BREAKING NEWS
latest

«Απασφαλίστηκε» η μετεωρολογική «βόμβα» - Μόνο κρύο όχι χιόνια



"Απασφαλίστηκε" η μετεωρολογική βόμβα που θα έπληττε την χώρα από αύριο το απόγευμα και τελικά οι χιονοπτώσεις θα είναι πολύ ολιγότερες και εστιασμένες στα ορεινά της χώρας.

Το φαινόμενο «Αριάδνη» που πλησιάζει τη χώρα μας υποτίθεται ότι θα έφερνε χιόνια και πολικές θερμοκρασίες, αλλά το σίγουρο είναι πλέον ότι θα φέρει απλώς χαμηλές θερμοκρασίες.

Οπως αναφέρουν πηγές της ΕΜΥ ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δεν πρόκειται να χιονίσει και αν υπάρξει χιονόπτωση, αυτή θα αφορά μόνο τα ορεινά των νομών.

Ειδικά για την Θεσσαλονίκη προβλεπόταν ότι την Παρασκευή το πρωί θα ξυπνούσαν οι κάτοικοι σε μια λευκή πόλη, αλλά αυτό δεν θα συμβεί αλλά θα υπάρξει μόνο έντονη συννεφιά.

Τα παραπάνω θα ισχύσουν μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, οπότε και θα ανανεωθεί η πρόβλεψη.

Το σίγουρο είναι ότι η θερμοκρασία θα πέσει 10-12 βαθμούς Κελσίου από αυτή που είναι σήμερα, η οποία είναι μια σχετικά ζεστή χειμωνιάτικη ημέρα. Ο λόγος... ματαιώνονται οι σφοδρές χιονοπτώσεις είναι ότι το χαμηλό βαρομετρικό που προκάλεσε το φαινόμενο «Αριάδνη», διασπάστηκε κατά την πορεία του προς την χώρα και θα πλήξει τελικά με πολύ μειωμένη ένταση την Ελλάδα.



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID