BREAKING NEWS
latest

Αυτά επηρεάζουν τη στύση σου...Μερικά ούτε που περνάνε από το μυαλό σου...


Η στυτική λειτουργία επηρεάζεται κυρίως από τη ροή του αίματος... Έτσι, η καρδιά σου-το όργανο που αντλεί το αίμα σου-πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση για να έχεις A-plus στύσεις.

Αποτέλεσμα αυτού, οτιδήποτε επηρεάζει την πίεση σου, όπως τα παραπανίσια κιλά ή το κάπνισμα άμεσα «παίζει» και με τη στυτική λειτουργία- δυσλειτουργία σου.

Η τεστοστερόνη είναι ο δεύτερος παράγοντας που είναι ζωτικής σημασίας για μια ισχυρή στύση, και υπάρχουν πολλά περίεργα πράγματα που εμπλέκονται και επηρεάζουν τη στύση σου! Μαζέψαμε, λοιπόν, όλα όσα παίζουν με τον ανδρισμό σου και μπορεί την επίμαχη στιγμή να σε αφήσουν ξεκρέμαστο.

Οι αποδείξεις

Όχι μην πάει ο μυαλό σου στο κάτω μέρος της απόδειξης που γράφει το συνολικό ποσό που πρέπει να πληρώσεις –αν και μεταξύ μας και αυτό παίζει λίγο τον ρόλο του.

Μιλάμε για το τύπο του χαρτιού και μελανιού που χρησιμοποιείται από τις ταμειακές μηχανές για να εκτυπώσουν την απόδειξη.Οι τύποι του θερμικού χαρτιού και μελάνης που χρησιμοποιείται περιέχουν υψηλά επίπεδα δισφαινόλης Α (BPA), μια χημική ουσία που αυξάνει την παραγωγή των οιστρογόνων (ναι των γυναικείων ορμονών!).

Τα οιστρογόνα μαζί με κάποιες άλλες ορμονικές αλλαγές βλάπτουν τη σκληρότητα του πέους. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά μελέτη από το Kaiser Permanente. Άρα οι αποδείξεις από τα ΑΤΜ, οι κάρτες επιβίβασης στα αεροπλάνα, οι αποδείξεις, τα λαχεία και ότι εκτυπώνεται από BPA χαρτί (βαρύ είδος χαρτιού) καλό θα ήταν να αποφεύγονται.

Τα γλυκά

Η κατανάλωση ζάχαρης, είτε σε ένα κομμάτι κέικ ή ένα κουτί αναψυκτικού, προκαλεί την άνοδο των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα σου, η οποία διεγείρει την απελευθέρωση της ινσουλίνης. Αυτό τορπιλίζει την παραγωγή τεστοστερόνης του σώματός σου, καθιστώντας δυσκολότερο για σένα να πάρεις τα πάνω σου, σύμφωνα με μελέτη πο διεξήγαγαν Ιρλανοί και Αμερικανοί ερευνητές.

H έλλειψη ύπνου

5 ώρες ύπνου κάθε βράδυ για μερικές μέρες ήταν αρκετές για να βυθίσουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης κατά 10% τοις εκατό σε μια μικρή ομάδα από υγιείς νέους άντρες, οι οποίοι συμμετείχαν σε μελέτη από το University of Chicago. Ο ύπνος είναι απαραίτητος για την παραγωγή τεστοστερόνης.

Και έτσι, αν δεν έχεις μεγάλη δόση ύπνου, περίπου 8 ώρες κάθε βράδυ-μην εκπλαγείς αν δεν καταφέρεις να δεν μείνεις ικανοποιημένος με τις στυτικές σου λειτουργίες.

Το μωρό μέσα στο δωμάτιο

Η άμεση γειτνίαση με το νεογέννητο μωρό σας είναι αρκετή για να μειώσει την παραγωγή της τεστοστερόνης σου κατά 7% ή και ακόμα περισσότερο. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η μελέτη από το πανεπιστήμιο Notre Dame and Northwestern University.

Η σόγια

Ειδικά στην περίπτωση που είσαι χορτοφάγος, η σόγια είναι κύριο συστατικό στα γεύματα σου! Η ιατρική σχολή του Χάρβαρντ όμως, σε συμβουλεύει να μην κάνεις κατάχρηση.

Η κλεισούρα

Η βιταμίνη D παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή τεστοστερόνης. Αν δεν προσλαμβάνεις υψηλά ποσοστά βιταμίνης D από την έκθεση στον ήλιο ή τη διατροφή σου, τα επίπεδα της τεστοστερόνης μπορεί να πέφτουν κατακόρυφα κατά 20% ή περισσότερο, δείχνει έρευνα από τη Γερμανία και την Αυστρία. (Από την θετική πλευρά: Μόλις 15 λεπτά από το φως του ήλιου το μεσημέρι σε γυμνά χέρια και πόδια είναι αρκετή για να πάρεις την ημερήσια δόση D)

Το αλκόολ

Οκ, αυτό το ήξερες

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχουμε μέσα σ αυτή τη λίστα το αλκοόλ! Πολλά συστατικά όμως, του ποτού της επιλογής σας-από τον λυκίσκο στη μπύρα με τις ομοειδείς ουσίες στο κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά-εμποτίζουν τη στύση σου με οιστρογόνα που φαίνεται ότι μειώνουν την τεστοστερόνη σου, δείχνει μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα.

Ευτυχώς, θα πρέπει να πίνεις πάνω από 2 πότε την ημέρα για να δεις έντονες πτωτικές τάσεις!

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID