BREAKING NEWS
latest

Απίστευτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με μια συσκευασία βαζελίνης


Εάν συγκαταλέγεστε στις γυναίκες που ξοδεύουν εκατοντάδες ευρώ κάθε χρόνo σε προϊόντα περιποίησης, πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο

Εάν συγκαταλέγεστε στις γυναίκες που ξοδεύουν εκατοντάδες ευρώ κάθε χρόνo σε προϊόντα περιποίησης σώματος και καλλυντικά, σας έχουμε καλά νέα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα μεγάλο μέρος από αυτά τα χρήματα αντικαθιστώντας τα πανάκριβα είδη του εμπορίου με... σπιτικά καλλυντικά, φτιαγμένα από την οικονομική βαζελίνη.

Το προϊόν αυτό, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε σε πολύ χαμηλή τιμή από οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ, θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση των μαλλιών, της επιδερμίδας σας ή ακόμα και των νυχιών σας.

Δείτε παρακάτω δέκα απροσδόκητες χρήσεις ομορφιάς της «ταπεινής» βαζελίνης

1. Lip balm: Απλώστε μία μικρή ποσότητα στα χείλη σας για υγιή λάμψη και περιποίηση ή αναμείξτε το προϊόν με το αγαπημένο σας κραγιόν για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε την με μία οδοντόβουρτσα για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα.

2. Γαλάκτωμα σώματος: Απλώστε στις ξηρές περιοχές της επιδερμίδας σας, όπως οι αγκώνες και τα γόνατα. Μπορείτε επίσης να την απλώσετε στα χέρια σας τη νύχτα και να φορέσετε γάντια για να κοιμηθείτε. Το πρωί θα είναι αγνώριστα!

3. Ξύρισμα: Αντικαταστήστε τον αφρό ξυρίσματος με βαζελίνη και ξεχάστε τα κοψίματα.

4. Τέλεια νύχια: Η βαζελίνη μαλακώνει τις παρανυχίδες, κάνοντας το μανικιούρ και το πεντικιούρ παιχνιδάκι.

5. Ξεβαφτικό ματιών: Ακόμα και η αδιάβροχη μάσκαρα εξαφανίζεται όταν έρχεται αντιμέτωπη με τη βαζελίνη.

6. Body Scrub: Ανακατέψτε τη με θαλασσινό αλάτι για βαθιά απολέπιση.

7. Κρέμα νυκτός: Ακολουθήστε το παράδειγμα της Μέριλιν Μονρό και απλώστε βαζελίνη στο πρόσωπό σας τη νύχτα. Το πρωί το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

8. Προϊόν καταπολέμησης της ψαλίδας: Απλώστε στις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σας βαζελίνη για πιο υγιεινό look.

9. Χρήση μαζί με το άρωμα: Παρατείνετε τη διάρκεια του αρώματός σας εφαρμόζοντάς το σε σημεία όπου πρώτα έχετε απλώσει βαζελίνη.

10. Λαμπερά δόντια: Μια μικρή στρώση πάνω από την οδοντοστοιχία σας θα την κάνει αυτόματα πιο λαμπερή.

protothema.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID