BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (Α-Δ)




Α
ΑΒΑΦΑ ΡΟΥΧΑ Στις υποθέσεις σας και στους υπολογισμούς σας να περιμένετε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα από ότι είχατε αρχικά υπολογίσει και φανταστεί. Αν είστε νέα κοπέλα και έχετε δεσμό και δείτε ότι κρατάτε άβαφα ρούχα, τότε δεν ανταποκρίνονται τίμια απέναντί σας. Το ίδιο ισχύει και στον άνδρα. Η γυναίκα του ή η φίλη του που φορούν άβαφα ρούχα τον απατούν.

ΑΒΡΟΤΗΤΑ Ή ΕΥΓΕΝΕΙΑ Αν ονειρευτείτε ότι συναντήσατε κάποιον άνθρωπο ευγενικό τότε σταματήστε να έχετε εμπιστοσύνη απ' εδώ και μπρος. Αν δείτε την ή τον σύντροφο σας, όλο ευγένεια και χαμόγελα τότε να περιμένετε με σιγουριά την απάτη του αν δεν την έχει ήδη κάνει.

ΑΒΥΣΣΟΣ Αν δεις άβυσσο, πρόσεξε γιατί διατρέχεις κινδύνους, να πάθεις ζημιές, να έχει φιλονικίες και προβλήματα και βλάβες ηθικές.

ΑΓΑΛΜΑ Αν δεις στον ύπνο σου άγαλμα δεν είναι καλό. Αν είσαι άνδρας και δεις άγαλμα γυναίκας, οι αισθηματικές σου προτάσεις θα συναντήσουν την αδιαφορία. Αν κοιτάζεις κάποιο άγαλμα και δεις ξαφνικά να παίρνει ζωή και να κινείται, τότε οι δουλειές σου που είχαν πάει άσχημα περίμενε να έχουν επιτυχία. Αν δεις πολλά αγάλματα μαζί, τότε εξ' αιτίας σου θα έχεις αποτυχία στις προσπάθειές σου. Καλό είναι να ψάξεις να την βρεις. Αν το άγαλμα που θα δεις είναι Θεάς, τότε σημαίνει μεγάλη και σύντομη επιτυχία. Αν πάλι ο ίδιος φτιάχνεις ένα άγαλμα, ως ανύπαντρος θα σου κάνουν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις γάμου, αν είσαι παντρεμένος θα σου έλθει μια ευχάριστη είδηση.

ΑΓΑΠΗ Αν δείτε ότι σας αγαπούν, τότε απελπιστείτε, σημαίνει ότι σας εξαπατούν και σας κοροϊδεύουν είτε άνδρας είστε, είτε γυναίκα. Θα πρέπει να σταματήσετε να έχετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που είδατε πως σας αγαπάει. Αν σαν πατέρας ή μητέρα δείτε πως νοιώθετε αγάπη προς τα παιδιά σας, θα έχετε άνοδο κοινωνική και ευημερία. Αν πάλι δείτε ότι αγαπάτε κάποιο άτομο, τότε θα νοιώσετε ικανοποίηση για τις υποθέσεις σας, γιατί θα πάνε καλά.

ΑΓΓΕΛΟΣ Αν δέχεστε παρηγοριά από άγγελο θα σας φύγουν οι στεναχώριες και οι άρρωστοι θα γίνουν καλά. Αν πετάει γύρω σον ή μέσα ή επάνω από το σπίτι σου, γρήγορη είδηση και μεγάλη χαρά. Αν οι άγγελοι είναι πολλοί, είναι ένα ευχάριστο μήνυμα και γενικά ένα όνειρο πολύ καλό.

ΑΓΓΟΥΡΙ Αν δείτε ότι σας προσφέρουν αγγούρι, μάθετε πως δεν έχετε συμπάθειες, αν το τρώτε σημαίνει πίκρες και στεναχώριες, αν προσφέρετε πάλι αγγούρι θα κάνετε να λυπηθούν χωρίς λόγο.

ΑΓΙΑ Αν ονειρευτείτε μια Αγία να σας κοιτά χαμογελαστή, τότε θα έχετε σύντομα μια πολύ ευχάριστη είδηση. Σημαίνει και σύντομη συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο. Αντίθετα αν η Αγία κάθεται μπροστά σας θλιμμένη τότε θα λυπηθείτε για κάτι που θα ακούσετε. Αν πάλι σας πιάνει από το χέρι ή σας ακουμπά τόσο περισσότερο θα λυπηθείτε.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ Αν δείτε πως κάνετε αγιασμό μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι έχετε κάνει κάτι το άδικο και θα πρέπει να κάνετε επανόρθωση. Αν ο αγιασμός που γίνεται τον είχατε ζητήσει εσείς, σας περιμένουν στεναχώριες. Αν βρισκόσαστε κάπου που γίνεται αγιασμός και σε αγιάζουν περιμένετε μεγάλη χαρά, αλλά πρόσκαιρη.

ΑΓΙΑ ΛΕΙΨΑΝΑ Αν δείτε κάρα ή λείψανα Αγίου που τα προσκυνάτε θα πάρετε χαρά και ανακούφιση και αν είστε άρρωστος θα γίνεται καλά.

ΑΓΙΟΣ Αν στο Όνειρο σας δείτε Άγιο που σας πλησιάζει το όνειρο είναι καλό, οι δουλειές σας θα πάνε καλά. Αν πάλι ο άγιος σας μιλήσει τότε δώστε μεγάλη προσοχή στις δουλειές σας αν θέλετε να έχετε καλά αποτελέσματα. Αν ονειρευτείτε λείψανα ή την εικόνα Αγίου να δώσετε μεγάλη προσοχή στην υγεία σας γιατί διατρέχετε κινδύνους και ειδικά ο κίνδυνος για μεγάλη και σοβαρή αρρώστια υπάρχει αν δείτε ότι ο Άγιος σας προσκαλεί κοντά του. Αντίθετα όταν φιλάτε ή προσκυνάτε εικόνα Αγίου και είσαστε άρρωστος θα γίνετε καλά ή θα έχετε ανακούφιση από στενοχώριες.

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φέρεστε αδιάφορα σε κάποιο ετερόφυλο άτομο το πιθανότερο είναι να συνδεθείτε αισθηματικά και να σας ενώσουν τα δεσμά του γάμου. Αν είστε παντρεμένοι θα βρείτε καλή και ευχάριστη συντροφιά.

ΑΔΡΑΧΤΙ Αν δείτε αδράχτι, θα συναντήσετε οικονομικά προβλήματα, οι δε φίλοι σας προσέξτε γιατί κοιτάζουν να επωφεληθούν από την αδυναμία σας αυτή. Αν τα αδράχτια είναι πολλά μαζί, η προσοχή σας να γίνει πιο μεγάλη γιατί κοιτάζουν γνωστοί και φίλοι να σας κάνουν αντικείμενο εκμεταλλεύσεως. Αν όμως δείτε πως δουλεύετε με το αδράχτι τότε δίνετε μόνος σας το δικαίωμα για να σας πολεμήσουν.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ Αν ονειρευτείτε ότι αισθάνεστε αδύναμος, το όνειρο σας είναι καλό γιατί σίγουρα θα διώξετε κάτι που τελευταία σας έχει γίνει πολύ ενοχλητικό.

ΑΕΡΑΣ Αν δείτε να φυσάει αέρας δροσερός που σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα πάρετε μιαν ευχάριστη είδηση. Αν ο αέρας είναι δυνατός και κρύος τότε οι δουλειές σας δεν θα πάνε καλά και άσχημες ειδήσεις θα λάβετε. Αν ο αέρας είναι ζεστός και νοιώθετε να σας ενοχλεί, τότε προμηνύονται δυσάρεστα και άσχημα γεγονότα. Αν είναι μπάτης δροσερός και είσαστε στην ακροθαλασσιά και τον απολαμβάνετε, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε σιγουριά και δύναμη στη ζωή σας. Όταν όμως ονειρευτείτε ότι πετάτε στον αέρα, τότε θα έχετε επιτυχίες στη ζωή σας. Όταν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα μέρος και ο αέρας που φυσάει έχει την μοσχοβολιά των λουλουδιών, σας περιμένει αισθηματική επιτυχία. Αν ο αέρας είναι θυελλώδης και σας παρασύρει, τότε σας κυνηγούν δυσάρεστα γεγονότα. Τέλος, αν ο αέρας είναι βαρύς, ακάθαρτος και σας κάνει να αναπνέετε βαριά, τότε σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις.

ΑΙΜΑ Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. Αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. Αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. Αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. Αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. Αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. Αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. Αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. Αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. Αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά.

ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ Αν είσαστε άνδρας και δείτε πως κάνετε έρωτα με την μητέρα σας ή την αδελφή σας ή την κόρη σας ή άλλη συγγένισσά σας, αυτό σημαίνει μεγάλες αποτυχίες και στενοχώριες. Αν είστε κοπέλα και δείτε ότι κάνετε αιμομικτικό έρωτα, σημαίνει επιτυχία και ευτυχία στον αισθηματικό τομέα.

ΑΙΝΙΓΜΑ Αν δείτε ότι προσπαθείτε να λύσετε κάποιο αίνιγμα, αλλά δεν μπορείτε, θα πρέπει να προσέξετε γιατί σας στήνουν παγίδες, και θα πέσετε σε λάθη που θα πληρωθούν ακριβά. Σημαίνει δε ότι δίνετε όπλα να σας πολεμήσουν και θα το επιτύχουν οι εχθροί σας. Αν όμως επιτύχετε να το λύσετε, τότε όλα θα υπερνικηθούν και θα βγείτε κερδισμένοι.

ΑΜΑΞΑ Αν οδηγώντας μιαν άμαξα με άλογα, βρεθείτε σε εμπόδια, τότε θα συναντήσετε μεγάλες δυσκολίες. Αν ονειρευτείτε πως βρεθήκατε σε ένα μέρος και ψάχνετε να βρείτε μιαν άμαξα, πάει να πει πως ακόμη ψάχνετε για την επιτυχία σας. Χρειάζεται όμως πολύς κόπος ακόμη για να φτάσετε εκεί και σκληρή δουλειά. Αν δείτε ότι ταξιδεύοντας με μιαν άμαξα εσείς πέσατε από αυτή, πάει να πει πως σας περιμένουν πίκρες και στενοχώριες. Αν όμως η άμαξα που θα δείτε ότι βρίσκεστε είναι γεμάτη στολίδια και λουλούδια που της δίνουν μια μεγαλοπρέπεια, σίγουρα σας περιμένει μεγάλη ευτυχία. Αν ταξιδεύετε με άμαξα και αυτή έλθει σε σύγκρουση με μιαν άλλη ή με κάτι άλλο, τότε να περιμένετε μεγάλη πίκρα και ζημιά

ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ Αν δείτε αμάραντο φυτό στο όνειρό σας, είναι ένα πολύ καλό όνειρο που σημαίνει ότι ευτυχία σας περιμένει από τις επιτυχίες τις επαγγελματικές και τις ερωτικές γιατί σημαίνει πως η αγάπη σας και τα αισθήματά σας βρίσκουν ανταπόκριση στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για δε τους αρρώστους σημαίνει πως γρήγορα θα γίνουν καλά.

ΑΜΑΡΤΙΑ Αν δείτε ότι κάνατε μιαν αμαρτία, πάει να πει ότι έχετε μπλεχτεί σε άσχημες και βρώμικες δουλειές και θα πάρετε μια στενοχώρια μεγάλη. Αν δείτε πως πηγαίνετε ή εξομολογείστε σε παπά για τις αμαρτίες σας, αυτό θα πει πως έχετε κάνει αμαρτίες και θα ξαλαφρώσετε γρήγορα.

ΑΡΠΑΓΗ Αν δείτε πως σας αρπάζουν κάτι από τα χέρια σας ή το σπίτι σας εξαρτάται από το πράγμα ή τα πράγματα που σας αρπάζουν. Στο όνειρο αυτό θα πρέπει να ταξινομήσετε καλά τα πράγματα που είδατε και να δώσετε την ανάλογη εξήγηση και ερμηνεία. Αν δείτε ότι εσείς αρπάζετε κάτι που δεν σας ανήκει, σημαίνει μπλεξίματα και στενοχώριες. Αν όμως αυτό που θα δείτε ότι αρπάζετε ήταν κάποτε δικό σας, θα κερδίσετε κάτι που δεν το περιμένατε.

ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ - ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΑΤΑ Αν δείτε ότι γίνονται αρραβώνες και είστε και εσείς εκεί και παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε κάποια αρρώστια, είτε δική σας είτε κάποιος άλλος θα αρρωστήσει. Για τους ανύπαντρους που βλέπουν ότι αρραβωνιάζονται, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσουν πολλές δυσκολίες αλλά τελικά θα επιτύχουν έναν γάμο ευτυχισμένο. Αν είστε παντρεμένος και δείτε ότι αρραβωνιάζεστε, αυτό σημαίνει πως ο σύντροφος σας, σας απατά. Αν είστε ήδη αρραβωνιασμένος και δείτε ότι αρραβωνιάζεστε, αυτό σημαίνει αρρώστια. Αν δείτε πως χάλασαν κάποιοι αρραβώνες, αυτό σημαίνει πως οι άρρωστοι θα γίνουν καλά, οι δε υγιείς θα πάρουν ευχάριστες ειδήσεις, και θα νικήσουν πολλά εμπόδια.

ΑΡΡΩΣΤΟΣ Αν δείτε πως είστε άρρωστος χωρίς στην πραγματικότητα να συμβαίνει αυτό, σημαίνει πως κάποιο κακό προμηνύεται. Αν είστε άρρωστος πραγματικά και ονειρευτείτε ότι αρρωστήσατε, τότε θα γίνετε καλά. Αν δείτε κάποιον άλλο άρρωστο, αυτό σημαίνει υγεία για σας και αρρώστια για κάποιον άλλο. Αν έχετε στο νοσοκομείο κάποιον δικό σας άρρωστο και δείτε ότι γύρισε υγιής στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί η υγεία του θα επιδεινωθεί. Αν τον άρρωστο αυτόν σας τον φέρουν για ανάρρωση στο σπίτι, σημαίνει πως δεν θα γίνει καλά.

ΑΦΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα αφρισμένη άλλά χωρίς να είναι φουρτουνιασμένη αυτό σημαίνει πως θα βρείτε την χαρά του έρωτα, πράγμα που για τους νέους σημαίνει ευτυχία, για δε τους παντρεμένους κρύβει την δυστυχία της συζυγικής απιστίας. Αν δείτε όμως αφρούς που προέρχονται από σαπούνι τότε να προσέξετε γιατί μια αρρώστια σας απειλεί.

ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο ζώο χωρίς χαλινάρι αλλά από αυτά τα ζώα που το δέχονται, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε κακό εξ αιτίας της μεγάλης σας επιπολαιότητας. Αυτό είναι ένα σημάδι πως πρέπει να αλλάξετε τακτική για να μην έχετε και χειρότερα.

ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον αχθοφόρο, σημαίνει πως τα εμπόδια δεν θα σας επιτρέψουν να κάνετε μια καλυτέρευση στη ζωή σας. Αν όμως δείτε αχθοφόρο να μεταφέρει πράγματα δικά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν άνθρωποι που δεν τους είχατε ποτέ βάλει με το μυαλό σας.

ΑΧΙΒΑΔΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας απλά αχιβάδες, αυτό σημαίνει πως δεν θα πετύχετε τίποτα το καλό όσο και αν προσπαθείτε. Αν όμως δείτε πως τις βγάζετε εσείς αυτό σημαίνει πως σας βρει σύντομα κάποιο καλό. Αν δείτε πως τις τρώτε αυτό σημαίνει πως θα απαλλαχτείτε από πολλές στενοχώριες και ατυχίες που είχατε τον τελευταίο καιρό.

ΑΧΛΑΔΙΑ - ΑΧΛΑΔΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας αχλαδιά και είναι γεμάτη αχλάδια, σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά από τις δουλειές σας που θα πάνε πολύ καλά. Αν όμως η αχλαδιά είναι άδεια και από φύλλα και από καρπούς τότε σημαίνει μεγάλες φτώχειες και μιζέρια. Αν δείτε πως κόβετε αχλάδια και τα τρώτε αυτό σημαίνει πως περνάτε μια περίοδο γενικής αλλαγής της ζωής σας. Αν τα αχλάδια είναι άγουρα και τα φάτε να περιμένετε όλο και το χειρότερο. Απεναντίας θα αποκτήσετε πολλά και απρόσμενα κέρδη αν τα αχλάδια είναι νόστιμα και ζουμερά.

Β
ΒΕΝΖΙΝΗ Αν βάζετε βενζίνη στο αυτοκίνητο σας και νοιώθετε πως σας εξασφαλίζει η ποσότητά της το ταξίδι που σχεδιάσατε τότε όλα θα πάνε καλά.

ΒΕΝΤΑΛΙΑ Αν απλά δείτε μια βεντάλια στον ύπνο σας αυτό σημαίνει πως θα σας κάνουν κάτι καλό. Αν δείτε πως αγοράζετε βεντάλια αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Το ίδιο ισχύει αν σας χαρίζουν μια βεντάλια. Αν την κρατάτε όμως στα χέρια σας αυτό δείχνει πως σας έχει πιάσει μια μεγάλη διστακτικότητα να πάρετε κάποιες αποφάσεις τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα. Αν αερίζεστε με μια βεντάλια γιατί αισθάνεστε μεγάλη ζέστη, αυτό σημαίνει πως θα απασχοληθείτε από πολλές δυσάρεστες και δύσκολες καταστάσεις. Αν όμως ενώ αισθάνεστε κρύο και εσείς παρ' όλα αυτά χρησιμοποιείτε την βεντάλια, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε παράλογες και απερίσκεπτες ενέργειες και ίσως τις πληρώσετε ακριβά. Αν δείτε πως δίνετε κάπου μια βεντάλια αυτό σημαίνει πως θα έχετε αποτυχίες στις δουλειές σας και στον έρωτά σας.

ΒΕΝΤΟΥΖΑ Αν ονειρευτείτε μια βεντούζα ή βεντούζες αυτό σημαίνει πως προετοιμάζεται στη ζωή σας κάποιο καλό και στην δουλειά σας και στον έρωτά σας. Αν δείτε στο όνειρό σας πως είστε άρρωστος και σας παίρνουν βεντούζες και αυτό σας ανακουφίζει όλα θα σας πάνε καλά. Αν δεν είστε άρρωστος αλλά σας κάνουν βεντούζες αυτό σημαίνει πως θα πέσετε θύμα απάτης στη δουλειά σας, οι δε ερωτευμένοι θα νοιώσουν απογοήτευση από το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Αν δείτε πως σας παίρνουν "κοφτές" βεντούζες και βγάζετε αίμα χωρίς να είναι απαραίτητες, αυτό σημαίνει πως έχετε πέσει σε σπείρα που κοιτάζει να σας αποτελειώσει οικονομικά. Αν όμως οι "κοφτές" βεντούζες δείτε πως σας ανακουφίζουν, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε σοβαρή βοήθεια στις δουλειές σας. Οι ερωτευμένοι θα βρουν πραγματική ανταπόκριση στον έρωτά τους.

ΒΕΡΑ Αν δείτε πως φοράτε βέρα χρυσή, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη αισθηματική συνάντηση. Αν η βέρα είναι ψεύτικη θα έχετε μια ερωτική περιπέτεια που θα είναι περαστική χωρίς σημασία. Αν δείτε πως χάσατε τη βέρα σας και είστε παντρεμένος, σημαίνει διαζύγιο. Για τους έμπορους σημαίνει απαλλαγή από βάρη. Αν δείτε πως κάποιος άλλος φοράει βέρα, αυτό σημαίνει γάμο για τους ανύπαντρους και εμπορική συμφωνία για τους επαγγελματίες.

ΒΟΥΒΟΣ Αν δείτε ότι ήσασταν βουβός και μιλήσατε, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από τις στενοχώριες που είχατε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως μένετε βουβός, αυτό σημαίνει πως δεν θα έχετε καλές σχέσεις τόσο με την οικογένειά σας όσο και με τους γνωστούς σας, θα τους φέρετε σε δύσκολη θέση με το φέρσιμο σας. Αν δείτε πως πάτε να συνεννοηθείτε αυτό σημαίνει πως θα έλθετε σε ρήξη με την οικογένειά σας.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βγήκατε βουλευτής, σημαίνει πως σας περιμένουν για πάρα πολύ καιρό μπερδέματα, φασαρίες. Αν δείτε πως μιλάτε με κάποιο βουλευτή, σημαίνει πως δεν έχετε σκεφθεί σοβαρά τις δουλειές σας, σας έχει κυριεύσει μια ακαταλόγιστη και χωρίς μέτρο επιπολαιότητα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρετε να τα βγάλετε σε πέρας. Αν είστε νέα κοπέλα και συζητάτε με έναν βουλευτή, αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποφύγετε κάθε σχέση με κάποιο πρόσωπο γιατί δεν είναι καθόλου αντάξιο σας, πράγμα που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα

ΒΟΥΛΗ (ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ) Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε μέσα στο κοινοβούλιο, σημαίνει πως σοβαρά μυστικά σας έχουν γίνει γνωστά με αποτέλεσμα να υποστείτε πολλές ταπεινώσεις γιατί θα ξεσηκώσετε όλους τους γνωστούς σας εναντίον σας. Αν μέσα στην συνεδρίαση του κοινοβουλίου πάρετε μέρος και εσείς παίρνοντας μάλιστα και τον λόγο σημαίνει πως τα μυαλά σας έχουν πάρει αέρα και θα βρεθείτε προ δυσάρεστων γεγονότων, ενώ εσείς τα έχετε υπολογίσει τελείως διαφορετικά.

ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ Αν είστε επιχειρηματίας και δείτε στο όνειρό σας βουλοκέρι, αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάρετε κάθε μυστικότητα σε όλες σας τις δουλειές για να έχετε ανάλογη και μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε φάκελο ή θέμα σφραγισμένο με βουλοκέρι, αυτό σημαίνει πως κάτι το πολύ σημαντικό θα σας συμβεί σύντομα που θα σας γεμίσει χαρά. Αν λαβαίνετε τέτοιο φάκελο ή δέμα, σημαίνει είδηση για σας και την οικογένειά σας, η επιτυχία βρίσκεται πολύ κοντά.

ΒΡΑΧΟΣ - ΒΡΑΧΟΙ Αν δείτε βράχους απότομους και απόκρημνους να ορθώνονται μπροστά σας αυτό σημαίνει μεγάλα εμπόδια θα βρεθούν γενικά στις δουλειές σας καθώς ζημιές και στενοχώριες. Αν όμως δείτε βράχο όσο απόκρημνος και να είναι αλλά εσείς κάθεστε επάνω, σημαίνει πως κάθεστε σε μια επιτυχία με πολύ γερές βάσεις που δύσκολα θα τις χάσετε. Αν όμως δείτε πως ανεβαίνετε με ευκολία, η επιτυχία δεν θα αργήσει να σας βρει. Αν ανεβαίνετε με δυσκολία, σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ, αν όμως τελικά ανεβείτε θα είστε χωρίς άλλο ο νικητής.

ΒΡΕΦΟΣ (ΜΩΡΟ) Αν δείτε στο όνειρό σας πως αποκτήσατε μωρό αυτό σημαίνει πως ανοίγεται μια ευχάριστη περίοδος για σας και την οικογένειά σας. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το Όνειρο, τότε σημαίνει πως κάποιος δεσμός σας θα καταλήξει σύντομα σε γάμο. Αν όμως δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μωρό και είστε άνδρας αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν στενοχώριες και βάσανα, καθώς και πολλά εμπόδια στην δουλειά σας. Αν δείτε πως σκοτώνετε ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και θα αναγκασθείτε να κάνετε πράξεις και έργα που θα νοιώσετε άσχημα απέναντι στην κοινωνία. Το ίδιο ισχύει αν είστε γυναίκα και δείτε πως σκοτώνεται ένα βρέφος. Αν δείτε πως πετάτε να βρέφος από τα χέρια σας είτε γυναίκα είστε είτε άνδρας, σημαίνει πως όσες στενοχώριες και αν είχατε απαλλαγήκατε τελείως.

ΒΡΟΧΗ Αν δείτε πως βρέχει και πως τα σύννεφα είναι μαύρα αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλά και άλυτα προβλήματα. Αν δείτε πως αυτή η βροχή πέφτει πάνω σας και βρέχεστε αυτό σημαίνει πως θα πελαγώσετε και θα μειωθείτε ηθικά. Αν όμως δείτε πως τρέξατε και προφυλαχτήκατε από τη βροχή αυτό σημαίνει πως θα γλυτώσετε από στενοχώριες και προ-βλήματα. Αν δείτε πως βρίσκεσθε μέσα σε σπίτι και κοιτάτε έξω τη βροχή αυτό σημαίνει πως ευχάριστα και ευτυχισμένα γεγονότα σας περιμένουν πολύ σύντομα. Αν όμως πρόκειται περί καταιγίδας αυτό είναι σημάδι πως σας περιμένουν ατυχίες.

ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ Αν δείτε άλλον βρικόλακα ή τον εαυτό σας, είναι ένα πολύ κακό Όνειρο. Το καλό που θα κάνετε είναι να καλέσετε παπά και να κάνετε ευχέλαιο. Γενικά είναι ένα όνειρο με πολύ βαθιές αιτίες και εξωπραγματικά αίτια πολλές φορές.

ΒΡΥΣΗ Αν δείτε στο όνειρο σας βρύση απλά χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει στενοχώριες και πικρές. Το ίδιο αν τρέχει νερό αλλά ζεστό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό. Αντίθετα σημαίνει πολύ μεγάλη χαρά, ευτυχία, επιτυχία στις δουλειές σας αν δείτε να τρέχει νερό καθαρό. Αν δείτε ότι ανοίγετε εσείς οι ίδιοι μια βρύση και βγάζει καθαρό και δροσερό νερό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν χαρές μεγάλες και επιτυχίες στις δουλειές σας. Θα είναι όμως πολύ πιο σημαντικές αν πίνετε από αυτή τη βρύση νερό. Αν είναι δημόσια η βρύση τότε η επιτυχία σας θα κάνει πολλούς να μείνουν έκθαμβοι γι αυτό που θα κατορθώσετε να κάνετε. Αν είναι η βρύση μέσα στο σπίτι σας ή στην αυλή του σπιτιού σας, σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα συμβεί στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως εσείς οι ίδιο συνδέετε μια βρύση ή την επισκευάζετε και την ανοίξετε και τρέξει νερό άφθονο θα ικανοποιηθείτε πολύ, γιατί οι δουλειές που είχατε καταστρώσει θα σας φέρουν καλά αποτελέσματα.

Γ
ΓΑΛΑ Αν είδες ότι έπινες γάλα, σημαίνει ότι θα περάσεις πίκρες και στενοχώριες. Αν το έχυνες, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συγγενικά πρόσωπα ή με στενό σου φίλο. Αν είδες ότι έτρεχε γάλα από τους μαστούς ζώου θα έχεις χρηματικά κέρδη και ερωτικές επιτυχίες.

ΓΑΛΑΤΑΣ Αν είδες ότι κάποιος γνωστός σου ήταν γαλατάς, θα συναντήσεις προβλήματα στη δουλειά σου. Αν είσαι γυναίκα και είδες γαλατά στον ύπνο σου, σημαίνει ότι θα αδιαφορήσεις για τον έρωτα κάποιου προσώπου. Γενικά, πάντως, ο γαλατάς είναι όνειρο που προμηνύει βάσανα, σκοτούρες και δυσκολίες.

ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΟΣ Αν είδες ότι μίλαγες Γαλλικά, ότι ήσουνα Γάλλος ή ότι συναναστρεφόσουν με Γάλλους, σημαίνει ότι πολλά δυσάρεστα γεγονότα θα σου συμβούν και θα περάσεις πολλές στενοχώριες.

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ Αν είδες στον ύπνο σου γαλοπούλες, φρόντισε να μετριάσεις τον εγωισμό σου που, μάλλον, είναι πολύ μεγάλος, γιατί είναι όνειρο που σημαίνει πως «τα μυαλά σου πήρανε αέρα».

ΓΑΛΟΝΙΑ Αν ονειρεύτηκες ότι φόραγες γαλόνια, σημαίνει πως οι δουλειές σου θα πετύχουν και θα σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Αν είσαι στρατιωτικός και είδες ότι σου έδωσαν γαλόνια, σημαίνει ότι γρήγορα θα προαχθείς.

ΓΑΜΟΣ Αν είδες γάμο με μουσικά όργανα, είναι όνειρο κακό που προμηνύει θάνατο -δικό σου ή κάποιου συγγενή σου. Αν είσαι άγαμος και είδες γάμο χωρίς παπά και μουσικά όργανα σημαίνει άτι θα έχεις τιμές και θ' ακούσεις ευχάριστες ειδήσεις, ενώ αν είσαι έγγαμος περίμενε δυσάρεστα οικογενειακά επεισόδια. Αν είδες ότι βρισκόσουν σε γάμο χωρίς μουσική, σημαίνει ότι θ' ακούσεις κάτι ευχάριστο.

ΓΑΜΠΕΣ Αν είδες ότι έδειχνες τις γάμπες σου, σημαίνει ότι θα έχεις κάποια ερωτική επιτυχία. Αν ονειρεύτηκες αντρικές ή γυναικείες γάμπες, σημαίνει ότι θα σου κάνουν κάποια ερωτική πρόταση.

ΓΑΜΠΡΟΣ Αν ονειρεύτηκες γαμπρό, πρόσεξε γιατί σημαίνει πως θα έχεις καβγάδες με συγγενικά σου πρόσωπα.

ΓΑΝΩΝΩ Αν είδες ότι γάνωνες εσύ ή κάποιος άλλος, σημαίνει ότι από κάπου θα έχεις κέρδη ή άτι θα λάβεις μια ευχάριστη επιστολή σχετική με χρήματα που δεν περίμενες.

ΓΑΝΤΙΑ Αν ονειρεύτηκες ότι ένα ζευγάρι γάντια ήταν ριγμένα μπροστά σου, σημαίνει ότι με κάποιον θα τσακωθείς. Αν είδες μεταχειρισμένα ή τριμμένα γάντια, σε περιμένει στενοχώρια, ενώ αν ήταν καινούργια θα πάρεις χαρά. Αν είδες ότι φόραγες γάντια θα έχεις ερωτικές επιτυχίες.

ΓΑΡΓΑΛΙΣΜΑ Αν είδες ότι κάποιοι γαργαλίζονταν, σημαίνει ότι θα μαθευτεί κάποια σκανδαλώδης υπόθεση για την οποία θα ντραπείς.

ΓΑΡΙΔΑ Η γαρίδα είναι κακό σημάδι. Προμηνύει αποτυχία στις δουλειές σου, στενοχώριες και δυσάρεστα μπερδέματα στις υποθέσεις σου.

ΓΑΡΙΦΑΛΟ Αν είδες ότι πρόσφερες γαρίφαλα, σημαίνει άτι θα έχεις πολλές ερωτικές επιτυχίες -ιδιαίτερα αν ήταν κόκκινα. Αν, όμως, ήταν λευκά, κίτρινα ή μαραμένα, θα λάβεις δυσάρεστες ερωτικές ειδήσεις. Αν είδες ανθοδέσμη γαριφάλων, σημαίνει γάμο ή αρραβώνα κάποιου γνωστού σου προσώπου.

ΓΑΤΑ Αν απλά είδες μια γάτα, σημαίνει ότι κάποιοι δικοί σου άνθρωποι σε κλέβουν. Αν είδες ότι πάλευες με γάτα και τη νίκησες, σημαίνει ότι θα κατατροπώσεις τους εχθρούς σου, αλλά με κινδύνους. Αν η γάτα ήταν θυμωμένη, περίμενε καβγάδες και ίσως αρρώστιες. Αν νιαούριζε, πρόσεχε γιατί θα σε ξεγελάσουν σε κάποιες συναλλαγές σου. Αν είδες ότι σε γρατσούνισε, σημαίνει ότι ο σύντροφός σου σε κοροϊδεύει.

ΓΑΥΓΙΣΜΑ Αν είδες σκύλο να γαβγίζει πρόσεχε γιατί κάποιος εχθρός σου θέλει να σε καταστρέψει.

ΓΔΕΡΝΩ Αν είδες κάποιον να γδέρνει, σημαίνει ότι γρήγορα θ' απαλλαχτείς από βάσανα και σκοτούρες.

ΓΔΥΝΩ Αν είδες ότι έγδυνες κάποιον, σημαίνει ότι θα λάβεις μια απρόσμενη χαρά. Ενώ, αν δεις ότι κάποιος σε έγδυνε ή ότι γδυνόσουνα μόνος σου, σημαίνει ότι θα εξευτελιστείς για κάποια ανόητη πράξη σου.

ΓΕΙΤΟΝΑΣ Αν ονειρεύτηκες πως τσακωνόσουν με γείτονα, κάποιος γνωστός σου θα προσπαθήσει να σε βλάψει. Αν μιλούσες με γείτονα σημαίνει ότι διαδίδονται κακές φήμες σε βάρος σου. Αν είδες πως οι γείτονές σου διασκέδαζαν, ο κόσμος σ' επαινεί και σ' αγαπά, ενώ αν απλά είδες γείτονα κι είσαι ανύπαντρος (η), σύντομα θα σου κάνουν πρόταση γάμου.

ΓΕΛΙΑ Αν είδες στον ύπνο σου ότι γελούσες, μάλλον θα κλάψεις από κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που θ' ακούσεις, ενώ αν γελούσαν άλλοι σημαίνει ότι θα γίνεις αιτία να λυπηθούν και να κλάψουν. Αν ανύπαντρη γυναίκα είδε στον ύπνο της ότι γελούσε θ' αποτύχει στην αισθηματική της σχέση, ενώ αν είναι έγγαμη θα περάσει μεγάλες στενοχώριες.

ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ Αν ονειρεύτηκες ότι ήσουν γελωτοποιός, σημαίνει πως εξαιτίας σου θα μπλεχθούν σε δυσάρεστες καταστάσεις κάποιοι άλλοι. Αν είδες, όμως, ότι κάποιος άλλος ήταν γελωτοποιός, πρόσεχε γιατί κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι προσπαθούν να σε ξεγελάσουν.

ΓΕΜΙΖΩ Αν είδες πως γέμιζες οποιοδήποτε δοχείο, τ' όνειρο θεωρείται καλό και προμηνύει πολλά κέρδη.

ΓΕΝΝΑΙΟΣ Αν ονειρεύτηκες πως ήσουν γενναίος ή φερόσουν με γενναιότητα, κάποια καλή πράξη θα κάνεις.

ΓΙΑΓΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας την γιαγιά σας και αυτή είναι ζωντανή, σημαίνει πως θα σας συμβούν ευτυχισμένα γεγονότα σύντομα. Αν είναι πεθαμένη και προσπαθεί να σας πάρει κοντά της θα σας συμβεί μεγάλο ατύχημα. Αν σας διώχνει, αυτό σημαίνει πως θα γλυτώσετε από σοβαρό κίνδυνο. Αν την δείτε απλώς αυτό σημαίνει πως έχετε έναν γερό προστάτη.

ΓΙΑΣΕΜΙ Αν δείτε στο όνειρο σας γιασεμί ή γιασεμιά αυτό σημαίνει για σας ευτυχία και χαρά. Αν δείτε πως σας προσφέρουν γιασεμιά θα γνωρίσετε άτομο του άλλου φύλου με το οποίο θα σας συνδέσει μεγάλος και φλογερός έρωτας. Αν σε ανύπαντρο (η) προσφέρουν στον ύπνο τους γιασεμιά αυτό σημαίνει πως σύντομα τους περιμένει γάμος.

ΓΙΑΟΥΡΤΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε γιαούρτι και το πηγαίνετε σπίτι σας αυτό σημαίνει πως θα γίνετε αιτία να γίνουν καυγάδες στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως τρώτε γιαούρτι θα σας παρουσιαστούν προβλήματα στην δουλειά σας και στους γύρω σας.

ΓΙΑΠΙ Αν δείτε πως περνάτε από κάπου και σας έκανε εντύπωση ένα γιαπί, αν αυτό είναι καινούργιο, σημαίνει πως μια ευκαιρία θα παρουσιαστεί στη ζωή σας που αν δεν τη χάσετε θα σας κάνει ευτυχισμένο, αν το γιαπί είναι εγκαταλελειμμένο, σημαίνει πως έχετε αφήσει να σας ξεφύγει μια ευκαιρία γι αυτό σκεφθείτε όσο είναι καιρός. Αν το γιαπί είναι δικό σας και δουλεύετε σε αυτό, σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένα γεγονότα στη ζωή σας.

ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ Αν δείτε γιαταγάνι στον ύπνο σας αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε πολλές φασαρίες μέχρι που θα σας φέρουν και σε κίνδυνο της ζωής σας.

ΓΛΟΥΤΟΙ (ΚΩΛΟΙ) Αν δείτε τους δικούς σας γλουτούς ή τους γλουτούς άλλων, αυτό σημαίνει πως θα σας προσβάλουν γιατί δεν είναι η συμπεριφορά σας όπως αρμόζει και ταιριάζει στον κύκλο σας. Αν δείτε γυναικείους γλουτούς ωραίους αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλες ερωτικές επιτυχίες και ερωτικές απολαύσεις, αν φυσικά φερθείτε ανάλογα στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν είστε γυναίκα και δείτε γυναικείους γλουτούς αυτό σημαίνει πως στον έρωτα και στα αισθήματά σας δεν φέρεστε καλά.

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ Αν δείτε πως αγοράζετε ή αγοράσατε γλυκάνισο, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες εμπορικές και αισθηματικές επιτυχίες. Αν όμως δείτε πως το τρώτε ή το βράζετε για να το πιείτε, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια στενοχώρια που δεν την περιμένατε αλλά δεν θα κρατήσει και πολύ.

ΓΛΥΚΙΣΜΑ Αν δείτε πως αγοράζετε στον ύπνο σας γλυκίσματα, αυτό σημαίνει για σας κέρδη από τις επιχειρήσεις σας, που θα σας φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Αν δείτε πως τρώτε γλυκίσματα και νοιώθετε ικανοποίηση, αν δεν κοιμηθήκατε με επιθυμία μεγάλη για να φάτε ένα γλυκό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη πίκρα, αν το γλυκό είναι τέτοιο που σας προξενεί αηδία, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε είδηση που θα σας φέρει χαρά, αν όμως δείτε πως σας προσφέρουν γλυκά αυτοί που σας τα προσφέρουν θα σας πικράνουν, εκτός αν τα γλυκίσματα είναι χαλασμένα. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς γλυκίσματα, αυτό σημαίνει πως θα πικράνετε με τους τρόπους σας και τα έργα σας πρόσωπα ανάλογα με το πού τα προσφέρετε. Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς γλυκίσματα ή γλυκά, αυτό σημαίνει πως δεν φέρεστε καλά και θα εκτεθείτε πολύ σοβαρά στο περιβάλλον σας.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ Αν δείτε πως ένα γουρούνι κυλιέται στη λάσπη, σημαίνει πως δίνετε πολλά δικαιώματα και θα μειωθείτε ηθικά. Αν ένα γουρούνι σας επιτίθεται αυτό σημαίνει πως θα πάθετε κακό. Αν χαϊδεύετε ένα γουρούνι πάει να πει πως οι σκέψεις σας και οι ενέργειές σας θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Αν δείτε πως σφάζουν ένα γουρούνι, σημαίνει πως γλυτώνετε από έναν εχθρό, αν το σφάζετε εσείς, το καθαρίζετε και αφού το ψήσατε δείτε να τρώτε κιόλας, αυτό σημαίνει πως θα προκόψετε πολύ στη δουλειά σας και θα έχετε μεγάλα κέρδη που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως σας σερβίρουν ψητό γουρουνόπουλο αυτό σημαίνει η ζωή σας αυτές τις μέρες θα κυλήσει ευχάριστα.

ΓΟΥΝΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια γούνα, αυτό είναι προειδοποίηση πως πρέπει απ' εδώ και εμπρός να δώσετε προσοχή στις δουλειές σας γιατί δύσκολες μέρες θα σας βρουν αν δεν ενεργήσετε και αν δεν φερθείτε με τη λογική. Αν δείτε πως φοράτε ένα γούνινο παλτό χωρίς όμως να είναι χειμώνας αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν στενοχώριες, οικονομικές δυσχέρειες, καθώς και αποτυχία στον έρωτα. Αν όμως δείτε πως είναι χειμώνας και πως μια γούνα ή ένα γούνινο παλτό σας προστατεύει από το κρύο αυτό σημαίνει πως στις δύσκολες στιγμές σας θα τα βγάλετε πέρα με μεγάλη επιτυχία. Αν αγοράσατε μια γούνα και την βάλατε στην ντουλάπα σας για τον χειμώνα αυτό σημαίνει πως είστε άνθρωπος μεθοδικός και φροντίζετε για τις δύσκολες περιστάσεις. Αν σας χαρίζουν μια γούνα, αυτό σημαίνει πως θα σας φανεί χρήσιμος ένας φίλος που δεν τον περιμένατε.

ΓΡΑΒΑΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε μια γραβάτα χωρίς όμως να σας προξενεί καμιά εντύπωση το δέσιμο της στο λαιμό σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια πολύ σοβαρή ερωτική κατάκτηση. Αν όμως δείτε πως αγοράζετε μια γραβάτα, σημαίνει πως θα μπλέξετε σε περιπέτειες. Αν σας χαρίζουν μια γραβάτα θέλουν να σας βάλουν σε μπελάδες. Αν την φοράτε και δείτε πως σας στενεύει αυτό σημαίνει σκοτούρες και στενοχώριες.

ΓΡΑΦΩ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάθεστε με μια κόλλα χαρτί και ένα μολύβι χαρτί και γράφετε κάτι που όταν ξυπνήσετε δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι γράφατε, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως γράφετε κάποιο λογοτεχνικό έργο π.χ. ποίημα, μυθιστόρημα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν καταστάσεις δυσάρεστες. Αν γράφτε κάποια επιστολή εμπορικής σημασίας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προχωρήσετε με δύναμη και επιμονή σε κάτι που σας αφορά για να το κερδίσετε. Αν δείτε πως γράφετε κάποιο κρατικό έγγραφο, σημαίνει πως θα εμπλακείτε σε καταστάσεις δυσάρεστες που δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε. Αν δείτε πως κάθεστε και γράφετε ερωτική επιστολή, αυτό σημαίνει πως κοροϊδεύετε με τα αισθήματα των άλλων, πράγμα που θα σας κάνει να μετανιώσετε.

ΓΡΙΦΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ασχολείσθε να λύσετε έναν γρίφο, μια σπαζοκεφαλιά κ.λ.π., αυτό σημαίνει πως θα έχετε μπερδέματα, αγωνίες, στενοχώριες αν προσπαθείτε να λύσετε και δεν τα καταφέρνετε. Αν όμως δείτε πως τα λύσατε αυτό σημαίνει πως θα περάσετε όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσετε ατές τις μέρες και θα νοιώσετε μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

ΓΡΟΘΙΑ Αν δείτε στο όνειρο σας πως κοιτάζετε τις γροθιές σας και τις βλέπετε πως δεν είναι γερές και δυνατές, αυτό σημαίνει πως έχετε χάσει την δυναμικότητά σας και δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε σωστά και αποτελεσματικά. Αν δείτε πως δεν είναι αδύνατες αυτό σημαίνει πως έχετε μέσα σας δυνάμεις και θα μπορέσετε να αντιδράσετε δυναμικά σε μια δύσκολή σας στιγμή. Αν δείτε πως σας χτυπούν γροθιές αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας δώσουν δύναμη να πολεμήσετε τους εχθρούς σας. Αν ο εχθρός σας χτυπά αυτό σημαίνει πως θα σας δώσει την ευκαιρία να τον κατατροπώσετε.

ΓΥΝΑΙΚΑ Αν δείτε πως η γυναίκα ήταν μελαχρινή, αυτό σημαίνει αρρώστια σας απειλεί. Αν είναι ωραία και ξανθιά, σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένες μέρες και καλή υγεία. Αν δείτε πως η γυναίκα έχει μαλλιά κόκκινα και αυτό σας έκανε εντύπωση στο όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν καταστάσεις στην οικογένειά σας και στις δουλειές σας που δεν θα έχουν σχέση με την πραγματικότητα και θα στενοχωρηθείτε χωρίς λόγο. Αν δείτε μια γυναίκα ντυμένη στα ολόλευκα, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και στην εργασία σας και στον έρωτα. Αν δείτε πως βρεθήκατε ανάμεσα σε πολλές γυναίκες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλά βάσανα και πολλές στενοχώριες. Αν δείτε πως με μια μεγάλη γυναίκα διατηρείτε σχέσεις παράνομες, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβεί κάτι το δυσάρεστο. Αν δείτε πως μαλώνετε με μια γυναίκα και την χτυπάτε αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε δικαστήρια. Αν δείτε πως κάνατε απαγωγή μιας γυναίκας για τον εαυτό σας, αυτό σημαίνει πως θα ρισκάρετε σε σοβαρή οικονομική επιχείρηση και θα κερδίσετε πολλά, αν η απαγωγή έχει επιτυχία, το αντίθετο θα συμβεί αν η απαγωγή έχει αποτυχία. Αν πάλι δείτε πως μαζί με άλλους κάνατε επιτυχημένη απαγωγή, αυτό σημαίνει πως θα συνεργαστείτε και θα κάνετε μια πολύ σοβαρή επιχείρηση που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη. Αν δείτε πως κάνατε απαγωγή σε παντρεμένη γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε βρώμικες δουλειές που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Αν δείτε πως έχετε σχέσεις με παντρεμένη γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε πολλά δικαιώματα στον κύκλο σας για πολύ άσχημα σχόλια. Τέλος αν δείτε γυναίκα έγκυο, σημαίνει ευχάριστα γεγονότα και καλές δουλειές θα έχετε. Αν δείτε γυναίκα με μακριά μαλλιά, αυτό σημαίνει άσχημα μπλεξίματα που δύσκολα θα τα ξεπεράσετε. Αν δείτε γυναίκα και είναι κουρεμένη και ντυμένη ανδρικά και αυτό σας κάνει εντύπωση, παρ' όλο που αυτό είναι συνηθισμένο στην εποχή μας, σημαίνει πως η γυναίκα σας ή η ερωμένη σας προσπαθούν να σας ξεγελάσουν. Αν δείτε γυναίκα και είναι μασκαράς αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε με ικανοποίηση είτε με γυναίκα είτε σε επιχείρηση που αργότερα θα τα πληρώσετε ακριβά.

Δ
ΔΑΓΚΩΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας σε ένα μέρος του σώματος σας ότι σας έχουν δαγκώσει και είναι έντονα τα σημάδια του δαγκώματος, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις. Αν όμως δείτε πως κάποιος φίλος σας , σας δαγκώνει ή ένα άλλο αγαπημένο σας πρόσωπο με κακία, αυτό σημαίνει πως και ο φίλος σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο σας αγαπούν και προσπαθούν για το καλό σας. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο που σας δαγκώνει είναι η γυναίκα σας ή η ερωμένη σας αυτό σημαίνει πως σας ζηλεύει τρομερά. Αν ο φίλος σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο σας δαγκώνουν για αστείο, αυτό σημαίνει πως φέρεστε επιπόλαια απέναντί τους και τους έχετε πληγώσει. Αν δείτε πως κάποιος εχθρός σας, σας δαγκώνει, αυτό σημαίνει πως θα βρουν την ευκαιρία να σας κάνουν κακό και ειδικά αν το δάγκωμά τους σας πόνεσε. Αν δείτε πως έτρεξε και αίμα το κακό θα γίνει σύντομα. Αν δαγκώνετε στο πρόσωπο το αγαπημένο σας πρόσωπο ή αυτό σας δαγκώνει, αυτό σημαίνει πως αυτός που δαγκώνει ζηλεύει τρομερά τον άλλον. Αν δείτε πως σας δαγκώνει ένα φίδι, ένας σκύλος ή έντομο αυτό σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα σας κάνουν κακό.

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα δαχτυλίδι, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια σας παραμονεύει. Αν δείτε πως σας κάνουν δώρο ένα δαχτυλίδι, σημαίνει πως σίγουρα θα σας στενοχωρήσουν πολύ. Αν δείτε πως χαρίζετε εσείς ένα δαχτυλίδι, όπου και αν το χαρίζετε, σημαίνει πως με το φέρσιμο σας θα στενοχωρήσετε άλλους. Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μεγάλες στενοχώριες. Αντίθετα αν δείτε πως το βγάζετε, σημαίνει πως απαλλαγήκατε τελείως από βάσανα που σας είχαν βρει τον τελευταίο καιρό. Αν δείτε πως χαρίζετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή σας το χαρίζει, αυτό σημαίνει χωρισμό. Μόνο αν δείτε ένα ωραία στολισμένο με πολύτιμες πέτρες, χρυσό δαχτυλίδι και σας κάνει εντύπωση η ομορφιά του, σημαίνει πως πάρετε τιμές και δόξες.

ΔΑΧΤΥΛΗΘΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια δαχτυλήθρα ή δείτε πως σας χαρίζουν μια δαχτυλήθρα, σημαίνει να περιμένετε καλό για σας και την οικογένειά σας, στενοχώριες που θα σας βρουν θα τις ξεπεράσετε. Αν όμως δείτε πως την φοράτε αυτό σημαίνει πως τις μέρες που έρχονται θα πάρετε πολλές στενοχώριες. Αν σαν άνδρας δείτε πως φοράτε δαχτυλήθρα και ετοιμάζεστε να ράψετε κάτι χωρίς να το συνηθίζετε και χωρίς να είστε ράφτης, αυτό σημαίνει πως η γυναίκα σας ή η ερωμένη σας, σας απατά και πως εσείς πιστεύετε στα ψέματά της.

ΔΑΧΤΥΛΟΓΡΑΦΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δαχτυλογράφος ενώ στην πραγματικότητα δεν έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό και δείτε πως γράφετε στη γραφομηχανή, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν φτώχειες και στενοχώριες. Αν δείτε πως άλλοι κάθονται και γράφουν στη μηχανή και εσείς ακούτε και τον θόρυβο από τα πλήκτρα, αυτό σημαίνει πως σας κακολογούν και θα στενοχωρηθείτε γιατί ασχολείσθε με υποθέσεις που δεν σας αφορούν.

ΔΕΙΛΙΝΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα μέρος και θαυμάζετε την εικόνα τον δειλινού, αυτό σημαίνει πως τίποτε το καλό δεν σας περιμένει αυτές τις μέρες.

ΔΕΝΤΡΟ Θα έχετε επιτυχία, στην οικογένειά σας χαρά και ευτυχία. Ειδικά πολύ ευχάριστο θα είναι το όνειρό σας, αν δείτε πως από το δέντρο κόβετε κλωνάρια με άνθη ή φρούτα και τα τρώτε. Αν δείτε πως φυτεύετε ένα δέντρο στον κήπο σας, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη βοήθεια για κάθε προσπάθεια που θα κάνετε και θα πετύχει. Αν δείτε ξερό και μαραμένο δέντρο, σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές αναποδιές, θα έχετε καημούς, φτώχειες και στενοχώριες. Αν δείτε ένα δέντρο να πέφτει ή να κόβεται και να πέφτει, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε κάποιο δικό σας πρόσωπο ή θα πάθετε κάποια ζημιά. Αν δείτε πως ανεβαίνετε σε δέντρο, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη κοινωνική άνοδο και οικονομική και ο νέος ή η νέα που το βλέπει αυτό το Όνειρο θα κάνουν ένα καλό γάμο. Αν δείτε πως κατεβαίνετε από αυτό ή πέφτετε, αυτό σημαίνει ζημιές και ταπεινώσεις ηθικές, φτώχειες και απομόνωση κοινωνική. Αν δείτε δέντρο να καίγεται ή να του βάζετε εσείς φωτιά, θα πάρετε άσχημες ειδήσεις στην πρώτη περίπτωση και στην άλλη θα κάνετε κάποια βρώμικη πράξη που θα σας εκθέσει στην κοινωνία.

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ Αν δείτε δεντρολίβανο στον ύπνο σας αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από πολλές στενοχώριες και λύπες. Αν δείτε πως κόβετε κλωνάρια και κάνετε ανθοδέσμη οι λύπες και οι στενοχώριες θα σας έλθουν σύντομα. Αν δείτε πως σας προσφέρουν κλαδιά δεντρολίβανου στα χέρια σας θα σας πικράνουν άνθρωποι δικοί σας αν τα προσφέρετε εσείς θα γίνετε αιτία να στενοχωρηθούν άλλοι. Μόνο αν δείτε πως πίνετε ως αφέψημα το δεντρολίβανο σημαίνει πως θα πάρετε από κάπου μια ανακούφιση που δεν την περιμένατε.

ΔΕΝΤΡΟΣΤΟΙΧΙΑ Αν δείτε στο όνειρο σας μια ωραία δεντροστοιχία να απλώνεται μπροστά σας, αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη ελπίδα και μια ευκαιρία παρουσιάζεται σε σας. Αν είναι σε δρόμο ευθύ που τον περνάτε και είναι ανάμεσα σε δεντροστοιχίες αυτό σημαίνει πως οι επιτυχίες σας στις δουλειές σας, στον έρωτα διαδέχεται η μία την άλλη. Αν όμως δείτε πως η δεντροστοιχία ήταν κομμένη, τα δέντρα πεσμένα κάτω ή να καίγεται, αυτό σημαίνει πως όλες οι ελπίδες θα διαψευσθούν.

ΔΕΣΠΟΤΗΣ Αν σας τυλίγει στα μαύρα του άμφια, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια αρρώστια εσείς ή ένα μέλος της οικογένειάς σας. Αν δείτε πως κάνετε γάμο και χοροστατεί δεσπότης, αυτό σημαίνει πολύ μεγάλη ατυχία. Αν είστε ιερωμένος μικρού βαθμού και σας ευλογεί δεσπότης και είναι ντυμένος στα μεγαλοπρεπή άμφιά τον, θα πάρετε προαγωγή, αν είναι στα μαύρα θα σας επιπλήξουν.

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε στα χέρια σας ένα οποιοδήποτε δηλητήριο, αυτό σημαίνει πως κάτι άρχισε να μην πηγαίνει καλά στη ζωή σας. Αν το δηλητήριο το χρησιμοποιήσετε στο να σκοτώσετε ένα ζώο, ανάλογα με το ζώο είναι και το αποτέλεσμα και η ερμηνεία του ονείρου. Αν π.χ. δηλητηριάσατε κάποιο σκύλο, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε έναν πραγματικό και πιστό φίλο. Αν το δηλητήριο δείτε πως το χρησιμοποιείτε για να εξοντώσετε τα βλαβερά έντομα από τον κήπο σας, από τα δέντρα σας, από την καλλιέργειά σας, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από πολλές και δυσάρεστες καταστάσεις που σας είχαν δημιουργηθεί και σκίαζαν την ευτυχία σας και εμπόδιζαν την πρόοδό σας και τα αισθήματά σας. Αν είστε νέος ή νέα και δείτε πως δώσατε δηλητήριο στο αγαπημένο σας πρόσωπο για να το ξεφορτωθείτε, αυτό σημαίνει πως θα του προσφέρετε μεγάλη βοήθεια. Το ίδιο σημαίνει όταν δείτε πως δίνετε σε κάποιον να πιει δηλητήριο. Αν δείτε πως παίρνετε εσείς ο ίδιος δηλητήριο για να αυτοκτονήσετε, αυτό σημαίνει πως θα συμβεί κάτι που θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο.

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα μέρος που γίνονται δημοπρασίες και εσείς είστε απλά θεατής, αυτό σημαίνει πως κάποιοι συγγενείς σας ή γνωστοί σας θέλουν να σας κάνουν κακό. Αν δείτε πως παίρνετε και εσείς μέρος στον πλειστηριασμό, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις δουλειές σας γιατί κινδυνεύετε να πάθετε ζημιά ή να πάθετε οικονομική καταστροφή. Αν όμως δείτε πως ο πλειστηριασμός που γίνεται αφορά εσάς και την περιουσία σας, αυτό σημαίνει πως ένα μεγάλο και αναπάντεχο καλό θα σας βρει, οι δουλειές σας θα πάνε καλά, χρήματα θα κερδίσετε και ίσως πάρετε μια κληρονομιά. Μα αν στην πραγματικότητα είχατε χρέη και για αυτό τον σκοπό σας είχαν ορίσει πλειστηριασμό και στον ύπνο σας βλέπετε να εκτελείται, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να τον αποφύγετε, αν όμως έχετε στα χέρια σας πρόγραμμα πλειστηριασμού και δείτε πως στον ύπνο σας τον γλυτώσατε, αυτό σημαίνει πως ηθελημένα ή άθελά σας ο πλειστηριασμός αυτός θα γίνει.

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε μέσα σε ένα δημοπρατήριο και παρατηρείτε που αγοράζουν παλιά αντικείμενα άλλοι, αυτό σημαίνει πως για κάτι παλιές σας αμαρτίες θα σας κακολογήσουν. Αν δείτε πως οι ίδιοι αγοράζετε παλιά αντικείμενα αυτό σημαίνει πως δεν δίνετε βάση στα ζωτικά σας προβλήματα που σας απασχολούν και σας έρχονται μεγάλα προβλήματα και στενοχώριες.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Αν δείτε στο όνειρο σας πως είστε εσείς δημοσιογράφος χωρίς όμως να είστε στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πολλά άσχημα μπλεξίματα θα σας βρουν αυτές τις μέρες και θα εκτεθείτε στον κύκλο σας και θα δώσετε τη φήμη την κακή. Το ίδιο μπλεξίματα και φασαρίες αν δείτε πως συνομιλείτε ή βλέπετε έναν επαγγελματία δημοσιογράφο. Σημαίνει επίσης πως θα αντιμετωπίσετε πολλά κουτσομπολιά του κόσμου.

ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ Αν δείτε πως κάποιο διάσημο πρόσωπο σας κάνει επίσκεψη στο σπίτι σας, ή σας συνδέει μια φιλία ή ένας δεσμός, αυτό σημαίνει πως κάτι σημαντικό θα πετύχετε στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Αν είστε επιχειρηματίας θα γνωρίσετε μεγάλες εμπορικές και κερδοφόρες συμφωνίες.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως διασκεδάζετε κάπου, αυτό σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα λυπηθείτε πάρα πολύ. Αν δείτε πως σας καλούν σε διασκέδαση, πάει να πει πως προσπαθούν να σας ξεγελάσουν και να παίξουν κομπίνες εις βάρος σας, που θα το πετύχουν αν δείτε πως λάβατε και εσείς μέρος στην διασκέδασή τους. Αν δείτε πως αποφύγατε να γλεντήσετε μαζί τους, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να σας κάνουν κακό όσο και αν προσπαθήσουν. Αν είστε ηλικιωμένος και δείτε αυτό το Όνειρο, σημαίνει πως θα σας εγκαταλείψουν όλοι και ειδικά άνθρωποι που τους έχετε ευεργετήσει. Αν είστε ασθενείς και δείτε πως βρεθήκατε σε διασκέδαση, αυτό σημαίνει πως η κατάστασή σας θα χειροτερέψει.

ΔΙΑΣΚΕΨΗ Αν δείτε στο όνειρο σας πως πήρατε μέρος σε διάσκεψη διεθνούς επιπέδου και δεν είστε πρόσωπο υψηλά ιστάμενο, αυτό σημαίνει πως κάτι που σχεδιάζετε πρέπει να το ζυγίσετε καλά πριν το επιχειρήσετε. Αν κάνετε διάσκεψη με άλλα άτομα για δουλειές και αυτοί είναι ανταγωνιστές σας και δείτε πως συμφωνούν μαζί σας, καλό θα είναι να αποφύγετε κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα. Αν είστε άρρωστος και δείτε πως οι γιατροί κάνουν διάσκεψη για σας για την κατάσταση της υγείας σας, ή για την κατάσταση της υγείας δικού σας προσώπου, και τα πρόσωπα των γιατρών είναι λυπημένα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε γρήγορη ανάρρωση ή εσείς ή το άτομο που είναι άρρωστο. Το αντίθετο αν δείτε πως τα πρόσωπα των γιατρών που διασκέπτονται είναι ευχαριστημένα. Αν δείτε διάσκεψη δικαστών που δικάζουν δική σας υπόθεση και είναι ευχάριστοι, η υπόθεση που έχετε με δικαστήρια να σας λυπήσει, αντίθετα αν βλέπετε πως συνεδριάζουν και σας κοιτούν απειλητικά αυτό σημαίνει πως θα έχει ευχάριστη εξέλιξη και στις δουλειές και στον έρωτα.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Αν δείτε πως έχετε παράπονα από την δικαιοσύνη, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε κάτι το ευχάριστο, αν νοιώσετε ικανοποίηση θα στενοχωρηθείτε.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα δικαστήριο, αυτό σημαίνει πως αρχίζουν ή έχουν αρχίσει περιπλοκές στη ζωή σας. Αν το προσπεράσετε αυτές θα είναι περαστικές και ίσως να μη τις περάσετε και καθόλου. Αν δείτε πως είστε κατηγορούμενος και σας δικάζουν, αυτό σημαίνει πως έχετε επιβαρύνει τη συνείδησή σας με αδικίες και δείχνει φόβο που έχετε για τις άνομες πράξεις σας και με αυτόν τον τρόπο ελέγχεστε, ή αν όλα αυτά είναι καλά και δείτε πως σας δικάζουν και σας καταδικάζουν, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά και πολλοί θα χαρούν για την άνοδο σας. Αν δείτε πως σας δικάζουν και σας αθωώνουν, τότε σημαίνει πως θα γλυτώσετε από περιπλοκές και βάσανα. Αν δείτε την αίθουσα του δικαστηρίου άδεια, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια αναπάντεχη ασθένεια. Αν δείτε αίθουσα δικαστηρίου που μέσα γίνονται δίκες, σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές σκοτούρες και στενοχώριες.
Αν στην πραγματικότητα έχετε κάποια δίκη και δείτε στον ύπνο σας πως σας καταδίκασαν, τότε θα αθωωθείτε, αν είδατε πως σας απάλλαξαν τότε θα καταδικαστείτε. Αν χωρίς να έχετε ουσιαστικά προβλήματα δείτε πως βρεθήκατε σε ένα δικαστήριο και σας καλούν να δώσετε μαρτυρία, τότε σημαίνει πως έχετε κάνει λάθος στα πρόσωπα που συνδιαλέγεστε. Αν απλά δείτε πως βρεθήκατε σε αίθουσα δικαστηρίου και παρακολουθείτε μια δίκη σαν απλός θεατής, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε από λόγια του περιβάλλοντος σας που θα ακούσετε χωρίς λόγο για σας.

ΔΙΚΑΣΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε δικαστής χωρίς να έχετε καμιά σχέση με αυτό το επάγγελμα, αυτό σημαίνει πως κινδυνεύετε να πάθετε κάποιο κακό.

ΔΟΝΤΙΑ Αν δείτε πως δεν έχετε δόντια και βάζετε μασέλα αυτό σημαίνει πως θα ξεπεράσετε πολλές στενοχώριες και θα τα βγάλετε πέρα. Αν δείτε πως τα δόντια σας εμποδίζουν να φάτε γιατί κουνιούνται ή πονάνε αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε με δικαστήρια και δεν θα βγείτε κερδισμένος. Αν δείτε πως βγάζετε άλλων δόντια, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες και θα ζηλέψουν και θα στενοχωρηθούν οι εχθροί σας. Αν βγάζετε δόντια αντιπάλου σας, αυτό σημαίνει πως θα τον εξουδετερώσετε.

ΔΟΞA Αν δείτε στο ονειρο σας πως αποκτήσατε δόξες και τιμές, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν αποτυχίες και στενοχώριες εξ αιτίας σας, γι αυτό σας περιμένουν προσβολές και κουτσομπολιά. Αν δείτε φίλο σας να έχει αποκτήσει τιμές και δόξες αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε για την κατάντια του. Αν δείτε πως κάνατε γάμο με τιμές και δόξες, αυτό σημαίνει διαζύγιο για τους παντρεμένους, αποτυχία για τους ανύπαντρους και ρεζιλέματα για τις κοπέλες και παντρεμένες.

ΔΟΡΥ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε ένα αρχαίο δόρυ, αυτό σημαίνει πως ήρθε ακριβώς η περίοδος που έχετε τη δύναμη να επιβληθείτε στη ζωή σας και να κερδίσετε ότι έχετε χάσει. Αν είναι σπασμένο όμως, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σας.

ΔΟΥΛΟΣ Αν δείτε στο ονειρο σας πως αποκτήσατε έναν δούλο, αυτό σημαίνει πως κάποιον εχθρό δημιουργήσατε και θα κοιτάξει να σας κάνει κακό. Αν δείτε πως δούλος είστε εσείς οι ίδιοι, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο ξεγνοιασιάς, η ζωή σας θα πάει προς το καλύτερο. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να είναι δούλος, αυτό σημαίνει πως άρχισε να μην νοιώθει τίποτε πλέον για σας και πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας πριν να είναι αργά.

ΔΟΥΛΕΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας προσφέρουν μια δουλειά ενώ έχετε στην πραγματικότητα και είστε υπάλληλος, αυτό σημαίνει πως κινδυνεύετε να σας απολύσουν.

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως για να πετύχετε κάτι συναντάτε δυσκολίες, δηλαδή ζορίζεστε, αυτό σημαίνει πως δεν υπολογίζετε κανέναν μπροστά στο προσωπικό σας όφελος και την προσωπική σας προβολή και ικανοποίηση.

ΔΥΣΠΝΟΙΑ Αν δείτε πως σας έπιασε δύσπνοια στον ύπνο σας, χωρίς όμως να υπήρχε καμιά παθολογική αιτία για αυτό, σημαίνει πως σας περιμένουν δύσκολες καταστάσεις για τους γύρω σας γιατί δεν θα δείξετε την ανάλογη προσοχή σε προβλήματα που θα έπρεπε να τους είχατε δώσει περισσότερη σημασία.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έχει χτυπήσει η δυστυχία που λέμε και νοιώσατε απελπισμένος, σημαίνει πως θα νοιώσετε πραγματική ευτυχία γιατί όλα θα σας έλθουν ευνοϊκά.

ΔΥΣΩΔΙΑ Αν στο ονειρο σας δείτε πως γύρω σας κυριαρχεί μια πολύ άσχημη μυρωδιά, χωρίς όμως γύρω σας να υπάρχει καμιά εστία που να προκαλεί δυσοσμία, αυτό σημαίνει πως θα ακούσετε άσχημα λόγια που ξεκινούν από την δική σας άσχημη συμπεριφορά. Οι τρόποι σας είναι τέτοιοι που προκαλούν άσχημα σχόλια εις βάρος σας και το ονειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε τρόπο φερσίματος.

ΔΩΔΕΚΑΔΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως μετρήσατε δώδεκα αντικείμενα ή κάποια πράγματα που αποτελούν μια δωδεκάδα αυτό σημαίνει πως αν είστε παντρεμένος (η) θα αποκτήσετε παιδί. Αν είστε ανύπαντρος (η), σημαίνει πως θα μάθετε για την γέννηση κάποιου παιδιού.

ΔΩΜΑΤΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας το δωμάτιο σας άνετο, ωραία στολισμένο, ανοιχτά παράθυρα να μπαίνει αέρας και φως, αυτό σημαίνει πως μεγάλη ευτυχία σας περιμένει, πρόοδος στις δουλειές σας, πραγματοποίηση των ονείρων σας, και επιτυχία στον έρωτα. Αν είναι αντίθετα το δωμάτιο σας στενό και νοιώθετε στενοχώρια, τότε σημαίνει πως θα συναντήσετε δυσκολίες και εμπόδια.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV

Facebook Comments APPID