BREAKING NEWS
latest

7 πράγματα που δεν απαιτούν οι έξυπνες γυναίκες από τους συντρόφους τους



Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι οι άνδρες τους χρωστάνε κάτι. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να είναι καταστροφική για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης και του αμοιβαίου σεβασμού στη σχέση. Πολλές γυναίκες το συνειδητοποιούν αυτό όταν είναι ήδη πολύ αργά.

1. Μία έξυπνη γυναίκα είναι ανεξάρτητη και δεν απαιτεί την φροντίδα των άλλων

Μερικές φορές όταν μια γυναίκα αρχίζει να βγαίνει με κάποιον, πέφτει σε παγίδα, απαιτώντας από εκείνον να την τρέφει, να την ντύνει και να ψυχαγωγεί. Ωστόσο, ένας άνδρας δεν είναι υποχρεωμένος να φροντίζει κανέναν, εκτός από τα παιδιά του – το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Μπορεί να επιλέξει να σας φροντίζει, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος.

2. Δεν ζητά από τον σύντροφό της να σταματήσει αυτά που αγαπά

Ποτέ μην ζητήσετε από τον άνθρωπό σας για να παραιτηθεί από τη δουλειά του ή το χόμπι του, προκειμένου να περνά περισσότερο χρόνο μαζί σας. Μια έξυπνη γυναίκα ξέρει ότι αυτό θα τον κάνει δυστυχισμένο, για τη ζωή του (όπως και όλων των άλλων). Η ζωή του αποτελείται από ένα πλήθος μικρότερων στοιχείων – εκτός από την αγάπη του για εσας.

3. Δεν τον αναγκάζει να εγκαταλείψει τους φίλους και τους συγγενείς του

Μπορεί να μην αντέχετε κανέναν ένας από τους φίλους ή τους συγγενείς του. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός θα πρέπει να εγκαταλείψει οποιαδήποτε επαφή μαζί τους για χάρη σας. Ακόμα κι αν φαίνεται να είναι μια κακή επιρροή για εκείνον, δεν σας αφορά. Έχει βαθιά εκτίμηση για τις φιλίες που έχει χτίσει με τα χρόνια. Επίσης, η επαφή του με τους συγγενείς του δεν είναι λιγότερο σημαντική για αυτόν από ό, τι η δική σας επαφή με τους δικούς σας για σας, ακόμα κι αν έχει κατά καιρούς συγκρούστει μαζί τους.

4. Δεν του ζητά να ασπαστεί τα ενδιαφέροντά της

Αν μισεί το χορό, αλλά εσείς ονειρεύεστε να χορεύετε salsa μαζί του, οι πιθανότητες είναι ότι θα αρνηθεί, και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να επιμείνετε. Φανταστείτε πώς θα αισθανόσασταν αν προσπαθούσε να σας αναγκάσει να κάνετε κάτι που απεχθάνεστε. Θυμηθείτε: είναι δυνατόν να μην έχετε κοινά ενδιαφέροντα, χωρίς αυτό να υποδηλώνει έλλειψη αγάπης ή αμοιβαίου σεβασμού.

5. Δεν τον αναγκάζει να γίνει κάποιος άλλος

Μια γυναίκα που γνωρίζει την πραγματική αξία μιας σχέσης δεν απαιτεί ότι ο σύντροφός της αλλάζει. Ξέρει ότι είναι ερωτευμένη με ένα πραγματικό ανθρώπινο ον που θα αλλάξει μόνο αν θέλει για τον εαυτό του. Πράγματι, ένας άνθρωπος θα εκτιμήσουν μόνο τη γυναίκα που τον αποδέχεται όπως είναι και που τον εμπνέει για να γίνει ένα καλύτερο πρόσωπο σε ένα διακριτικό τρόπο.

6. Δεν του ζητά να αγνοεί τις άλλες γυναίκες

Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε την αλήθεια στα μάτια: οι άνδρες δεν μπορούν να μην αντιλαμβάνονται τις υπόλοιπες όμορφες γυναίκες. Αυτό θα ήταν αντιφατικό με τη φύση τους. (Προφανώς, δεν εννοούμε το να φλερτάρει ανοιχτά.) Εφόσον δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να αποφευχθεί η ανταλλαγή βλεμμάτων μεταξύ ελκυστικών ατόμων που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, απλά αποδεχθείτε το ήρεμα.

7. Τον εμπιστεύεται

Μια έξυπνη γυναίκα δεν απαιτεί από τον σύντροφό της απόδειξη αγάπης και στοργής ή απόδειξη ότι δεν την έχει προδώσει,. Όταν η σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ρίξετε μια ματιά στο τηλέφωνό του ή να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα email του. Ένας ώριμος ενήλικας, θα έβρισκε αυτές τις πράξεις προσβλητικές και πολύ καλά θα έκανε.

Για να διασφαλιστεί η ειρήνη και η αρμονία στη σχέση σας, θα πρέπει να προσπαθείτε πάντα να βρείτε μια συμβιβαστικές λύσεις, και να θυμάστε ότι και οι δύο πλευρές θα πρέπει μερικές φορές να υποχωρούν. Ο σεβασμός, η ζεστασιά, η κατανόηση και η υπομονή – είναι ό, τι πρέπει να υπάρχει σε ποσότητα στη σχέση μεταξύ δύο ώριμων ατόμων.

Πηγή: brightside.me

dailystories.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID