BREAKING NEWS
latest

Πώς να ελευθερωθείτε σε δευτερόλεπτα αν σας δέσουν με μονωτική ταινία (Video)


Πρόκειται για τον πιο συνηθισμένο τρόπο με τον οποίο οι εγκληματίες ακινητοποιούν τα θύματά τους

Πρόκειται για τον πιο συνηθισμένο τρόπο με τον οποίο οι εγκληματίες ακινητοποιούν τα θύματά τους.

Η μονωτική ταινία είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό υλικό που δεν σχίζεται εύκολα και είναι εύκολο να την προμηθευτεί κανείς σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ, σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή. Ίσως γι' αυτόν τον λόγο αποτελεί την πιο συνηθισμένη επιλογή των κακοποιών που εισβάλλουν σε ένα σπίτι για να το κλέψουν ή με άλλους σκοτεινούς σκοπούς.

Ωστόσο σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail παρουσιάζει σε ένα «εκπαιδευτικό» βίντεο, τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να λυθεί μέσα σε δευτερόλεπτα, με την προϋπόθεση ότι το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την ακινητοποίησή του είναι μονωτική ταινία.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, το αρχικό ένστικτο κάποιου που βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση είναι να αρχίσει να περιστρέφει τα χέρια του, κάτι που μάλλον θα χειροτερέψει την κατάσταση.

Όμως, ο πιο εύκολος τρόπος να «σπάσει» κανείς τα δεσμά από μονωτική ταινία είναι άλλος. Όπως φαίνεται στο βίντεο, τα άτομα που έχουν δεθεί με το ανθεκτικό υλικό ανεβάζουν αρχικά τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι, όσο πιο ψηλά μπορούν. Στη συνέχεια, με μία γρήγορη κίνηση τα κατεβάζουν προς τα κάτω ενώ ταυτόχρονα τα ανοίγουν.

Η κίνηση αυτή συνήθως καταφέρνει να σχίσει την ταινία, αν όχι με την πρώτη φορά τότε σίγουρα με τις επόμενες.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID