BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (Ε-Θ)


Ε
Έγγραφα: Αν ονειρευτείτε ότι διαβάζετε έγγραφο, σημαίνει πως οι επιχειρήσεις που έχεις ξεκινήσει θα έχουν καλό τέλος, ή οι υποθέσεις σου σε οποιαδήποτε τομέα. Αν στα δίνουν στα χέρια, θα περάσεις στεναχώρια στη δουλειά σου, μπορεί ακόμη να χάσεις και τη θέση σου. Αν το γράφεις, θα μάθεις δυσάρεστα νέα για δικούς σου ανθρώπους. Εάν είσαι νιόπαντρη και βλέπεις έγγραφο θα έχεις σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφο σου.

Εγγύηση: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ζητούσατε εγγύηση, σας περιμένουν απρόβλεπτες φασαρίες" πιθανόν να σας συμβούν ατυχήματα" μπορεί ακόμα να κάνετε ατυχή συμπεθεριάσματα. Αν ονειρευτείτε πως δώσατε εγγύηση για κάποιον άλλον, θα σας συμβούν περίπου τα ίδια, όχι όμως τόσο οδυνηρά.

Εγκατάλειψη: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε εγκαταλειμμένος, σημαίνει ότι θα έχετε δυσκολίες στην κατάστρωση των σχεδίων σας για μελλοντική επιτυχία. 
Αν δείτε ότι εγκαταλείπετε άλλους, θα βρεθείτε μέσα σ' ένα πλήθος δυσάρεστες συνθήκες, που θα σας αφήνουν ελάχιστες ελπίδες ότι θα τις υπερνικήσετε. 
Αν δείτε πως εγκαταλείπετε το σπίτι σας, σύντομα θα λυπηθείτε δοκιμάζοντας την τύχη σας. 
Αν δείτε πως εγκαταλείπετε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, 
δε θα καταφέρετε να ανακτήσετε πολύτιμα πράγματα που έχετε χάσει, και θα αποσύρετε την εύνοια σας από ορισμένους φίλους. 
Η εγκατάλειψη παιδιού σημαίνει ότι θα χάσετε την περιουσία σας από έλλειψη νηφαλιότητας και κρίσης. 
Η εγκατάλειψη της δουλειάς σας σημαίνει δυσάρεστα περιστατικά με καυγάδες και υποψία. Αν δείτε πως εσείς ή κάποιος φίλος σας εγκαταλείπει πλοίο, σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να μπλεχτείτε σε κάποια αποτυχημένη επιχείρηση, αν όμως δείτε συνάμα πως βγαίνετε στην ακτή, τα συμφέροντα σας θα παραμείνουν ασφαλή.

Εγκληματίας: Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εγκληματίας σημαίνει ότι θα υποφέρετε από ασυνείδητα άτομα, που θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τη φιλία σας για την προώθηση τους. 
Αν δείτε να ξεφεύγετε από τη δικαιοσύνη, σημαίνει ότι θα γίνετε κάτοχος ξένων μυστικών και για το λόγο αυτό θα κινδυνεύσετε, επειδή οι ενδιαφερόμενοι, φοβούμενοι μήπως τους προδώσετε, θα επιδιώξουν την εκτόπιση σας.

Εγκυμοσύνη: Αν είσαι άντρας και δεις ότι είσαι έγκυος θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες. Μπορεί να χωρίσεις και από τη γυναίκα σου. Αν είσαι όμως ανύπαντρος θα κάνεις πολύ καλό γάμο. Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως είναι έγκυος, σημαίνει ότι δεν θα είναι ευτυχισμένη με το σύζυγο της και θα της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Για τη γυναίκα που βλέπει ότι είναι έγκυος, και αυτό συμβαίνει και στην πραγματικότητα, προβλέπεται καλή γέννα και γρήγορη αποκατάσταση των δυνάμεων της.
Εγκυκλοπαίδεια: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ψάχνετε σ' εγκυκλοπαίδεια, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε τη διανοητική άνοδο από την ασφάλεια της περιουσίας και της άνεσης.

Είδη παντοπωλείου: Aν ονειρευτείτε είδη παντοπωλείου που είναι φρέσκα και καθαρά, αϊ σημάδι άνεσης και καλοπέρασης.

Εισόδημα: Αν ονειρευτείτε πως παίρνετε το εισόδημα σας, σημαίνει πως ίσως απατήσετε κάποιον και θα έχετε προβλήματα με την οικογένεια και τ >ους φίλους σας. Αν δείτε πως κάποιος από την οικογένεια σας κληρονομεί κάποιο εισόδημα, προμηνύεται επιτυχία για σας. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως χάνει κάποιο εισόδημα, σημαίνει απογοητεύσεις στη ζωή. Αν δείτε πως το εισόδημα σας είναι ανεπαρκές, σημαίνει προβλήματα για φίλους και συγγενείς. Αν ονειρευτείτε πως ένα μέρος του εισοδήματος σας περισσεύει, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχίες για ένα σύντομο διάστημα, αλλά μπορείτε να περιμένετε αρκετές απολαβές.

Εκδότης: Αν δείτε στον ύπνο σας εκδότη, σημαίνει μακρινό ταξίδι και φιλοδοξίες για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα γράμματα και τις επιστήμες. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο άνδρας της είναι εκδότης, σημαίνει ότι θα υπάρξουν βάσιμοι λόγοι για να ζηλεύει πολλές γυναίκες του περιβάλλοντος του και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα συζυγικές σκηνές. Αν ονειρευτείτε ότι ένας εκδότης απορρίπτει τα χειρόγραφα σας, είναι σημάδι απογοήτευσης για την αποτυχία σχεδίων σας. Αν τα δέχτηκε, σημαίνει χαρά και ικανοποίηση για την εκπλήρωση του σκοπού σας. Σε περίπτωση που θα ονειρευτείτε ότι τα χειρόγραφα σας χάνονται, είναι σημάδι ότι θα υποφέρετε από ενέργειες αγνώστων σε σας προσώπων.

Εκδρομή: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε εκδρομή, είναι σημάδι επιτυχίας και πραγματικής ευτυχίας. 
Αν δείτε ότι κακοκαιρία χάλασε την εκδρομή, προμηνύονται παροδικές απογοητεύσεις και καθυστέρηση για σίγουρα κέρδη και απόλαυση στον έρωτα και στις συναλλαγές.

Εκκλησία: Αν δεις ότι κτίζεις εκκλησία στη ζωή σου θα σου έρχονται όλα δεξιά. Αν μπαίνεις σε εκκλησία για να ανάψεις κερί ή να λειτουργηθείς θα κάνεις πολλά καλά έργα στη ζωή σου, θα κερδίσεις κάποια δύσκολη δίκη για σένα, 'η ακόμα να πάρεις και καλή κληρονομιά. Αν δεις ότι κλέβεις ή κοιμάσαι μέσα στην εκκλησία θα κάνεις κάτι για το οποίο θα τιμωρηθείς σκληρά. Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη και μπαίνεις νύφη μέσα στην εκκλησία, θα χωρίσεις με τον άντρα σου, το ίδιο σημαίνει και για τον άντρα που μπαίνει γαμπρός.

Εκκοκιστική μηχανή: Αν δείτε στ' όνειρο σας εκκοκιστική μηχανή βαμβακιού, είναι σημάδι ότι θα σημειώσετε πρόοδο προς τη δημιουργία περιουσίας, πράγμα που θα είναι πολύ ευχάριστο και ικανοποιητικό. Αν δείτε σπασμένη ή σαραβαλιασμένη εκκοκιστική μηχανή, σημαίνει κακοτυχία και στενοχώρια.

Έκλειψη: Αν ονειρευτείτε έκλειψη ηλίου, σημαίνει παροδική αποτυχία στις επιχειρήσεις και σε άλλες υποθέσεις, καθώς και οικογενειακές διαταραχές. Έκλειψη φεγγαριού στ' όνειρο, είναι προμήνυμα ασθένειας και θανάτου.

Εκλογές: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρεθήκατε σ' εκλογές, θα πρέπει να προσέχετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ανακατευτείτε σε καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν κοινωνικά και οικονομικά.

Έκρηξη: Αν δείτε έκρηξη στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι θα απογοητευτείτε από άστοχες ενέργειες συνεργατών σας που θα προξενήσουν ζημιές στις επιχειρήσεις σας. Αν δείτε το πρόσωπο σας ή το πρόσωπο άλλων μουντζουρωμένο ή πληγωμένο από την έκρηξη, σημαίνει ότι θα κατηγορηθείτε άδικα. 
Αν δείτε ότι ο αέρας γέμισε καπνούς και σκόνη με την έκρηξη, σημαίνει μη ικανοποιητική διεξαγωγή των εμπορικών σας εργασιών και κοινωνικό ανταγωνισμό. 
Οι νέες κοπέλες πρέπει να προσέξουν τις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.
Εκσταση: Αν δείτε στον ύπνο σας, ότι βρεθήκατε σε κατάσταση έκστασης, * Βλέπε και Παρεκκλήσι σημαίνει ότι θα χαρείτε από επίσκεψη φίλου που έλειπε για πολλά χρόνια.

Εκστρατεία: Αν ονειρευτείτε πως διεξάγατε μια πολιτική εκστρατεία, σημαίνει την αντίθεση σας στους καθιερωμένους τρόπους διεύθυνσης μιας επιχείρησης, και ότι θα καταρτίσετε πρωτότυπα σχέδια για τον εαυτό σας, αδιαφορώντας για τους εχθρούς που εργάζονται εναντίον σας. Εκείνοι που βρίσκονται στην εξουσία θα χάσουν. Αν ονειρευτείτε κάποιον κληρικό να διεξάγει εκστρατεία κατά της αμαρτίας, σημαίνει ότι θα κληθείτε να συμβάλετε οικονομικά στην υποστήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ενδιαφέρθηκε για μια εκστρατεία κατά των παραστρατημένων γυναικών, σημαίνει ότι θα υπερνικήσει εμπόδια και θα αποδειχθεί θαρραλέα σε κρίσιμες στιγμές.

Έκτρωση: Η γυναίκα που ονειρεύτηκε πως δέχτηκε να κάνει έκτρωση, θα πρέπει να θεωρήσει αυτό το όνειρο σαν μια προειδοποίηση ότι, αν βάλει σε ενέργεια κάποια δουλειά που σχεδιάζει, θα πέσει σε δυσμένεια και δυστυχία. 
Για ένα γιατρό που είδε πως έκανε έκτρωση σε κάποια γυναίκα, το όνειρο προλέγει ότι η δουλειά του δεν θα πάει καλά από κάποια παράλειψη καθήκοντος εκ μέρους του, πράγμα που θα του προκαλέσει πολλή στενοχώρια.

Ελάφι:Αυτό είναι ευνοϊκό όνειρο σημαίνει αγνή και βαθιά φιλία για τους νέους και ήσυχη, ομαλή ζωή για τους παντρεμένους. Αν δείτε πως σκοτώσατε ελάφι, σημαίνει ότι θα πετύχεις μια κληρονομιά και κέρδη ανέλπιστα. Όταν κυνηγάς ελάφι σημαίνει ότι κυνηγάς να φτάσεις κάπου ψηλά και θα το καταφέρεις. Αν τρως κρέας ελαφιού σημαίνει ότι αδίκησες φτωχούς ανθρώπους και θα τιμωρηθούν για αυτό.

Ελεημοσύνη: Αν δείτε στον ύπνο σας πως δίνατε ελεημοσύνη, σημαίνει ότι θα ενοχληθείτε από ικεσίες για βοήθεια από φτωχούς και η επιχείρηση σας θα περιέλθει σε στασιμότητα. Αν ονειρευτείτε πως δίνατε ενίσχυση σε ευαγή ιδρύματα, θα αμφισβητηθεί το δικαίωμα σας σε ιδιοκτησία. Στενοχώριες και κακή υγεία θα σας απειλήσουν. Για ένα νέο, ή νέα, που θα ονειρευτεί πως δίνει ελεημοσύνη, είναι σημάδι πως θα ενοχληθεί από απατηλούς αντίζηλους. Αν δείτε πως γίνεστε ο ίδιος αντικείμενο ελεημοσύνης, σημαίνει ότι θα επιτύχετε στη ζωή ύστερα από δύσκολους καιρούς και κακοτυχίες. Την κοπέλα που θα δει πως δίνει ή παίρνει απρόθυμα ελεημοσύνη την πλησιάζει κάποιο κακό. Αλλιώς πρόκειται για καλό όνειρο.

Ελέφαντας: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε ελέφαντα, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και τιμές που θα σας χαρίσουν προβολή και αξιοπρέπεια, θα αναδειχθείτε σε όλους τους τομείς που θα ασχοληθείτε και ο λόγος σας στο σπίτι θα είναι νόμος. 
Αν δείτε ελέφαντες, είναι σημάδι μεγάλης ευτυχίας και ευημερίας. Αν δείτε πως τους ταΐζατε, είναι μια ένδειξη ότι θα ανεβείτε κοινωνικά χάρη στην καλοσύνη που δείξατε στο περιβάλλον σας. Αν σε κυνηγάει ελέφαντας πρόσεχε μην χάσεις την περιουσία σου ή κλέψουν το σπίτι σου. Αν ο ελέφαντας με την προβοσκίδα του κάνει ζημιές θα ακούσεις άσχημα νέα.

Ελιές: Αν δείτε ότι μαζεύατε ελιές με ευχάριστη παρέα, μπορείτε να περιμένετε πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις σας και ευχάριστες εκπλήξεις. Αν τις βλέπεις επάνω στο δέντρο και τις θαυμάζεις και είστε ανύπαντρη σημαίνει καλό γάμο, αν είστε παντρεμένη σημαίνει ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και υγιή παιδιά. 
Αν δείτε ότι τρώγατε ελιές, σημαίνει μεγάλη στεναχώρια και φτώχεια.

Ελιξίριο ζωής: Αν δείτε όνειρο που έχει σχέση με ελιξίριο ζωής, σημαίνει ότι το περιβάλλον σας θα γεμίσει με νέες ευκαιρίες και ευχαριστήσεις.

Ελκος: Αν ονειρευτείτε ότι έχετε έλκος, σημαίνει ότι θα παύσετε να είστε δημοφιλής και ότι οι φίλοι σας θα απομακρυνθούν εξαιτίας της επιπόλαιος συμπεριφοράς σας.

Εμβολιασμός: Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι την εμβολιάζουν στο μηρό, είναι ση- μάδι που προλέγει την καταστροφή της με δόλια μέσα. Το να δείτε στ' όνειρο σας ότι άλλα πρόσωπα, εκτός από σας, εμβολιάζονται, είναι δείγμα πως δεν θα βρείτε ικανοποίηση εκεί που την ζητούσατε και οι υποθέσεις σας δεν θα σημειώσουν πρόοδο.

Εμετός: Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κάνατε εμετό, ανακουφίζεσαι από στεναχώριες και βάσανα και θα αποκτήσεις χρήματα. Αν ονειρευτείτε άλλους να κάνουν εμετό, σημαίνει ότι κάποιοι δικοί σας θα κακολογηθούν. Αν δείτε πως κάνατε εμετό αίμα, είναι σημάδι πως γρήγορα θα συμβεί κάτι απρόσμενο και ωραίο στη ζωή σας.

Εμπόριο: Αν ονειρευτείτε πως διεξάγετε εμπόριο, σημαίνει ότι θα χειριστείτε τις ευκαιρίες σας συνετά και επωφελώς. Αν ονειρευτείτε αποτυχίες και ζοφερές προοπτικές στους εμπορικούς κύκλους, σημαίνει ανωμαλία και σοβαρό κίνδυνο χρεοκοπίας στην πραγματική εμπορική ζωή.

Ενδυμασία: Αν δείτε στ' όνειρο σας ρούχα λερωμένα και σχισμένα, σημαίνει ότι κάποια απάτη θα γίνει σε βάρος σας. Φυλαχτείτε από φιλικές δοσοληψίες με ξένους. Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως τα ρούχα της είναι λερωμένα ή σχισμένα, η αρετή της θα κυλιστεί στο βόρβορο, αν δεν προσέξει τις σχέσεις της. Τα καθαρά καινούργια ρούχα σημαίνουν ευημερία. Αν ονειρευτείτε πως έχετε μπόλικα ρούχα, ή μια συλλογή από φορεσιές, είναι αμφίβολος οιωνός" ίσως σας λείψουν τα αναγκαία για τη ζωή. Για ένα νεαρό άτομο, αυτό το όνειρο σημαίνει ανικανοποίητες ελπίδες και απογοητεύσεις. Αν δείτε στον ύπνο σας ενδυμασία, σημαίνει πως οι δουλειές σας θα είναι επιτυχείς ή ανεπιτυχείς, ανάλογα με το αν η ενδυμασία σας θα φαίνεται τέλεια και καθαρή ή λερωμένη και τριμμένη. Αν δείτε ωραία ενδυμασία, αλλά ντεμοντέ, σημαίνει ότι θα έχετε περιουσία, αλλά θα χλευάζετε τις προοδευτικές ιδέες. Αν δείτε ότι πετάτε ενδυμασία παλιάς μόδας, θα εγκαταλείψετε το τωρινό σας περιβάλλον και θα δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις, καινούργιες επιχειρήσεις και καινούργιες αγάπες, που θα σας μεταμορφώσουν σε άλλο άνθρωπο. Αν δείτε τον εαυτό σας ή άλλους ντυμένους στα λευκά, σημαίνει περιπετειώδεις αλλαγές, και σχεδόν πάντα η αλλαγή θα σας φέρνει κάποια πικρία. Αν δείτε πως περπατάτε με κάποιον που φέρει λευκή περιβολή, είναι προμήνυμα πως κάποιος θα αρρωστήσει ή θα λυπηθεί, εκτός αν πρόκειται για νέα γυναίκα ή παιδί, οπότε θα έχετε ευχάριστο περιβάλλον, τουλάχιστον για μια περίοδο. Αν δείτε πως εσείς ή άλλοι φορούσαν μαύρα, είναι προμήνυμα φι-λονικιών, απογοητεύσεων και δυσάρεστης συντροφιάς" ωστόσο, αν η μαύρη περιβολή έχει σχέση με επιχείρηση, η επιχείρηση δε θα έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Αν δείτε κίτρινη ενδυμασία, είναι σημάδι πως έρχονται χαρούμενες καταστάσεις και οικονομικές πρόοδοι. Αν δείτε τον εαυτό σας σαν ιπτάμενο φάντασμα μέσα σε αφύσικο φως, το αντίθετο θα πρέπει να περιμένετε, θα είστε τυχερός αν δείτε κίτρινη φορεσιά. Αν δείτε γαλάζια φορεσιά, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας οδηγούνται προς τη νίκη, μέσω δραστήριων και επίμονων προσπαθειών. Φίλοι πιστοί θα σας υποστηρίξουν. Αν δείτε βυσσινιά ενδυμασία, σημαίνει ότι θα γλιτώσετε από τρομερούς εχθρούς χάρη στην έγκαιρη αλλαγή των διακηρυγμένων προθέσεων σας. Αν δείτε πράσινη περιβολή, είναι ελπιδοφόρο σημάδι ευημερίας και ευτυχίας. Αν δείτε πολύχρωμη περιβολή, θα πρέπει να περιμένετε γρήγορα αλλαγές και ανάμιξη καλών και κακών επιδράσεων στο μέλλον σας. Αν δείτε ενδυμασία που δεν εφαρμόζει καλά στο σώμα σας, δικοί σας άνθρωποι θα εμποδίσουν το έργο σας και είναι πιθανόν να διαπράξετε λάθος σε κάποια επιχείρηση. Για μια νέα γυναίκα που είδε στ' όνειρο της ότι συνάντησε άλλη ντυμένη στα βυσσινιά με πένθιμο κρέπι στο πρόσωπο της, σημαίνει ότι θα υποσκελιστεί από μια άλλη, που ούτε καν την θεωρούσε ισάξια της, και θα την καταλάβει πικρή απογοήτευση για τις γυναίκες γενικά. Ο ερμηνευτής του ονείρου της ενδυμασίας θα πρέπει να προσέξει αν τα αντικείμενα φαίνονται φυσικά. Αν τα πρόσωπα που είδε είναι διαστρεβλωμένα και ο φωτισμός εξωπραγματικός, έστω κι αν τα χρώματα είναι λαμπρά, πρέπει να είναι προσεκτικός: η κακή εφαρμογή ενός αξιόλογου σχεδίου μπορεί να του φέρει ζημιά. Υπάρχουν ορισμένα όνειρα στα οποία απουσιάζει το στοιχείο του κακού, όπως υπάρχουν και μερικές επιχειρήσεις στην ξυπνητή ζωή από τις οποίες έχει αποκλειστεί το στοιχείο της τύχης.
Ενέδρα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι δεχθήκατε επίθεση από ενέδρα, σημαίνει ότι κάποιος κίνδυνος σας παραμονεύει, που θα εκδηλωθεί γρήγορα και θα σας βλάψει, αν δεν προσέξετε τις προειδοποιήσεις. Αν είδατε τον εαυτό σας να ενεδρεύει για να εκδικηθεί άλλους, θα προβείτε αδίστακτα σε άθλιες ενέργειες για να εξαπατήσετε και βλάψετε φίλους σας.

Ενέχυρο: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι βγάζετε αντικείμενα ενέχυρο, προμηνύονται σκηνές δυσάρεστες με τη γυναίκα ή την αγαπημένη σας και πιθανές απογοητεύσεις στις επιχειρήσεις. Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι επισκέπτεται ενεχυροδανειστήριο, είναι σημάδι ενοχής και υπάρχει κίνδυνος να χάσει καλούς φίλους. Το να δει κανείς ότι εξαργυρώνει αντικείμενα σημαίνει ότι θα ξαναβρεί χαμένα πράγματα του.

Ενοίκιο: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι νοικιάζετε σπίτι, είναι ένδειξη ότι θα υπογράψετε συμβόλαια που θα αποδειχθούν επικερδή. Αν ονειρευτείτε ότι πληρώνετε ενοίκιο, σημαίνει ότι τα οικονομικά σας σχέδια θα εξελιχθούν ικανοποιητικά. Αν δείτε ότι αδυνατείτε να πληρώσετε το ενοίκιο, θα πρέπει να περιμένετε εμπορικές αποτυχίες και καταστάσεις μελαγχολίας.

Ενορκοι: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ένορκος, σημαίνει έλλειψη ικανοποίησης και δυσαρέσκεια με την υπηρεσία σας και ότι σύντομα να προσπαθήσετε να βρείτε άλλη απασχόληση. Αν ονειρευτείτε ότι οι ένορκοι σας κηρύσσουν αθώο, οι επιχειρήσεις σας θα πάνε καλά και όλες σας οι υποθέσεις θα πάρουν ευνοϊκή τροπή. Αν όμως δείτε ότι καταδικαστήκατε, οι εχθροί σας θα σας πλήξουν σε τέτοιο βαθμό που θα είναι δύσκολο να αντέξετε.

Ενόχληση: Αυτό το όνειρο σημαίνει πως έχετε εχθρούς. Ενοχλήσεις που δοκιμάσατε στ' όνειρο σας μπορεί να πραγματοποιηθούν γρήγορα την επόμενη μέρα με διάφορα ασήμαντα περιστατικά.

Ένταλμα: Αν ονειρευτείτε ότι σας επιδίδουν ένταλμα, σημαίνει ότι θα λάβετε μέρος σε μια σημαντική δουλειά, που θα σας προκαλέσει μεγάλη δυσφορία και ανησυχία για τη διεξαγωγή και τα κέρδη της. Αν δείτε ένταλμα να επιδίδεται σε τρίτους, προβλέπεται κίνδυνος να δημιουργήσετε με τη στάση σας παρεξηγήσεις και καυγάδες.

Εντολή: Αν ονειρευτείτε πως δεχόσασταν εντολές, είναι προμήνυμα ότι θα επηρεαστείτε απερίσκεπτα από πρόσωπα με ισχυρότερη θέληση από τη δική σας. Αν είδατε πως διαβάζατε ή ακούγατε τις Δέκα Εντολές, σημαίνει ότι θα πέσετε σε σφάλματα τα οποία δύσκολα θα επανορθώσετε, ακόμη και με τις συμβουλές φίλων με σύνεση και ευθυκρισία.

Εντόσθια: Αν δείτε στ' όνειρο σας ανθρώπινα εντόσθια, σημαίνει τρομακτική συμφορά χωρίς ελπίδα ευτυχίας. Εντόσθια άγριου θηρίου στ' όνειρο σημαίνουν κατατρόπωση θανάσιμων εχθρών. Αν δείτε τα δικά σας εντόσθια, δεν είναι καλό όνειρο. Εντόσθια παιδιού σας, σημαίνουν ότι θα δοκιμάσετε απογοήτευση για σας ή τα παιδιά σας.

Εξάδελφος: Αν δείτε στ' όνειρο σας εξάδελφο ή εξαδέλφη σας, σημαίνει απο-γοτεύσεις και στενοχώριες. Το όνειρο αυτό προλέγει μια πικραμένη ζωή. Αν ονειρευτείτε τρυφερή αλληλογραφία με εξάδελφο ή εξαδέλφη, είναι προμήνυμα μοιραίας ρήξης ανάμεσα σε οικογένειες.

Εξορία:Αν δείτε τέτοιο όνειρο, σημαίνει κατατρεγμό. Αν δείτε πως σας εξόρισαν σε ξένη χώρα, σημαίνει ότι σύντομα ο θάνατος θα πλήξει το άμεσο περιβάλλον σας. Η εξορία παιδιού σημαίνει παρασπονδία συνεταίρων σε επιχείρηση. Η γυναίκα που θα δει πως είναι εξόριστη, θα κάνει ένα ευχάριστο ταξίδι.

Εξωτερικό: Αν δείτε πως βρίσκεστε στο εξωτερικό, σημαίνει ότι σύντομα θα κάμετε, με παρέα, ταξίδι αναψυχής, και ότι θα χρειαστεί να απουσιάσετε από την πατρίδα σας για μια διαμονή σε διαφορετικό κλίμα. Ακόμη μπορεί να δείτε ξαφνικά κάποιο φίλο που έχετε χρόνια να δείτε. 

Ερείπια: Αν δείτε ερείπια στον ύπνο σας, σημαίνει αν είστε ερωτευμένοι ότι η ερωτική σας υπόθεση θα έχει άσχημο τέλος. Αν τα ερείπια είναι του σπιτιού σας τότε σημαίνει καταστροφές στην περιουσία σας. Αν βλέπεις ερείπια ναούς ή πόλης, περίμενε κάποιους σεισμούς στην δική σου πόλη ή άλλη. Αν πατάς επάνω στα; Ερείπια σημαίνει ότι θα πάρεις καλή προαγωγή.

Επιβάτης: Αν ονειρευτείτε ότι είδατε επιβάτες να έρχονται με τις αποσκευές τους, σημαίνει βελτίωση στο περιβάλλον σας. Αν δείτε ότι οι επιβάτες φεύγουν, είναι σημάδι ότι θα χάσετε ευκαιρίες για την απόκτηση κάποιας περιουσίας που επιθυμούσατε πολύ. Αν δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε επιβάτης και φεύγετε από το σπίτι σας, σημαίνει ότι ο τρόπο της ζωής σας δεν σας ικανοποιεί και προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

Επιγραφή: Αυτό το όνειρο είναι προειδοποίηση πως θα επιτρέψετε σε εχθρό σας να δει και να εισχωρήσει στις προσωπικές σας υποθέσεις" ακόμα πως θα υποφέρετε επειδή θα σας παραμελήσουν.

Επιδερμίδα: Αν ονειρευτείτε πως έχετε ωραία επιδερμίδα, είναι καλό σημάδι, θα ζήσετε ευχάριστα περιστατικά. Αν δείτε πως έχετε άσχημη και σκούρα επιδερμίδα, σημαίνει απογοήτευση και αρρώστια.

Επιδημία: Αν ονειρευτείτε επιδημία, σημαίνει ότι θα αηδιάσετε με ανιαρά καθήκοντα και ότι φίλοι και συγγενείς θα δυσαρεστηθούν από κάποια αφορμή που θα προκύψει άθελα σας.

Έπιπλα: Αν ονειρευτείτε έπιπλα ή άλλα αντικείμενα από έβενο, θα έχετε διαφωνίες και φασαρίες στο σπίτι σας.
Επίσκεψη: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι επισκέπτεστε κάποιον, σημαίνει ότι σύντομα θα έχετε κάποιο ευχάριστο περιστατικό στη ζωή σας. Επίσκεψη ανεπιθύμητη στ' όνειρο είναι σημάδι κακής συμπεριφοράς συναδέλφων απέναντι σας. Αν δείτε πως σας επισκέφθηκε φίλος σας, σημαίνει ότι ευχάριστα νέα σύντομα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά.

Επίσκοπος: Δάσκαλοι και συγγραφείς, που θα ιδούν στ' όνειρο τους επίσκοπο, θα υποφέρουν από μεγάλες πνευματικές σκοτούρες, γιατί θα βυθιστούν σε πολύ μπερδεμένα θέματα. Για έναν εμπορευόμενο, το όνειρο αυτό προμηνά άστοχες αγορές στις οποίες είναι πιθανό να χάσει πολλά χρήματα. Αν δεν έχετε τις παραπάνω επαγγελματικές ιδιότητες και είδατε στον ύπνο σας επίσκοπο, σας περιμένει σκληρή εργασία μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Αν συναντήσατε την επιδοκιμασία ενός επισκόπου που θαυμάζετε πολύ, θα έχετε επιτυχία στις επιχειρήσεις σας και στον έρωτα.

Επιταγή: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι δίνετε ψεύτικες επιταγές σε φίλους σας, σημαίνει ότι θα καταφύγετε σε υπεκφυγή για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Αν δείτε πως λάβατε επιταγή, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις οφειλές σας και θα κληρονομήσετε χρήματα. Αν ονειρευτείτε ότι πληρώσατε επιταγή, σημαίνει ύφεση και απώλεια στην επιχείρηση.

Επωμίδες: Για έναν άνδρα, το να δει ότι φοράει επωμίδες σημαίνει πως θα πέσει σε δυσμένεια προσωρινά, αλλά τελικά θα τιμηθεί. Για μια γυναίκα που θα δει ότι της παρουσιάζουν κάποιον που φοράει επωμίδες, είναι προμήνυμα ότι θα συνάψει δεσμούς που δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα και ίσως καταλήξουν σε σκάνδαλα.

Ερασιτέχνης: Αν δείτε πως είσαστε ερασιτέχνης ηθοποιός στη σκηνή, σημαίνει ότι οι ελπίδες σας θα πραγματοποιηθούν ικανοποιητικά. Αν παίζατε τραγωδία, σημαίνει πως το κακό θα είναι διάσπαρτο μέσα στην ευτυχία σας. Αν υπάρχουν στο όνειρο διαστρεβλωμένες εικόνες, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε μια σύντομη και αποφασιστική αποτυχία σε κάποια επιχείρηση, έξω από την κανονική σας εργασία.

Εργαστήριο: Αν ονειρευτείτε πως είσθε σε εργαστήριο, σημαίνει μεγάλη σπατάλη δύναμης σε άχρηστες υποθέσεις, ενώ θα μπορούσατε να επιτύχετε σε κάποιες πιο πρακτικές δουλειές. Αν δείτε στ' όνειρο σας πως είσαστε αλχημιστής, και προσπαθούσατε να μεταβάλλετε άλλα αντικείμενα σε χρυσό, θα ασχοληθείτε με άπιαστα πουλιά και δεν θα φτάσετε στην κορυφή της φιλοδοξίας σας. Ο πλούτος θα αποδειχθεί μύθος και η γυναίκα που αγαπάτε δεν θα σας είναι πιστή. Αν δείτε ένα εργαστήριο στον ύπνο σας, είναι σημάδι πως θα χρησιμοποιήσετε ασυνήθιστα μέσα για να κατατροπώσετε τους εχθρούς σας.

Εργένης: Για έναν άντρα που θα δει στον ύπνο του πως είναι εργένης, το όνειρο αυτό είναι μια προειδοποίηση να φυλαχτεί από τις γυναίκες. Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι άγαμη, σημαίνει έρωτα που δεν έχει αγνά κίνητρα. Σημαίνει ακόμη μη απόδοση δικαιοσύνης. Για τους πολιτικούς σημαίνει απώλεια της τιμής.

Ερείπια: Αν δείτε ερείπια στον ύπνο σας, σημαίνει ότι οι υποθέσεις σας σε όλους τους τομείς δεν θα πάνε καλά. Το να ονειρευτείτε αρχαία ερείπια είναι σημάδι ότι στη ζωή σας θα κάνετε μακρινά ταξίδια, αλλά θα υπάρχει κάποια μελαγχολία ανακατεμένη με ευχαρίστηση.
Έρημος: Αν ονειρευτείτε ότι είστε στην έρημο, σημαίνει ότι κάτι σας βασανίζει και μόνο αν καταφέρετε να προσπεράσετε στον ύπνο σου την έρημο, θα προσπεράσετε και τα προβλήματα σας.

Ερωτευμένος: Αν δείτε πως είστε ερωτευμένος, προσέχετε πολύ την ερωτική σας σχέση γιατί δεν φέρεστε καλά και η σχέση σας θα μαθευτεί σύντομα και θα προκαλέσει σκάνδαλο. Για μια νέα γυναίκα που δεν έχει δεσμό θα μπλέξει σύντομα σε ερωτική ιστορία που δεν θα έχεις όμως καλό τέλος. Για μια παντρεμένη είναι προειδοποίηση ότι πρέπει να είναι προσεχτική γιατί θα απατήσει το σύζυγο της και θα κακολογηθεί. Αν δείτε άλλους ερωτευμένους, σημαίνει ότι θα πεισθείτε να παραμελήσετε τις ηθικές σας υποχρεώσεις.

Ερμίνα: Αν δείτε ότι φοράτε αυτό το υπέροχο και ακριβό γουναρικό, σημαίνει θαυμαστό χαρακτήρα και πλούτη που θα σας βγάλουν από την ανέχεια και τη δυστυχία. Αν δείτε ότι άλλοι φοράνε ερμίνες, σημαίνει ότι θα συναναστραφείτε με πρόσωπα εξευγενισμένα και καλλιεργημένα (επιστήμονες και καλλιτέχνες). Για τον ερωτευμένο που θα δει ότι το πρόσωπο που αγαπά φοράει ερμίνα, είναι σημάδι αγνότητας και αφοσίωσης. Αν η γούνα είναι λερωμένη, σημαίνει τα αντίθετα.

Ερωτευμένος: Αν δείτε πως είστε ερωτευμένος, τούτο αποτελεί προειδοποίηση εναντίον προσωπικών επιθυμιών και τέρψεων, που απειλούν να σας καταποντίσουν σε σκάνδαλο. Για μια νέα γυναίκα, προοιωνίζεται παράνομους δεσμούς, αν δεν διαλέξει σοβαρούς και ηθικούς συντρόφους. Για μια παντρεμένη , προμηνά απογοήτευση και επιθυμία για απολαύσεις έξω από το σπίτι. Αν δείτε άλλους ερωτευμένους, σημαίνει ότι θα πεισθείτε να παραμελήσετε τις ηθικές σας υποχρεώσεις. Αν δείτε ζώα σ' αυτήν την κατάσταση, σημαίνει ότι θα μπλεχτείτε σε ταπεινές απολαύσεις με πρόσκαιρους άντρες και γυναίκες.

Εσπέρα: Το να δείτε ότι βραδιάζει, σημαίνει αδικαιολόγητες ελπίδες και αποτυχημένες ενέργειες. Το να δείτε ότι αρχίζουν να λάμπουν αστέρια, σημαίνει δύσκολο παρόν, αλλά σας περιμένει λαμπρό μέλλον. Για τους εραστές που θα ονειρευτούν ότι περπατούν το βράδυ, είναι προμήνυμα χωρισμού λόγω του θανάτου του ενός.

Εσταυρωμένος: Αν δείτε στ' όνειρο σας έναν εσταυρωμένο, είναι προειδοποίηση ότι πλησιάζει κάποια στενοχώρια, που θα πλήξει και άλλους εκτός από εσάς. Αν είδατε πως φιλήσατε εσταυρωμένο, είναι προμήνυμα ότι θα σας συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα το δεχτείτε με καρτερία. Για μια νέα γυναίκα που θα δει στον ύπνο της πως έχει έναν εσταυρωμένο, σημαίνει ότι με τη μετριοφροσύνη και την καλοσύνη στο φέρσιμο της θα κερδίσει την αγάπη των άλλων και μια καλύτερη τύχη.

Ευαγγέλιο: Αν βλέπεις ευαγγέλιο και το διαβάσεις ή το ακούς σημαίνει΄οτι έχεις τη συνείδηση σου καθαρή και η οικογένεια σου θα ευτυχισμένη. Αν προσκυνάς το ευαγγέλιο περίμενε ξαφνική ευτυχία ή κληρονομιά. Αν στην πραγματικότητα είσαι άρρωστος και βλέπεις ευαγγέλιο με οποιοδήποτε τρόπο σημαίνει ότι θα έχεις γρήγορη ανάρρωση.

Ευγένεια: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι συναναστρέφεστε ευγενείς, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας είναι λανθασμένες, μια που προτιμάτε τις υλικές απολαύσεις από την ανάπτυξη του πνεύματος. Για τη νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο προλέγει πως θα διαλέξει το σύντροφο της λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης.

Ευγλωττία: Αν ονειρευτείτε ότι είστε εύγλωττος, σημαίνει ευχάριστα νέα για τα συμφέροντα εκείνων για τους οποίους εργάζεστε. Αν δείτε ότι αποτύχατε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την ευ-γλωττία σας, σημαίνει αναστάτωση στις υποθέσεις σας.

Ευθυμία: Το να ονειρευτεί κανείς ευθυμία, είναι προμήνυμα ότι θα δοκιμάσει χαρές από την καλή συμπεριφορά των παιδιών του και θα έχει καλά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις του.

Ευλογιά: Αν δείτε στ' όνειρο σας ανθρώπους με ευλογιά, σημαίνει αναπάντεχες και σοβαρές αρρώστιες. Ένα τέτοιο όνειρο είναι σημάδι αποτυχίας.

Ευρώπη: Αν δείτε ότι ταξιδεύατε στην Ευρώπη, σημαίνει επέκταση των οικονομικών σας και απόκτηση γνώσεων που θα οφείλεται στη συναναστροφή με ξένους. Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι αισθάνθηκε απογοήτευση από το ταξίδι της στην Ευρώπη σημαίνει ανικανότητα να εκτιμήσει τις ευκαιρίες για την πρόοδο της, και το πράγμα αυτό θα απογοητεύσει φίλους και συγγενείς.

Εφευρέτης: Αν ονειρευτείτε έναν εφευρέτη, σύντομα θα πετύχετε κάποια μοναδική δουλειά που θα τιμήσει τ' όνομα σας. Αν δείτε πως κάνατε κάποια εφεύρεση ή πως ενδιαφέρεστε για κάποια εφεύρεση, σημαίνει ότι θα πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.

Εφημερίδα: Αν δείτε ότι διαβάζετε στ' όνειρο σας εφημερίδες, σημαίνει απάτη στις συναλλαγές σας, που σύντομα θα ανακαλυφθεί σημαίνει ακόμα πως η υπόληψη σας θα σπιλωθεί. Αν δείτε πως τυπώνετε εφημερίδες, σημαίνει ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια και καλούς φίλους. Το να προσπαθείτε στ' όνειρο σας να διαβάσετε εφημερίδα και να μην τα καταφέρνετε σημαίνει ότι προσπαθείτε να βγείτε από αδιέξοδο το οποίο θα καταφέρετε.

Ζ
ΖΑΚΕΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε μια ζακέτα ή πως φοράτε μια ζακέτα καινούργια, για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα κάνουν έναν καλό και ευτυχισμένο γάμο. Αν είστε παντρεμένος θα σας συμβεί ένα πολύ ευχάριστο γεγονός αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε ότι φοράτε μια ζακέτα παλιά, βρώμικη και σχισμένη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και λύπες αυτές τις μέρες είτε παντρεμένος είστε είτε ανύπαντρος.

ΖΑΛΑΔΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ζαλίζεστε χωρίς όμως να υπάρχει καμιά αιτία οργανική γι αυτό, τότε σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και βάσανα που δεν τα περιμένατε. Αν πάλι δείτε πως βοηθάτε έναν ζαλισμένο να συνέλθει, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιον που πραγματικά θα έχει ανάγκη.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα ζαχαροπλαστείο και απλά κοιτάζετε τα γλυκά και τα θαυμάζετε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχία στα σχέδιά σας. Αν δείτε πως κάθεστε και τρωτε γλυκά, αυτό σημαίνει πως Θα σας βρουν στενοχώριες, βάσανα και πίκρες ατές τις μέρες. Αν δείτε πως εργάζεστε ως σερβιτόρος, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και θα μπλέξετε σε επικερδείς επιχειρήσεις.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ζαχαροπλάστης χωρίς όμως να είστε στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε, αν είστε εμπορευόμενος σημαίνει πως θα σημειώσετε πολλά κέρδη.

ΖΑΧΑΡΩΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως τρωτε ζαχαρωτά, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε χαρές και απολαύσεις τις οποίες θα τις πληρώσετε ακριβά αργότερα. Αν δείτε πως προσφέρετε ζαχαρωτά σε πρόσωπο του άλλου φύλου αυτό σημαίνει πως θα του παίξετε ύπουλο και πονηρό παιχνίδι για να περάσετε τον καιρό σας.

ΖΕΜΑΤΙΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ζεματιστήκατε με καυτό νερό ή καυτό λάδι, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας προξενήσουν βαθιά λύπη και μελαγχολία.

ΖΕΣΤΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αισθάνεστε ζέστη χωρίς να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα, δεν είναι δηλαδή καλοκαίρι, ή χειμώνας και να έχετε υπερβολική ζέστη από τη σόμπα σας ή το καλοριφέρ σας, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε ένα φλογερό αίσθημα που θα γεμίσει τη ζωή σας. Αν είστε παντρεμένος-η και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γίνει κάτι στη ζωή σας που θα σας γεμίσει ευτυχία.

ΖΕΥΩ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ζεύετε άλογο ή βόδια αυτό σημαίνει πως σας περιμένει οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία. Αν δείτε να ζεύουν άλλοι, αυτό σημαίνει μια ευχάριστη είδηση θα πάρετε αυτές τις μέρες.

ΖΕΦΥΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας να σας κτυπάει αυτό το δροσερό αεράκι και να σας ευχαριστεί δροσίζοντάς σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε την ευτυχία από την οικονομική σας άνοδο και από την αισθηματική επιτυχία που θα σημειώσετε.

ΖΗΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βασανίζεστε από ζήλια για το πρόσωπο που αγαπάτε, στην πραγματικότητα σημαίνει πως θα πρέπει να νοιώθετε ευτυχισμένοι γιατί το αγαπημένο σας πρόσωπο σας αγαπά πραγματικά. Αν δείτε πως ζηλεύετε κάποιον για κάποια επιτυχία που σημείωσε, αυτό σημαίνει πως στην ουσία θα σημεtώσετε εσείς επιτυχίες και θα σας ζηλέψουν. Αν δείτε πως σας ζηλεύουν άλλοι αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε για αισθηματικά ζητήματα αν η ζήλια προέρχεται από αυτά. Αν σας ζηλεύουν για οικονομικά θέματα θα ζημιώσετε οικονομικά.

ΖΗΛΟΤΥΠΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως δημιουργείτε ή δημιουργήσατε σκηνές ζηλοτυπίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μαζί τον μεγάλη ευτυχία και χαρά. Αν δείτε άλλους να μαλώνουν και να κάνουν μεταξύ τους σκηνές ζηλοτυπίας, αυτό σημαίνει πως θα ακούσετε νέα ευχάριστα.

ΖΗΜΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως πάθατε ζημιά ή ζημιές οικονομικής φύσεως, αυτό σημαίνει για σας μεγάλα οικονομικά οφέλη θα έχετε αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας προξένησαν οικονομική ζημιά άλλοι, αυτό σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν άτομα που δεν το περιμένατε. Το ίδιο θα βοηθήσετε και εσείς άλλους αν δείτε πως δημιουργείτε ζημιές οικονομικές στους άλλους. Αν δείτε πως έχει πάθε ζημιά ή ζημιές το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε κέρδη ανέλπιστα.

ΖΟΡΙΚΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον ζόρικο στους άλλους, αυτό σημαίνει πως σας διακρίνει μια δειλία που δεν θα μπορέσετε να βγάλετε σε πέρας τίποτα στη ζωή σας. Αν δείτε να σας κάνουν άλλοι τον ζόρικο, αυτό σημαίνει πως δεν μπορέσει και δεν μπορεί κανείς να σας βλάψει. Αν είναι δε εχθρός σας που δείτε πως σας κάνει το ζόρικο, αυτό σημαίνει πως τον έχετε ήδη εξουδετερώσει.

ΖΥΓΑΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια ζυγαριά αυτό σημαίνει πως θα περάσετε αυτές τις μέρες με γκρίνιες και μαλώματα. Αν δείτε πως ζυγίζετε κάτι αυτό σημαίνει πως θα κληθείτε να διευθετήσετε κάποια διαφορά μεταξύ άλλων γιατί σας θεωρούν πως είστε δίκαιος. Αν μια γυναίκα δει πως ζυγίζει στην ζυγαριά, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσει καυγάδες τόσο στο σπίτι της όσο και στο περιβάλλον της. Αν δείτε να ζυγίζει άλλος αυτό σημαίνει πως αν ζυγίζει σωστά, θα τα βρείτε με συνεργάτες και με φίλους και με αντίδικους στα δικαστήρια. Αν δείτε να ζυγίζει άλλος και καταλάβετε πως θέλει να σας ξεγελάσει, αυτό σημαίνει πως θα σας αδικήσουν ή θα προσπαθήσουν να σας διαβάλουν. Αν είστε άρρωστος και δείτε ζυγαριά, θα γίνετε καλά. 
Αν δείτε στον ύπνο σας ζυγαριά και είστε δικαστικός ή εισαγγελέας, ή δικαστικός επιμελητής, ή διοικητής τράπεζας, ή προϊστάμενος μιας αρχής ή επιχειρήσεως, αυτό σημαίνει πως έχετε βεβαρημένη συνείδηση και θα σας κακολογήσουν, δίκαια όμως. Αν δείτε τελικά πως ζυγίζετε σε μια ζυγαριά και αυτή δεν ισορροπεί, αυτό σημαίνει πως έχετε κάνει μια αδικία και θα πρέπει να την επανορθώσετε. Αν δείτε πως ζυγίζεστε εσείς, αυτό σημαίνει πως θέλετε να έχετε ήσυχη την συνείδησή σας αφ' ενός και αφ' ετέρου σημαίνει πως σας περιμένει ευημερία. Αν δείτε πως ζυγίζετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να το αποκαταστήσετε.

ΖΥΜΑΡΙΚΑ Αν δείτε πως εσείς παρασκευάζετε οι ίδιοι ζυμαρικά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας. Αν τα δείτε απλά, σημαίνει ευχάριστα νέα. Αν δείτε όμως πως τα τρωτε και δεν κοιμηθήκατε πεινασμένοι, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε αυτές τις μέρες. Μόνο αν είστε ασθενής και δείτε πως τρωτε ζυμαρικά σημαίνει πως θα γίνετε καλά. Αν δείτε να βράζετε ζυμαρικά αυτό σημαίνει πως θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας.

ΖΥΜΗ - ΖΥΜΑΡΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως πιάνετε ζυμάρι και αυτό κολλά στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε γκρίνιες και στενοχώριες.

ΖΥΜΩΤΗΡΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας ζυμωτήριο να ζυμώνει ψωμί, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε ευτυχισμένες μέρες γιατί θα δείτε να εκπληρώνονται όλες σας οι επιθυμίες και να πετυχαίνουν και τα πιο τολμηρά σας σχέδια.

ΖΥΜΩΜΑ Αν δείτε στο όνειρό σας πως ζυμώνετε ψωμί, αυτό σημαίνει υγεία, ευτυχία και χαρά στο σπίτι σας. Στις δουλειές σας μεγάλη άνοδο. Αν είστε γυναίκα και δείτε ότι ζυμώνετε ψωμί, αυτό σημαίνει πως θα συμβάλετε πολύ στην ευτυχία του σπιτιού σας. Μια κοπέλα που θα δει ότι ζυμώνει, αυτό σημαίνει πως γρήγορα θα κάνει δικό της σπιτικό. Αν δείτε όμως ότι ζυμώνετε κάτι άλλο εκτός από ψωμί, σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες και ανακατωσούρες.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ Αν είναι μιας γυναίκας που σχετίζεστε και είστε άνδρας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας και τα σχέδιά σας για την γυναίκα αυτή. Το ίδιο για την γυναίκα που θα δει την ζωγραφιά ενός άνδρα που έχει μαζί του σχέσεις. Αν δείτε ζωγραφιά ωραία όμως κάποιου άγνωστου προσώπου, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε υποστήριξη που δεν περιμένατε. Αν δείτε ένα έργο ζωγραφικής που να σας προξενεί ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη ανταπόκριση στα αισθήματά σας. Αν το έργο είχε ζωηρά μεν χρώματα αλλά ακαταλαβίστικο, αυτό σημαίνει στενοχώριες αισθηματικής φύσεως. Αν αγοράζετε πίνακες ζωγραφικής όλα θα σας πάνε καλά. Αν πουλάτε ζωγραφιές, θα στενοχωρηθείτε αυτές τις μέρες.

ΖΩΓΡΑΦΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ζωγράφος χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, και δείτε ότι ζωγραφίζετε, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πάνε καλά και θα έχετε πολλά και ανέλπιστα κέρδη. Το να δείτε πως είστε ζωγράφος αυτό σημαίνει πως έχετε έναν δυναμικό και μετρημένο χαρακτήρα. Αν δείτε πως ζωγραφίζετε θέματα ελεύθερα, αυτό σημαίνει πως Θα βρείτε πεδίο δράσεως μεγάλο και θα μπορέσετε να κινηθείτε άνετα. Αν δείτε πως ζωγραφίζετε αόριστα το πρόσωπο μια ωραίας γυναίκας, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε έναν θαυμάσιο αισθηματικό δεσμό. Το ίδιο αν μια κοπέλα δει πως ζωγραφίζει το πρόσωπο ενός ωραίου άνδρα. Αν δείτε πως ποζάρετε σε έναν ζωγράφο για να σας ζωγραφίσει αυτό σημαίνει πως θα κάνετε τέτοιες πράξεις που θα γελοιοποιηθείτε στο περιβάλλον σας. Αν δείτε πως το τοπίο που ζωγραφίζετε είναι ειδυλλιακό, αυτό σημαίνει πως είστε ρομαντικός-ή και θα βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει.

ΖΩΔΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτάτε το ζώδιό σας ή οποιoδήποτε άλλο ζώδιο, αυτό σημαίνει πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας αυτόν τον καιρό.

Η
ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κατακρίνετε άλλους πως κάνουν ανήθικες πράξεις και τους νουθετείτε παριστάνοντας τον ηθικολόγο, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε λαβή να σας κατηγορήσουν εσάς γιατί εσείς θα κάνετε ή έχετε κάνει ανήθικες πράξεις και έργα. Αν δείτε στον ύπνο σας πως άλλοι σας κάνουν τον ηθικολόγο, στην πραγματικότητα θα σας βομβαρδίσουν με ανήθικες και ανέντιμες προτάσεις.

ΗΘΟΓΡΑΦΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως γράφετε ή μελετάτε ήθη και έθιμα τόπων και λαών, χωρίς να έχετε καμιά σχέση στην πραγματικότητα με αυτά τα πράγματα, αυτό σημαίνει πως χάνετε τον καιρό σας με πράγματα που δεν έχετε καμιά σχέση και δεν κοιτάτε το τι πράγματι σας απασχολεί. Είστε εκτός πραγματικότητας.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ Αν δείτε στο όνειρό σας πως είστε ηθοποιός, ενώ δεν είστε στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως παίζετε ύπουλα παιχνίδια και θα γίνετε αιτία να ξεσπάσουν καυγάδες και φασαρίες στο σπίτι σας. Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ηθοποιός, τότε θα πρέπει να προσέξετε γιατί σας απατά. Αν δείτε πως έχετε φίλους ηθοποιούς και έχετε συναναστροφές μαζί τους αυτό σημαίνει πως θα σας φερθούν ύπουλα γι αυτό θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή αυτές τις μέρες στις προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΛΑΜΠΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια αναμμένη ηλεκτρική λάμπα και την προσέξετε ιδιαίτερα, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μια φλογερή αγάπη αυτές τις μέρες που δεν την είχατε φανταστεί, αν δείτε πως την ανάψατε εσείς σημαίνει πως θα δώσετε εσείς την ευκαιρία να εκδηλωθεί το πρόσωπο αυτό. Αν δείτε πως υπάρχουν πολλές αναμμένες λάμπες μαζί και δίνουν έναν δυνατό φωτισμό στο δωμάτιο σας, αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε έντονα ερωτικά πάθη.

ΗΛΙΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ολόλαμπρο ήλιο στον καταγάλανο ουρανό είτε αρχίζει να ανατέλλει είτε να μεσουρανεί είτε να δύει, αυτό σημαίνει πως κάτι το καλό σας περιμένει στη ζωή σας. Αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει μια λαμπρή καριέρα, αν είστε εμπορευόμενος θα σημειώσετε μεγάλη οικονομική άνθιση στις δουλειές σας και θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη. Αν είστε άρρωστος σημαίνει πως θα γίνετε γρήγορα καλά. Για μια νέα κοπέλα σημαίνει πως γρήγορα θα κάνει έναν πολύ πετυχημένο γάμο που θα της φέρει μεγάλη επιτυχία. Αν ένας φυλακισμένος δει αυτό το όνειρο γρήγορα τον περιμένει ελευθερία. Αν δείτε ήλιο να είναι μέσα στα σύννεφα, αυτό σημαίνει πως κάτι θα συμβεί και θα σκιάσει την ευτυχία σας, αν τον δείτε να βγαίνει από αυτά, σημαίνει πως εκείνο που σας στενοχωρούσε πέρασε και θα απαλλαγείτε από πολλές στενοχώριες. Αν τον δείτε να είναι σκοτεινός ή κόκκινος, σημαίνει αποτυχία για όλους. Για μια γυναίκα σημαίνει πως την περιμένουν μπλεξίματα μεγάλα, μια νέα κοπέλα κινδυνεύει να ματαιωθεί κάποιο συνοικέσιο ή να διακοπεί ένας δεσμός σοβαρός. Αν δείτε να σας φωτίζει στο κεφάλι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες και θα αποκτήσετε δόξες και αξιώματα. Αν δείτε να φωτίζει το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακή ευτυχία. Αν δείτε τον ήλιο να χάνεται ξαφνικά, αυτό σημαίνει πως θα σβήσει μια ζωή. Αν δείτε πως βρίσκεστε στο δωμάτιο σας και βλέπετε να περνούν οι ακτίνες του ήλιου μέσα από το παράθυρο σας και να σας λούζουν, αυτό σημαίνει πως Θα πάρετε μια χαρούμενη είδηση αυτές τις μέρες.

ΗΛΙΟΤΡΟΓΙΙΟ Αν δείτε στο όνειρό σας πως ένα τέτοιο φυτό αναπτύσσεται σε μια γλάστρα σας, ή στον κήπο σας, ή το είδατε σε ένα χωράφι, αυτό σημαίνει πως ψάχνετε για τον έρωτα για κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχατε ζήσει και πως το ζητάτε, βλέποντας όμως αυτό το φυτό, αυτό σημαίνει πως άρχισε κάτι το ωραίο να αναπτύσσεται για σας. Αν δείτε πως το προσφέρετε σε άτομο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως θα γεννηθεί ένας ερωτικός δεσμός που θα είναι τέτοιος που θα σας γεμίσει τη ζωή. Το ίδιο σημαίνει αν σας το χαρίζουν το φυτό αυτό. Αν δείτε ηλιοτρόπιο ανθισμένο, σημαίνει πως θα ζήσετε τον σφοδρό, τον παράφορο έρωτα που θα σας γεμίσει και θα σας συγκλονίσει από τις μεγάλες συγκινήσεις, ειδικά όταν το λουλούδι του ηλιοτροπίου είναι στραμμένο προς την ανατολή. Αν το δείτε να είναι στραμμένο προς τη δύση του ηλίου, αυτό σημαίνει πως ένας έρωτας έχει αρχίσει να φτάνει στο τέλος του και θα σας γεμίσει με τις αναμνήσεις του που θα σας συντροφεύουν για πολύ. Για όλους το άνθος του ηλιοτροπίου που το βλέπουν στον ύπνο τους, σημαίνει πως τα αισθήματά τους δεν είναι καθαρά, πως αναζητούν την περιπέτεια και τις βίαιες και πρόσκαιρες απολαύσεις, πως μέσα στις αισθηματικές περιπέτειες βρίσκουν τον τροπο να περνούν τη ζωή τους.

ΗΜΕΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως θαυμάζετε μια ωραία ημέρα και πως το επίκεντρο του ονείρου σας ήταν αυτό, σημαίνει πως μια ωραία μέρα που είδατε στον ύπνο σας ότι η ζωή σας θα πάρει αυτές τις μέρες μια εξέλιξη που θα την σημαδέψουν οι επιτυχίες, οι ευχάριστες εκπλήξεις και η μεταστροφή της ζωής σας προς το καλύτερο. Αν δείτε πως η μέρα ήταν θολή, με κρύο και συννεφιά, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε δυσκολίες αυτόν τον καιρό στις .δουλειές σας όσο και στα αισθηματικά σας. Για μια γυναίκα που είδε μια μέρα μελαγχολική αν είναι παντρεμένη, θα έχει καυγάδες στο σπίτι της. Για μια νέα κοπέλα σημαίνει στενοχώριες και φασαρίες με το αγαπημένο της πρόσωπο.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας διαβάζουν ή διαβάζετε μια ημερήσια διαταγή χωρίς αυτό να έχει συμβεί σε δημοσίους υπαλλήλους αν είστε, ή σε στρατιωτικούς, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε αυτές τις μέρες γιατί θα βρεθούν άτομα που θα θελήσουν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα και να σας προβάλλουν εμπόδια στα σχέδιά σας και στις δουλειές σας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ένα ημερολόγιο και το κρεμάσατε στο σπίτι σας ή το γραφείο σας, αυτό σημαίνει πως είστε άτομο ενεργητικό και μετρημένο ή αποφασίσατε να γίνετε με σκοπό να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να την προγραμματίσετε σωστά με κύριο μέλημά σας την επιτυχία. Αν είναι ημερολόγιο τοίχου με ωραίες εικόνες και κρεμώντας το, το θαυμάζετε κι άλας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες από δω και πέρα χάρη στη δική σας φροντίδα. Αν σας χάρισαν ένα τέτοιο ημεροδείκτη, σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν να βάλετε πλώρη για την επιτυχία άλλοι που δεν περιμένατε. Αν όμως δείτε πως αφηρημένα γυρνάτε τις σελίδες τον, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και ασχολείστε με αερολογίες. Αν δείτε πως σε ένα ημερολόγιο σας έκανε εντύπωση μια ημερομηνία και μια συγκεκριμένη μέρα, θα πρέπει να τα κρατήσετε στο μυαλό σας γιατί κάποιο ρόλο θα παίξουν στη ζωή σας. Αν η ημερομηνία είναι περασμένης περιόδου, σημαίνει πως κάτι από το παρελθόν θα πληροφορηθείτε. Θα πρέπει όμως να συνδυάσετε τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου και να αναζητήσετε στον ονειροκρίτη την ερμηνεία τους για να έχετε μια πλήρη και σωστή εξήγηση. Αν δείτε πως κόβετε και διαβάζετε τα τετράστιχα του ημεροδείκτη, και νοιώθετε συγκίνηση, αυτό σημαίνει πως θα ωφεληθείτε και θα διδαχθείτε από την πείρα σας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ) Αν δείτε πως γράφετε ή κρατάτε σημειώσεις σε ένα ημερολόγιο, αυτό σημαίνει πως φροντίζετε και σπαταλάτε το χρόνο σας για άσχετα πράγματα και όχι για την ουσία. Αυτό φροντίστε να μην σας ζημιώσει.

ΗΡΩΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε στο δρόμο σας κάποιον που σας είπαν ότι ήταν ή είναι ήρωας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια δόξα από μια μεγάλη επιτυχία που θα σημειώσετε αυτές τις μέρες. Αν δείτε όμως πως γίνατε εσείς ήρωας, αν έχετε τέτοια όνειρα, αυτό σημαίνει πως μπορεί και να επιτύχετε. Αν όμως δείτε πως γίνατε ήρωας χωρίς να έχετε κατά νου τέτοια πράγματα στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα μιλήσουν όλοι εις βάρος σας για κάτι το επιπόλαιο που θα κάνετε αυτόν τον καιρό.

ΗΣΥΧΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα μέρος που επικρατεί η γαλήνη και η ησυχία, αυτό σημαίνει πως μετά από μια μεγάλη σας περιπέτεια θα βρείτε μπροστά σας την ευτυχία που περιμένατε τόσο καιρό.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είδατε ξαφνικά να κάνει έκρηξη κάποιο ηφαίστειο και να βλέπετε φλόγες και λάβα, δείτε την ανάλογη λέξη στην ονειροκρίτη, αν δεν συνέβησαν την ώρα του ονείρου σας εξωτερικοί ερεθισμοί, σημαίνει πως κάτι το συγκλονιστικό θα συμβεί αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Ο κρότος της εκρήξεως σημαίνει πως θα ακούσετε κάποια σοβαρή είδηση για μια υπόθεση που θα σας φέρει μεγάλη αναστατώσει γύρω από τα αισθηματικά σας. Αν η θέα του ηφαιστείου είναι ευχάριστη και είστε γυναίκα, αυτό σημαίνει πως είστε μια γυναίκα δυναμική, μια γυναίκα που ξυπνά τον ερωτικό πόθο.

Θ
ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως στο σπίτι σας έχετε προσλάβει θαλαμηπόλο, και τον δείτε να περιφέρετε μέσα σ' αυτό, σημαίνει πως γύρω σας παίζεται ένα βρώμικο και άσχημο παιχνίδι. Αν δείτε πως το αγαπημένο πρόσωπο είναι θαλαμηπόλος, αυτό σημαίνει πως αν δυστυχώς δεν σας έχει απατήσει αυτό είναι ζήτημα ελάχιστου χρόνου να το κάνει. 

ΘΑΛΑΜΟΣ Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες. Αν είσαστε μέσα σε φωτεινό και στολισμένο θάλαμο, αυτό σημαίνει για τους παντρεμένους οικογενειακή ευτυχία, για τους έμπορους πολλά κέρδη και για τους ανύπαντρους πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε θάλαμο στρατιωτικό, αυτό σημαίνει πως θα κληθείτε να σηκώσετε επί πλέον βάρη και ευθύνη που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε θάλαμο νοσοκομείου, σημαίνει αρρώστια δική σας ή δικού σας προσώπου.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ  Αν δείτε στο όνειρό σας έναν θαλαμοφύλακα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα. Αν δείτε πως δεν σας επιτρέπει την είσοδο σε κάποιον στρατιωτικό θάλαμο, ή φυλακή, θα αποφύγετε ευθύνες. Αν δείτε πως δεν σας επιτρέπει την είσοδο σε κάποιο νοσοκομείο θα αποφύγετε αρρώστιες. Αν δείτε πως εσείς είστε θαλαμοφύλακας σε στρατιωτικό θάλαμο,  φυλακήή νοσοκομείο αυτό σημαίνει μπλεξίματα με το  περιβάλλον σας και ανακατωσούρες φοβερές.

ΘΑΛΑΣΣΑ Αν στον ύπνο σας δείτε θάλασσα, σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που μπορεί να είναι "σημαδιακά" για μια ολόκληρη ζωή. Η θάλασσα είναι ένα σημάδι που έχει νόημα βαθύ και θα πρέπει να σημειώσετε καλά τις ανάλογες ερμηνείες στο μυαλό σας. Αν δείτε θάλασσα γαλήνια, ήρεμη, αυτό σημαίνει υγεία, ευτυχία και ήσυχη ζωή. Αν είστε αρραβωνιασμένοι αυτό σημαίνει πως αν δείτε αυτό το όνειρο πριν το γάμο σας, σημαίνει πως έτσι θα είναι και η ζωή σας με τον σύντροφο που διαλέξατε. Αν δείτε θάλασσα φουρτουνιασμένη, σημαίνει πως θα περάσετε δυσκολίες οικονομικές, στενοχώριες και ανακατώματα μεγάλα. Αν έχει μεγάλα κύματα και είναι θολή, σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές στενοχώριες και η ζωή σας θα ταραχθεί από αναπάντεχα γεγονότα και θα έχετε απρόβλεπτες περιπέτειες. Αν την δείτε πως δεν κινείται καθόλου αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από μεγάλες στενοχώριες γιατί θα ζημιώσετε εξ αιτίας της αδράνειάς σας και της τεμπελιάς σας. Αν δείτε πως πέσατε μέσα στη θάλασσα και δεν πάθατε τίποτα, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από μεγάλους κινδύνους που σας απειλούσαν. Αν σας έσπρωξαν άλλοι και γλιτώσατε, αυτό σημαίνει πως άνθρωποι τον κύκλου σας θέλουν το κακό σας, αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα. Αν δείτε πως πέσατε στη θάλασσα και πνιγήκατε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν συμφορές μεγάλες, γιατί πήρατε δρόμο άσχημο χωρίς καμιά υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Αν δείτε πως κάνετε μπάνιο σε καθαρή, δροσερή και ήρεμη θάλασσα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη ευτυχία στην οικογένειά σας, επιτυχία στις δουλειές σας. Για τους ανύπαντρους σημαίνει σοβαρή ερωτική κατάκτηση. Αν δείτε πως κολυμπάτε σε φουρτουνιασμένη θάλασσα αυτό σημαίνει πως έτσι θα είναι η ζωή σας αυτόν τον καιρό, κούραση, βάσανα και στενοχώριες από αναπάντεχα γεγονότα. Αν δείτε πως πέσατε στη θάλασσα και αφού κινδυνεύατε να πνιγείτε σας βοήθησε κάποιος ή κάποιοι, αυτό σημαίνει πως σε μια δύσκολη στιγμή σας θα σας δώσουν την ανάλογη βοήθεια για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν δείτε πως περπατάτε επάνω στη θάλασσα και δεν βουλιάζετε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας, αν είστε εμπορευόμενος θα σημειώσετε μεγάλη εμπορική επιτυχία και πολλά κέρδη. Για τους ανύπαντρους σημαίνει καλό και ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως ταξιδεύετε μέσα σε μια απέραντη και ήρεμη θάλασσα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν χρήματα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Αν δείτε πως είστε σε βάρκα και διασχίζετε τη θάλασσα, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε στα σχέδιά σας τόσο πολύ που δεν το περιμένατε. Γενικά θα πρέπει σημειώσετε πως αν σχεδιάζετε μια δουλειά ή ένα γάμο και δείτε θάλασσα, ανάλογα με το πώς θα δείτε την θάλασσα θα πάνε και οι δουλειές που σχεδιάζετε ή ο γάμος που θα κάνετε.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Αν δείτε στον ύπνο σας θαλασσινά ολόφρεσκα, αυτό σημαίνει πως κάτι καλό θα σας συμβεί. Αν δείτε πως τα μαζεύετε εσείς σημαίνει πως σχεδιάζετε μια δουλειά και μπαίνετε στο δρόμο της επιτυχίας. Αν δείτε πως τα μαζεύει ένας φίλος σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβάλει αυτός ο φίλος στην επιτυχία σας. Αν τα τρωτέ και είναι ευχάριστα για την φρεσκάδα τους, σημαίνει πως θα πάρετε μια πολύ ευχάριστη είδηση. Δυσάρεστα νέα θα πάρετε αν τα θαλασσινά είναι χαλασμένα και σας προξενούν αηδία.

ΕΙΔΙΚΑ, αν δείτε στον ύπνο σας πως μαζεύατε κτένια σε θάλασσα πεντακάθαρη, ή τα βλέπατε στον ψαρά ολόφρεσκα και τα λαχταρούσατε και αγοράσατε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τρώγατε τέτοια κτένια και αυτό σας προξενούσε ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως οι ειδήσεις οι ευχάριστες θα σας έλθουν από μακριά. Αν όμως τα δείτε χαλασμένα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν. Αν τρωτε χαλασμένα και βρώμικα χτένια οι ειδήσεις θα είναι πολύ δυσάρεστες.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ Αν δείτε στο όνειρό σας πως κάνετε σαν επαγγελματίας τον θαλασσινό αλλά στην πραγματικότητα είναι άλλη η δουλειά σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν στενοχώριες στις δουλειές σας αυτές τις μέρες. Για τους ερωτευμένους σημαίνει πως το αγαπημένο τους πρόσωπο θα τους απατήσει. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα έχετε σίγουρα μια αισθηματική περιπέτεια. Αν δείτε έναν άλλο θαλασσινό, αυτό σημαίνει πως η ζωή σας θα πάρει μια πολύ ευχάριστη μεταβολή προς το καλύτερο. Αν δείτε να μπαίνει μέσα στο σπίτι σας θαλασσινός, σημαίνει πως θα μπει η ευτυχία από κάποιο σημαντικό γεγονός που θα σας συμβεί αυτές τις μέρες. Αν είστε άρρωστος και δείτε έναν θαλασσινό, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε γρήγορα καλά. Αν έχετε δικαστικούς αγώνες θα τους κερδίσετε.

ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας θαλασσοπούλια, είδατε ένα πολύ καλό Όνειρο. Αν τα είδατε απλά, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια ήσυχη και ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή σας. Αν τα δείτε να κάθονται στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει μεγάλη ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν είστε άρρωστος θα γίνετε γρήγορα καλά. Για τους νέους σημαίνει ερωτική επιτυχία που μπορεί να καταλήξει σε γάμο. Αν δείτε πως σκοτώσατε ένα θαλασσοπούλι, αυτό σημαίνει πως θα καταστρέψετε τη ζωή σας μόνος σας.

ΘΑΛΠΩΡΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάπου βρήκατε θαλπωρή, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε κατανόηση και από φίλους και από το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΘΑΜΝΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση μια περιοχή με θάμνους καταπράσινους και ανθισμένους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά ευχάριστα γεγονότα να γεμίσουν αυτόν τον καιρό τη ζωή σας. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά. Οι ανύπαντροι θα περάσουν ευτυχισμένες μέρες με το πρόσωπο που αγαπούν. Ελπίδες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν. Αν όμως δείτε πως περπατάτε και οι θάμνοι σας εμποδίζουν τα βήματά σας, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε φοβερές δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας αυτό το καιρό. Πίκρες και βάσανα αν δείτε πως οι θάμνοι έχουν αγκάθια και δείτε πως σας τρυπούν. Αν δείτε πως οι θάμνοι έχουν πάρει φωτιά, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από κάποιον κίνδυνο. Αν δείτε πως ξεριζώνετε θάμνους αγκαθωτούς και τους πετάτε, αυτό σημαίνει απαλλαγή από βάσανα και στενοχώριες. Αν δείτε δικό σας άνθρωπο να έχει μπλέξει σε θάμνους αυτό σημαίνει πως χρειάζεται την βοήθειά σας.

ΘΑΜΩΝΑΣ Αν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα ζαχαροπλαστείο ή καφενείο και σας έκανε εντύπωση ότι κάθονταν άνθρωποι -θαμώνες και συζητούσαν, αυτό σημαίνει πως για κάτι που έχετε κάνει θα ξεσπάσουν πολλά κουτσομπολιά σε βάρος σας. Αν δείτε πως ο μοναδικός θαμώνας είστε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε την εγκατάλειψη και την μοναξιά.

ΘΑΝΑΤΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως πεθάνατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως καταδικαστήκατε σε θάνατο και σας εκτελούν και πεθάνετε, αν είστε υπάλληλος θα πάρετε προαγωγή, αν είστε έμπορος θα έχετε άνθιση στις δουλειές σας, αν είστε φυλακισμένος θα αποφυλακιστείτε. Αν είστε ανύπαντρος σημαίνει γρήγορο και πετυχημένο γάμο.

ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως παρακολουθείτε κάποιον θαυματοποιό να κάνει το πρόγραμμά του και να παρουσιάζει τα διάφορα τρικ που κάνουν τον κόσμο να μένει άναυδος όσο και σας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα βρεθεί άνθρωπος που θ σας παίξει βρώμικο παιχνίδι και όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό για το πάθημα σας και θα καταλήξετε να γίνετε περίγελος. Αν δείτε πως εσείς κάνετε τον θαυματοποιό, αυτό σημαίνει πως θα βάλετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε δόλια μέσα για να επιτύχετε κάτι αλλά αυτό θα αποβεί εις βάρος σας.

ΘΕΑ (ΑΡΧΑΙΑ) Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας παρουσιάστηκε μια αρχαία Θεά και πως μιλήσατε μαζί της, αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε πράγματα που θα σας μειώσουν ηθικά. Αυτά θα τα πάθετε γιατί δεν ξεχωρίζετε καλά το τι σας ωφελεί και ασχολείστε με καταστάσεις που μειώνουν την αξιοπρέπειά σας.

ΘΕΑΤΡΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε μέσα στο θέατρο και παρακολουθείτε μια παράσταση αόριστα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας και σε ότι πρόβλημα είχατε μέχρι σήμερα θα βρείτε τη λύση του. Αν δείτε να μπαίνετε μέσα σε θέατρο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια μεγάλη αισθηματική κατάκτηση. Αν δείτε πως θέλετε να μπείτε μέσα και δεν μπαίνετε, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν εμπόδια.

ΘΕΙΑΦΙ Αν δείτε στον ύπνο σας θειάφι πως το κρατάτε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε αποτυχία στις δουλειές σας και πως μια αισθηματική απογοήτευση σας περιμένει. Αν δείτε πως ρίχνετε θειάφι σε αμπέλι, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κάτι για να διαφυλάξετε την ευτυχία σας και θα το πετύχετε. Αν δείτε ότι πετάξατε το θειάφι ή το χύσατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο σοβαρό κίνδυνο.

ΘΕΙΟΙ Αν δείτε στο όνειρό σας τον θείο σας ή την θεία σας, αυτό σημαίνει πως έχετε μια μεγάλη προστασία και η τύχη είναι με το μέρος σας. Αν τους δείτε να μπαίνουν στο σπίτι σας, σημαίνει μεγάλη χαρά και ευτυχία στο σπιτικό σας. Αν δείτε πως σας χαμογελούν και δείχνουν πως σας αγαπάνε, αυτό σημαίνει πως θα αλλάξετε λόγια πικρά γιατί θα μαλώσετε. Αν μαλώνετε μαζί τους και δείτε πως σας βρίζουν ή σας χτυπούν αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μια σημαντική βοήθεια και ίσως κληρονομιά.

ΘΕΜΕΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια που θ χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα. Αν δείτε ότι τα θεμέλια που ανοίγετε ή που βάζετε είναι σε άμμο ή σε έδαφος που δεν φαίνεται στερεό, αυτό θα πει πως δεν έχετε πάρει καλό δρόμο στη ζωή σας, ή δεν έχετε προγραμματίσει σωστά τις δουλειές σας και τις υποθέσεις σας και τίποτα δεν θα πάει καλά. Αν δείτε πως βάζετε πέτρες ή οτιδήποτε από τα θεμέλια τον σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα πληροφορηθείτε για κάτι κακό που θα συμβεί σε συγγενή σας. Αν δείτε άλλους να βάζουν θεμέλια για το δικό σας σπίτι, αυτό σημαίνει ότι γρήγορα θα σας έλθει μια μεγάλη απογοήτευση. Αν δείτε πως εσείς βάζετε θεμέλια σε άλλο οικόπεδο αυτό σημαίνει πως βαδίζετε πονηρά και δεν θα αργήσετε να τιμωρηθείτε γι αυτό. Για έναν ερωτευμένο που θα δει πως βάζει θεμέλια στο οικόπεδο της αγαπημένης του, αυτό σημαίνει πως θα απογοητευθεί από το φέρσιμο της. Αν δείτε πως γκρεμίζονται τα θεμέλια του σπιτιού σας αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή. 

ΘΕΟΛΟΓΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν καθηγητής της θεολογίας, αυτό σημαίνει πως κάτι ή κάποια πνευματική ανάγκη έχετε αυτόν τον καιρό, κάποιο κρίμα σας βασανίζει για κάτι που έχετε κάνει. Αν δείτε να κηρύττει τον λόγο του Θεού, σημαίνει πως πρέπει να επανορθώσετε τα λάθη που έχετε κάνει ή τις αδικίες. Αν διδάσκει στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο αυτό σημαίνει πως θα κατακριθείτε από την κοινωνία.

ΘΕΟΜΗΝΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξέσπασε μια θεομηνία χωρίς όμως να συμβαίνει αυτό κατά την διάρκεια του ύπνου σας αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε πολλούς κίνδυνους αυτές τις μέρες εξ αιτίας της απερισκεψίας σας. Αν δείτε πως ξέσπασε ξαφνικά και προφυλαχτήκατε από κάπου αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια αυτές τις μέρες που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως σας έδερνε η θεομηνία και δεν βρίσκατε μέρος να προφυλαχτείτε, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλες καταστροφές και θα τις περάσετε μόνοι.

ΘΕΟΣ Αν δείτε πως παρουσιάστηκε ξαφνικά ο ίδιος ο Θεός στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως στην μεγάλη απελπισία που ίσως να έχετε βρεθεί αυτές τις μέρες έχετε εναποθέσει όλες τις ελπίδες μόνο στον Θεό. Αν τον δείτε και εσείς γονατίσατε μπροστά του για να προσευχηθείτε αυτό σημαίνει ότι o Θεός σας έχει υπό την προστασία του. Αν δείτε πως είναι ήρεμος και σας ευλογεί θα έχετε και την ευλογία και όλα θα σας πάνε πολύ καλά. Αν δείτε πως είναι αγριεμένος και σας παρατηρεί, αυτό σημαίνει πως έχετε ξεφύγει από τον ίσιο δρόμο και θα πρέπει να διορθωθείτε. Αν πάλι δείτε πως μιλάτε με τον Θεό, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη χαρά αυτές τις μέρες.

ΘΕΩΡΕΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν, το ίδιο και για τους στρατιωτικούς. Για τους έμπορους σημαίνει άνοδο ανέλπιστη στις επιχειρήσεις τους και στους ερωτευμένους μεγάλη χαρά από το αγαπημένο τους πρόσωπο.

ΘΗΚΗ Αν στο όνειρό σας δείτε μια θήκη αδειανή και είχατε χάσει κάτι, σημαίνει πως θα το βρείτε. Αν δείτε θήκη ξίφους με το ξίφος μαζί, αυτό σημαίνει δύναμη και σιγουριά, αν δείτε θήκη με το κόσμημά της, αυτό σημαίνει πλούτη. Για τους νέους που θα δουν θήκη σημαίνει πως θα βρουν το σύντροφο της ζωής τους.

ΘΗΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας απλά μια θα αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Αν δείτε πως κάποιος σας περνά μια θηλιά στο πόδι, στο χέρι, στο λαιμό, σημαίνει πως θ σας στενοχωρήσει κάποιος φίλος σας γιατί θα καταλάβετε πως σας φέρθηκε και σας φέρεται ύπουλα και κοιτάζει να σας κάνει κακό. Αν δείτε πως εσείς προσπαθείτε να βάλετε θηλιά σε κάποιον, αυτό σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε δόλια μέσα για να κάνετε κακό. Αν δείτε πως σας περνά θηλιά ή σας πιάνει με θηλιά το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως αν είστε ανύπαντρος θα παντρευτείτε. Αν είστε παντρεμένος και σας πιάνει με θηλιά ο σύντροφος σας σημαίνει πως θέλει να σας τραβήξει πιο κοντά του. Αν δείτε πως σας είχαν πιάσει με θηλιά και καταφέρατε και την βγάλατε, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από στενοχώριες και βάσανα και ότι δεν θα μπορέσει κανείς να σας κάνει κακό. Αν δείτε πως χρησιμοποιήσατε δουλειά για να πιάσετε ένα ζώο και το πιάσατε αυτό σημαίνει πως αν είναι ζώο άγριο, σημαντική επιτυχία για σας σε όλους τους τομείς, αν είναι ήμερο, σημαίνει πως τα μέσα που χρησιμοποιείτε είναι άτιμα.

ΘΗΡlΟΔΑΜΑΣΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν θηριοδαμαστή την ώρα που δαμάζει ζώα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άνθρωπος που Θα σας συμφιλιώσει με τους εχθρούς σας. Αν δείτε πως είστε o ίδιος θηριοδαμαστής, αυτό σημαίνει πως δυναμικά και με την θέλησή σας θα κατατροπώσετε τους εχθρούς σας, κάθε κίνδυνο θα τον απομακρύνετε καθώς και όσες δυσκολίες σας βρεθούν στη πορεία σας.

ΘΗΣΑΥΡΟΣ Αν δείτε στο όνειρό σας ένα θησαυρό απλά και τον θαυμάζετε, αυτό σημαίνει πως θα ζηλέψετε πολύ αυτές τις μέρες για κάτι που είχατε και χάσατε. Αν δείτε πως ανακαλύψατε έναν θησαυρό, αυτό σημαίνει μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε αν είστε έμπορος, προαγωγή στη δουλειά σας αν είστε υπάλληλος. Καλό και επιτυχημένο γάμο αν είστε νέος ή νέα Θα κάνετε αν δείτε πως ανακαλύψατε θησαυρό.

ΘΗΤΕΙΑ Αν δείτε πως πηγαίνετε φαντάρος και είστε νέο άτομο, αυτό σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας που Θα σας κάνει ευτυχισμένο γιατί θα σημειώσετε επιτυχία. Αν σε μεγάλη ηλικία δείτε πως σας κάλεσαν για τη θητεία σας και δείτε ότι πηγαίνετε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε αυτές τις μέρες μια μεγάλη γκάφα που θα γίνετε ρεζίλι στο περιβάλλον σας.

ΘΙΑΣΟΣ Αν δείτε έναν θίασο στον ύπνο σας ή να πηγαίνει περιοδεία ή να ετοιμάζεται να κάνει μια παράσταση, ή μια ομάδα ανθρώπων που σας είπαν ότι αποτελούν θίασο, αυτό σημαίνει πως όλα θα σας πάνε στραβά. Αν κάνει παράσταση ο θίασος σε αίθουσα καφενείου μην περιμένετε τίποτα καλό αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως είστε μέλος του θιάσου και εσείς και περιοδεύετε μαζί στην επαρχία, σημαίνει πως θα κάνετε συνεργασία με άτομα που μόνο κακό θα σας κάνουν.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακολουθείτε την θρησκεία πιστά, σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά στη ζωή σας που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως αλλάζετε θρήσκευμα, αυτό σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά και οικονομικά.

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ Αν δείτε στο όνειρό σας πως είστε θριαμβευτής σε κάτι που επιδιώκετε, αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε γιατί δεν θα μπορέσετε να πετύχετε τίποτα στη ζωή σας. Στενοχώριες και πίκρες σας περιμένουν.

ΘΡΟΝΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας απλά έναν θρόνο, αυτό σημαίνει πως έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθούν. Αν δείτε πως κάθεστε, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε δόξα, πλούτη και θα πάρετε μεγάλη κοινωνική θέση. Αν δείτε πως κατεβαίνετε από τον θρόνο ή σας βγάζουν, αυτό σημαίνει ότι θα πάθετε οικονομικές ζημιές και θα μειωθείτε ηθικά. Αν μια νέα κοπέλα δει πως κάθεται σε θρόνο, σημαίνει πως θα κάνει πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο.

ΘΥΕΛΛΑ Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε μέσα σε μια θύελλα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δύσκολες μέρες. Αν η θύελλα είναι δυνατή και καθώς παρασύρει τα πάντα παρασύρει και εσάς, σημαίνει πως κινδυνεύετε από καταστροφές. Όλα θα σας έλθουν ανάποδα και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν είστε όμως άρρωστος ή κατάδικος είναι για σας καλό όνειρο. Αν την βλέπετε και είστε προφυλαγμένος, μην ανησυχείτε.

ΘΥΡΩΡΟΣ Αν δείτε πως είστε θυρωρός, χωρίς όμως να είστε στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν ψεύτικες και απατηλές υποσχέσεις και θα εκμεταλλευτούν την καλοπιστία σας.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID