BREAKING NEWS
latest

7 τρικ για να μην σας προσθέτει κιλά η κάμερα!


Όλοι λατρεύουν τις selfies αλλά πολλοί είναι αυτοί που λένε πως οι κάμερα τους προσθέτει κιλά. Δες τι μπορείς να κάνεις για να φαίνεται το πρόσωπό σου αδύνατο..

Μπρονζέ

Το μπρονζέ βοηθάει στο να φαίνεται το πρόσωπό σου πιο καθορισμένο. Έτσι άπλωσε λίγη μπρονζέ πούδρα που είναι έναν ή δύο τόνους πιο σκούρα από από τον τόνο του δέρματός σου.

Παρέλειψε τη βαριά βάση

Για τις φωτογραφίες καλό είναι να βάζεις κάποιο ελαφρύ ενυδατικό makeup ή λίγο κονσίλερ. Το φλας της μηχανής δεν κολακεύει το πρόσωπο όταν συνδυάζεται με βαριά βάση.

Δώσε σχήμα στο πρόσωπό σου

Τα φρύδια είναι αυτά που δίνουν σχήμα στο πρόσωπο. Έτσι, είναι σημαντικό να δίνεις προσοχή σε αυτά ιδιώς όταν θέλεις να δείχνει το πρόσωπό σου πιο λεπτό. Δημιούργησε ένα φυσικό τόξο πράγμα που βοηθάει στο να λεπταίνει το πρόσωπο και να δείχνει όμορφο στις φωτογραφίες.

Έντονα ζυγωματικά

Βάλε λίγο ρουζ σε σκόνη στις γωνίες από τα μάγουλά σου και άπλωσέ το καλά. Αυτό θα κάνει πιο “μυτερά” τα ζυγωματικά σου και επομένως το πρόσωπό σου να δείχνει πιο αδύνατο.

Μην ξεχνάς to highlighter

Αναρωτιέσαι ποτέ γιατί οι celebrities έχουν πάντα λαμπερό πρόσωπο στις φωτογραφίες; Μπορεί να παίζει ρόλο και ο φακός αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τελείωσε το μακιγιάζ σου βάζοντας λίγο highlighter στη μύτη σου, πάνω από τα χείλη σου και στο σαγόνι.

Κάνε τους κύκλους κάτω από τα μάτια να εξαφανιστούν

Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους με ένα καλό κονσίλερ που είναι λίγο πιο ανοιχτό από τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Ξέχνα τα μήλα

Μην βάλεις καθόλου ρουζ στα μήλα από τα μάγουλά σου καθώς με αυτόν τον τρόπο τραβάς περισσότερο την προσοχή σε εκείνα τα σημεία. Αντιθέτως βάλε ρουζ κάτω από τα ζυγωματικά σου.

Το είδαμε εδώ


 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID