BREAKING NEWS
latest

Πώς να ζητήσεις ραντεβού από πέντε διαφορετικούς τύπους γυναικών!


Το πώς να συμπεριφερθείς σε ένα πρώτο ραντεβού είναι μια ζόρικη υπόθεση. Αλλά, αν το καλοσκεφτείς, είναι μια δευτερογενής υπόθεση. Σε πρώτο επίπεδο, πρέπει να εξασφαλίσεις αυτό το ραντεβού. Πρέπει, δηλαδή, να βρεις έναν αποτελεσματικό τρόπο να το ζητήσεις.

Κι επειδή όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες, πάμε να τις δούμε μία - μία:

Πρόταση σε μια εντελώς άγνωστη

Κάποιοι άντρες έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν τις άγνωστες γυναίκες σαν τον μπαμπούλα. Ο φόβος της απόρριψης είναι τόσο μεγάλος, που μας εμποδίζει να καταλάβουμε το προφανές: ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Δεν έχει καμία σημασία αν τη συνάντησες στο μετρό, στη καφετέρια δίπλα στη δουλειά ή και ακόμη την ώρα που μόλις πάρκαρες. Αν αρνηθεί, το μόνο που έχεις να χάσεις είναι λίγη από την υπερηφάνεια σου, αλλά και πάλι θα νιώθεις περήφανος που έκανες το βήμα. Αν δεχτεί, είναι πραγματικά μια μεγάλη νίκη. Αν δεν το κάνεις ποτέ, θα μείνεις με την απορία. Οπότε, μη διστάζεις.

Η κίνηση: 

Αμεσότητα και ειλικρίνεια. Δεν χρειάζονται Χολιγουντιανές ατάκες. Καμιά γυναίκα δεν έχει λόγο να σε βρίσει αν κάνεις την πρόταση ευγενικά. Πες της ότι απλά θες να τη γνωρίσεις, να πιεις έναν καφέ μαζί της. Ρώτα τη αν μπορείς απλά να περπατήσεις μαζί της για να μιλήσετε. Αυτό που μένει πάντα από μια επαφή, είναι η πρώτη εντύπωση. Η καλή ή η κακή. Και αν είναι καλή, ίσως καταφέρεις να πάρεις και το τηλέφωνο της (και όχι το Facebook της).

Πρόταση σε κάποια που γνώρισες σε ένα μπαρ

Όλοι έχουμε μπλέξει λίγο πολύ σε μια παρόμοια κατάσταση. Εσύ βγήκες με φίλους σου, εκείνη με δικές της φίλες και οι δρόμοι (και τα ποτά σας) κάπου διασταυρώθηκαν. Το θέμα, όμως, είναι ότι εσύ θέλεις να την ξαναδείς. Και πολλές γυναίκες έχουν την τάση να ξεχνούν τα πράγματα που έγιναν την προηγούμενη νύχτα - ακόμη και αν έδωσαν το κινητό τους. Πώς θα την πείσεις, λοιπόν, ότι εκείνο το βράδυ δεν μιλούσε μονάχα το ποτό;

Οι περισσότεροι άντρες έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι «όσο πιο γρήγορα της στείλεις μήνυμα ή την πάρεις τηλέφωνο, τόσο πιο πολύ θα πειστεί ότι σε έχει στο τσεπάκι». Βλακείες. Δεν μιλάμε για μια γυναίκα που σε γνωρίζει. Και μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία να της ζητήσεις να την ξαναδείς (παίρνοντας τον αριθμό της), της κοινοποιείς το ενδιαφέρον σου. Οπότε, αν αργήσεις σκοπίμως να επικοινωνήσεις μαζί της, όχι μόνο δεν θα περιμένει με αγωνία πάνω από το κινητό, αλλά θα σπάει και πλάκα με τις φίλες της για το πόσο ζόρικος και άνετος προσπαθείς να το παίξεις.

Η κίνηση:

 Όλα είναι θέμα σωστού timing. Κάνε της ένα τηλέφωνο το μεσημέρι μιας και το ξενυχτήσατε. Άσε τα στερεότυπα των καφέδων και πρότεινε το λογικό: να πάτε για φαγητό ώστε να συνέλθετε από τα χθεσινοβραδινά. Αν θέλει πραγματικά να σε δει, θα εκμεταλλευτεί το τηλεφώνημα σου ακόμη και αν έχει μόλις τελειώσει το φαγητό της. Υπάρχει, άλλωστε, μπροστά σας και το βραδάκι, για ένα ακόμη ποτό - οι δυο σας αυτή τη φορά, χωρίς φίλους και φίλες. Αν εκεί υπάρξει και δεύτερη άρνηση, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξανασχοληθείς.

Πρόταση σε μια γνωστή ή στη χαριτωμένη συνάδελφο

Θα μπορούσε να είναι η φίλη μιας φίλης. Ή το κορίτσι από τα διπλανό γραφείο. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτή που θέλεις, αλλά, δεν το μαρτυράς ούτε στον εαυτό σου. Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση - και ειδικά με τη συνάδελφο - είναι πως αν δεν δέσει το γλυκό, είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις να τη βλέπεις μπροστά σου.

Η κίνηση: 

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μην σε παρεξηγήσει: να κάνετε κάτι αμέσως μετά το γραφείο. Να πάτε για ένα ποτό, πχ, «για να φύγει η ένταση της ημέρας». Στην Ελλάδα της κρίσης, όλοι έχουμε ανάγκη ένα μικρό αθώο ποτάκι μετά το γραφείο. Ποιος ξέρει, ίσως το καθιερώσετε και η κατάσταση - κάποια στιγμή - να οδηγήσει αλλού. Το σίγουρο είναι πως ο παραπάνω τρόπος είναι ασφαλής, ανώδυνος και δεν προκαλεί παρεξηγήσεις.

Πρόταση στην κολλητή σου

Μια περίπλοκη κατάσταση στην οποία κανείς δεν θέλει πραγματικά να μπλέξει. Η φάση που έχεις αρχίσει να αποδέχεσαι ότι γουστάρεις την επί χρόνια φίλη σου δεν είναι ούτε εύκολη ούτε ευχάριστη. Οι περιπτώσεις αυτές είναι «ξαφνικός θάνατος»: είτε ξεκινάει μια νέα ερωτική ιστορία, είτε μπαίνει ταφόπλακα σε μια μεγάλη φιλία. Αλλά αν το αισθάνεσαι, πρέπει να κάνεις την κίνηση. Τη χρωστάς στον εαυτό σου αλλά και στη φίλη σου.

Η κίνηση: 

Σ' αυτήν ειδικά την περίπτωση απαιτείται να είσαι ειλικρινής, ανοιχτός και πέρα για πέρα αληθινός. Πες της πώς νιώθεις και πόσο σημαντικό είναι για σένα να την έχεις στη ζωή σου. Δεν σε γνώρισε χθες, ξέρει ποιος είσαι. Γνωρίζει πολύ καλά τόσο τα προτερήματα όσο και τα ελαττώματα σου. Κι ακόμα κι αν της έρθει κεραμίδα απ' αυτό που θα της προτείνεις / ανακοινώσεις, θα μπει στη διαδικασία να το σκεφτεί. Γι' αυτό και πρέπει να εννοείς όλα όσα θα της πεις. Ειδικά σ' αυτήν, μην πουλήσεις παραμύθι. Το πραγματικό σου πλεονέκτημα είναι ότι ξέρει ακριβώς ποιος και τι είσαι.


Πρόταση στην πρώην σου

Γι' αυτές τις κινήσεις φταίνε κάτι τραγούδια στα ραδιόφωνα. Ίσως και κάποιο ραντεβού που δεν πήγε καλά. Πολλές φορές και μια χαζοταινία που έκανες το λάθος να δεις με τη παρέα σου. Σημασία έχει ότι αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι να την πάρεις τηλέφωνο. Σου έλειψαν κάποιες από τις στιγμές σας και - το πιο πιθανό - το σεξ που κάνατε τις παλιές καλές μέρες.

Η κίνηση: 

Δεν υπάρχει κίνηση. Απλά δεν την παίρνεις τηλέφωνο, αδερφέ. Ποτέ. Το κατάλαβες; Ποτέ.

gr.askmen.com



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID