BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (Ι-ΚΟΥΚ)


Ι
ΙΑΤΡΕΙΟ
Αν δείτε στον ύπνο σας πως πηγαίνετε σε ιατρείο, αυτό σημαίνει πως απειλεί αρρώστια ή εσάς ή μέλος της οικογένειάς σας. Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα σε ιατρείο ενώ δεν ήσασταν άρρωστος, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει χαρά και ευτυχία από ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα συμβεί αυτές τις μέρες.

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ιατροδικαστής, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες που θα τις παρακολουθήσετε θέλετε δεν θέλετε χωρίς κανένα όφελος. Αν δείτε ιατροδικαστή να χάνει τη δουλειά του, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας λυπήσουν πραγματικά. Αν δείτε να εξετάζει αγαπημένο σας πρόσωπο μετcί από κάποιο ατύχημα, αυτό σημαίνει πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε μια άγνωστη για σας πτυχή των αισθημάτων του απέναντί σας.

ΙΑΤΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα γιατρό απλά, το όνειρό σας είναι πολύ καλό γιατί σημαίνει για σας χαρά και ευτυχία. Αν δείτε πως καλείτε γιατρό για σας ή για κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη στιγμή να σας προσφέρει μια μεγάλη βοήθεια, με την προϋπόθεση πως δεν υπάρχει αρρώστια στην πραγματικότητα μέσα στο σπίτι σας. Αν υπήρχε άρρωστος και είδατε πως καλούσατε γιατρό, αυτό σημαίνει πως θα γίνει καλά. Αν δείτε να μπαίνει μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως κακό θα σας συμβεί αν δεν υπάρχει άρρωστος να τον εξετάσει. 

ΙΔΙΩΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε μια υπηρεσία, μια θέση και σας έδιωξαν και δείτε πως γίνατε ένας απλός ιδιώτης, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε κάποιο αξίωμα ή θα πάρετε μια προαγωγή, αλλά δεν την περιμένατε.

ΙΔΡΥΜΑ Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε μέσα σε ένα δημόσιο ίδρυμα και πως διεκπεραιώνετε δικές σας υποθέσεις, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μπλεξίματα που θα τελειώσουν εύκολα, εφόσον και στο όνειρό σας είδατε πως τελειώσατε σύντομα. Αν δείτε πως τις τελειώνετε με πολλές δυσκολίες τότε θα πάρετε άσχημες ειδήσεις για κάτι που περιμένατε. Αν δείτε πως βρεθήκατε μέσα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη βοήθεια από πρόσωπα που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως προσφέρετε υπηρεσίες σε τέτοιο ίδρυμα ή εργάζεστε σε αυτό, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ευχαρίστηση κάνοντας ευεργεσίες σε συνανθρώπους σας. 

ΙΔΡΩΤΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως άφθονος ιδρώτας έτρεχε από το σώμα σας είτε δουλεύατε είτε όχι, αυτό σημαίνει πως Θα απαλλαγείτε από πολλές σκοτούρες, και πολλά βάρη θα φύγουν από πάνω σας. Αν δείτε σαν άνδρας μια γυναίκα να ιδρώνει, αυτό σημαίνει πως θα της δώσετε την ευκαιρία να εκδηλώσει τα αισθήματά της απέναντί σας. Το ίδιο σημαίνει και αν μια γυναίκα δει έναν άνδρα να ιδρώνει. Αν ένας άρρωστος δει να ιδρώνει, σημαίνει θεραπεία. Για τον απελπισμένο σημαίνει ελπίδα. Για τον ερωτευμένο ανταπόκριση στα αισθήματά του.

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ Αν δείτε στο όνειρό σας έναν ιεραπόστολο ή μια ιεραποστολή, αυτό σημαίνει πως κοιτάζουν να σας εξαπατήσουν. Το όνειρο προειδοποιεί να προσέξετε και να δώσετε προσοχή στους φίλους και συνεργάτες σας. Αν δείτε πως γίνατε εσείς ιεραπόστολος, θα κάνετε μια απάτη ή σκέφτεστε να την κάνετε. Αν δείτε πως παίρνετε μέρος σε μια ιεραποστολτj, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μέλος σε μια απάτη. Η κοπέλα που θα δει στον ύπνο της τον αγαπημένο της ιεραπόστολο, σημαίνει πως την κοροϊδεύει και την απατά.

ΙΕΡΕΙΑ Αν δείτε σαν άνδρας στον ύπνο σας μια κάποια ιέρεια σε έναν αρχαίο ναό, αυτό είναι ένα σημάδι που η γυναίκα που αγαπάτε στην ουσία σας κοροϊδεύει και σας παίζει πολλά παιγνίδια. Καλό θα είναι να διακόψετε μαζί της αν δείτε την ίδια πως είναι ιέρεια σε κάποιο ναό. Αν μια γυναίκα δει τον εαυτόν της ιέρεια, αυτό σημαίνει πως θα εκτεθεί δημόσια για πονηρές πράξεις. Αν δει πως παίζει τον ρόλο της ιέρειας σε κάποια γιορτή, αυτό σημαίνει πως θα κάνει το παν για να κινήσει το ενδιαφέρον του προσώπου που αγαπά και θα πετύχει.

ΙΕΡΟ Αν δείτε το ιερό μιας εκκλησίας στον ύπνο σας, σημαίνει πως κάτι καλό σας περιμένει αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως μπαίνετε στο ιερό μιας εκκλησίας, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από μεγάλο κίνδυνο που σας απειλούσε αυτές τις μέρες. Αν άρρωστος δει ένα τέτοιο όνειρο σημαίνει πως γρήγορα θα γίνει καλά. Αν ένας ερωτευμένος που έχει απελπιστεί από τον έρωτά του δει τέτοιο Όνειρο, σημαίνει πως ή θα βρει ανταπόκριση από το πρόσωπο που τον περιφρονούσε, ή μια καινούργια γνωριμία θα του δώσει τη χαρά και την ευτυχία.

lΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρήκατε μια πλάκα στην οποία είναι γραμμένα ιερογλυφικά, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε μπροστά σε ένα μυστήριο, σε μια υπόθεση δύσκολη που θα πρέπει να βρείτε τη λύση τον. Αν δείτε πως διαβάζετε ή σας διαβάζουν και σας εξηγούν ιερογλυφικά, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε κάτι τόσο σοβαρό που θα σας συγκλονίσει. 

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας τον Χριστό, αυτό σημαίνει γαλήνη, ηρεμία, ευτυχία, επιτυχία σε όλες σας τις δουλειές και σχέδια. Αν είστε άρρωστος θα βρείτε την υγειά σας. Αν είστε καταδικασμένος θα απαλλαγείτε.

ΙΚΡΙΩΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα ικρίωμα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια περίοδος που θα σας κυριαρχήσουν τα παράνομα πάθη και παράφοροι και αμαρτωλοί έρωτες που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Αν δείτε πως ανεβαίνετε ή σας ανεβάζουν σε ένα ικρίωμα για να εκτελεστείτε σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κινδύνους στα περιουσιακά σας στοιχεία. Αν σας κατεβάζουν ή κατεβαίνετε από το ικρίωμα, αυτό σημαίνει απαλλαγή από πολλές στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πως γλιτώνετε και φεύγετε, σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές κατηγορίες που σας είχαν βαρύνει. Αν μια γυναίκα δει ικρίωμα, σημαίνει πως θα γίνουν γνωστές όλες της οι παράνομες δραστηριότητες. Αν δείτε πως είστε κρεμασμένος-η, νεκρός-ή επάνω στο ικρίωμα, σημαίνει πως αν είστε ανύπαντρος-η γάμο, αν είστε παντρεμένος παράνομο δεσμό θα δημιουργήσετε.

ΙΛΑΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έπιασε ιλαρά, αυτό σημαίνει στενοχώριες θα σας βρουν εξ αιτίας της κακής σας συμπεριφοράς, αλλά δεν θα έχουν μάκρος. Αν δείτε άλλον να έχει ιλαρά, αυτό σημαίνει στενοχώριες και για σας και για εκείνον.

ΙΛΙΓΓΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έπιασε κάποιος ίλιγγος χωρίς να υπάρχει καμιά οργανική αιτία και είτε είστε ανεβασμένοι ψηλά είτε όχι, σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν δείτε πως εξ αιτίας του ιλίγγου πέφτετε είτε από ύψωμα είτε όχι, αυτό θα πει πως κάποιο κακό θα σας βρει αυτές τις μέρες. κακό είναι να πέφτετε από μεγάλο ύψος ή επάνω σε αγκάθια.

ΙΣΤΙΑ Αν δείτε μια βάρκα στον ύπνο σας ή ένα καΐκι με σηκωμένα τα πανιά να ταξιδεύει στη θάλασσα, αυτό είναι ένα μήνυμα για ένα ταξίδι ευχάριστο. Αν δείτε πως αυτά τα πλεούμενα έρχονται προς το μέρος σας, αυτό σημαίνει πως κάποια ευχάριστη είδηση ή κάποια επίσκεψη από μακρινά θα έχετε ενός αγαπημένου προσώπου.

ΙΣΤΟΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζετε ιστορία, αυτό σημαίνει πως άθελά σας από το παρελθόν θα ξεσπάσουν σκάνδαλα που είχατε κάνει και θα σας φέρουν στενοχώρια. 

ΙΣΧΥΑ Αν δείτε στο όνειρό σας πως κοιτάτε τους γοφούς σας και σας ικανοποιεί που τους βλέπετε γερούς, αυτό σημαίνει πως η υγεία σας θα είναι καλή. Αν είστε γυναίκα σημαίνει πως έχετε ανικανοποίητες ερωτικές επιθυμίες. Αν είστε κοπέλα ανυπομονείτε να παντρευτείτε και να κάνετε οικογένεια.

ΙΤΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια ωραία ιτιά, αυτό σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία στις δουλειές σας. Η υγεία σας θα είναι καλή. Αν δείτε ιτιά στον κήπο σας ή στο χωράφι σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Για τους ηλικιωμένους σημαίνει πως θα έχουν καλά γεράματα.

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε μέσα σε ένα ιχθυοτροφείο ή έχετε δικό σας, σημαίνει πως αν βλέπετε τα ψάρια να είναι μικρά και πολλά, θα έχετε στενοχώριες αλλά τελικά θα τις ξεπεράσετε γιατί μετά θα έλθουν οι επιτυχίες που θέλετε. Αν δείτε πως τα ψάρια είναι μεγάλα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε κέρδη μεγάλα και ευτυχία μεγάλη σας περιμένει.

ΙΧΝΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως εξετάζετε τα ίχνη κάποιου που άφησαν στο διάβα του τα παπούτσια του, ή τα πόδια του, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε κάποιο σοβαρό μυστικό που σας ενδιέφερε. Αν δείτε πως είστε πίσω από ένα άτομο και του εξετάζετε τα ίχνη που αφήνει, αυτό σημαίνει πως θα σας πουν ψέματα για να σας παραπλανήσουν. Αν δείτε πως εξετάζετε ίχνη από αίμα, σημαίνει γρήγορες και ευχάριστες ειδήσεις.

ΙΧΝΟΓΡΑΦΙΑ Αν δείτε πως στον ύπνο σας φτιάχνετε διάφορα ιχνογραφήματα, αυτό σημαίνει πως έχετε ανησυχίες για πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Το είδος του ιχνογραφήματος δίνει την ερμηνεία και την έκβαση αυτών που επιθυμείτε. Αν φτιάχνετε παιδικά σχέδια, σημαίνει πως έχετε αγνές και αγαθές προθέσεις. Αν είναι ασυνάρτητα χωρίς κανένα συγκεκριμένο σχέδιο, αυτό σημαίνει πως θα σας βασανίσουν υποψίες που θα δημιουργηθούν στον κύκλο σας είτε για τους φίλους σας είτε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είναι μουντζαλιές σημαίνει αποτυχίες. Το αντίθετο σημαίνει αν παρατηρείτε ιχνογραφήματα άλλων.

ΙΩΔΙΟ Όπως και αν το δείτε στο ύπνο σας, σημαίνει πως σας περιμένουν στενοχώριες.

Κ
ΚΑΒΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως διατηρείτε μέσα στο σπίτι σας ή στο υπόγειο του σπιτιού σας κάβα με διάφορα ποτά ή κρασιά, όπως και να τα δείτε τακτοποιημένα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Αν δείτε πως τακτοποιείτε τα ποτά στην κάβα σας, αυτό σημαίνει πως κάνετε σωστούς υπολογισμούς και τοποθετήσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Αν μια νέα κοπέλα δει στον ύπνο της κάβα με ποτά αυτό σημαίνει πως θα της τύχει καλός σύζυγος.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως συνοδεύετε μια γυναίκα, σε χορό ή σε διασκέδαση, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε φασαρίες, καυγάδες και στενοχώριες. Αν μια γυναίκα δει πως έχει για καβαλιέρο ένα άγνωστο άτομο σε μια συνεστίαση κ.λ.π. αυτό σημαίνει πως θα γίνει η αιτία για να πάθει κάποιος κακό.

ΚΑΒΟΥΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως μαζεύετε καβούρια ή τα βλέπετε να κινούνται ζωηρά, σημαίνει πως θα έχετε φασαρίες και καυγά αυτή την περίοδο. Αν τρωτε όμως καβούρια είτε ωμά είτε ψητά, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε απάτες που γινόντουσαν εις βάρος σας, αυτό θα σας γεμίσει χαρά κι ευτυχία γιατί έτσι γλιτώσατε μεγάλη καταστροφή, αλλά μπορεί και να πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε πως σας δάγκωσε κάβουρας και πονέσατε, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα ανακαλύψετε κλοπή εις βάρος σας, αν έτρεξε και αίμα τότε θα γίνει σύντομα αυτό το γεγονός. Αν τα πετάτε ή τα σκοτώνετε θα γλιτώσετε από πολλά βάσανα και στενοχώριες.

ΚΑΒΟΥΚΙ ή ΚΟΧΛΙΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας καβούκι χελώνας ή κοχλία κλπ. αυτό σημαίνει πως θα σας προστατέψουν άτομα που δεν περιμένατε.

ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως καβουρντίζετε καφέ ή στάρι ή κρεμμύδια ή οτιδήποτε άλλο, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε γιατί θα ανακαλύψετε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο σας απατούσε. Σημαίνει δε πως θα στενοχωρηθείτε και από κίνδυνο που θα περάσει αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά θα είναι περαστικός.

ΚΑΓΚΕΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανεβαίνετε μια σκάλα και στηρίζεστε στα κάγκελά της, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας και τα ζητήματα που ασχολείστε θα έχουν καλή εξέλιξη γιατί θα έχετε και υποστήριξη που δεν περιμένατε. Αν δείτε πως θέλετε να μπείτε σε έναν χώρο, αλλά βλέπετε να είναι κλεισμένος από κάγκελα, αυτό σημαίνει πως οι υποσχέσεις που σας έδωσαν δεν θα πραγματοποιηθούν, οι δουλειές που σχεδιάσατε θα εμποδιστούν, καθώς και οι ειδήσεις που περιμένατε. Αν βρεθήκατε σε έναν χώρο που τον περιτριγυρίζουν κάγκελα, θα συναντήσετε δυσκολίες και στενοχώριες. Μια γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο σύντροφος της την απατά. Αν δείτε πως υπερπηδήσατε φράχτη με κάγκελα, ή σπάσατε κάγκελα αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από στενοχώριες, βάσανα και πίκρες. Αν ένας φυλακισμένος δει πως έσπασε τα κάγκελα της φυλακής σημαίνει πως γρήγορα θα αποφυλακιστεί. 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Αν δείτε πως μέσα στο σπίτι σας βασιλεύει η βρωμιά και η δυσωδία είτε στο μαγαζί σας είτε σε οποιονδήποτε χώρο δικό σας και αρχίσατε γενική καθαριότητα, αυτό σημαίνει πως θα βασιλέψει στο σπίτι σας, η γαλήνη, η ευτυχία και η χαρά. Θα έχετε και ευχάριστες επισκέψεις φίλων και συγγενικών σας προσώπων στο σπίτι σας. Για τον έμπορο που δει πως καθαρίζει το μαγαζί του ή το γραφείο του, σημαίνει και νέα αύξηση των πελατών του και θα ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι με νέες και ευνοϊκές συνεργασίες στη δουλειά του. Αν ο υπάλληλος, δει ότι κάνει καθαριότητα στον τόπο της εργασίας του, αυτό σημαίνει πως θα ξεκαθαρίσει δυσάρεστες καταστάσεις και θα αμειφθεί ανάλογα από τους προϊσταμένους του.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα καθαριστήριο και καθαρίζετε τα ρούχα σας, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση να ξεκαθαρίσετε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις γύρω από τον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε. Αν δείτε πως τα ρούχα δεν καθάρισαν, αυτό σημαίνει πως μάταια θα προσπαθήσετε να διορθώσετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις και δεν θα μπορέσετε. Αν βλέπετε πως πηγαίνετε για καθάρισμα τα ρούχα σας στο καθαριστήριο, αυτό σημαίνει πως νέα πορεία στη ζωή σας θα σας οδηγήσει στην επιτυχία στη δουλειά και στον έρωτα. 

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο καθήκον που είχατε το κάνατε καλά, αυτό σημαίνει πως θα έχετε κέρδη στη δουλειά που κάνετε ή θα δημιουργήσετε μια επικερδή εργασία. Θα δημιουργήσετε δε καλές γνωριμίες. Αν δείτε πως σας αναθέτουν καθήκοντα κι αυτό σας στενοχωρεί, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από μια βαριά ευθύνη. Αν δείτε πως σας απαλλάσσουν από τα καθήκοντά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν και θα αναλάβετε ευθύνες και σκοτούρες. 

ΚΑΘΙΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κάθισμα, παλιό σκονισμένο χωρίς να σας προξενεί το ενδιαφέρον να καθίσετε αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια στενοχώρια που δεν την περιμένατε. Αν δείτε ένα ωραίο κάθισμα σκαλιστό να σας προξενεί την ευχαρίστηση να καθίσετε, αυτό σημαίνει πως μια καλή δουλειά θα σας προτείνουν, ή θα βρείτε να κάνετε, ή κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας συμβεί. Την ίδια σημασία έχει αν σας προσφέρουν κάθισμα για να καθίσετε. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς ένα κάθισμα για να καθίσει ένας άλλος, σημαίνει πως θα βοηθήσετε κάποιον σε κάτι καλό. Μια νέα κοπέλα που θα δει να τις προσφέρουν κάθισμα να καθίσει, αυτό, σημαίνει πως την αγαπούν. Αν η ίδια προσφέρει αυτό σημαίνει πως το αίσθημά της θα βρει ανταπόκριση. 

ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς έναν καθρέπτη, αυτό σημαίνει κάποιο κακό προμήνυμα. Αν δείτε σπασμένο καθρέπτη, σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν πολύ, σημαίνει δε πως θα μάθετε για κάποιο θάνατο ή θα κινδυνέψετε σοβαρά κι εσείς. Αν δείτε πως σπάσατε τον καθρέφτη σας εσείς, σημαίνει σοβαρός κίνδυνος σας απειλεί που θα βυθίσει εσάς και την οικογένεια σας σε μεγάλη στενοχώρια. Αν δείτε πως έπεσε ο καθρέπτης σας και κομματιάστηκε, σημαίνει μεγάλη συμφορά για σας και την οικογένεια σας. Αν δείτε καθρέφτη πολύ ακριβό, αυτό σημαίνει πως για τη ζωή που κάνετε θα μετανιώσετε. Αν δείτε πολλούς καθρέπτες μαζί είτε είναι στη σειρά είτε όχι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες και συνεχόμενες ατυχίες και στενοχώριες. Αν δείτε πως κοιταζόσαστε εσείς σε καθαρό καθρέπτη αυτό σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία αυτόν τον καιρό τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα. Για τους νέους που βλέπουν πως κοιτάζονται στον καθαρό καθρέπτη σημαίνει σοβαρή ερωτική κατάκτηση. Αν δείτε πως ο καθρέπτης που κοιταζόσαστε είναι θολός, αυτό σημαίνει πως προσπαθείτε με δόλια μέσα να πετύχετε τους σκοπούς σας και θα λυπηθείτε. Αν είστε άρρωστος και δείτε πως κοιταζόσαστε στον καθρέπτη, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε καλά. Αν ήσαστε γυναίκα και δείτε πως θαυμάζετε το γυμνό σας σώμα μπροστά στον καθρέπτη, αυτό σημαίνει πως έχετε στο μυαλό σας να δημιουργήσετε παράνομους και ακόλαστους ερωτικούς δεσμούς, που αν το επιχειρήσετε θα βγείτε απόλυτα ζημιωμένη. Αν δείτε πως χρησιμοποιείται το νερό και την θάλασσα γιά καθρέπτη, σημαίνει πως σας περιμένει σοβαρό ατύχημα ή αρρώστια που θα φτάσει μέχρι και τον θάνατο.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε οτιδήποτε καινούρyιο επάνω σας και σας πέφτει κανονικά στο σώμα σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στην ζωή σας. Πάντως ότι και να δείτε πως φοράτε και είναι καινούργιο, σημαίνει για σας ευτυχία και χαρά. Την ίδια σημασία έχει αν δείτε πως αγοράζετε κάτι το καινούργιο. 

ΚΑΙΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως θέλετε να κοιτάξετε τον καιρό, ή δείτε πως βγαίνετε από το σπίτι σας να δείτε τον καιρό, ή θέλετε να ρωτήσετε για τον καιρό, αυτό σημαίνει πως έχετε ανησυχίες για το μέλλον σας, για τις δουλειές σας, δεν έχετε σιγουριά και πως θα πρέπει να στηριχτείτε κάπου, αυτό το κάπου είναι για σας η τύχη, γιατί εκεί ως φαίνεται βασίζεστε. Αν δείτε πως περιμένετε τον ανάλογο για σας καιρό για να πάτε κάπου, αυτό σημαίνει πως ήσαστε πολύ καιροσκόπος και άτομο των ευκαιριών και δεν θέλετε να κοπιάσετε για να πετύχετε κάτι. Αν δείτε πως ήταν άσχημος ο καιρός και σας στενοχωρούσε, αυτό σημαίνει πως θα στεναχωρηθείτε για κάτι ατυχίες που θα σας βρουν αυτήν την περίοδο. Αν δείτε πως από άσχημος που ήταν ο καιρός έγινε καλός, αυτό σημαίνει πως οι στεναχώριες που είχατε και τα εμπόδια πήραν τέλος για σας. Αν δείτε πως περπατάτε ή ταξιδεύετε με άσχημο καιρό και δυσκολευόσαστε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν αναποδιές τις οποίες θα ξεπεράσετε αν δείτε πως παρ' όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες εσείς, δεν σταματάτε. Αν σταματήσετε κάπου για να προφυλαχτείτε από τον άσχημο καιρό μέχρι να περάσει, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε στη δυσκολία σας μεγάλη προστασία. Αν δείτε πως θαυμάζετε τον καιρό γιατί είναι καλός αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Αν είστε νέο άτομο και δείτε πως με το αγαπημένο σας πρόσωπο ήσαστε κάπου και θαυμάζετε τον καλό καιρό, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε ευτυχισμένη μέρα μαζί. Αν πηγαίνετε κάπου με το αγαπημένο σας πρόσωπο και σας χαλάει τα σχέδια ο καιρός σημαίνει ατυχίες κι εμπόδια στον ερωτά σας θα αντιμετωπίσετε.

ΚΑΙΩ Αν δείτε στον ύπνο σας να καίγεται το σπίτι σας και από αυτό ξεπηδούν φλόγες μεγάλες και δεν βλέπετε τους καπνούς, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβεί μεγάλο καλό σε σας και την οικογένεια σας. Αν δείτε να καίγεται το μαγαζί σας ή το γραφείο σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσει μεγάλη άνοδο. Δυστυχίες σημαίνουν αν δείτε να καίγεται το σπίτι σας ή το γραφείο σας και να δείτε μόνο τον καπνό. Αν δείτε και καίγεται κάποιο σπίτι ξένο και δείτε τις φλόγες, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε σύντομα για κάποιο καλό που θα συμβεί σ αυτήν την οικογένεια. Αν δείτε πως το σπίτι της ή τον αγαπημένου σας καίγεται με φλόγες κάτι καλό θα μάθεις γι αυτόν ή γι αυτήν. 

ΚΑΚΤΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα οποιοδήποτε κάκτο, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε πολλές δυσκολίες στην ζωή σας αλλά θα κουραστείτε και η αντοχή σας η υπομονή σας και το πείσμα σας θα σας κάνουν να ήσαστε εσείς νικητές. Αν ήσαστε ερωτευμένη ή σκοπεύετε να διαλέξετε σύντροφο στην ζωή σας θα σας βρουν πολλές δυσκολίες αλλά θα βρείτε πιστό κι αφοσιωμένο άτομο, αλλά θα κουραστείτε για να κερδίσετε την αγάπη του. Αν δείτε κάκτο ανθισμένο σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη ευτυχία γιατί θα δείτε πως οι κόποι σας βρήκαν τον στόχο τους.

ΚΑΛΑΘΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως έπλεκαν καλάθια, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε καταστάσεις που θα σας κάνουν να πάρετε σοβαρές αποφάσεις στην ζωή σας, θα έχουν δε καλή έκβαση αν δείτε πως πλέκουν τα καλάθια και τα τελειώνουν. Αν δείτε να πλέκετε εσείς καλάθι χωρίς να έχετε καμιά ιδέα από πλέξιμο καλαθιού, αυτό σημαίνει πως, αν είναι για δική σας χρήση θα δημιουργήσετε μια επιχείρηση που θα σας φέρει πολλά κέρδη. Αν δείτε πως το γεμίσατε με πράγματα φαγώσιμα, ή το γεμίσατε με λουλούδια, σημαίνει μεγάλη ερωτική επιτυχία. Αν το δείτε γεμάτο ψάρια θα έχετε πολύ ευχάριστη είδηση, το ίδιο αν δείτε ένα καλάθι γενικά γεμάτο. Αν είναι και δείτε ένα καλάθι τελείως άδειο αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε φτώχεια και μάταιες ελπίδες. Πολλά καλάθια άδεια αν δείτε σημαίνει πολλές στεναχώριες. Αν δείτε καλάθι γεμάτο χρήματα, σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη κληρονομιά, αν παίρνετε λαχεία θα κερδίσετε, αν όχι δοκιμάστε την τύχη σας κι αγοράστε ένα λαχείο.

ΚΑΛΤΣΕΣ Αν δείτε λευκές κάλτσες αυτό σημαίνει ότι έχετε φίλους σταθερούς και ειλικρινείς. Αν οι κάλτσες που θα δείτε είναι μαύρες, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μαύρες μέρες από μια παθολογική αγάπη που θα νοιώσετε για κάποιο πρόσωπο που δεν θ' ανταποκριθεί στο αίσθημά σας. Αν δείτε μεταξωτή κάλτσα, αυτό σημαίνει πως φέρεστε επιπόλαια και δεν κάνετε οικονομική διαχείριση σωστή και θα πάθετε ζημιές γιατί κάνετε έξοδα για επίδειξη. Αν είναι οι κάλτσες νάιλον, αυτό σημαίνει πως θα σας κοροϊδέψουν όσες υποσχέσεις κι αν σας δώσουν. Αν δείτε κάλτσες βαμβακερές ή λινές, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε ερωτική επιτυχία. Αν δείτε μάλλινες κάλτσες, αυτό σημαίνει πιστό σύντροφο με ζεστά και αγνά αισθήματα.

ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρήκατε μια καλτσοδέτα του αντίθετου φύλλου αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε έναν σφοδρό και παράφορο έρωτα που θα φτάσει μέχρι το γάμο. Αν είστε παντρεμένος-νη αυτό σημαίνει πως θα έχετε στεναχώριες, με τον σύντροφο σας. Αν φοράτε, στο όνειρό σας πάντα καλτσοδέτα, αυτό σημαίνει πως έχετε σύντροφο ή ταίρι που σας καταπιέζει, ο έρωτας που νιώθετε σας φέρνει δυστυχία γιατί δεν είναι αυτός που περιμένατε. Αν δείτε πως βγάζετε τις καλτσοδέτες σας, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από ένα αίσθημα κουραστικό και έναν έρωτα βασανιστικό. Αν δείτε πως βγάζετε τη καλτσοδέτα από μια γυναίκα που σας ενδιαφέρει, αυτό σημαίνει πως με τον τροπο σας θα της βγάλετε τη στεναχώρια που της έχετε προξενήσει με την άσχημη συμπεριφορά σας. Αν δείτε πως φοράτε καλτσοδέτες σε μια γυναίκα, αυτό σημαίνει πως την έχετε δέσει κοντά σας και δέχεται καρτερικά τα πάντα, αλλά όμως θα την ξεγελάσετε. Αν η ίδια η γυναίκα δει πως φορούσε καλτσοδέτες μπροστά σ' έναν άνδρα, αυτό σημαίνει πως με την προκλητικότητα και με τα κόλπα της, θα καταφέρει να τυλίξει τον άνδρα που αγαπά αλλά θα μετανιώσει για το δεσμό αυτόν. Αν μια γυναίκα δει πως δίνει δική της καλτσοδέτα σ' έναν άνδρα, αυτό σημαίνει πως η επιπολαιότητα της θα την βγάλει εκτεθειμένη στο περιβάλλον της, αν ο άνδρας προσφέρει καλτσοδέτα σε μια γυναίκα, αυτό σημαίνει πως αν τη δεχτεί θα γίνει έρμαιό του. 

ΚΑΝΑΛΙ Αν τα νερά του καναλιού είναι στάσιμα και θολά, αυτό σημαίνει πως όλα θα σας έλθουν ανάποδα. Αν δείτε πως διασχίζετε με βάρκα, ή πλοίο, ή κανό, ή κολυμπώντας τα πεντακάθαρα νερά ενός καναλιού, αυτό σημαίνει μεγάλη ευτυχία απ' τις επιτυχίες που θα σημειώσετε αυτή τη μέρα. Αν μια νέα κοπέλα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα έχει σύντομο γάμο με σύντροφο πιστό που θα την κάνει ευτυχισμένη. Αν δείτε πως το κανάλι το περνάτε πάνω από μια γέφυρα, αυτό σημαίνει μεγάλες διακρίσεις και κοινωνική άνοδο καθώς και μεγάλες, εμπορικές συμφωνίες για τους εμπόρους. 

ΚΑΝΑΠΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν καναπέ απλώς, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις εξ' αιτίας κακής συμπεριφοράς, κακής διαχείρισης και κακής εκτιμήσεως καταστάσεων προσώπων και πραγμάτων. Αν δείτε πως αναπαυόσαστε επάνω σ' έναν καναπέ ή ήσαστε ξαπλωμένοί, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κουραστείτε και να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να σημειώσετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Το όνειρο είναι προφητικό και θα πρέπει να προσέξετε πολύ.

ΚΑΝΑΡΙΝΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούτε καναρίνια να κελαηδούν, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστη είδηση αυτή τη μέρα τόσο για τις δουλειές σας όσο και για τον ερωτά σας που τελευταία σας έχει βασανίσει. Αν δείτε πως πετούν καναρίνια και κελαηδούν ευχάριστα είναι ότι όλες σας oι υποθέσεις βαδίζουν καλά και ότι έχετε σχεδιάσει θα βρει την επιτυχία, και πως όλα σας τα όνειρα θα εκπληρωθούν. Αν δείτε πως πιάσατε και κρατάτε στα χέρια σας ένα καναρίνι, αυτό σημαίνει πως κάτι που το νομίζατε ακατόρθωτο θα το πετύχετε, κάποια υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη θα την κερδίσετε. Αν σας φύγει το καναρίνι απ' τα χέρια σας αυτό σημαίνει διακοπή ενός δεσμού ή φιλίας που θα σας στεναχωρήσει αφάνταστα. Αν είναι μέσα στο κλουβί του και κελαηδάει, αυτό σημαίνει για σας σιγουριά, στην ζωή σας και ευτυχία στο σπίτι σας και στον εαυτό σας. Αν μια γυναίκα δει πως κρατά στα χέρια της ένα καναρίνι, αυτό σημαίνει εξασφαλισμένο έρωτα και αρραβώνα.

ΚΑΝΕΛΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε κανέλλα ή πως την κρατάτε στα χέρια σας και σας ευχαριστεί το άρωμα της, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια ευχάριστη συνάντηση με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε πως βάζετε κανέλλα στο φαγητό σας ή σ' ένα γλύκισμα, αυτό σημαίνει πως έχετε στο νου σας σχέδια, απατηλά για να επιτύχετε τόσο στη δουλειά σας όσο και στον ερωτά. Αν όμως δείτε πως τρωτε φαγητό ή γλυκό που σας πρόσφεραν και είναι γαρνιρισμένο με κανέλλα, αυτό σημαίνει πως σας έχουν στήσει μια πολύ αριστοτεχνική παγίδα και θα πρέπει να προσέξετε το περιβάλλον σας και τους συνεργάτες σας. Αν δείτε πως μασάτε κομμάτια κανέλλα στο στόμα σας για να καλύψετε μια δυσοσμία, αυτό σημαίνει πως θα μεταχειριστείτε ύπουλα μέσα για να καλύψετε κάποια βρώμικη πράξη σας. Αν δείτε πως βάλατε απλώς ένα κομμάτι κανέλλα στο στόμα σας, αυτό σημαίνει πως ότι κι αν είστε άνδρας ή γυναίκα θα δοκιμάσετε την πίκρα της απιστίας από το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε μέρος που ζουν κανίβαλοι και δείτε ότι σας περικύκλωσαν, (αν δεν έχετε δει κανένα έργο στην τηλεόραση ή το σινεμά και ήσαστε επηρεασμένος από κάτι τέτοιο) σημαίνει πως στην πραγματικότητα θα σας τριγυρίσουν άνθρωποι που θα σας δείξουν καλοσύνη και συμπάθεια. Αν δείτε πως κανίβαλοι τρωνε ανθρώπους, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε και θα χαρείτε για επιτυχία δικών σας ανθρώπων. 

ΚΑΠΑ Αν δείτε πως φοράτε μια κάπα καινούργια και καμαρώνετε γι' αυτό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν τιμές και δόξες και πολλά χρήματα. Αν είναι βρώμικη και σχισμένη αυτό σημαίνει πως σας περιμένει φτώχεια και ντροπή. Αν δείτε πως σας έδωσαν μια κάπα για να προφυλαχτείτε απ' το κρύο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε.

ΚΑΠΑΡΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως μαζεύετε κάπαρη ή σας δίνουν ή την τρωτε ωμή, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη στεναχώρια από πρόσωπα γνωστά σας που δεν το περιμένατε. Αν δείτε κάπαρη τουρσί, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστη είδηση. Αν την τρωτε θα κερδίσετε χρήματα αλλά μόνο σαν τουρσί.

ΚΑΠΕΛΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε ένα καπέλο ανδρικό στα χέρια σας, αυτό αν ήσαστε άνδρας σημαίνει πως προσπαθείτε ν' ανεβείτε κοινωνικά και θα το πετύχετε. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως κρατάτε ανδρικό καπέλο, σημαίνει πως θέλετε να κατακτήσετε έναν άνδρα και θα το πετύχετε, αν σαν γυναίκα κρατάτε γυναικείο καπέλο, αυτό σημαίνει πως αρχίσατε να φέρεστε με αυταρέσκεια και θα σας βλάψει. Αν σας προσφέρουν ένα ωραίο καπέλο και το δεχόσαστε από έναν άνδρα, αυτό σημαίνει πως θα σας κάνουν πρόταση γάμου και θα την δεχτείτε ευχαρίστως. Αν δείτε πως το προσφέρετε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε εσείς πρόταση. Αν δείτε πως φοράτε καινούργιο καπέλο είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως θα αποκτήσετε πλούτη και μεγάλη φήμη στον κύκλο σας. Αν δείτε πολλά καπέλα μαζί αυτό σημαίνει γκρίνιες και σκοτούρες στην οικογένεια σας.

ΚΑΠΝΑ Αν δείτε στο όνειρό σας, ξεραμένα καπνά αυτό είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στη δουλειά σας αλλά τελικά θα τα υπερνικήσετε.

ΚΑΠΝΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας καπνιά αυτό σημαίνει πως αποζητάτε την ευτυχία, αλλά την βλέπετε μακριά κι ότι θα περάσετε πολλές στεναχώριες και πίκρες αλλά θα πετύχετε αυτό που ζητάτε. Γι' αυτό μην απελπιστείτε, αγωνιστείτε και τελικά ο νικητής θα ήσαστε εσείς.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως καπνίζετε τσιγάρο και ήσαστε στην πραγματικότητα μανιώδης καπνιστής, αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Αν δεν είχατε όμως την επιθυμία να καπνίσετε και δείτε πως καπνίζατε τσιγάρο, αυτό σημαίνει πως μια αρρώστια σας απειλή και μια στεναχώρια. Αν δεν ήσαστε καπνιστής ή καπνίστρια και δείτε πως καπνίζατε, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια στεναχώρια από πρόσωπο που δεν το περιμένατε, για τη γυναίκα η στεναχώρια θα προέρχεται από αποτυχημένο έρωτα για πρόσωπο που θα τις φερθεί με μεγάλη αναξιοπρέπεια. Αν δείτε πως καπνίζατε πούρο, πίπα ή ναργιλέ, αυτό σημαίνει πως θα πληροφορηθείτε για τον θάνατο κάποιου προσώπου που θα σας λυπήσει πολύ.

ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε το επάγγελμα αυτό, τότε σημαίνει πως θα αναλάβετε μια δουλειά να κάνετε που θα σας δημιουργήσει πολλές στεναχώριες, αλλά θα σημειώσει τελικά μεγάλη επιτυχία που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως καθαρίζετε την καπνοδόχο του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα αναγκασθείτε να πάρετε δραστικά μέτρα στην οικογένεια σας για να φέρετε την γαλήνη και την ευτυχία που τον τελευταίο καιρό έλειπαν από το σπίτι σας.

ΚΑΝΤΗΛΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε σπίτι σας καντήλι, σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη, μεγάλη χαρά σε σας και στην οικογένεια σας. Σβησμένο, αυτό σημαίνει απογοήτευση σε σας όσο και στην οικογένεια σας. Αν το είδατε να σβήνει, αυτό σημαίνει πως κάτι θα σας στεναχωρήσει ή κάποιο μη συγγενικό σας πρόσωπο θα σας λυπήσει. Αν δείτε το καντήλι να τρεμοσβήνει να προσέξετε γιατί ή θα σας ξεγελάσουν με ψεύτικες υποσχέσεις ή κινδυνεύσετε να πάθετε ζημιά απ' την αμέλεια σας. Αν δείτε σβησμένο καντήλι πως το πετάξατε αυτό σημαίνει απαλλαγή από στεναχώριες και βάσανα που δεν θα σας αγγίξουν.

ΚΑΡΒΟΥΝΑ Αν δείτε στον ύπνο σας σωρούς από κάρβουνα, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες στην ζωή σας μεγάλες που αν της εκμεταλλευτείτε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στην ζωή σας. Αν δείτε πως ανάβετε κάρβουνα αυτό σημαίνει πως έχετε μπει στο δρόμο της δημιουργίας και της επιτυχίας. Αν δείτε κάρβουνα ανάμενα οπουδήποτε κι' αν τα δείτε αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν επιτυχίες. Αν είστε νέος-α και δείτε ανάμενα κάρβουνα αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επιτυχία στον έρωτα και θα περάσετε ευτυχισμένες στιγμές κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε πως σβήνετε ανάμενα κάρβουνα, σημαίνει πως θα εισπράξετε τους κόπους απ' τη δουλειά σας και απ'την επιχείρηση σας. Αν δείτε πως βγάζετε κάρβουνα από ένα καμίνι ή από τη γη αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως σας έκαψε το χέρι ή κάποιο μέλος του σώματος σας ένα αναμμένο κάρβουνο, αυτό σημαίνει πως θα σας στεναχωρήσει μια δυσκολία. Αν ήσαστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο θα σας κάνει να ζηλέψετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν δείτε κάρβουνα ανάμενα στο μαγκάλι του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο σημαντικό γεγονός θα φέρει την ευτυχία στην οικογένεια σας. 

ΚΑΡΔΑΜΟ Αν δείτε στον ύπνο σας αυτό το φυτό σημαίνει πως κάτι το συνταρακτικό γύρω απ' τον έρωτα σας ετοιμάζει να ζήσετε ή τύχη. Αν δείτε πως φυτεύετε κάρδαμο αυτό σημαίνει πως σας τρωει το πάθος για το αντίθετο φύλο. Αν δείτε πως κόβετε κάρδαμο και το τρωτε αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πρόσωπο που σας συνδέει ένα ακατανίκητο και φλογερό ερωτικό πάθος και δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσει.

ΚΑΡΔΙΑ Αν δείτε στο όνειρό σας ότι ζωγραφίζετε άσχημα μια καρδιά, καλύτερα να μην κάνετε καμιά ενέργεια γιατί δεν θα έχει επιτυχία το αίσθημα σας. Αν δείτε πως τρωτε την καρδιά από ζώο, αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος που αγαπάτε σας βασανίζει κι' εσείς δεν μπορείτε ν' αντιδράσετε. Αν δείτε μια καρδιά να είναι πληγωμένη και με αίματα σημαίνει πως σας περιμένουν στεναχώριες, από οικονομικές ζημιές.

ΚΑΡΕΚΛΑ Αν δείτε απλώς στον ύπνο σας μια καρέκλα, αυτό σημαίνει πως κάτι καλό προμηνύετε στη ζωή σας. Αν δείτε πως καθόσαστε επάνω σε μια καρέκλα, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε μια θέση στο περιβάλλον σας, όσο πιο ακριβή είναι η καρέκλα τόσο πιο μεγάλη θέση θα αποκτήσετε. Αν δείτε πως κοιτάζετε να καθίσετε και δεν βρίσκετε καρέκλα, σημαίνει πως θα στεναχωρηθείτε γιατί θα σας βρουν βάσανα που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως αγοράζετε για το σπίτι σας καρέκλα ή καρέκλες, αυτό σημαίνει πως θα έχετε σύντομα καλά νέα για την οικογένεια σας, κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας γεμίσει ευτυχία. Αν δείτε πως καθόσαστε σε μια σπασμένη καρέκλα και παλιά και σαπισμένη, αυτό σημαίνει πως από τη τεμπελιά σας θα χάσετε πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας. Αν δείτε πως επισκευάζατε μια καρέκλα που ήταν σπασμένη, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες και θα βελτιώσετε την θέση σας πολύ. Αν δείτε πως πετάτε καρέκλα, αυτό σημαίνει πως δεν σκέφτεστε τι κάνετε και τι πράττετε κι' αυτό θα σας ζημιώσει. Αν δείτε πως αγοράζετε καρέκλες για ν' αντικαταστήσετε τις παλιές, αυτό σημαίνει πως ζείτε σε μια περίοδο δημιουργίας και θα αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο για σας και την οικογένεια σας. 

ΚΑΡΦΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως στο δρόμο σας συναντήσατε πολλά καρφιά σκορπισμένα αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην ζωή σας και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στης δουλείες σας και στα οικονομικά σας.
Αν δείτε πως περνάτε σ' έναν δρόμο και κάποιος ή κάποιοι σας πέταξαν καρφιά, αυτό σημαίνει πως σας στήνουν παγίδα και θα πρέπει να προσέξετε. Αν δείτε πως κάποιο καρφί το πατήσατε και σας προξένησε πόνο, αυτό σημαίνει πως δεν θα δώσετε προσοχή και θα χάσετε χρήματα και θα στεναχωρηθείτε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σας διαβάλουν και θα διακόψετε έναν δεσμό. 

ΚΑΡΦΙΤΣΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε καρφίτσες, ή τις δείτε σκορπισμένες αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μπελάδες.

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας καταδιώκουν και τρέχετε για να μην σας πιάσουν, αυτό σημαίνει πως αν δεν έχετε ή δεν είχατε βαρυστομαχιά στη διάρκεια του ύπνου σας κάποιος ή κάποιοι κοιτάζουν να σας κάνουν κακό. Αν δείτε πως τους ξεφύγατε αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να καταφέρουν τίποτα. Αν δείτε πως τα κατάφεραν και σας έπιασαν, αυτό σημαίνει πως δεν θα καταφέρετε να μην σας κάνουν κακό. Αν δείτε πως εσείς καταδιώκετε άλλον ή άλλους για να τους πιάσετε και τα καταφέρατε, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει, αν δείτε πως σας ξέφυγαν, αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε στην ζωή σας χωρίς αποτέλεσμα. Αν δείτε πως καταδιώκετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα αναστατώσετε τον έρωτά σας με κάποιο ευχάριστο ή δυσάρεστο γεγονός που θα συμβεί μεταξύ σας αυτές της μέρες.

ΚΑΤΑΘΕΤΩ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε καταθέσεις σε τράπεζες, ή σε κάποιο ταμιευτήριο, αν πράγματι έχετε καταθέσεις να προσέξετε θα πέσετε πολύ έξω στους οικονομικούς σας υπολογισμούς και κινδυνεύετε να πάθετε μεγάλες ζημιές. Αν είδατε πως πηγαίνετε να κάνετε κατάθεση με το βιβλιάριο σας, προσέξτε γιατί μεγάλη οικονομική ζημιά κινδυνεύετε να πάθετε. Αν όμως δείτε πως κάνετε κάποια κατάθεση σαν μάρτυρας για δικαστική υπόθεση, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν περιπλοκές που δεν τις περιμένατε, αν είναι κατάθεση υπεράσπισης, ή αν κάνετε κατάθεση για να κατηγορήσετε κάποιον αυτό σημαίνει πως θα έχετε κοινωνική άνοδο μεγάλη. 

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κατεδαφίζεται το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο μεγάλο κακό θα βρει την οικογένεια σας, ίσως δε και θάνατος μέσα σ' αυτό. Αν δείτε πως κατεδαφίζεται κάποιο άλλο σπίτι θα μάθετε κακό για άλλον και θα λυπηθείτε. Αν κάνετε εσείς την κατεδάφιση σε κάποιο σπίτι αυτό σημαίνει πως δεν θα πάνε καλά οι δουλειές σας, γιατί τις έχετε παραμελήσει.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ήσαστε κατηγορούμενος, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες στιγμές γιατί θα ανακαλύψετε σκευωρίες και πλεκτάνες που σας έχουν στήσει άτομα που σας επιβουλεύονται. Αν όμως έχετε δικαστικές υποθέσεις που σας απασχολούν και δείτε πως ήσαστε ή σας πάνε κατηγορούμενο, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε στα δικαστήρια. Αν δείτε πως σας κατηγορούν για κάτι, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ικανοποίηση μετά από διαμάχες που είχατε με άλλους γιατί θα καταλάβουν πως είσαστε πραγματικά ακέραιο άτομο. Αν δείτε πως εσείς κατηγορείτε άλλον ή άλλους, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε την ευκαιρία στους άλλους να σας μειώσουν ηθικά, κάποιος δε που είναι εχθρός σας θα βρει την ευκαιρία να σας βλάψει. 

ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ-ΚΑΤΗΦΟΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως περπατάτε σ' έναν κατήφορο, αυτό δεν έχει καλή σημασία για σας. Σημαίνει αποτυχία και άσχημη έκβαση των υποθέσεων σας τόσο, όσο και στη δουλειά σας. Αν βλέπετε απλώς μια κατηφοριά χωρίς να την διαβαίνετε, αυτό σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά στη ζωή σας και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας.

ΚΕΙΜΗΛΙΑ Αν δείτε στο όνειρό σας, πως βρεθήκατε στην ανάγκη για να πουλήσετε παλαιά κειμήλια, αυτό σημαίνει πως δεν θα φερθείτε καλά και πάθετε μεyάλες οικονομικές καταστροφές. Αν δείτε πως σας κλέψανε τα κειμήλια αυτό σημαίνει πως θα χάσετε την υποστήριξη από άνθρωπο που σας βοηθούσε. Αν δείτε κειμήλια που κάηκαν, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη ζημιά. Αν καίγονται με φλόγες δυνατές, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε στην ανάγκη αλλά θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση πρόσωπο που δεν το περιμένατε. 

ΚΕΛΑΔΙΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούγατε πουλιά που κελαηδούσαν και σας προξένησε ευχαρίστηση αυτό, χωρίς όμως να κελαηδούσαν δίπλα σας πουλιά στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολλές και καλές ειδήσεις. Αν δείτε πως περνούσαν πουλιά και κελαηδούσαν, τα ευχάριστα νέα θα σας έρθουν από μακριά.Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει σύντομη ερωτική κατάκτηση που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε γάμο.

ΚΕΛΙ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς ένα κελί είτε φυλακής είτε μοναστηριού, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από μια δοκιμασία τόσο στις υποθέσεις σας όσο και στον έρωτα, αλλά στο τέλος θα κερδίσετε και θα βγείτε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Αν δείτε πως βρεθήκατε μέσα σ' ένα κελί φυλακής, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια πολύ μεγάλη στεναχώρια. Αν δείτε πως βρεθήκατε μέσα σ' ένα κελί μοναστηριού αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα και θα περάσετε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες.

ΚΕΝΤΗΜΑ-ΚΕΝΤΩ Αν δείτε στον ύπνο σας οποιοδήποτε κέντημα, αυτό σημαίνει για σας πως θα περάσετε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Αν μια γυναίκα δει πως κεντάει, αυτό σημαίνει πως οι προσπάθειες της για το σπίτι της και την οικογένεια της, βρίσκουν αντίκτυπο στα πρόσωπα της οικογενείας της και θα το νοιώσει βλέποντας όλους να την αγαπούν.

ΚΕΡΑΣΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας ολόφρεσκα και λαχταριστά κεράσια είτε τα κρατάτε στα χέρια σας είτε τα βλέπετε σε καλάθι ή στον μανάβη, αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε όμορφες κι' ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Αν δείτε πως τρωτε κεράσια και νοιώθετε ευχάριστα, αυτό σημαίνει πως θα ξεγελαστείτε με κάποιο πρόσωπο που θα συνδεθείτε ερωτικά γιατί θα σας κοροϊδέψει. Αν δείτε κεράσια πολλά επάνω σε μια κερασιά, αυτό σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία τόσο στον εμπορικό τομέα όσο και στον αισθηματικό. Αν όμως δείτε άγουρα κεράσια ή χαλασμένα, αυτό σημαίνει λύπη και στεναχώριες, από διάφορες ατυχίες που θα σας βρουν. Για τους ανύπαντρους που θα δουν κερασιά γεμάτη κεράσια, σημαίνει πλούσιο και πετυχημένο γάμο.Αν δείτε στον ύπνο σας μια κερασιά καταπράσινη, ανθισμένη και σας προξενεί ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες είτε ανύπαντροι είτε παντρεμένοι. Σημαίνει δε και ευχάριστες ειδήσεις και καλή πορεία και έκβαση στις υποθέσεις σας. μόνο αν δείτε κερασιά χωρίς φύλλα η ξεραμένη ή καχεκτική, σημαίνει αποτυχίες και στεναχώριες, τόσο οικονομικές όσο κι' αισθηματικές.

ΚΕΡΑΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας κερνούν ή κερνάτε κάποιον ή κάποιους, αυτό σημαίνει πως αυτές της μέρες θα έχετε μεγάλες συγκινήσεις, θυμούς, χαρές, λύπες, ανάλογα με το ποτό που κερνάτε ή σας κερνούν. Αν είστε νέος-α και δείτε να σας κερνά άτομο του αντίθετου φύλλου, αυτό σημαίνει πως προσπαθούν να σας μπλέξουν σε περιπέτειες ερωτικές με ψεύτικες υποσχέσεις. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αν είδατε πως κεραυνός έπεσε στο σπίτι σας, ή στον κήπο σας, ή στον κτήμα σας, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη ζημιά. Αν δείτε πως ο κεραυνός έπεσε σ' ένα δένδρο και το τσάκισε, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί κινδυνεύει η ευτυχία σας η δουλειά σας ή θα μάθετε για το θάνατο ενός προσφιλούς σας προσώπου. Αν δείτε πως ο κεραυνός χτύπησε άνθρωπο και τον σκότωσε, τότε θα πάρετε άσχημα νέα για την υγεία αγαπημένου σας προσώπου. Αν δείτε πως σας χτύπησε εσάς κεραυνός, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή. Αν δείτε πως βρισκόσαστε κάπου και που πέφτουν κεραυνοί και νοιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι, αυτό σημαίνει πως δεν θα πάθετε κακό όσο και να προσπαθήσουν. Αν δείτε πως κοιτάζετε τον συννεφιασμένο ουρανό και βλέπετε να πέφτουν κεραυνοί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει απογοήτευση και λίπη. Αν όμως δείτε πως πέρασαν οι κεραυνοί και φάνηκε ο γαλανός ουρανός σημαίνει πως θα έλθουν οι καλές ημέρες για σας και πως θα βρείτε την ηρεμία και την ευτυχία.

ΚΕΡΔΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κερδίζετε πολλά χρήματα απ' τις δουλειές σας με την εργασία που κάνετε, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε μεγάλες επιθυμίες για πολλά λεφτά, οι δουλειές σας θα παρουσιάσουν κάμψη και θα στεναχωρηθείτε.
Αν δείτε πως κερδίζετε χρήματα από δουλειές παράνομες και ανήθικες, αυτό σημαίνει την κακογλωσσιά του κόσμου γιατί δεν κάνετε καλές εξηγήσεις στους γύρω σας. Αν δείτε πως μετράτε τα κέρδη σε χαρτονομίσματα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε καινούριες γνωριμίες, αν τα μετράτε σε κέρματα σημαίνει μιζέρια, φτώχεια και κακομοιριά. Αν δείτε πως σας έφεραν άλλοι κέρδη από επιχειρήσεις σας αυτό σημαίνει πως μπορεί και να τ' αποκτήσετε.

ΚΕΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας κερί ή κεριά ανάμενα, να περιμένετε μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σας και στις υποθέσεις σας. Αν δείτε σβησμένο κερί σημαίνει λύπες και στεναχώριες.

ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ένα κομπολόι από κεχριμπάρι ή κρατούσατε κεχριμπάρι στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως στηρίζετε την ζωή σας και την αισθηματική σας υπόσταση σε ψευδαισθήσεις. Αν τρίβατε κεχριμπάρι στα ρούχα σας, αυτό σημαίνει πως θα στεναχωρηθείτε γιατί θα διαπιστώσετε πως τα όνειρα σας κι οι ελπίδες σας δεν είχαν καμιά σωστή και θετική βάση. Αν δείτε πως σας πρόσφεραν κεχριμπάρι, είτε σε κομπολόι είτε ένα κομμάτι, αυτό σημαίνει να μην δώσετε βάση ούτε στις υποθέσεις γύρω από τη δουλειά σας ούτε και στο πρόσωπο που θέλετε να στηρίξετε τις ελπίδες σας ερωτικά.
Αν σας προσφέρει ο σύντροφος σας κεχριμπάρι, σημαίνει πως δεν σας αγαπά και απλά περνάει τον καιρό του μαζί σας. Αν είσαστε παντρεμένοι και δείτε πως ότι ο ή η σύζυγος σας προσφέρει κεχριμπάρι, αυτό σημαίνει πως δεν θα έχετε καλό τέλος μαζί.

ΚΗΔΕΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως περνούσε μια κηδεία και σεις την κοιτούσατε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε κληρονομιά. Αν ακολουθείτε κι' εσείς την κηδεία, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σύντομα σε χαρές. Αν δείτε πως γίνεται η κηδεία φιλικού ή συγγενικού σας προσώπου, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μαζί μια ευχάριστη είδηση και θα χαρείτε και οι δύο. Αν ένας νέος ή νέα δουν αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει γρήγορο κι' ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως κηδεύουν εσάς τότε σημαίνει ότι μακροζωία θα έχετε. Αν δείτε πως σας κηδεύουν κι' είστε ζωντανός κάποιο συνταρακτικό γεγονός θα πληροφορηθείτε αυτές της μέρες. Αν δείτε πως κατά τη διάρκεια της κηδείας ο νεκρός αναστήθηκε, αυτό θα πει πως κάποιο γεγονός κάποια ιστορία που είχε λήξει για σας θα ξαναγυρίσει στο προσκήνιο. 

ΚΗΠΟΣ Αν δείτε στο όνειρό σας, πως καθαρίζετε έναν κήπο από άγρια χόρτα, από αγκάθια κ.λ.π., αυτό σημαίνει πως με τον δική σας πρωτοβουλία θα σημειώσετε μεyάλες επιτυχίες στη ζωή σας. Αν δείτε ένα κήπο ξεραμένο, εγκαταλειμμένο αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ατυχίες και στεναχώριες.

ΚΗΠΟΥΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας είστε κατ' επάγγελμα κηπουρός χωρίς να έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό, το όνειρο σας λεει πως όλα θα σας πάνε καλά, θα νοιώσετε ευτυχισμένοι γιατί θα δείτε να εκπληρώνονται τα όνειρα σας και τα σχέδια σας. Αν δείτε άλλον κηπουρό την ώρα που εργάζεται, αυτό σημαίνει πολλά κέρδη που δεν τα περιμένατε, αν δε δείτε πως συζητούσατε με κάποιον κηπουρό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια σημαντική βοήθεια από πρόσωπο που δεν το περιμένατε. Αν μια κοπέλα δει στον ύπνο της κηπουρό να εργάζεται και να συνομιλεί μαζί του, αυτό σημαίνει πως θα κάνει έναν πλούσιο και απρόσμενο γάμο που θα την κάνει ευτυχισμένη. Το όνειρο είναι πάντα καλό και αν είχατε στο μυαλό σας να κάνετε μιαν επιχείρηση, μιαν ερωτική εξομολόγηση μην διστάσετε να το κάνετε. Θα σημειώσει επιτυχία ανέλπιστη. 

ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κηροπήyιο γεμάτο κεριά ανάμενα, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε κάτι πολύ σοβαρό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή σας. Αν το κηροπήγιο είναι χωρίς κεριά, αυτό σημαίνει πως θ' ανακαλύψετε κάτι που δεν θα έχει και πολύ σημασία. 

ΚΗΡΥΓΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε εσείς ένα θρησκευτικό κήρυγμα στην εκκλησία ή κάνετε κήρυγμα για ηθική και για αξίες, αυτό σημαίνει πως σκεφτόσαστε με ύπουλα και βρώμικα μέσα να πετύχετε τους σκοπούς σας. Θα μεταχειριστείτε τα πιο ανορθόδοξα μέσα προκειμένου να πετύχετε. Αν δείτε πως δεν σας υπολοyίζονν και δείχνουν δυσφορία εκείνοι που σας ακούν, τότε θα πετύχετε τους σκοπούς σας. Αν τους δείτε να σας ακούν προσεκτικά, αυτό σημαίνει πως θα μαθευτούν τα σχέδια σας και θα χάσετε κάθε εκτίμηση. 

ΚΙΤΡΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόψατε κίτρο, ή αγοράσατε, ή το κρατούσατε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα, ειδικά δε αν δείτε πως το τρωτε. Για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακούς καυγάδες, για τους ερωτευμένους και τους αρραβωνιασμένους σημαίνει διακοπή σχέσεων και διάλυση αρραβώνα. Για τους ασθενείς σημαίνει επιδείνωση της υγείας. μόνο αν δείτε πως πετάξατε το κίτρο απ' τα χέρια σας σημαίνει πως θα έχετε απαλλαγή απ' όλες της δυσάρεστες αυτές καταστάσεις.

ΚΛΑΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κλαίγατε και πως είχατε ξεσπάσει σε λυγμούς, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν χαρές και πως η ευτυχία θα πλημμυρίσει την ζωή σας αυτόν τον καιρό. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο σας έκανε να κλαιτε αυτό σημαίνει πως θα σας κάνει ευτυχισμένο-η. Αν σαν πατέρας ή σαν μητέρα δείτε πως το παιδί σας, σας έκανε να κλαιτε, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως κλαίγατε γιατί οι δουλειές σας δεν πήγαιναν καλά, αυτό σημαίνει πως θα πάνε πολύ καλά και θα νοιώσετε ευτυχία και χαρά. Αν δείτε πως βλέπατε άλλον να κλαιει, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν μεγάλη χαρά με κάποια είδηση. Αν δείτε πως παρηγορείτε κάποιον που κλαιει αυτό σημαίνει κάποιο καλό θα σας βρει στην οικογένεια σας. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε γάμο ή σε χαρά και όμως εσείς κλαίγατε, αυτό σημαίνει πως μια δυσάρεστη είδηση θα σας λυπήσει. Αν δείτε πως κλαιει το πρόσωπο που αγαπάτε, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως κάποιο μικρό παιδί έκλαιγε, αυτό σημαίνει πως θα σας πικράνουν οι ενέργειες των εχθρών σας. Αν δείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να κλαιει κι' αυτό είναι πεθαμένο σημαίνει για σας κληρονομιά.

ΚΛΑΡΙΝΟ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς το όργανο αυτό ή δείτε πως αγοράζατε ένα τέτοιο όργανο χωρίς να είσαστε μουσικός, αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία στην ζωή σας και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Αν δείτε πως παίζετε κλαρίνο χωρίς να έχετε ιδέα απ' αυτό το όργανο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε έναν βαθύ έρωτα, ένα δυνατό αίσθημα να πλημμυρίζει την καρδιά σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ Αν δείτε μια κλειδαριά στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μια σιγουριά, ειδικά όταν δείτε πως είναι καινούργια και την τοποθετείτε στην πόρτα του σπιτιού σας. Αν δείτε πως κλειδώνετε την κλειδαριά της πόρτας του σπιτιού σας ή του γραφείου σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αν ανοίγετε την κλειδωνιά σας σημαίνει πως θα πάρετε πολλές ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε σπασμένη την κλειδαριά στη πόρτα σας, αυτό σημαίνει πως θα σας ξεγελάσουν και πως θα παίξουν άσχημο παιχνίδι εις βάρος σας αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΚΛΕΙΣΤΟ-ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ Αν δείτε στον ύπνο σας κάτι κλειστό ενώ περιμένατε να είναι ανοιχτό ή να μην μπορείτε να το ανοίξετε, αυτό σημαίνει πως θα στεναχωρηθείτε από κάτι αυτές τις μέρες αλλά θα είναι περαστικό.

ΚΛΕΦΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς έναν κλέφτη, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας διαβάλουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο λέγοντάς του πράγματα που δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Αν δείτε πως έναν κλέφτης μπαίνει στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα απ' την επιχείρηση σας και πως στον έρωτα όλα θα πάνε καλά. Αν δείτε πως εσείς είσαστε κλέφτης, αυτό σημαίνει πως θα γελοιοποιηθείτε με τον τροπο σας και τα φερσίματά σας. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε πως κλέβετε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε παράνομη ζωή. Αν δείτε πως κλέβατε και σας έπιασαν στα πράσα που λέμε, αυτό σημαίνει πως κινδυνεύετε να γίνετε ρεζίλι για κάποιες παράνομες ενέργειες σας.Αν δείτε πολλούς κλέφτες μαζί αυτό σημαίνει πως θα σας διαβάλουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο άνθρωποι δικοί σας. 

ΚΛΟΥΒΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κλουβί άδειο, αυτό σημαίνει οικονομικές στεναχώριες και θα χάσετε μια αγάπη αν είστε νέος-α. Αν δείτε πως αγοράζετε ή φτιάχνετε ένα κλουβί, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές πίκρες και απογοητεύσεις στην ζωή σας, τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε άδειο κλουβί και βάλετε μέσα πουλιά, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά και θα κερδίσετε με τον ιδρώτα σας πολλά χρήματα.
Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε και δουλειά καλή και πλούσιο κι ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως μέσα από το κλουβί φεύγουν πουλιά, αυτό σημαίνει πως θ' αφήσετε μια μεγάλη ευκαιρία να χαθεί μέσα απ' τα χέρια σας. Αν δείτε κλουβί και μέσα να έχει θηρία, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στη δουλειά σας και όλος ο κόσμος θα μιλάει για σας. Αν δείτε πως ένα θηρίο σπάει το κλουβί του και τρέχει, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε δικαίωμα σε κάποιον εχθρό σας να σας κάνει κακό. Αν δείτε πως ταίζετε πουλιά μέσα στο κλουβί, σημαίνει για σας πως σας περιμένουν ευχάριστες κι' ευτυχισμένες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν ταίζετε θηρία μέσα στο κλουβί, αυτό σημαίνει πως τα κέρδη σας θα είναι μεγάλα.

ΚΟΚΚΟΡΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε κόκορα να λαλεί χωρίς όμως να υπάρχουν γύρω σας κοκόρια να λαλούν, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε καλές κι' ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε έναν κόκορα καμαρωτό στην αυλή του σπιτιού σας, στον κήπο σας ή οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει για σας πως θ' ανεβείτε κοινωνικά και θα αποκττjσετε φήμη, δύναμη και πλούτη. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σαν παντρεμένη θα νοιώσετε την αγάπη και την αφοσίωση του άνδρα σας. Αν είστε νέα ανύπαντρη θα πάρετε σύζυγο, ωραίο, δυνατό και πλούσιο.Αν είστε ασθενής και δείτε αυτό το όνειρο να ξέρετε ότι θα γίνετε σύντομα καλά. Αν δείτε πως σφάζετε έναν κόκορα να ξέρετε πως ανοίγονται ευχάριστες προοπτικές για σας σε όλους τους τομείς. Αν δείτε πως τρωτε κόκορα, σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη και μεγάλη ευτυχία. Αν δείτε πως έχετε κότες και πως ανάμεσα τους υπήρχε ένας κόκορας, αυτό σημαίνει για σας οικογενειακή γαλήνη κι' ευτυχία. Αν δείτε πολλά κοκόρια να μαλώνουν αυτό σημαίνει πως θα φιλονικήσετε με φίλους σας ή συνεργάτες σας.Αν δείτε πως σας επιτίθεται ένας κόκορας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν τσακωμοί στο στενό περιβάλλον. Αν δείτε έναν κόκορα καχεκτικό ή κουτσό ή παράλυτο, αυτό σημαίνει πως εσείς ή ένα μέλος της οικογένεια σας θα κινδυνέψει από ατύχημα.

ΚΟΠΑΔΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κοπάδι από ζώα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε σημαντικές επιτυχίες στην ζωή σας αυτές τις μέρες, αν δείτε κοπάδι από αρνιά ή πρόβατα, σημαίνει για σας πως θα κάνετε μια δουλειά και θα σημειώσετε πολύ μεγάλη επιτυχία, ή θα έχετε μεγάλη πρόοδο σε αυτήν που κάνετε τώρα. Αν δείτε πως έχετε ένα κοπάδι ζώων δικό σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε πως φυλάτε ή βόσκετε δικό σας κοπάδι, τότε ότι και αν κάνετε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε ένα κοπάδι να περνά και να φεύγει μακριά από σας, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία.

ΚΟΠΑΝΙΖΩ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοπανίζετε τα ρούχα του σπιτιού σας όπως έκαναν παλιά στα ποτάμια, στις λίμνες, ή στην θάλασσα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση να ξεκαθαρίσετε μια κάποια ενοχλητική κατάσταση στην οικογένειά σας ή στην εργασία σας και έτσι θα σταματήσει για σας κάτι ή κάποια κατάσταση που σας στενοχωρούσε τον τελευταίο καιρό. Αν δείτε πως κοπανίζετε με ένα γουδί, αυτό σημαίνει πως σπαταλάτε άδικα τον χρόνο σας σε δουλειές που δεν θα έχετε κανένα όφελος.

ΚΟΠΕΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια κοπέλα, ωραία μελαχρινή, και εύρωστη, αυτό σημαίνει πως κάτι το ευχάριστο θα σας συμβεί αυτές τις μέρες. Αν είναι ξανθιά και ωραία, σημαίνει για σας ευχάριστες ειδήσεις και επιτυχία στον έρωτα. Αν δείτε πως φιλάτε μια κοπέλα στο μάγουλο, σημαίνει σμίξει με αγαπημένο πρόσωπο, αν την φιλάτε στο στόμια, σημαίνει για σας σημαντική ερωτική επιτυχία. Αν δείτε πως μια κοπέλα στολιζόταν και καλλωπιζόταν, αυτό σημαίνει ότι θα πικραθείτε από το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε μια κοπέλα ντυμένη νύφη, αυτό σημαίνει για αυτήν αρρώστια και για σας στενοχώρια. Αν την δείτε να παντρεύεται στην εκκλησία, σημαίνει πως θα πάθει σοβαρό ατύχημα. Αν είστε νέος και δείτε μια κοπέλα να σας στρώνει το κρεβάτι σας, αν είναι όμορφη σημαίνει για σας γρήγορο γάμο, αν είναι μαύρη, σημαίνει σοβαρή αρρώστια. Αν είστε νέος και δείτε πως ζητάτε σε γάμο μια κοπέλα, αυτό σημαίνει πως αν είναι το πρόσωπο που αγαπάτε στην πραγματικότητα, θα χωρίσετε. 

ΚΟΡΗ Αν δείτε πως κάματε κόρη, χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε να περάσετε ευχάριστες μέρες και θα κάνετε καλούς φίλους. Αν δείτε πως έχετε κόρες, αλλά στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό, τότε σημαίνει μεγάλους καυγάδες στην οικογένειά σας. 

ΚΟΣΜΗΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας κόσμημα ή κοσμήματα, προμηνύονται για σας μεγάλες οικονομικές στενοχώριες. Αν δείτε πως σας πρόσφεραν ένα κόσμημα ή κοσμήματα, αυτό σημαίνει για σας πως θα βρεθείτε σε μεγάλη ανάγκη χρημάτων και θα ζητήσετε δανεικά με δυσμενείς όρους. Αν δείτε πως αγοράζετε κοσμήματα, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μέρος της περιουσίας σας ή μεγάλο μέρος χρημάτων. Αν δείτε πως κάνετε δώρο κοσμήματα αυτό σημαίνει πως θα πάρετε και θα δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις στον έρωτα. Αν κατασκευάζετε κοσμήματα, αυτό σημαίνει πως κάνετε μια επιχείρηση που μόνο ζημιές θα έχετε. Αν όμως δείτε ότι πουλάτε ή πετάτε κοσμήματα σημαίνει για σάς πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα. Αν ψάχνατε κάπου και βρήκατε κοσμήματα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε αλλά θα είναι για λίγο. Κακό επίσης είναι αν δείτε πως κλέψατε κοσμήματα. καλό αν δείτε πως σας έκλεψαν τα κοσμήματά σας.

ΚΟΣΜΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως πολύς κόσμος είναι δίπλα σας ή κάτω από το παράθυρο σας ή το παράθυρο του γραφείου σας και σας έκανε εντύπωση η κίνηση η ζωηρή και η βαβούρα, αυτό σημαίνει για σάς, αν τον κοιτούσατε με απάθεια και αδιαφορία, πως θ' ακούσετε να λέγονται πολλά εις βάρος σας αυτό τον καιρό γιατί κάνετε ενέργειες που δεν πρέπει. Αν τον δείτε να είναι μαζεμένος σε μια πλατεία και να είναι μαζεμένος ως συνήθως, αυτό σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα σας πέσει μεγάλο βάρος στις δουλειές σας, θα πάτε καλά κι όλοι θα μιλήσουν για σάς. Αν δείτε να μπαίνει στο σπίτι σας πολύς κόσμος, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια από κάτι απρόοπτο και άσχημο που θα σας συμβεί. Αν δείτε τον εαυτό σας ανακατεμένο μέσα σε πολύ κόσμο αυτό σημαίνει πως θα έχετε άσχημα μπλεξίματα και θα πρέπει να προσέξετε. Αν δείτε πως είναι μαζεμένος ο κόσμος κάπου και πως σας υποδέχεται με χαρά και με χαιρετούρες εγκάρδιες, αυτό σημαίνει πως θα σας περιφρονήσουν πολύ για τον άσχημο χαρακτήρα που έχετε ή για κάποιο χειρισμό που κάνατε σε κάποια υπόθεση. Αν είσαστε νέα και δείτε αυτό το Όνειρο, αυτό σημαίνει πως η διαγωγή σας είναι τέτοια ώστε δίκαια σας κατηγορούν. Αν δείτε κόσμο να γυρνάει από κηδεία και να είναι ντυμένος με πένθιμα ρούχα, σημαίνει πως θα πάρετε μια πολύ ευχάριστη είδηση. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα μαζευτεί κόσμος στην πραγματικότητα για να σας συγχαρεί για κάποιο ευχάριστο γεγονός. Αν δείτε πως σας καταδιώκει κόσμος πολύς και σας χτυπούν απ' εδώ κι απ' εκεί και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε, αυτό σημαίνει πως θα μιλήσουν όλοι για σας για κάτι το καλό που θα πετύχετε στη ζωή σας. Αν δείτε πως εσείς είσαστε πιο δυνατός και τρέψατε τον κόσμο που σας απειλούσε σε φυγή, αυτό σημαίνει πως δεν θα καταφέρετε τίποτα στην ζωή σας γιατί είσαστε τελείως ανίκανοι να δημιουργήσετε κάτι για τον εαυτό σας. Το όνειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε τροπο σκέψης και να γίνετε πιο ενεργητικοί αν Θέλετε να προκόψετε στην ζωή σας. 

ΚΟΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα που θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Αν ακούτε μια κότα να κακαρίζει απλώς αυτό σημαίνει για σας μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας. Αν δείτε να γεννάει αυγό, αυτό σημαίνει για σας πλούτη, χαρά κι ευτυχία. Αν δείτε πως σφάζετε ή σφάζουν μια κότα, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε μια περαστική στενοχώρια στην οικογένειά σας. Αν δείτε άσπρη κότα σημαίνει για σας μεγάλη ευτυχία και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Αν άκουτε κότες πολλές να κακαρίζουν, αυτό σημαίνει πως σας ζηλεύουν γιατί σημειώνετε επιτυχίες και προοδεύετε στη ζωή σας.

ΚΟΥΒΕΡΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε στο κρεβάτι σας σκεπασμένοι με μια ή πολλές κουβέρτες, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε στενοχώριες. Αν όμως σας κάνει εντύπωση πώς σκεπαστήκατε με ολοκαίνουργια κουβέρτα, αυτό σημαίνει για σας ευτυχία και χαρά καθώς και σιγουριά για τις δουλειές σας και για τις αισθηματικές σας επιτυχίες. Αν δείτε το κρεβάτι σας να είναι στρωμένο με μια καινούργια κουβέρτα, αυτό σημαίνει οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία, το ίδιο αν δείτε πως αγοράζατε μια καινούργια κουβέρτα. Αν δείτε πως το κρεβάτι σας είναι στρωμένο με βρόμικες και σχισμένες κουβέρτες, αυτό σημαίνει φτώχεια και δυστυχία. Αν ένας νέος δει πως αγοράζει καινούργια κουβέρτα, αυτό σημαίνει πως θα έχει μια νέα αισθηματική επιτυχlα. κακό είναι το όνειρο αν δείτε πως σχίσατε ή κάψατε μια καινούργια κουβέρτα. καλό αν κάψατε μια βρώμικη και σχισμένη κουβέρτα.

ΚΟΥΔΟΥΝΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε να χτυπά το κουδούνι του σπιτιού σας με τέτοιο τροπο που να σας ενοχλεί, αυτό σημαίνει πως θα σας γίνει μια επίσκεψη αυτές τις μέρες που δεν θα θέλατε γιατί γνωρίζατε πως θα σας στενοχωρήσει. Αν ακούσατε το κουδούνισμα του τηλεφώνου σας και σας έγινε ενοχλητικό, χωρίς αυτό να συνέβη στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια είδηση όχι ευχάριστη. Αν ακούσατε πως χτυπούσε το κουδούνι κάποιου άλλου σπιτιού αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια σημαντική είδηση που θέλατε κι εσείς, και την περιμένατε. Αν όμως δείτε κουδούνι από πρόβατο στον ύπνο σας πως το κρατούσατε στο χέρι σας ή το βάλατε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει για σας ευτυχία και μεγάλη επιτυχία. Πιο ευχάριστο είναι το ΜΗΝΥΜΑ για σας, αν ακούτε και βλέπετε να έρχεται προς το μέρος σας ένα κοπάδι από πρόβατα και τα κρεμασμένα τους κουδούνια να ηχούν στ' αυτιά σας χαρακτηριστικά. Και πιο πολύ αν δείτε πως στο σπίτι σας ή στον κήπο σας να υπαpχει ένα τέτοιο κοπάδι.

ΚΟΥΖΙΝΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε μέσα στην κουζίνα του σπιτιού σας και σας κάνει εντύπωση η καλή τοποθέτηση στα σκεύη της και γενικά σας προξένησε ευχαρίστηση η καθαριότητά της και τα καινούργια σκεύη της, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε την γαλήνη και την ευτυχία στο σπίτι σας, αν είστε παντρεμένος ή παντρεμένη γυναίκα. Αν μια νέα και ανύπαντρη κοπέλα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα γίνει γρήγορα ο γάμος της, το ίδιο αν είναι νέος και ανύπαντρος. Αν όμως σας κάνει εντύπωση η ακαταστασία τα παλιά και λερωμένα σκεύη της, αυτό σημαίνει πως θα έχετε αυτές τις μέρες μεγάλη στενοχώρια και γκρίνιες. Αν δείτε πως μαγειρεύετε μέσα στην κουζίνα σας αυτό σημαίνει για τις γυναίκες πως θα γκρινιάξουν με το ταίρι τους. Αν μαγειρεύετε στην κουζίνα σας και είσαστε άνδρας αυτό σημαίνει πως έχετε ασχοληθεί με πράγματα που θα χάσετε την υπόληψη σας στον κύκλο σας, το όνειρο σας προειδοποιεί ν' αλλάξετε τον χαρακτήρα και το φέρσιμο σας. Αν δείτε πως μπήκατε μέσα στην κουζίνα σας και είδατε γεμάτες φαγητά τις κατσαρόλες σας μέσα στην κουζίνα του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πλούτη δύναμη και υγεία τόσο για σας όσο και για την οικογένειά σας. Αν δείτε πως μπήκατε στην κουζίνα σας ή βρεθήκατε μέσα σ' αυτήν και σας έκανε εντύπωση πως οι κατσαρόλες σας ήταν άδειες από φαγητά, αυτό σημαίνει για σας φτώχειες και μιζέρια. Αν δείτε πως μπαίνοντας στην κουζίνα του σπιτιού σας, ότι μαγείρευαν πρόσωπα ξένα προς εσάς, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε πολύ άσχημα γεγονότα αυτές τις μέρες

ΚΟΥΚΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας κουκιά είτε ως φυτά είτε ξερά, αυτό σημαίνει για σας πως έχετε πέσει σε μια άσχημη περίοδο της ζωής σας. Αν τα δείτε χλωμά ή τα καθαρίζετε ή τα μαγειρεύετε, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετέ με άτομα που θα αναγκαστείτε να μαλώσετε μαζί τους πολύ άσχημα και μπορεί να μπλέξετε με δικηγόρους και με δικαστήρια. Αν δείτε πως αγοράζατε κουκιά και πως τα μαγειρεύετε στα σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα ξεσηκωθούν καυγάδες στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως σας σερβίριζαν στο πιάτο σας κουκιά ή τα τρώγατε ή τα βάζατε στο νερό να μουσκέψουν, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε σημαντικές δυσχέρειες και αναποδιές. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το Όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν δείτε δε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο σας πρόσφερε κουκιά, αυτό σημαίνει πως με την συμπεριφορά του θα φτάσετε μέχρι τον χωρισμό. Αν δείτε πως σπέρνετε καυκιά, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες καταστάσεις με τους γύρω σας και η αιτία θα είσαστε εσείς.

ΚΟΥΚΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας και θαυμάσατε μια ψεύτικη κούκλα σε μια βιτρίνα ή είδατε πως την κρατούσατε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει για σας πως κάποιοι σας κοροϊδεύουν και σας εξαπατούν, μη δώσετε εμπιστοσύνη σε κανέναν και σε καμιά περίπτωση αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως η κούκλα που κρατούσατε έμοιαζε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε γιατί θα σας απατήσει. Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο έπαιζε με κούκλα ή με κούκλες, αυτό σημαίνει πως σας λεει πολλά ψέματα και υποκρίνεται πολύ. Αν δείτε πως αγοράζατε μια κούκλα, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε θύμα μιας απάτης. 

ΚΟΥΚΟΣ Αν στον ύπνο σας ακούσατε έναν κούκο να λαλεί, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε μεγάλες χαρές από ευχάριστες ειδήσεις και από ευχάριστα γεγονότα που θα σας συμβούν αυτές τις μέρες. Για τους αγρότες και τους έμπορους σημαίνει πολλά κέρδη από την δουλειά τους. Αν είσαστε παντρεμένος και δείτε κούκο στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε την διαγωyή της γυναίκας σας. Αν είστε γυναίκα παντρεμένη, και δείτε κούκο, για σας σημαίνει συζυγική γαλήνη και ευτυχία. Για μια νέα κοπέλα που θα δει κούκο στον ύπνο της, σημαίνει πως θα παντρευτεί πολύ σύντομα και θα γίνει ευτυχισμένη. Αν δείτε πολλούς κούκους στον ύπνο σας αυτό σημαίνει για όλους χαρά, επιτυχία και ευτυχία και ανέλπιστα κέρδη. Αν ένας παντρεμένους άνδρας δει ψόφιο κούκο, αυτό σημαίνει πως μετά από μια στενοχώρια θα νοιώσει την χαρά. Για τους άλλους σημαίνει αποτυχία.

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Αν δείτε κουκουβάγια στον ύπνο σας, σημαίνει για σας δυσάρεστα γεγονότα σας περιμένουν αυτές τις μέρες. Πολύ άσχημο είναι το όνειρο αν δείτε πως ακούσατε να λαλεί, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για τον θάνατο στενού συγγενή σας. Αν την δείτε μέσα στο σπίτι σας ή στην στέγη του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως κάπου τα έχετε μπερδέψει από τις δυσκολίες και τις αναποδιές και το καλύτερο είναι να ζητήσετε την συμβουλή πιο πεπειραμένων ανθρώπων από εσάς Αν δείτε πως σκοτώσατε μια κουκουβάγια, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε με αχαριστία σε άνθρωπο που σας έχει κάνει μεγάλο καλό.

ΚΟΥΚΟΥΝΑΡlΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια κουκουναριά καταπράσινη γεμάτη κουκουνάρες, αυτό σημαίνει για σας πως σας περιμένει η ευτυχία κι η χαρά τόσο σε σάς, όσο και την οικογένειά σας. Οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά και όλα σας τα όνειρα και τα σχέδια θα πραyματοποιηθούν. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας και στον έρωτα. Πιο καλό είναι το όνειρό σας αν μαζεύετε κουκουνάρες μεγάλες. 




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID