BREAKING NEWS
latest

ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ? - ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ


Ο πόνος της περιόδου δεν είναι κάτι που σας χαλάει το κέφι? Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να τον αποφύγεις. Ομως μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Πριν λοιπόν καταφύγεις στα παυσίπονα, γιατί να μην δοκιμάσεις άλλους εναλλακτικούς τρόπους?

* Αφού πάρεις το πρωινό σου, φτιάξε ένα ωραιότατο smoothie από μπανάνα. Το μαγνήσιο που έχει η μπανάνα θα σε ανακουφίσεις απο τα ενοχλητικά πονάκια και τις κράμπες. Βάλε στο multi μία ώριμη μπανάνα (αυτή που έχει αρχίσει να κάνει καφέ σημαδάκια είναι η ιδανικότερη), μίση κούπα παγωμένο νεράκι και 3 παγάκια. Χτυπήστε το μέχρι να λιώσει η μπανάνα και απολαύστε τον χυμό της. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε μία κουταλιά μέλι ή και λίγο κανελλίτσα. Πραγματικά απογειώνει την γευση του smoothie σας.

*Απόφυγε να πιεις τις δύσκολες μέρες πολύ καφέ ή να φάς τηγανιτά φαγητά γιατί προκαλούν αύξηση της παραγωγής των οιστρογόνων και κατά συνέπεια τα ενοχλητικά πονάκια.

* Μην ξεχνιέσαι με τις ασχολίες σου και δεν πίνεις νεράκι ή χυμούς. Η ενυδάτωση βοηθάει πολύ στο να καλμάρει τις κράμπες.

* Επίσης μην πείτε όχι και σε δυο με τρία κοματια σοκολάτας. Και αυτή λόγω το μαγνησίου είναι βοηθητική.

* Και τέλος, η μέτρια άσκηση όπως ελαφρύ περπάτημα κάνει πολύ καλό.

Πιστεύω να σας φανούν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες.

Πηγή: anakalipto



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID