BREAKING NEWS
latest

ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ


Υπάρχει πιο δελεαστική πρόταση? Οχι βέβαια!!!  Μερικές φορές, όταν έχουμε λίγες  οικονομικές δυσκολίες, υπάρχει περίπτωση να έχουμε τη λύση μπροστά μας και να μην την βλέπουμε.

1. Κατ΄αρχήν υπάρχουν προορισμοι που είναι πιο οικονομικοί. Μπορούμε να περάσουμε εξίσου καλά. Το concept είναι να ξεφύγουμε λίγες μέρες, να αλλάξουμε  παραστάσεις και όχι να πάμε στο πιο κοσμοπολίτικο μέρος αν δε το σηκώνει ο προυπολογισμός μας.

Επίσης η καλύτερη χρονική περίοδος είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Και αυτό γιατί οι κρατήσεις είναι συνήθως μέχρι 23 με 24 Αυγούστου. Εκεί μπορεί να πετύχουμε και καλύτερη τιμή. Ξεκινήστε να τηλεφωνείτε απο τώρα. Αν κρινετε ότι είναι ευκαιρία κλείστε ένα δωμάτιο. Αν όχι, ξανατειλεφωνείστε λιγο μετά το δεκαπενταύγουστο.

2. Για να μαζέψετε λίγα χρήματα έστω και τελευταία στιγμή, δεν πειράζει να αλλάξετε λίγο τις συνηθειές σας. Και ο λόγος γίνεται για το καθημερινό σας καφεδάκι και το σαντουιτσάκι ή την τυροπιτούλα  που πέρνετε  πηγαίνοντας στην εργασία σας.

Πείτε στη μαμά σας να σας ετοιμάσει μία, ή φτιάξτε την μόνος/η. Κυκλοφορούν πολύ εύκολες και γρήγορες συνταγές στο διαδίκτυο. Αν πάλι δεν τα καταφέρνετε με το sport της μαγειρικής ένα σαντουιτσάκι ξέρουν να το φτιάχνουν όλοι.

Επίσης πάρτε από το supermarket τα πλαστικά ποτηράκια και φτιάξτε στο πιτς φυτίλι το frappe σας. Μάνι μάνι γλιτώσατε χρήματα από το κολατσιό σας. Αμα πάρετε χαρτί και μολύβι και κάνετε τους υπολογισμούς σας θα καταλάβετε πόσα κερδίζετε.

3. Περιορίστε τις καθημερινές βραδυνές εξόδους. Τώρα βέβαια θα μου πείτε καλοκαιράκι είναι και δύσκολα κάθεται κανείς στο σπίτι του. Και για αυτό σας έχω μια λύση. Πηγαίνετε ή για ποτάκι ή μόνο για φαγητό.

Δε χάλασε και ο κόσμος αν περιορίσετε κάτι για μικρό χρονικο διαστημα. Δεν αξίζει να κάνουμε μια μικρή θυσία  προκειμένου να μπορέσουμε να απολαυσουμε λιγες μέρες δίπλα στη θάλασσα?

Και κάτι ακόμη... Ξέρετε πόσες δωρεάν εκδηλώσεις υπάρχουν? (θερινό σινεμα, θεατρικές παραστάσεις συναυλίες). Και βολτούλα θα πάτε και χρήματα δεν θα έχετε ξοδέψει.

4. Τέλος το θέμα της μετακίνησης. Ξέρετε πόσο αχόρταγα είναι τα αυτοκίνητα με τη βενζίνη. Όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς κάντε το.

Δεν σας λέω σε βαθμό που η ταλαιπωρία θα είναι μεγαλύτερη από το όφελος, αλλά όπου είναι εφικτό.

Πηγή: anakalipto



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID