και πως η σιγουριά και οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα νιώσετε ευτυχισμένος. Αν δείτε πως αγοράζατε παλαμάρι, αυτό σημαίνει πώς θα καταστρώσετε μεγάλα σχέδια και θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες στη ζωή σας αλλά αν επιμείνετε θα κερδίσετε. Αν δείτε πως σας χάρισαν ένα παλαμάρι, σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη που δεν την περιμένατε και που θα ωφεληθείτε πολλά. Το όνειρο σας προειδοποιεί να κοιτάξετε να μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν δείτε πως δένουν κάποιο καράβι ή δένετε εσείς οτιδήποτε με αυτό, σημαίνει πως έχετε τόσο γερά οργανώσει τις δουλειές σας που δεν θα αποτύχουν με τίποτε. Κακό είναι αν δείτε πως κρατάτε ένα τέτοιο παλαμάρι και προσπαθείτε να δέσετε κάτι και δεν τα καταφέρνετε, αυτό σημαίνει πως ότι σχεδιάζατε να κάνετε θα ναυαγήσει. Κακό για μια γυναίκα είναι να δει όνειρο με παλαμάρι, γιατί σημαίνει πως με τον τρόπο της και τον άπληστο χαρακτήρα της θα κακολογηθεί στο περιβάλλον της και θα δημιουργήσει πολλά σκάνδαλα που δεν θα της βγουν σε καλό. 

ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ: Αν είστε άνδρας και δείτε στον ύπνο σας παλλακίδα ή παλλακίδες, αν δεν είχατε στο νου σας τέτοια πράγματα πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε πως διατηρείτε εσείς παλλακίδες, αυτό σημαίνει πως σκέφτεστε πολύ επιπόλαια στη ζωή σας και αυτό θα σας βγει σε κακό. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως γίνατε παλλακίδα, σημαίνει πως έχετε άσχημες αντιλήψεις για τη ζωή και με τον τρόπο που φέρεστε θα δημιουργήσετε πολλά σχόλια εις βάρος σας. Αν δείτε πως μιλάτε ή κάνετε σαν γυναίκα παρέα με παλλακίδες, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί δεν έχετε την εκτίμηση τον κόσμου που πρέπει σαν γυναίκα.

ΠΑΛΑΜΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε την παλάμη σας ανοιχτή και την κοιτούσατε άδεια, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα πάρετε χρήματα πολλά και αναπάντεχα. Καλό είναι ύστερα από το όνειρο αυτό να πάρετε και κανένα λαχείο. Αν δείτε πως ανοίγουν την παλάμη τους άλλοι και σας την προτείνουν, αυτό σημαίνει πως, αν ζητούν ελεημοσύνη, θα σας ζητήσουν χρήματα. Αν σας την προτείνουν και μέσα έχει χρήματα, σημαίνει πως θα ζητήσουν παλιά χρέη.

ΠΑΛΑΜΙΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας αυτό το ψάρι και σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει κάποια λαχτάρα αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως ψαρεύατε παλαμίδα, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί κάποιο αναπάντεχο δυσάρεστο γεγονός θα σας χαλάσει την ηρεμία και τη γαλήνη σας. Αν δείτε πως αγοράζατε παλαμίδα και την πηγαίνατε σπίτι σας, σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως την τρώγατε με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε κύκλο που θα σας προξενήσει μεγάλα προβλήματα. Καλό είναι να μην δεχθείτε καμιά πρόσκληση αυτές τις μέρες για πουθενά και να αποφύγετε να προσκαλέσετε στο δικό σας σπίτι άλλα άτομα. 

ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ντυμένος παλιάτσος σε ένα τσίρκο και πως μετά τα αστεία σας κάνατε τον κόσμο να γελά μαζί σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτόν τον καιρό γιατί θα γίνετε θέμα δυσμενών συζητήσεων για το άτομό σας. Θα πρέπει να μετρήσετε πολύ τις ενέργειές σας και τις πράξεις σας. Αν πάλι βλέπετε εσείς παλιάτσο ή παλιάτσους μέσα σε ένα τσίρκο και γελάτε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε πολύ με την συμπεριφορά φίλων σας και συνεργατών σας, γιατί θα μάθετε πως σας κοροϊδεύουν και παίζουν παιχνίδια στη πλάτη σας. Αν όμως είναι εποχή αποκριάς μπορεί και να μην έχει σημασία το όνειρο αυτό. Αν δείτε πως σας πρότειναν να ντυθείτε παλιάτσος κι εσείς το αρνηθήκατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε τελευταία στιγμή την γελοιοποίηση που μπορούσατε να πάθετε από κάποιες ενέργειες γνωστών και φίλων σας. 

ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε κάπου που παρατηρείται το φαινόμενο της παλίρροιας και σας εντυπωσιάσει αυτό, σημαίνει πως θα συμβούν στη ζωή σας αυτές τις μέρες πολλές και σοβαρές καταστάσεις γιατί θα σας βασανίσει η αστάθεια και η αβεβαιότητα. Αν όμως δείτε τα νερά την ώρα που πλημμυρίζουν και είναι πεντακάθαρα, σημαίνει πως ευχάριστα γεγονότα θα σημαδέψουν τη ζωή σας. Αν δείτε τα νερά να κατεβαίνουν και να παρουσιάζεται ο βυθός, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε πράγματα που δεν τα περιμένατε μέχρι σήμερα στη ζωή σας. Καλό θα είναι να συνδυάσετε τα πράγματα που παρουσιάστηκαν και να δείτε την ερμηνεία τους στον ονειροκρίτη και να βρείτε τη σωστή ερμηνεία του ονείρου σας.

ΠΑΛΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παρακολουθούσατε αγώνα πάλης σαν θεατής, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σας προξενήσουν προστριβές και επεισόδια τόσο στον χώρο της εργασίας σας όσο και στην οικογένειά σας.

ΠΑΛΑΣΚΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε παλάσκες στα πόδια σας κι ετοιμάζεστε για εκστρατεία αλλά δεν έχετε καμιά σχέση με τον στρατό, ή δεν συζητήσατε τίποτα γύρω από επιστρατεύσεις και πολεμικές ασκήσεις, ή είδατε κάποια ταινία πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως θα περάσετε στενοχώριες από μεγάλες δυσκολίες που θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. θα κουραστείτε πολύ δε με την στενοχώρια και θα δώσετε μεγάλο αγώνα για να επιτύχετε και να τα βγάλετε πέρα. Αν όμως δείτε πως φορέσατε παλάσκες για να περπατήσετε και να φυλαχτείτε από αγκάθια ή θάμνους, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε την πιο κατάλληλη προστασία για να πετύχετε τους σκοπούς σας και να βγείτε νικητές στις δυσκολίες που θα συναντήσετε τόσο στη ζωή όσο και στην δουλειά που κάνετε.

ΠΑΛΑΤΙΑ (ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΚΤΙΡΙΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο κτίριο και το θαυμάζετε σαν παλάτι και μπροστά του μένετε εκστατικοί, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές περιπλοκές στις δουλειές σας από άστοχες ενέργειες σας που θα σας στενοχωρήσουν πολύ. Αν δείτε πως αισθάνεστε ζήλια για κάποιο τέτοιο κτίριο, αυτό σημαίνει πως αφήσατε κάποια ευκαιρία να χαθεί στη ζωή σας και θα λυπηθείτε πολύ γιατί φταίγατε εσείς. Αν δείτε πως εργάζεστε σε ένα τέτοιο κτίριο, αυτό σημαίνει πως θα βάλετε μπροστά μεγάλα σχέδια που θα κουραστείτε πολύ αλλά αν επιμείνετε να πετύχετε. Μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε αν δείτε πως μπαίνετε και βγαίνετε ελεύθερα σε αυτό το κτίριο. Αν δείτε πολλά τέτοια κτίρια, αυτό σημαίνει πως θα αναλάβετε ευθύνες, θα τα βγάλετε πέρα και θα βγείτε κερδισμένοι. Αν δείτε πως για κατοικία έχετε ένα τέτοιο κτίριο, αυτό σημαίνει άνοδο κοινωνική και οικονομική, τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν αν δουλέψετε και ενεργήσετε σωστά. Αν δείτε τέλος πως γίνεστε ανεπιθύμητοι σε ένα τέτοιο μέρος και φεύγετε ή σας διώχνουν, αυτό σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά και θα στενοχωρηθείτε από την διάλυση κάποιον δεσμού ή γάμου. 

ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε ή φτιάχνατε παλούκια, αυτό σημαίνει πως έχετε αγανακτήσει και βρίσκεστε σε μια περίοδο αναταραχών και δεν ξέρετε ποιον δρόμο και τι ενέργειες πρέπει να κάνετε για να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις που σας έχουν βρει αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε πως βάζετε παλούκια για να φράξετε το χωράφι σας ή τον κήπο σας, αυτό σημαίνει πως θα ενεργήσετε με αποφασιστικότητα για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας και στις δουλειές σας. Αν όμως δείτε παλούκια να σας φράζουν τον δρόμο και να μην μπορείτε να περάσετε, αυτό σημαίνει πως αν τα είχατε βάλει εσείς, είχατε πάρει άστοχες αποφάσεις και τώρα θα βρείτε τα δυσάρεστα αποτελέσματα μπροστά σας, αν τα είχαν βάλει άλλοι σημαίνει πως έχετε δημιουργήσει πολλούς εχθρούς και θα σας κάνουν κακό. Αν τα σπάτε και ανοίγεται ο δρόμος μπροστά σας ελεύθερος, αυτό σημαίνει πως θα νικήσετε τα εμπόδια και τα πετύχετε χωρίς άλλο.

ΠΑΝΑΓΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας την Παναγία είτε να παρουσιάζεται απλά, είτε να την συναντήσατε στον δρόμο, αυτό φανερώνει πως η χάρη Της σας προστατεύει και θα έχετε την ευλογία Της αυτόν τον καιρό. Κάθε σας όνειρο θα πραγματοποιηθεί, κάθε σας ενέργεια θα έχει επιτυχίες ανέλπιστες. Αν είστε άρρωστος θα γιατρευτείτε, αν είστε φυλακισμένος θα πάρετε χάρη και θα αποφυλακιστείτε. Για όλους δε σημαίνει οικογενειακή γαλήνη, ευτυχία και επιτυχίες σε ότι καταπιαστούν. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει μέλλον λαμπρό και γάμο τρισευτυχισμένο.

ΠΑΝΑΔΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε πανάδες στο σώμα σας είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως, αν ήταν στο πρόσωπό σας, θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια από κάποια προσβολή που θα σας γίνει. Αν ήταν στο σώμα σας, θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί κάποια αρρώστια θα σας απειλήσει. Αν δείτε πως είχατε πανάδες στο πρόσωπο και βάζατε διάφορα επιθέματα για να τις καλύψετε, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε με ψεύτικα μέσα να πετύχετε άνοδο κοινωνική. 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα πανεπιστήμιο, χωρίς όμως να είστε φοιτητής, αυτό σημαίνει πως ακούγονται και λέγονται πολλά εις βάρος σας χωρίς όμως να έχουν καμιά βάση, γι αυτό κοιτάξτε την δουλειά σας και προχωρήστε στην ζωή όπως εσείς νομίζετε και μην δίνετε σημασία σε κανέναν και σε τίποτα. Το πανεπιστήμιο που είδατε απλά σημαίνει για σας πως ενεργείτε σωστά και έχετε ξεσηκώσει τη ζήλια και τον φθόνο των γύρω σας. Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα σε ένα πανεπιστήμιο και δείτε να σας διδάσκουν, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν πολλοί να σας δώσουν συμβουλές. Αν δείτε πως μπαίνετε μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και θα ζητήσετε πράγματι συμβουλές για να βγείτε από κάποιο αδιέξοδο. Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα στο πανεπιστήμιο σαν φοιτητής, χωρίς να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα καταβάλετε μεγάλους κόπους αλλά η ευφυΐα σας και η εξυπνάδα σας θα σας φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε και επιδιώκετε τόσο στις δουλειές σας όσο και στην ιδιωτική σας ζωή.

ΠΑΝΕΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πανέρι ή πανέρια γεμάτα, αυτό σημαίνει πλούτη, χαρά και ευτυχία. Αν είστε άνθρωπος τον εμπορίου, σημαίνει πως θα πάνε τόσο καλά οι δουλειές σας που δεν το είχατε ποτέ σας φανταστεί. Αν είχατε σκοπό να ξεκινήσετε μια δουλειά, μην διστάσετε να τη βάλετε μπροστά, θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες. Αν είστε υπάλληλοι,' σας περιμένει προαγωγή και αναγνώριση της εργατικότητάς σας και της αξίας σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε λαμπρή καριέρα και ένα επιτυχημένο γάμο. Αν δείτε πανέρι ή πανέρια άδεια, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από μια πρόσκαιρη στενοχώρια οικονομικής φύσεως. 

ΠΑΝΗΓΥΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάπου γίνεται πανηγύρι κι εσείς απλά ακούτε τις φωνές, γλέντια και τραγούδια, χωρίς όμως να παίζει το ραδιόφωνο ή η τηλεόραση ή να γίνεται κάποιο γλέντι την ώρα που κοιμάστε, αυτό σημαίνει πως, αν νιώσετε στενοχωρημένος που δεν πήγατε γιατί σας εμπόδισαν, θα νιώσετε χαρά από ευχάριστες ειδήσεις και ευμενή σχόλια για το άτομό σας. Αν όμως νιώσατε πως αυτά που ακούγατε να γίνονται στο πανηγύρι σας προξενούσαν δυσφορία, αυτό σημαίνει πως και στην πραγματικότητα θα λυπηθείτε για κάτι που θα σας συμβεί και θα είναι δυσάρεστο αυτές τις μέρες. Αν δείτε ότι βρίσκεστε κι εσείς στο πανηγύρι ή πηγαίνετε σ' αυτό, σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες και στενοχώριες, θα είναι οικονομικές αν δείτε πως γυρίζετε από γλέντι κάποιου πανηγυριού. Αν δείτε πως σας καλούν να πάτε σε κάποιο πανηγύρι αλλά δεν πήγατε, αυτό σημαίνει πως θα δείτε τις δουλειές σας να πηγαίνουν καλά και θα νιώσετε ευτυχισμένος και χαρούμενος. Το ίδιο καλό είναι το όνειρό σας όταν βλέπετε να τελειώνει και να διαλύεται κάποιο πανηγύρι και να φεύγουν από αυτό, αλλά εσείς δεν είχατε λάβει μέρος.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ετοιμάζατε έναν πανηγυρικό λόγο, αυτό σημαίνει πως έχετε αρχίσει να σκέφτεστε με επιπόλαια μέσα να προχωρήσετε στη ζωή. Αν δείτε πως εκφωνείτε εσείς πανηγυρικό λόγο και πως σας ακούν με προσοχή, αυτό σημαίνει πως θα σας χλευάσουν για τα φερσίματά σας και τα λάθη σας και θα νιώσετε μεγάλη στενοχώρια. Μόνο αν δείτε πως πήγατε να εκφωνήσετε πανηγυρικό λόγο και σας εμπόδισαν, σας σταμάτησαν ή σας αποδοκίμασαν, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα να σας συγκρατήσουν από επιπόλαιες πράξεις για να γλιτώσετε από άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

ΠΑΝΘΗΡΑΣ: Αν δείτε στον δρόμο σας πάνθηρα και αυτό σας έκανε εντύπωση στον ύπνο σας, σημαίνει πως κάποιος ύπουλος και επικίνδυνος εχθρός έκανε την εμφάνισή του στη ζωή σας. Το όνειρο σας προειδοποιεί να πάρετε τα μέτρα σας πριν να είναι αργά. Αν δείτε πως σας κυνηγά, αυτό σημαίνει πως ο αντίπαλος σας έβαλε μπροστά τα ύπουλα σχέδιά τον για να σας κάνει κακό. Θα τα καταφέρετε αν δείτε πως δεν μπορέσατε να προφυλαχτείτε και σας πρόλαβε. Αν όμως δείτε πως κάπου κρυφτήκατε, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να αποφύγετε τον εχθρό σας ή τον αντίπαλό σας. Αν δείτε πως τον σκοτώσατε ή τον τρέψατε σε φυγή, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τον ή τους εχθρούς και τους αντιπάλους που σας τριγύριζαν. Αν δείτε ψόφιο πάνθηρα, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί θα ανακαλύψετε τα καταχθόνια σχέδια των εχθρών σας και θα τους εξουδετερώσετε.

ΠΑΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πανιά καραβιού ή οποιουδήποτε πλεούμενου, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κάποιο ξαφνικό ταξίδι. Αν δείτε πως ταξιδεύετε με ένα πλεούμενο με ανοιγμένα τα πανιά, είναι για σας η πιο τυχερή περίοδος της ζωής σας και καλό είναι να κοιτάξετε να την εκμεταλλευτείτε ανάλογα. Την ίδια σημασία έχει το όνειρο αν δείτε πως εμπορεύεστε τέτοια πανιά. Αν δείτε πανιά όμως στοιβαγμένα σε μαγαζί ή στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε άσχημα μπλεξίματα. Αν δείτε πως ήταν πανιά απλωμένα, σημαίνει πως κάτι που περιμένατε να γίνει θα μετατεθεί γι αργότερα. Αν δείτε να πλένετε και να σιδερώνετε πανιά, σημαίνει πως θα καταπιαστείτε με κάτι καινούργιο στη δουλειά σας. Αν δείτε να καίγεται πανί ή πανιά, σημαίνει πως κάποια οικονομικά ζημιά σας απειλεί αυτόν τον καιρό. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε μαύρα πανιά. Σημαίνει άσχημες ειδήσεις και στενοχώριες.

ΠΑΝΟΠΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια πανοπλία απλά τοποθετημένη κάπου και σας κάνει εντύπωση, αυτό φανερώνει πως αφήσατε κάπου υποχρεώσεις που δεν τις τηρήσατε και θα νιώσετε τύψεις γι αυτό.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID