BREAKING NEWS
latest

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις ουρές στη ΔΕΗ


«Οι εικόνες ντροπής με τις ατέλειωτες ουρές πολιτών που περιμένουν με τις ώρες για τη ρύθμιση οφειλών στα γραφεία της ΔΕΗ, δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος που έχει προκαλέσει η  τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση με την διαρκή αύξηση φόρων και τελών», αναφέρει η ανακοίνωση της Δημοκρατική Αριστεράς. 

«Είναι φανερό πλέον  ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας  έχει εξαντλήσει κάθε δυνατότητα πληρωμής άδικων φόρων ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση. Το οικονομικό επιτελείο πρέπει άμεσα να εξετάσει διαφορετικό οικονομικό μίγμα και να προκρίνει επιλογές όπως για παράδειγμα τον εξορθολογισμό  δαπανών χωρίς μειώσεις μισθών και συντάξεων αλλά με την υιοθέτηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που θα δώσουν διέξοδο στο σημερινό αδιέξοδο. Σε κάθε περίπτωση για τους χιλιάδες οφειλέτες της ΔΕΗ πρέπει  να δοθεί λύση τόσο μεταβατικού όσο και μόνιμου χαρακτήρα ώστε να πραγματοποιηθούν οι ρυθμίσεις χωρίς ατελείωτη ταλαιπωρία  αλλά και τις τριτοκοσμικές καταστάσεις που πλήττουν ανεπανόρθωτα την εικόνα της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Την παράταση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να αποφασίσει εντός της ημέρας το Δ.Σ. της ΔΕΗ, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της επιχείρησης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας.

dikaiologitika.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID