BREAKING NEWS
latest

Η εξαφάνιση Valentich μπορεί να συνδέεται με UFO


Ένας αγρότης μπορεί να κατέχει το μυστικό που θα ρίξει φως στην εξαφάνιση του πιλότου Fred Valentich τον Οκτώβριο του 1978.

Στης 28 Οκτωβρίου 1978 ο 20χρονος πιλότος Frederick Valentich πέταγε προς το King island από το αεροδρόμιο Moorabin της Μελβούρνης. Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Valentich ανέφερε στον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας Steve Robey ότι ένα άγνωστο αεροσκάφος βρισκόταν και αιωρούταν επικίνδυνα κοντά πάνω από το δικό του , τύπου Cessna 182

Καθόλη τη διάρκεια του περιστατικού βρισκόταν σε επικοινωνία με το πύργο ελέγχου. Ωστόσο, μετά από μερικά δευτερόλεπτα η μετάδοση διεκόπη και ο πιλότος δεν βρέθηκε ποτέ, παρά την εκτενή έρευνα στην περιοχή.

Τριάντα έξι χρόνια μετά, μια ερευνητική ομάδα για εξωγήινους που διερευνά την υπόθεση, εξετάζει την ιστορία ενός αγρότη από την Αδελαΐδα, που υποστηρίζει ότι εκείνο το πρωί της εξαφάνισης είχε δει στην ιδιοκτησία του ένα ιπτάμενο αντικείμενο περίπου 30 μέτρα να πετά λίγο πιο πάνω από το σπίτι του.


Μάλιστα ο αγρότης ανέφερε επίσης ότι είχε δει επίσης και ένα αεροπλάνο τύπου Cesna, ακριβώς το ίδιο με του εξαφανισμένου πιλότου, να είναι κολλημένο δίπλα στο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο με ίχνη από πετρέλαιο.

Μάλιστα, κατέγραψε και τον αριθμό του αεροπλάνου, αλλά αποφάσισε να μην μοιραστεί τόσο καιρό την πληροφορία γιατί οι φίλοι του τον περιγελούσαν.

Τώρα, οι ειδικοί ψάχνουν να βρουν τον αγρότη για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID