BREAKING NEWS
latest

ΠΩΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ FENG SHUI


Πολλά ακούγονται για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε την οικονομική μας κατασταση, κατι που ενδιαφέρει όλους μας. 

Βέβαια μαγικοί τρόποι δεν υπάρχουν, όμως υπάρχει η δύναμη της θέλησης μας, της σκέψης μας και του χώρου που ζούμε και κινούμαστε.

* Διακοσμούμε το χώρο μας κατα τέτοιο τρόπο που να μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα.Οι ιδανικές αποχρώσεις για την προσέλκυση χρήματος είναι του πράσινου του μώβ και του κόκκινου.

Μη το παρακάνετε όμως!!! Σκοπός είναι να υπάρχει αρμονία και στο χώρο και μέσα μας. Σκοπός είναι η βελτίωση της ενέργειας για να νιώθετε εσείς άνετα.

* Δεν βομβαρδίζουμε το μυαλό μας με σκέψεις που δείχνουν έλλειψη. Όχι τι μας λείπει αλλά τι θέλουμε!!! Παράλληλα φρόντιζουμε να δώσουμε και κάτι στο 
διπλανό μας που γνωρίζουμε ότι το χρειάζεται. Ακόμη και λίγο ψωμάκι στα περιστεράκια που τριγυρνούν στα μπαλκόνια μας (και μας γεμίζουν κουτσουλίτσες) φτάνει για να σας κάνει να νιώσετε ότι δώσατε κάτι σε μια άλλη ζωντανή ύπαρξη.

* Επίσης, απομακρύνουμε από το τραπέζι της κουζίνας ότι περιττό υπάρχει. 

Καθαρίζουμε τους πάγκους και τακτοποιούμε την ακαταστασία. Γεμίζουμε τη φρουτιέρα μας με φρούτα όπως σταφύλια, πορτοκάλια, μηλαράκια (αναλόγως την εποχή). Βέβαια τα τρώμε κιόλας. Δεν τα αφήνουμε να σαπίσουν...

Πηγή: anakalipto



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID