BREAKING NEWS
latest

Μην τα βάζεις ποτέ με μια γάτα που την εκνευρίζει η μουσική (Video)


Οι γάτες είναι με τις στιγμές τους. Και τις στιγμές τους τις καθορίζουν αυτές. Δεν τις καθορίζεις εσύ, όπως συμβαίνει με τον σκύλο. 

Αν μια γάτα θέλει να σου τριφτεί και να την χαϊδέψεις θα έρθει από μόνη της. Αν δεν έχει όρεξη για πολλά πολλά, θα πάει να αράξει στη γωνιά της και δεν θέλει να την ενοχλήσει τίποτα. Κι όταν λέμε τίποτα, το εννοούμε. Γιατί τότε θα είναι η στιγμή για να έρθεις αντιμέτωπος με το πιο δύστροπο πρόσωπο της. 

Δε θα τη νοιάξει αν είναι το χέρι σου αυτό που της δίνει φαγητό. Θέλει μόνο να τιμωρήσει αυτόν που της διαταράσσει τη στιγμή. Για να τα λέμε και όλα, αυτή η γάτα πρέπει να παθαίνει παράκρουση στον θόρυβο που βγάζει η κοπέλα που την έχει, καθώς παίζει το φλάουτο της. Ειδάλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι χίμηξε στο χέρι της, της έμπηξε τα νύχια και προσπαθούσε να της το κατεβάσει για να σταματήσει να παράγει αυτόν τον ενοχλητικό θόρυβο.

Το ακόμα πιο αστείο είναι που αφού η γάτα της γκρίνιαξε και της έδειξε τι θα συμβεί, καθώς έφευγε της έριξε ένα βλέμμα σε φάση «Κόφτο αμέσως αυτό. Προσπαθώ να καθαριστώ νιααααρ». Όμως η κοπέλα δεν έβαλε μυαλό. Και τα χειρότερα ήρθαν.



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID