BREAKING NEWS
latest

5 κορυφαίοι χειμερινοί προορισμοί



Φύση, χιόνια, καθαρός αέρας και καλό φαγητό είναι όσα αναζητά κάποιος από έναν χειμερινό προορισμό. Η Ελλάδα διαθέτει τοπία μοναδικής ομορφιάς με γραφικά χωριά που προσφέρουν την ευκαιρία να ξεφύγει κανείς με ένα ολιγοήμερο ταξίδι. Η ομάδα του ellines.com ξεχώρισε 5 προορισμούς.

1.Καρπενήσι




Το Καρπενήσι αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς αφού διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Προσφέρει ηρεμία και ξεκούραση, δράση και περιπέτεια ενώ τα γραφικά χωριά του, η εντυπωσιακή φύση, το χιονοδρομικό του κέντρο, τα καταλύματα υψηλού επιπέδου, το καταπληκτικό φαγητό αλλά και η νυχτερινή ζωή που προσφέρει δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο. Αδράξτε την ευκαιρία να κάνετε ορειβασία, rafting, canyoning, trekking αλλά και να επισκεφτείτε τα φαράγγια, τις λίμνες, τα μοναστήρια και τα γεφύρια της περιοχής.

2. Τρίκαλα Κορινθίας




Τα Τρίκαλα Κορινθίας απέχουν μόλις 1,30 ώρα από την Αθήνα ενώ τα μαγευτικά τοπία κερδίζουν όλους τους επισκέπτες.  Χιονισμένα έλατα, λίμνες, μονοπάτια, χιονοδρομικό κέντρο συνθέτουν την εικόνα ενός ιδανικού χειμερινού προορισμού! Τα Τρίκαλα αποτελούνται από τα Κάτω, Μεσαία και τα Άνω Τρίκαλα.

3. Καλάβρυτα




Τα Καλάβρυτα βρίσκονται στην ορεινή Αχαΐα και αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς. Οι δραστηριότητες είναι αμέτρητες, μερικές εξ αυτών είναι περίπατοι στα δρομάκια, σκι στο χιονοδρομικό, πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραϊκού με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, ποδηλασία, προσκύνημα στα μοναστήρια της Αγίας Λαύρας και του Μεγάλου Σπηλαίου, εξερεύνηση του σπηλαίου των λιμνών.

4. Μέτσοβο




Το Μέτσοβο με τα παραδοσιακά πετρόχτιστα σπίτια, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τους φιλόξενους κατοίκους αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χειμώνα. Βρίσκεται 1 ώρα από τα Γιάννενα, στις πλαγιές του Πίνδου ανάμεσα στα Ιωάννινα και στα Μετέωρα.

5. Αράχωβα




Η Αράχωβα αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς. Μόλις 160 χλμ μακριά από την Αθήνα είναι ιδανική και για μικρές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα. Το χιονοδρομικό της, τα καφέ, τα μπαράκια αλλά και τα εστιατόρια της με τις τοπικές λιχουδιές κάνουν κάθε επισκέπτη να μην θέλει να φύγει.

ellines.com



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID