BREAKING NEWS
latest

Τα ζώδια στο… κρεβάτι του πόνου!



Πως αντιδρούν τα ζώδια στο πόνο; Δείτε ποια ζώδια αντέχουν, ποια τρομοκρατούνται στην ιδέα του οδοντίατρου και ποια θα…κρεβατωθούν με τον παραμικρό πονοκέφαλο.

Κριός

Δεν πονάω, δεν πονάω. Ατρόμητοι και ανθεκτικοί οι Κριοί. Κοιτάξτε μόνο πως σφίγγουν τα δόντια τους και θα καταλάβετε πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν θα αφήσουν τον πόνο να τους νικήσει.

Ταύρος

Ένας Ταύρος είναι ικανός να κάνει ότι πέφτει στο κρεβάτι από τον πόνο, μόνο και μόνο για να του ετοιμάσουν μια νόστιμη σούπα και να τον νταντέψουν. Κάνετε πως τον πιστεύετε, αλλά να ξέρετε πως έχει αντοχές στον πόνο και αρκετή υπομονή. Αυτό όμως που δεν αντέχει με τίποτε, είναι να υποφέρει από πείνα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι αν έχουν ένα άτομο να μοιραστούν τον πόνο τους, θα τους περάσει αυτόματα. Θέλουν αυτό που περνούν να το μοιραστούν με κάποιον και με τη συμπαράσταση θα ξεπεράσουν τον πόνο τους. Με άλλα λόγια, κράτα με, να σε κρατώ...

Καρκίνος

Οπλιστείτε με υπομονή, γιατί έστω και λίγο πονοκέφαλο να έχουν, γκρινιάζουν και ζητούν την προσοχή σας. Δείχνουν πως υποφέρουν πολύ, αλλά εδώ συμβαίνει ένα παράξενο πράγμα, ο πόνος εξαφανίζεται μόλις τους δώσετε σημασία! Αν πάψετε να ασχολείστε μαζί τους όμως, θα επιστρέψει δριμύτερος!

Λέων

Όταν ο Λέων πονά, θα αποσυρθεί κάπου και θα το περάσει μόνος του! Δεν είναι δυνατόν το πιο ισχυρό ζώδιο να δείξει ότι υποφέρει και χάνει τη δύναμή του. Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ξεπεράσει ο,τι και αν αντιμετωπίζει και συνήθως τα καταφέρνει, γιατί σκοπός του είναι να μη φανεί η αδύναμη πλευρά του.

Παρθένος

Είναι ίσως το πιο ανθεκτικό ζώδιο στον πόνο. Πολλές φορές φοβάται περισσότερο την ιδέα ότι θα πονέσει κι όχι τόσο τον ίδιο τον πόνο. Η φοβία του και η υστερία του μπροστά στο ενδεχόμενο μιας ασθένειας, έχει πολύ χειρότερο αντίκτυπο στους γύρω, από την ίδια την ασθένεια.

Ζυγός

Ενώ φαντάζει αδύναμο σαν ζώδιο, δεν είναι καθόλου. Έχει πολύ μεγάλες αντοχές και μπορεί αδιαμαρτύρητα να ξεπεράσει τα πάντα. Δε γκρινιάζουν, δε φωνάζουν και είναι ικανοί να μη σας δείξουν καν ότι πονούν.

Σκορπιός

Αντιδρά αρκετά παράξενα στον πόνο, θα προσπαθήσει με το μυαλό του να τα ξεπεράσει όλα. Θα προσπαθήσει να μην δώσει σημασία στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά να εστιάσει σε μια σκέψη ή ένα άλλο ζήτημα που τον απασχολεί, μέχρι ο πόνος να εξαφανιστεί.

Τοξότης

Λόγω της υπεραισιοδοξίας που διαθέτει ο Τοξότης δεν επιτρέπει σε οποιοδήποτε πόνο να τον ρίξει ψυχολογικά. Θα ασχοληθεί με κάτι ενδιαφέρον, προκειμένου να μην επιτρέψει στον πόνο να τον καταβάλει.

Αιγόκερως

Σε κανονικές συνθήκες, έχει τρομερό αυτοέλεγχο και δυναμισμό αλλά τα φαινόμενα απατούν! Όταν υποφέρει, θα το δείξει με κάθε τρόπο. Είναι ικανός ο Αιγόκερως να μείνει στο κρεβάτι παραπάνω μέρες από όσες χρειάζεται, αρκεί να βεβαιωθεί ότι έχει ξεπεράσει τον …κίνδυνο!

Υδροχόος

Ο πόνος τον κάνει να τα χάνει, φοβάται αρκετά και καλεί κοντά του όποιο άτομο βρει εύκαιρο! Αν ο πόνος γίνει έντονος, αρχίζει η φαντασία του να οργιάζει και φτιάχνει στο μυαλό του δυσοίωνα σενάρια! Έτσι διογκώνει την κατάσταση και προκαλεί πανικό στο περιβάλλον του.

Ιχθείς

Με τον παραμικρό πονόδοντο, θα καλέσει όσους γνωστούς έχει για συμπαράσταση! Οι Ιχθείς τραβούν από τα μαλλιά την κατάσταση, προκειμένου να τεστάρουν ποιοι τους αγαπούν και είναι κοντά τους. Αν τους δώσετε σημασία, σίγουρα ο πόνος θα μαλακώσει!

myastro.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID