BREAKING NEWS
latest

Ricardo Salazar: Ο Περουβιανός πάστορας είναι ο νέος Νοστράδαμος; «Ο Γ΄ΠΠ θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2016» (Video)


Μόνο άσχημα νέα έχει ο πάστορας Ricardo Salazar για την ανθρωπότητα και το νέο έτος ο οποίος έχει αυτοαναγορευθεί σε ένα νέο «Νοστράδαμο» προβλέποντας ότι ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει τον Ιούνιο!

«Η Κίνα και η Ρωσία θα ξεκινήσουν τον Γ΄ΠΠ εναντίον των ΗΠΑ μέσα σε έξι μήνες από τη στιγμή που η Ευρώπη θα κλείσει τα σύνορά της εξαιτίας της μεταναστευτικής κρίσης» λέει ο Salazar. Αλλά να ήταν μόνο αυτό «καλά»  θα ήταν.

Ένας τεράστιος αστεροειδής πρόκειται επίσης να συγκρουστεί με την Γη προκαλώντας  μεγάλους σεισμούς σε όλο τον πλανήτη, με περισσότερους από 1,2 δις. θανάτους, ενώ ο προβλέπει ακόμη και την δεύτερη έλευση του Χριστού η οποία θα πραγματοποιηθεί   λίγο αργότερα.

Μάλιστα ο «προφήτης» είναι τόσο σίγουρος ότι όλα αυτά θα γίνουν και θα επιτύχει στις προβλέψεις του εκεί που όλοι οι άλλοι απέτυχαν που έχει δημιουργήσει και ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από το τέλος του 2015 μέχρι το 2023 όπου και θα γίνει η Δευτέρα παρουσία.

Μάλιστα έχει ανεβάσει και ένα βίντεο στο you tube μέσω του οποίου καλεί τον κόσμο να συγκεντρώσει τροφή , νερό και φάρμακα για τουλάχιστον 1 χρόνο.

Στο βίντεο ο αφηγητής λέει μεταξύ άλλων: «Σε αυτή την ημέρα της κρίσεως ο Κύριος θα τιμωρήσει πολύ σκληρά τους πάστορες και τους ψευδοπροφήτες που είπαν ψέματα στην εκκλησία και δίδαξαν τα ψευδή Ευαγγέλια.

«Θα τιμωρήσει αυτούς τους θρησκευτικούς ηγέτες που προτίμησαν το κέρδος αντί το κήρυγμα του Ευαγγελίου. Έχει ήδη αποκαλυφθεί στον πάστορα Salazar ότι πολλοί από αυτούς του ψευδοπροφήτες θα πεθάνουν κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων και θα αντικατασταθούν από άλλους οι οποίοι θα είναι πραγματικά πιστοί και θεοσεβούμενοι»

Ο περουβιανής καταγωγής Salazar ζει τώρα στην Ιαπωνία και έχει σχέδια για να δημιουργήσει την μεγαλύτερη χριστιανική εκκλησία στον κόσμο, εάν προλάβει βέβαια σύμφωνα με τις προφητείες του.

Το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων έχει κάπως έτσι σύμφωνα με τον Salazar

- Προς το τέλος του χρόνου ή τις αρχές του 2016 η Ευρώπη θα κλείσει τα σύνορά της στους μετανάστες, κάτι που θα κάνουν και άλλες χώρες στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ όπου θα κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος.

- Τον Φεβρουάριο του 2016 η Κίνα θα επιτεθεί στην Ιαπωνία

- Τον Απρίλιο ένα άστρο θα γίνει πολύ ορατό και θα γίνεται μεγαλύτερο κάθε βράδυ, πριν η Ρωσία επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα επερχόμενο αστεροειδή

- Στις 15 με 17 Μαΐου και στις 2:20 το πρωί τοπική ώρα στο Πουέρτο Ρικο λίγο έξω από τις ακτές του ένας αστεροειδής με διάμετρο 10 χλμ. περίπου θα πέσει στη θάλασσα. Η πτώση αυτή θα προκαλέσει σεισμούς και παγκόσμιο τσουνάμι με αποτέλεσμα τουλάχιστον 1,2 δις άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους.

- Λίγο αργότερα ηφαίστεια σε όλη τη Γη, συμπεριλαμβανομένου και του ηφαιστείου γίγας Yellowstone στις ΗΠΑ θα εκραγούν στέλνοντας στάχτη στην ατμόσφαιρα μπλοκάροντας τον Ήλιο για ένα χρόνο, ενώ ένα μεγάλο τμήμα της Καλιφόρνια θα εξαφανιστεί από το χάρτη

- Στις 16 Ιουνίου ο Γ΄ΠΠ θα ξεκινήσει με τη Ρωσία και την Κίνα να επιτίθενται στην αποδυναμωμένη από τις φυσικές καταστροφές Αμερική.

- Στις 25 Οκτωβρίου του 2016 η συμμαχία Ρωσίας και Κίνας νικά στον Γ΄ΠΠ

- Το Μάρτιο του 2017 το κινεζικό νόμισμα γίνεται το παγκόσμιο νόμισμα

- Στα τέλη του 2018 αρχές του 2019 η Ρωσία επιτίθεται στο Ισραήλ

- 2020: Ο αντίχριστος αριβάρει στη Γη και κυβερνά μέχρι το

- 2023 όπου γίνεται και η δευτέρα Παρουσία.

Με τις υγείες μας



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID